canım hoş geldinnn pırılım var bugün yazmış izmirden 10 ayda aldı bebeğini yanlış bilmiyosam tam 10 ay sürdü kızına kavuşması
Çok sevindim çok güzel bir adım en kısa sürede seni de aramızda görmek isteriz önce anne adayı,sonra anne olarak inşallah.merhaba sevgili anneler:)
buradaki güzel haberleri okudukça içim coştu ve bende aranıza katılmak istedim.buğün itibari ile bende ilk adımımı attım bursa il müdürlüğünü aradım başvuru için ne getirelim diye şimdi onlar biz size geri dönücez diyip telefonumu alıp kapattılar.şimididen çok heyecanlandım.inşallah çok tez zamnda bizde bebişimize kavuşuruz.bursada yoğunluk ne alemde biliyomusunuz.
ay ben şimdiden çok heyecanlıyım.
sevindirici haberler çoğalıyor
taze annelerimiz
oğultoprak 30.12.2010 erkek ankara evet terk(ikiz) o artık oğluna kavuştu
umut59 7 ocak 2011 kız-erkek(o artık oğluna kavuştu.)27 ocak 2012
ecem14 25.03.2011 kız izmir evet terk-rıza(o kızına kavuştu.)
lee 26 (o da kızına ve oğluna kavuştu.)
merer 05.10.2011 kız-erkek ankara evet terk-rıza(o da evladına kavuştu.)
herdemk(24.08.2012)(o da oğluna kavuştu.)
cindy 74(= da kızına kavuştu.)
anne adaylarımız
1.leylufer 15.02.2011 kız-erkek eskişehir
2.zeynep26 21.09.2011 kız aydın evet terk-rıza
3.shenay34 21.10.2011 kız istanbul evet terk-rıza(ikiz-kardeş)
4.heidiankara 21.11.2011 kız-erkek ankara evet terk(ikiz)
5.serap 05.12.2011 erkek istanbul
6.sermuh 23.12.2011 kız istanbul evet terk-rıza(ikiz)
7.ayaz84 08.02.2012 kız istanbul evet-terk(ikiz)
8.gcs_11 02.04.2012 kız istanbul evet terk-rıza
9.5059 01.04.2012 kız izmir
5059 seni de listeye ekledim.hadi hakkınızda hayırlısı olsun.çok güzel bir yola adım atmışsınız.allah umduğunuzdan daha güzeliyle karşılaştırsın sizi.
bacılar malum ben anneme bu düşüncemi söylemiştim olumsuz baktı biliyorsunuz herifin memelekete giderkende söylicez onlarda bilsin diye gittik ama çok kötü geçti günlerimiz söyliyemedik kociş onlar yüzünden azosperm ve ana babası umudukestiği için mal derdine düşmüşler daha gittiğimiz gün başladı gelceğimiz güne kadar sürdü anası kardeşine babasıda kendi kardeşine bırakma derdine düşmüşler birbirlerinden mal kaçırıyorlar herifimde çok üzüldü bunu hiç beklemiyorduk sonuçta biz onların hatasının bedelini ödüyoruz çok zorumuza gitti biraz ortalık durulsun söylicez inşallah zaten yıl sonuna kadar mecbur beklicez 5 yıl şartını
en çok şunu merak ediyorum kucağınıza aldığınızda benim yavrum deniyormu sogukluk olmasından çok korkuyorum tek düşüncem bu yoksa etrafı çokda takmıyorum içim kaynar mı yada ilerde öğrenince benden babasından soğurmu tecrübeli anneler yardımmmmm
bacılar malum ben anneme bu düşüncemi söylemiştim olumsuz baktı biliyorsunuz herifin memelekete giderkende söylicez onlarda bilsin diye gittik ama çok kötü geçti günlerimiz söyliyemedik kociş onlar yüzünden azosperm ve ana babası umudukestiği için mal derdine düşmüşler daha gittiğimiz gün başladı gelceğimiz güne kadar sürdü anası kardeşine babasıda kendi kardeşine bırakma derdine düşmüşler birbirlerinden mal kaçırıyorlar herifimde çok üzüldü bunu hiç beklemiyorduk sonuçta biz onların hatasının bedelini ödüyoruz çok zorumuza gitti biraz ortalık durulsun söylicez inşallah zaten yıl sonuna kadar mecbur beklicez 5 yıl şartını
en çok şunu merak ediyorum kucağınıza aldığınızda benim yavrum deniyormu sogukluk olmasından çok korkuyorum tek düşüncem bu yoksa etrafı çokda takmıyorum içim kaynar mı yada ilerde öğrenince benden babasından soğurmu tecrübeli anneler yardımmmmm
Bal kızımıza kavuştuk teyzeleri..
