Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
TAZE ANNELERİMİZ
Oğultoprak 30.12.2010 Erkek Ankara Evet Terk(ikiz) O artık oğluna kavuştu
Umut59 7 ocak 2011 Kız-Erkek(O artık oğluna kavuştu.)27 Ocak 2012
Ecem14 25.03.2011 Kız İzmir Evet Terk-Rıza(O kızına kavuştu.)
Lee 26 (O da kızına ve oğluna kavuştu.)
Merer 05.10.2011 Kız-Erkek Ankara Evet Terk-Rıza(O da evladına kavuştu.)
Herdemk(24.08.2012)(O da oğluna kavuştu.)
Cindy 74(= da kızına kavuştu.)

ANNE ADAYLARIMIZ
1.Leylufer 15.02.2011 Kız-Erkek Eskişehir
2.Zeynep26 21.09.2011 Kız Aydın Evet Terk-Rıza
3.Shenay34 21.10.2011 Kız İstanbul Evet Terk-Rıza(ikiz-kardeş)
4.HeidiAnkara 21.11.2011 Kız-Erkek Ankara Evet Terk(ikiz)
5.Serap 05.12.2011 Erkek İstanbul
6.Sermuh 23.12.2011 Kız İstanbul Evet Terk-Rıza(ikiz)
7.Ayaz84 08.02.2012 Kız İstanbul Evet-Rıza(İkiz)
8.gcs_11 02.04.2012 Kız İstanbul Evet Terk-Rıza .

günaydın anneler anne adayları :))))) evlatlarına kavuşan anneler gül kokulularınızla mutlu bir ömür geçirirsiniz inşallah bekleyen anneler sizinde zamanınz su gibi aksın inşallah uzaktan takip ediyorum sizi bizim son bir doktor kontrolümüz var ayın sonunda yine umutsuz vaka olursa doktordan çıkar çıkmaz bizde evlat edinmek istiyoruz bu arada heidi ankara arkadaşım sırayı güncellerken galiba yanlışlıkla pırılımı silmişsin dikkatimi çekti :) söyleyim dedim .... :)

TAZE ANNELERİMİZ
Pırılım(O da kızına kavuştu.Taze anne.)

ANNE ADAYLARIMIZ

8.gcs_11 02.04.2012 Kız İstanbul Evet Terk-Rıza .

rüya bebekle size mutlu bir yaşam diliyorum

kızlar merhaba) geçmişi okumadan yazıyorum.işler beni bekliyor) umarım herkes çok iyidir.
sizlere geçmişi okuyup öylece ayrı ayrı yazmak istiyorum.sadece şuan bebeğine kavuşanlara hayırlı olsun diyorum.anne adaylarımızada en kısa zamanda yavrularına kavuşmalarını diliyorum.
biz tatilden döndük çok güzel geçti)ilkkez çocuklu bir tatil müthiş birşey eeeee sizlerde inşaallah giderseniz anlarsınız ne demek istediğimi) kendiniz için birşey yapamıyorsunuz zamanınız çocuk havuzunda geçiyor) kızım bol bol havuz suyundan içti kurbağa gibi içinden çıkmak istemedi kaydıraklardan kayacağım diye yapmadığını bırakmadı) eeee oğlumun tatil öncesi havuz tecrübesi olunca onu kendi haline bıraktık.anlayacağınız yorgun ve güzel bir tatildi)
veeee oğlumuz bugün ana sınıfına başladı.enson rehberlik merkezinde psikologla görüştük, okulunda rehber hocasıyla konuştuk ve kararımız ana sınıf oldu.oğlum burada kısa sürede açığı kapatırsa 1.sınıfa atlatacaklar.herşey oğlumuzun iyiliği için..
sizleri çoooooook öptüm sağlıkla kalın...

inşallah canım bana öyle geliyorki yılbaşına bebişinle gireceksin.. inşallah bu seferde tutar içime doğanlar.. gerçi ankara ama ne bileyim öle işde..
Canım güzel hislerin ve iyi dileklerin için teşekkür ederim.İnşallah hayırlısıyla hep birlikte kavuşalım çocuklarımıza.

Canım güzel hislerin ve iyi dileklerin için teşekkür ederim.İnşallah hayırlısıyla hep birlikte kavuşalım çocuklarımıza.

Şimdi kurumdan aradılar ,2.5 aylık terk erkek bebek varmış.Diyarbakır'da.Eşim çok uzak yarın gidemeyiz dedi,sıramızı bekleyelim dedi.Artık hayırlısı,kısmet değilmiş.Artık her an arayabilirler.Çok karışık duygular içindeyim.

