TAZE ANNELERİMİZ
Oğultoprak 30.12.2010 Erkek Ankara Evet Terk(ikiz) O artık oğluna kavuştu
Umut59 7 ocak 2011 Kız-Erkek(O artık oğluna kavuştu.)27 Ocak 2012
Ecem14 25.03.2011 Kız İzmir Evet Terk-Rıza(O kızına kavuştu.)
Lee 26 (O da kızına ve oğluna kavuştu.)
Merer 05.10.2011 Kız-Erkek Ankara Evet Terk-Rıza(O da evladına kavuştu.)
Herdemk(24.08.2012)(O da oğluna kavuştu.)
Cindy 74(= da kızına kavuştu.)
ANNE ADAYLARIMIZ
1.Leylufer 15.02.2011 Kız-Erkek Eskişehir
2.Zeynep26 21.09.2011 Kız Aydın Evet Terk-Rıza
3.Shenay34 21.10.2011 Kız İstanbul Evet Terk-Rıza(ikiz-kardeş)
4.HeidiAnkara 21.11.2011 Kız-Erkek Ankara Evet Terk(ikiz)
5.Serap 05.12.2011 Erkek İstanbul
6.Sermuh 23.12.2011 Kız İstanbul Evet Terk-Rıza(ikiz)
7.Ayaz84 08.02.2012 Kız İstanbul Evet-Rıza(İkiz)
8.gcs_11 02.04.2012 Kız İstanbul Evet Terk-Rıza .
Dünyanın en güzel ve en melek anneleri;
hepinize merhaba,uzun zamandır siteye girememiştim.Ama sevincimi sizlerle paylaşmak için yazıyorum.3 gün önce meleğime rüyama kavuştum.1 aylık bir kızım var,çok güzel.Onu gördüğüm andan itibaren tüm yaşantım değişti,çünkü kendimi çok huzurlu ve mutlu hissediyorum.Anne olmak için doğurmanın gerekmediğini öyle güzel anladım ki,sakın hayallerinizi ertelemeyin karar veremeyenler,daha önce karar vermediğime o kadar pişmanım ki,bir sürü tedaviler hiç gerek yokmuş.Kızımı gördüğüm an unutulmaz bir andı,inşallah tez zamanda herkesin bu duyguyu yaşamasını temenni ediyorum.Hepinizi seviyorum,sevgiyle kalın,fırsat buldukça yazacağım.3 gündür sevdiklerimiz sağolsun yalnız bırakmıyorlar.Görüşmek üzere.
Ne hoş bir karışıklık bu.Gerçekten az mı kaldı bize acaba?Sevgiler.
Canım güzel hislerin ve iyi dileklerin için teşekkür ederim.İnşallah hayırlısıyla hep birlikte kavuşalım çocuklarımıza.inşallah canım bana öyle geliyorki yılbaşına bebişinle gireceksin.. inşallah bu seferde tutar içime doğanlar.. gerçi ankara ama ne bileyim öle işde..
Canım güzel hislerin ve iyi dileklerin için teşekkür ederim.İnşallah hayırlısıyla hep birlikte kavuşalım çocuklarımıza.
Arkadaşlar bugün çok ağladım eşim gitmedi diye.Ama demek ki kısmetimiz değilmiş.İkna edemedim.Biraz daha bekleyelim,yakın şehirler olsun dedi.Allah ona da hayırlı yuva verir inşallah.Biz iş nedeniyle izin alamadığımızı gidemediğimizi belirten bir dilekçe verdik kuruma.Şehir dışı için tek hakkımız varmış.Onun için bundan sonra arandığımızda gitmemiz lazım.Çok heyecanlıyım herhalde erkek bebek de ilk sıradayız.İnşallah bir sorun çıkmaz hayırlısıyla en hayırlısı nasip olur.Birbirimizden duamızı eksik etmeyelim.Bugün darmadağınım.
