Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
selam güzel anneler ve anne adayları
maşallah topiğimize yeni anneler katılmış:

Esma ve DamlaUmut hoşgeldiniz
sizleri okuyunca aklıma nushumla pırılım geldiler
onlar da yakın zamanlarda başvurmuşlardı ve her süreci benzer yaşadıklarındna topikte ikiz gibilerdi kimbilir belki sizler de öyle olursunuz, içimden bu geçti

Lee, cnm oğluşun için en hayırlısı buymuş demek ki, sağlığı iyi olsun da gerisi önemli değil bu arada pamuk şekeri kızımızı ve olgun yakışıklı oğluşumuzu öp yanaklarından olur mu annesi

Heidicim, cnm inşallah az kaldı oğluşun geliyor annesi, senin için ne kadar sevindim bilemezsin en azından bebeğine kavuşman yakın bu harika bir haber
uzağa gitmemişsinz diye üzülmüşsün demek ki o bebek sizin nasibiniz değilmiş vesilesi de eşinin gitmeme isteği olmuş
inşallah hayırlı olan evlat en doğru zamanda gelecektir

bu arada anneler arada gelin yazın ya... nushu bi gitti pir gitti, pırılım bebeğine kavuştu vakti olmuyordur nerdesiniz yaaaaaa:44:

Allahım evlatlarınızı hayırlı etsin inşallah
hepinize kucak dolusu sevgilerrrrrr

heidi önce çok sevindim sonra biraz üzüldüm. bebeğinizin geldiği şehir önemli olmamalıydı bence, belki de eşinin düşünmek zorunda olduğu başka durumlar vardır bilemem, iş durumu yol durumu vs.. hakkınız kaybolmaz bence ama bir dahakine kesin gitmenizi öneririm..

evlat bu nerden geleceği önemli değil. kısmetiniz başka yerdeymiş öyle düşünmek lazım artık, üzülme tatlım sen bebek kokusu yaklaşıyor..

Son düzenleme:
ema16 ve Damlamut hoşgeldiniz canım aramıza..

bebişiniz gelene kadar en güzel ismi bulursunuz merak etmeyin.. başvurmakla zaten en büyük adımı attınız artık gerisi endişeli ama bir o kadar da güzel bekleyişler..

Son düzenleme:

Sevgili Heidi Ankara;
Senin yaşadığın durumun bir benzerini ben de yaşadım.Bizim ilk başvurumuzda isteğimiz 0-1 yaş rıza idi.Daha sonra kurumdan arayıp bir haftalık terk bebek alabileğimizi söylediler,ancak kuruma gidip terk bebek için dilekçe vermemiz gerekiyordu.Bizde o esnada eşimin rahatsızlığından dolayı gidemedik ve sıramız bizden sonraki aileye geçti.Yaklaşık 10 gün sonra kurumdan tekrar aradılar ve rıza kararı alınmış bir aylık kız bebek için bizi beklediklerini söylediler,ben önce inanamadım o kadar heyacanlandım ki,hemen kızımızı almaya gittik.Ve mucizemle, hayat kaynağım rüya kızımla karşılaştım,gerçekten kimse kısmetinden kaçamıyor,benim kısmetim kızımdı,o yüzden biraz daha beklemek zorunda kaldım.Ama beklemeye değer,her zaman her işte bir hayır vardır.Kesinlikle böyle düşünmek lazım.Buradaki bütün özel ve güzel anneleri kucaklıyorum,iyi ki varsınız,bir an önce evlatlarınıza kavuşmanız dileğiyle emin olun zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.Şimdiden uyku stoğu yapın bence,kızım şu anda uyuyor,ben ancak yazabiliyorum,kızıma kavuşalı 20 gün oldu,zaman nasıl geçti anlayamadım.Hayatımda yaşamadığım duyguları yaşıyorum çok farklı, çok özel duygular ,inanın hepiniz yaşayacaksınız,çok yakında.Bol bol dinlenin,kitap okuyun,alışveriş yapın.

