Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Sevindirici Haberler Çoğalıyor
TAZE ANNELERİMİZ
Oğultoprak 30.12.2010 Erkek Ankara Evet Terk(ikiz) O artık oğluna kavuştu
Umut59 7 ocak 2011 Kız-Erkek(O artık oğluna kavuştu.)27 Ocak 2012
Ecem14 25.03.2011 Kız İzmir Evet Terk-Rıza(O kızına kavuştu.)
Lee 26 (O da kızına ve oğluna kavuştu.)
Merer 05.10.2011 Kız-Erkek Ankara Evet Terk-Rıza(O da evladına kavuştu.)
Herdemk(24.08.2012)(O da oğluna kavuştu.)
Cindy 74(= da kızına kavuştu.)

ANNE ADAYLARIMIZ
1.Leylufer 15.02.2011 Kız-Erkek Eskişehir
2.Zeynep26 21.09.2011 Kız Aydın Evet Terk-Rıza
3.Shenay34 21.10.2011 Kız İstanbul Evet Terk-Rıza(ikiz-kardeş)
4.HeidiAnkara 21.11.2011 Kız-Erkek Ankara Evet Terk(ikiz)
5.Serap 05.12.2011 Erkek İstanbul
6.Sermuh 23.12.2011 Kız İstanbul Evet Terk-Rıza(ikiz)
7.Ayaz84 08.02.2012 Kız İstanbul Evet-Terk(İkiz)
8.gcs_11 02.04.2012 Kız İstanbul Evet Terk-Rıza
9.5059 01.04.2012 Kız İzmir
5059 seni de listeye ekledim.Hadi hakkınızda hayırlısı olsun.Çok güzel bir yola adım atmışsınız.Allah umduğunuzdan daha güzeliyle karşılaştırsın sizi.

Çok sevindim çok güzel bir adım en kısa sürede seni de aramızda görmek isteriz önce anne adayı,sonra anne olarak inşallah.

Pırılım,
cnm inan okurken duygu seline döndüm resmen hem sevinçten ağzım açık kaldı hem duygulandım ne kadar çok sevindiğimi kelimeler anlatmaya yetmez
bal kızımızı çok ama çok öpüyorum taze anne
Allah'ım analı babalı büyütsün, önce ailesine sonra da topluma hayırlı evlat olsun ve sağlıklı sıhhatli hayırlı bir ömrü olsun inşallah
diğer yazılanları da okudum ama kimse kusura bakmasın bu haberin yanında başka birşey görmedi gözüm
seni ve eşini çok tebrik ediyorum
hoşgeldin bal kızımızzzzzzzzzzz

Son düzenleme:
pırılımmm gozun aydin olsun çok mutlu oldum balkizinla uzunnn mutlu seneler ilk firsatta anlat bize lily ve ben merak ederiz bebis nekadarlik ilk gordugunde neler oldu ve bal kizimizin adi ne cok opuyoruz onu

güzel dilekleriniz çok teşekkür ederim. Allan hepimizin yüzünü güldürür inşallah

yaaaaaaa sıkıcı bir toplantının ardından açıp bakayım dedim güzel arkadaşlarımdan haber varmı. aman yarabbim.... çığlık atacaktım sevincimden. kaç melek anneciğine babacığına kavuşmuş öyle... ah nasıl sevindim hepinizin adına. Rabbim güzel yazılar yazsın hepinize. hayırlı evlatlar olsun size o melekleriniz. dualarım sizinle....
benim için de şöyle gıdışlarının altına burnunuzu sokup bi koklayın olur mu?