canım herşeyin hayırlısı olsun kısmetten öteye geçilmez derler..bize de daha önce iki kez şehir dışı haber gelmişti biz kabul etmiştik ama kısmet değilmiş bizden önce başvuranlar vardı sanırım bize verilmemişti yavrucuklar.ve yaklaşık 1yıl sonra oğlumuzla kızımızın haberi geldiğindede aynı anda başka çocuk haberide gelmişti oda erkekti ve trakya bölgesindeydi biz kardeşleri ayırmak istemediğimizden (şansımıza çocuklarımız bulunduğumuz şehre yeni gelmişlerdi)çocuklarımızı kabul ettik.ama ben ve eşim uzakta olsa herhalde kalkıp giderdik.tabii o anki şartlarda önemli.sakın üzülme herşey kısmet rabbim sizede yavrunuzu en kıssa zamanda gönderecektir.
peki çocuğu görmeye gitmemişsiniz hakkınızı neden kaybediyorsunuz ki? benim bildiğim görmeye gitmedikten sonra hakkınızı kaybetmiyor olmanız.acaba benmi yanlış biliyorum..
dualarımız sizlerle canım sakın üzülme bence yılbaşından önce anne olacaksın sen)
merhaba sevgili anneler ve anne adayları:)
çok heyecanlıyım ben buğün biz başvurumuzu yaptık evraklarımızı teslim ettik.haftaya sanırım eve geleckler.içimde garip bir huzur ve sevinç var.çok mutluyum inşallah çok beklemeden bebişimize kavuşuruz bizimde evimiz bebiş kokar. eşimle eve dönerken bir mutluyduk görmeniz lazım.odayı boyasakmı acaba diye düşündük.minicik ayakkabılar gördük alsakmı acaba dedik sonra bi gelsin sonra alırız dedik.isim ne koyarız acaba dedik.çok heyecanlıyım.
merhaba sevgili anneler ve anne adayları:)
çok heyecanlıyım ben buğün biz başvurumuzu yaptık evraklarımızı teslim ettik.haftaya sanırım eve geleckler.içimde garip bir huzur ve sevinç var.çok mutluyum inşallah çok beklemeden bebişimize kavuşuruz bizimde evimiz bebiş kokar. eşimle eve dönerken bir mutluyduk görmeniz lazım.odayı boyasakmı acaba diye düşündük.minicik ayakkabılar gördük alsakmı acaba dedik sonra bi gelsin sonra alırız dedik.isim ne koyarız acaba dedik.çok heyecanlıyım.[/QUOT
13.09.2012 istanbul bende başvurdum. seninle aynı gün başvuru yapmışız. evrakları toparlamaya çalışıyoruz.
hepimiz için hayırlısı olsun tez zamanda sıramız gelir inş.
canım eşinle seni tebrik ederim bu yolda yürüdüğünüz için allah utandırmasın sağlıkla kucağına almaya nasip etsin hangi ilden başvurdunuz
13.09.2012 istanbul bende başvurdum. seninle aynı gün başvuru yapmışız. evrakları toparlamaya çalışıyoruz.
hepimiz için hayırlısı olsun tez zamanda sıramız gelir inş.
ay ne güzel bir tesadüf canım aynı gün başvurmuşuz.vardır bunda da bi hikmet.
biz evrakları hazırlayıpta gitmiştik canım şimdi biz gelicez sizin gelmenize gerek yok dediler.bakalım bizde heyecanla bekliyoruz.
Arkadaşlar bugün çok ağladım eşim gitmedi diye.Ama demek ki kısmetimiz değilmiş.İkna edemedim.Biraz daha bekleyelim,yakın şehirler olsun dedi.Allah ona da hayırlı yuva verir inşallah.Biz iş nedeniyle izin alamadığımızı gidemediğimizi belirten bir dilekçe verdik kuruma.Şehir dışı için tek hakkımız varmış.Onun için bundan sonra arandığımızda gitmemiz lazım.Çok heyecanlıyım herhalde erkek bebek de ilk sıradayız.İnşallah bir sorun çıkmaz hayırlısıyla en hayırlısı nasip olur.Birbirimizden duamızı eksik etmeyelim.Bugün darmadağınım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?