Cuma günü aradılar, kızınız sizi bekliyor dediler, kurumu da şaşırtarak jet hızıyla kuzucuğumuzu kollarımıza aldık.. Minicik kuzucuğumuz.. Hayat o andan itibaren yeniden anlam kazandı bizim için.. Herşey çok güzel ve çok hızlı.. Son üç günde sadece bir kaç saat uyudum.. Anne olmak gerçekten 10 aslan gücünden, 100 aslan gücüne terfi etmekmiş.. Beklemeye değermiş .. Her şeye değermiş.. Rabbime binlerce kere şükürler olsun, darısı tez zamanda bekleyen arkadaşlarımın başına..
Sevgilerrrr..
cnm nushu Ada kuzusuna 8 ay önce kavuştu, kızımız 1 yaşına girdi gircek teyzesipırılımmmmmmm çok sevindim canım Allahım bal kızınızla size uzun mutlu ömürler versin inşallah.. görünce o kadar çok sevindimki darısı bütün annelerimizin başına, nushu ya da sıra oldukça yaklaştı galiba eli kulağındadır.
bal kızımızında resmini isteriz ama söyliyim de
cnm nushu Ada kuzusuna 8 ay önce kavuştu, kızımız 1 yaşına girdi gircek teyzesi
hehe pardon ya , HeidiAnkara ile karıştırdım
inşallah inşallah... Allah söylettiNe hoş bir karışıklık bu.Gerçekten az mı kaldı bize acaba?Sevgiler.
nasıl sevindim bi an kendimi sizin yerinize koydum içim ısındı
ne diceğimi bilemiyorum Rabbim hayırlı evlat etsin sağlıkla huzurla büyütün inşallah
Bal kızımıza kavuştuk teyzeleri..
Cuma günü aradılar, kızınız sizi bekliyor dediler, kurumu da şaşırtarak jet hızıyla kuzucuğumuzu kollarımıza aldık.. Minicik kuzucuğumuz.. Hayat o andan itibaren yeniden anlam kazandı bizim için.. Herşey çok güzel ve çok hızlı.. Son üç günde sadece bir kaç saat uyudum.. Anne olmak gerçekten 10 aslan gücünden, 100 aslan gücüne terfi etmekmiş.. Beklemeye değermiş .. Her şeye değermiş.. Rabbime binlerce kere şükürler olsun, darısı tez zamanda bekleyen arkadaşlarımın başına..
Sevgilerrrr..
merhaba sevgili anneler:)
buradaki güzel haberleri okudukça içim coştu ve bende aranıza katılmak istedim.buğün itibari ile bende ilk adımımı attım bursa il müdürlüğünü aradım başvuru için ne getirelim diye şimdi onlar biz size geri dönücez diyip telefonumu alıp kapattılar.şimididen çok heyecanlandım.inşallah çok tez zamnda bizde bebişimize kavuşuruz.bursada yoğunluk ne alemde biliyomusunuz.
ay ben şimdiden çok heyecanlıyım.
bak kurban bayramında kızın elini öpücekAmin Cancağazım, inşallah dediğin gibidir ve az kalmıştır, Hayırlısıyla Kurban Bayramına meleğim gelmiş olur..
Rabbim bekleyen bütün anne babaların kucağını evlatlarıyla doldursun inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?