zaman aramıza hoşgeldin canım öncelikle tedaviniz hala devam ediyormuş umarım herşey yolunda gider istediğine kavuşursun, ayrıca buradaki sayfaya girip düşüncelerini bizimle paylaştığın için teşekkür ederim kendi adıma, canım kimsenin senin ve eşinin kalbini kırmasına izin verme tabiki evlat edinme toplumumuz tarafından önce şüpheyle bakılır ama sen ve eşin ne kadar kararlı olursanız onlarda (zamanla) yumuşuyorlar. önce kalbini kırıyorlar bilerek yada bilmeyerek ama herşey bizim yüreğimizde bitiyo, kendimle ilgili süphem var demişin acaba ısınabilirmiyim ben kendi adıma şunu söyleyim hiç böyle şüpheye kapılmadım tam tersi başvurmadan aylar öncesi bile heyecandan kalbim tekliyordu başvurduktan sonra ise tarifi edilemez tatlı bir telaş kapladı yüreğimi, sana yaşadığımı özetlersem sayılı günler kaldı kavuşmama bu kışın geliyo yavrum ve şuan hala doğmadı tahminime göre ben onu rabbime emanet ettim 2 saniyede bir aklımdan çıkmıyor yani öyle bir duyguki inan bana kim ne demiş umrumda bile değil, ben çok hırslı biriyim (aşırıya kaçmadan) benim öz annem karnında taşımadan asla anneliği tadamazsın dedi ma ben yenilmedim belki kırıldım ama şimdi yavruma bakmaya bana yardımcı olacak herşey bizim elimizde istersen başaramayacağın hiçbişey yok, gelelim ilerde bizi terkederse borakırsa demişin inan bana hiç bir emeğin karşılıksız kalmaz bu dünyada elbet sorgulayacak merak edecek ama seni asla bırakmayacak çünkü sen ona (emek) verdin geri boş, etrafından asla saklama ayıp bişey değil ayıp olsa devletimiz izin vermezdi ayıp günah diyenlere şunu söyleyim eğer çok büyük günahsa ben bu yüzden cehenneme giderim meraklıysanız sizde benimle gelirsiniz.....

işte bunları içimden geldiği gibi yazdım hakkında hayırlısı olsun canım yolun açık olsun

canım ilk önce seni şu konuda aydınlatayım başvuru için 5 yıl şartı diye bişey yok başvuru yaparken 4 yıllık evli yada eşlerden birisi 29 yaşını doldurucak sıranız geldiğinde 5 yıllık evli yada eşlerden ikiside 30 yaşını doldrurucak yani sen istediğin zaman başvurunu yapabilrsin sıran gelene kadar zaten 5 yıllık evli olursun
Artı soğukluk olurmu aşk olsun yani o senin bebeğinin olucak gördüğün an dünyan değişicek hiç şüphen olmasın bebeğini beklemeye başladığın an ilmek ilmek içine işlicek günden güne büyüyecek bebeğine olan sevgin ah ben bi anlatabilsem kızıma olan sevgilimi ama kelimeler yetersiz yok yani anlatmaya allahım kavuştuğumuz günüde gösterir inşallah

herkese selam...okuyorum ama atladığım oluyor affola...lee hem geçmiş olsun.şimdi tatildesindir....kuzulrla keyfini çıkarıyorsundur..

çok yazacak şey var ama zaman(

bebeğinize ısınıp ısınamamama konusunda benim düşüncelerim=o kadar çok seviyorum o kadar çok seviyoruz ki babasıyla ,bizim annelerimiz bizi bu kadar sevmemişlerdir diyorum.biz bu kadar sevilmemişizdir diyorum...o kadar yani...
bir de onlar çok özel bebekler..Allahın güzel yaratığı,Allahın nuru diye seviyorum..çok özel oldukları için belki bu yüzden Allah içimize bu sevgiyi yerleştiriyor.inanılmaz bir şey...Güzel Allahım hepsini korusun...

söylemeden geçemiyeceğim.dün tv de kaş göz arasında bir haber gördüm neredeydibilmiyorum bir kız bebek bırakılmıştı.çok değiştim ben..(ARTIK ÜZÜLEmiyorum böyle haberlerde..sizler bizler geliyor aklıma..hiç çıkmıyor ya)dedim ya özel bebekler diye.sizlerden birine olmasını çok istedim.sevgiyle kalın..

pırılımın evinde şimdi ne bayram havası vardır...en yakın zamanda size olsun...şenlensin eviniz AMİN

Son düzenleme:

pırılımmmmmmm çok sevindim canım Allahım bal kızınızla size uzun mutlu ömürler versin inşallah.. görünce o kadar çok sevindimki darısı bütün annelerimizin başına, nushu ya da sıra oldukça yaklaştı galiba eli kulağındadır.