hayırlısı olsun uzun süreli hamilelik sürecin başladı :)) tez zamanda sıranın gelmesi dileğiyle

yakışıklı oğlunla mutluluklar diliyorum

teşekkür ederim teyzesi :)))

keşke gidebilseydiniz demiyorum çünkü kısmetten öteye gidilmiyor. bayramdan önce beni arayıp bitlisde 5 aylık erkek bebek var sıra sizin ancak hukuki işlemleri bayram sonrasına kaldı dediler sevdim hemde öyle böyle değil eşimle bayram sonra gideceğiz diye beklemeye başladık sonrasında Batmandan haber geldi, aydında 6 günlük bebek var sıra sizin isterseniz almaya gidebilirsiniz dediler. ben şaşırdım eee bitlisdeki ne oldu dedim onun işlemleri devam ediyor dediler. şimdi sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim derken aydına gittik. sonra bitlisdekini takip ettim verilmiş bir aileye verilmeseydi onuda istiyorum diyecektim Utkuyla ikiz gibi büyürlerdi :)) bebeklerin dini dili ırkı olmaz bebektirler ve sadece cinsiyetleri vardır. yani bulunduğu il yüzünden seni üzenlerin yüzüne bile bakma derim. gururla taşı evladını. az kaldığını hissediyorum yakındır sana gelecek bir telefon,evin bebek kokacak. :)) üzülme emi :)))

hadi hayırlısı herşeyin en güzeli hakediyorsunuz. sende eşinde gönülleri büyük vicdanlı insanlarsınız. Allahım size hayırlı evlat nasip edecek inşallah. gönlündekini biliyorum :))) dilerim gönlündeki olur. dualarım seninle canım.

Sevgili arkadaşlarım,
Lee26,şimsek675,lily86,sironags,sindy74,herdemk güzel yorumlarınız ve teselliniz için çok teşekkür ediyorum.Sizin de söylediğiniz benim de inandığım nokta kimse kimsenin kısmetine mani olamaz.Evladımız nerdeyse birbirimizi bulacağız inşallah.Nedense yorumlarınızı hep ağlayarak okudum.Eşim de ben de o kadar heyecanlı ve stresliyizki anlatamam.
Hafta sonu alışverişler yaptım.Çantasını hazırladım bebeğimin.Çıt çıtlı badylerini,battaniyesini,alt değiştirme minderini,önlüklerini granüllü sabunla yıkayıp tek tek ütüledim.Biberonlarını,emziklerini kaynatıp hazırladım.Islak mendillerini vs hazırladım çantasına koydum.Oyalamak için küçük çıngıraklı bir oyuncak bile aldım.Arık haber gelse hazırız.Uzun yol olursa bebeğimle sorun olur mu acaba diye düşünüyorum.Aslında bebekler genellikle yolda uyuyorlarmış.Bir de yanımızda bir yakınımızın gelmesine gerek olur mu?Çok heyecanlıyım çok anlatamam.

Merhaba Sindy

Bebeğinle sana ve eşine mutluluklar dilerim. Heysey gönlünce olsun. Bizde Nisan 2012 de İzmir 'den kız bebek için başvurumuzu yaptık. Temmuz ayında 50. sırada olduğumuzu belirten bir yazı geldi.Benim merak ettiğim bekleme süresi siz ne kadar beklediniz. 50. sıra ortalama ne kadar zaman alır. Bazı arkadaşları başka illerden aramışlar bu nasıl oluyor. Biz İzmir 'e müracaat ettik oradan haber bekliyoruz. Kızını çok öpüyorum.

cnm geçen yıl yani Ekim 2011de başvuran arkadaşımız Pırılım, bebeğine birkaç hafta önce kavuştu
yani 10 ay falan sürdü Ecem de 1 yıl kadar bekledi işte...aralarında 6 kişi vardı
yani 1 yıl diye hesaplayn siz öncesi olursa sürpriz olur

herkese selam

heidi ankara......

evet. kısmetten öteye gidilmiyor.bizi de çağırdıklarında 4 tü sanırım .4 aday (bebek-çocuk)vardı...hepsi ayrı ayrı şirindi.ikisinin fotosu üstteydi.ilkini bir kenara bıraktık.hiç okumadan.eledik.sırayla heyecanla hepsini okuduk .sağlık bilgilerini aldık.şirin olmasına hepsi şirinlerdi.okuduk...okuduk.okuduk.(ben okudum eşime)hasta olan ,birtakım sağlık problemleri olan yavruda karar verdik.diğerleri daha sağlıklılardı.bizim biyolojik bebeğimiz de hasta olabilrdi diye düşündük.sonunda hasta bebeğin evladımız olmasına karar verdik.ve o hasta bebek ilk elediğimizdi.!

o bize yazılmıştı...kısmetten öteye gidilmiyor.
şimdi babasıyla onun için ölüyoruz.ve artık çoooook daha sağlıklı....canım kızımmmmmm..seni çoooook seviyoruz.