Arkadaşlar bugün çok ağladım eşim gitmedi diye.Ama demek ki kısmetimiz değilmiş.İkna edemedim.Biraz daha bekleyelim,yakın şehirler olsun dedi.Allah ona da hayırlı yuva verir inşallah.Biz iş nedeniyle izin alamadığımızı gidemediğimizi belirten bir dilekçe verdik kuruma.Şehir dışı için tek hakkımız varmış.Onun için bundan sonra arandığımızda gitmemiz lazım.Çok heyecanlıyım herhalde erkek bebek de ilk sıradayız.İnşallah bir sorun çıkmaz hayırlısıyla en hayırlısı nasip olur.Birbirimizden duamızı eksik etmeyelim.Bugün darmadağınım.

canım herşeyin hayırlısı olsun kısmetten öteye geçilmez derler..bize de daha önce iki kez şehir dışı haber gelmişti biz kabul etmiştik ama kısmet değilmiş bizden önce başvuranlar vardı sanırım bize verilmemişti yavrucuklar.ve yaklaşık 1yıl sonra oğlumuzla kızımızın haberi geldiğindede aynı anda başka çocuk haberide gelmişti oda erkekti ve trakya bölgesindeydi biz kardeşleri ayırmak istemediğimizden (şansımıza çocuklarımız bulunduğumuz şehre yeni gelmişlerdi)çocuklarımızı kabul ettik.ama ben ve eşim uzakta olsa herhalde kalkıp giderdik.tabii o anki şartlarda önemli.sakın üzülme herşey kısmet rabbim sizede yavrunuzu en kıssa zamanda gönderecektir.
peki çocuğu görmeye gitmemişsiniz hakkınızı neden kaybediyorsunuz ki? benim bildiğim görmeye gitmedikten sonra hakkınızı kaybetmiyor olmanız.acaba benmi yanlış biliyorum..
dualarımız sizlerle canım sakın üzülme bence yılbaşından önce anne olacaksın sen)

Canım güzel düşüncelerin için ve paylaşımın için çok teşekkürler.Benim için çok değerli.Şu an iş nedeniyle gidemediğimizi belirten bir dilekçe verdiğimiz için il dışı hakkımızı kaybetmedik.Ancak bir daha il dışından teklif geldiğinde gitmezsek il dışı hakkımızı kaybediyoruz.O nedenle eşimle konuştuk.İlkinde hazırlıksız yakalandık.İkinci aramaya inşallah gitmemiz gerektiğine eşimi ikna ettim.Bundan sonra beklemedeyiz.Moralim biraz daha düzeldi.Yanlız şuna karar verdim.İkinci telefonda hangi ile gidersek gidelim en yakınlarım haricinde hangi ile gittiğimizi kimseyle paylaşmamaya karar verdim.Sevdiğim kişiler bile sonradan kırılacağım yorumlar yapabiliyor.Çocuğumun hangi ilden geldiği kimseyi ilgilendirmez.Bu da bana ders oldu.Hadi hayırlısı inşallah.Sana da çocuklarınla mutlu günler diliyorum.Oğlunun ana okuluna başlamasına da çok sevindim.Hayırlı olsun,inşallah iyi bir eğitim görsün.
Tüm arkadaşlarıma da sevgiler.Dualarım sizinle.

merhaba sevgili anneler ve anne adayları:)
çok heyecanlıyım ben buğün biz başvurumuzu yaptık evraklarımızı teslim ettik.haftaya sanırım eve geleckler.içimde garip bir huzur ve sevinç var.çok mutluyum inşallah çok beklemeden bebişimize kavuşuruz bizimde evimiz bebiş kokar. eşimle eve dönerken bir mutluyduk görmeniz lazım.odayı boyasakmı acaba diye düşündük.minicik ayakkabılar gördük alsakmı acaba dedik sonra bi gelsin sonra alırız dedik.isim ne koyarız acaba dedik.çok heyecanlıyım.

canım eşinle seni tebrik ederim bu yolda yürüdüğünüz için allah utandırmasın sağlıkla kucağına almaya nasip etsin hangi ilden başvurdunuz

Son düzenleme:

[
TAZE ANNELERİMİZ
Umut59 7 ocak 2011 Kız-Erkek(O artık oğluna kavuştu.)27 Ocak 2012VİRÜS
Pırılım(kızına kavuştu ,taze anne oldu.)

ANNE VİRÜSADAYLARIMIZ
VİRÜS3.Shenay34 21.10.2011 Kız İstanbul Evet Terk-Rıza(ikiz-kardeş)
6.Sermuh 23.12.2011 Kız İstanbul Evet Terk-Rıza(ikiz)VİRÜS
8.gcs_11 02.04.2012 Kız İstanbul Evet Terk-Rıza
9esma16 13.09.2012 VİRÜSBursa
10.DamlaUmut 13.09.2012 İstanbul

TAZE ANNELERİMİZ
Pırılım(kızına kavuştu ,taze anne oldu.)
ANNE ADAYLARIMIZ
8.gcs_11 02.04.2012 Kız İstanbul Evet Terk-Rıza
9esma16 13.09.2012 Bursa
10.DamlaUmut 13.09.2012 İstanbul
Kendiliğinden virüs yazısı çıkıyor.Herkesten özür dilerim.

Selamlarrrr.....Canım yaaa ağlama senn ...kimseler ağlamasınnn....hep dualarımızda hayırlısı olsun diyoruz ya...işte senin yakışıklında seni bekliyor demekki...hem ilk sıraya gelmişsiniz bile ne güzel...missskokulu günler yakındırrr...Allahım en kısa zamanda kavuştursun seni ve senin gibi bekleyenleri....

Bu arada yeni başvuru yapan arkadaşlar Esma16 ve DamlaUmut başvurularınız hayırlı olsun...darısı başıma diyorum artık hayırlısıyla...Günleriniz su gibi akıp geçsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…