bal kızımızında resmini isteriz ama söyliyim de

cnm nushu Ada kuzusuna 8 ay önce kavuştu, kızımız 1 yaşına girdi gircek teyzesi

herşey bizim bebegınız olmuyosa hayırlısı buymuş deyip tewekkül edın rabbım yardımcınnız olsun evlat edındıkten sonra zaten öz cocugun oluyo cok sevıyosun gözunun nuru oluyo zaten ennesız babasız çocukları ewlat edınerek hem bu
dunyadakı buyuk bpoşlugu dolduruyosunuz hem öbur dunyanızı yapıyosunuz umarım hakkınızda hayırlısı olur

nasıl sevindim bi an kendimi sizin yerinize koydum içim ısındı
ne diceğimi bilemiyorum Rabbim hayırlı evlat etsin sağlıkla huzurla büyütün inşallah

Amin :) oğlumla günlerimiz öyle güzel geçiyor ki keyfime diyecek yok :)))

canım benim merhaba seninle bir başka topikte konuşmuştuk hatırlarmısın bilmem şimdi seni burda görünce sevindim :))) aynı yollarda yürüyoruz ne güzel.
öyle güzel anlatmışsınki yaşadıklarını, eşinin ailesinin bencillerilerini boş verin kimse sizin hayatınızı yaşamıyor mutluluğunuzu başkalarının onayına bırakmayın. biz başvurduk sonra annelerimize söyledik.. şimdi oğlumuzu paylaşamıyorlar desem inanır mısın :))) korkma çekinme canım benim bir yerlerde bebeğiniz sizi bekliyor siz bekletmeyin onu :)))

kucağıma aldığımda hani doğursam anca bu kadar severdim dedim içimin ona akması yüreğimin çarpması inan hiç unutamayacağım duygular. oğlum öyle bir baktıki 10 günlüktü ama baktı işte gözlerime gözlerime o ana mühürlendim şimdi canımıveririm yavrumu vermem kimseye.. merak etme sende aynı duyguları yaşayacaksın :) cesaretini topla ve eşinle başvur kucağına aldığında neden daha önce başvurmadım neden geç kaldık diye üzüleceksin. ileriyi düşünme anı yaşa yarın ne olacak bilmiyoruz tek bildiğim oğlumun gözünden akan bir damla yaşa dünyayı yakabilirim :)) o derece yani :))))))))

ayyyyy o anı tekrar yaşadım. Allah analı babalı büyütsün evladınız size vatana hayırlı olsun dilerim. çok iyi anlıyorum seni ben 100 değil 1000 aslan gücünde hissediyorum kendimi. hayat sanki şimdi başlıyor değilmi :)) darısı bekleyen tüm annelerin başına :)))

canım benim :) bunu nasıl içten söyledim bilemezsin. sen başvurundan sonra hemen bebeğine kavuşacaksın inanıyorm. sadece bursayla sınırlı kalmazsan her bölgeden beklersen ki öyle yapacağını biliyorum çabucak kavuşursun bebeğine. herşey ankara merkezde bitiyor, il il değil,tercih ve istekler doğrultusunda genel olarak sıraya koyuyorlar. katagorize ediyorlar diyeyim. yelpazen ne kadar geniş olursa kavuşman o kadar çabuk olur. :))) canım oğlum öpüyor seni,sana şans getirsin :)))

canım şimdi okudum güzel haberi nihayet kızına kavuştun hayallerin gerçek oldu kuzun prensesin kollarında artık ailenize hayırlı bir evlat olması dileğiyle güzel günler seni bekliyor

bak kurban bayramında kızın elini öpücek

hepinize iyi haftasonları sevgili güzel anneler ve anne adaylarıııııı
ne mutlu şimdi nushum, pırılım, ecem, herdemk, lee, cambebek, DenizGeldi... hepsi bebekleriyle mutlular...
Allahım bekleyenlerin de yüzünü güldürsün evlatlarına kavuşmalarını nasip etsin
hepinize sevgiler güzel anneler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…