merhaba kalpleri kocaman sevgi dolu anneleri anne adayları) çooook kısa yazıp çıkacağım..bakıyorum yeni anne adaylarımız var aramıza hoş geldiniz diyorum. sık sık olmasada mutlaka arada bir bizlerle gelişmeleri paylaşırsanız seviniriz) pırılım aşağıda görüyorum seni nasılsınız herşey yolunda gidiyordur umarım)
bebeğine kavuşan anneler allah ömür boyu sağlıklı mutlu birliktelikler versin.kuzularını bekleyen anneler biraz sabır inanın yavrularınız bir yerlerde sizlere kavuşmayı bekliyor)
bizler çok iyiyiz.oğlum ana sınıfına gidiyor biliyorsunuz bu gün tam anlamıyla başladılar.darısı okuluna olur inşallah.veee çok severek okula gidiyor)
şuan benden park istiyor kuzucuklarım. bana müsade) sevgiyle kalın...

Cnm cevabın için çok teşekkür ederim. İnşallah bir yıldan fazla sürmez

Merhaba Arkadaşlar,
Uzun zamandır aklımdasınız ama inanın yazmaya hiç fırsatım olmadı.. Son iki hafta minik bal kızımla yoğun günler geçirdik teyzeleri.. Geçen Hafta sonu Nushu teyzesi ve Ada ablası ziyaretimize geldiler çok değil, bir yıl önce bunların hayalini kuruyorduk değil mi Lily :) Sen bizi çok iyi biliyorsun.. Rüya gibiydi çok güzeldi..

Bal kızım gibi bu güne kadar onun kadar güzel kokan onun kadar tatlı ondan daha kıymetli bir şey olmadı hayatımızda.. Gözlerimiz ondan daha güzelini görmedi.. Eşim de bende ve etrafımızdaki herkes pervane olmuş durumda.. İnanın Bal kızım aramıza katıldıktan sonra evimizin enerjisi değişti, hayatımız değişti.. Sakın kendinizi evlat sevgisinden mahrum etmeyin arkadaşlar.. Bizim evlatlarımızın öyle güçlü bir enerjisi var ki, inanın herşeyi güzelleştiriyorlar.. Kavuşan anneler bilir..

Evladınıza kavuştuğunuzda, bu yolda attığınız her adım için binlerce kere şükür edeceksiniz.. Babaları bir görseniz annelerden fazla pervane oluyorlar, kendileri bile inanamıyorlarlar.. Geç kalmayın, beklemeyin..

Rabbim herkesi bir an evvel kuzucuklarını kavuştursun inşallah..

Sevgiler...

Sevgili Denizgeldi
Başından beri yaptığın paylaşımlar ve güzel yazıların için teşekkürler.Güzel bir kalbin var.Evet güzel kızını sana yazmış Rabbim.Allah diplomalı,gelinlikli günlerini de görmeyi nasip etsin inşallah.Biz de evladımıza kavuştuğumuzda bulutların üstünde uçacağız buna inanıyorum,şu an içinde bulunduğumuz durum çok stresli.Özlem,belirsizlik vs.Ama ne demişler gündüz gecenin en karanlık noktasından sonra başlarmış.

bulur teyzesi biz onlara ne isimler bulucaz inşallah onlar bi gelsinler hayırlısıyla

hayırlısı olsun uzun süreli hamilelik sürecin başladı :)) tez zamanda sıranın gelmesi dileğiyle

amin canım hayırlısıyla tez zamanda inşallah

hadi hayırlısı herşeyin en güzeli hakediyorsunuz. sende eşinde gönülleri büyük vicdanlı insanlarsınız. Allahım size hayırlı evlat nasip edecek inşallah. gönlündekini biliyorum :))) dilerim gönlündeki olur. dualarım seninle canım.[/QUOTE]

canım arkadaşım çok sağol inşşallah inşallah

ay kıyamam yazını okudukça bende senin adına çok heyecanlandım herşey gönlünce olsun arkadaşım
bebişin tez zamanda gelsin o aldığın badileri giysin senin ellerinden o biberonlarla süt içsin mama içsin inşşallah Rabbim sizi bebişinize çabuçacık kavuştursun

Sevgili 5059;
Öncelikle güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.Biz Ağustos 2010 da başvurumuzu yapmıştık.Ve Ocak 2011de sıraya girdik.Nisan 2012 de sıramız 7 ye düştü ve biz Ağustos 2012 de yavrumuzu kucağımıza aldık.Tercihimizi yaparken de yavrumuz 0-1 yaş aralığında her ilden gelebilir ibaresini kullandık.Umarım seni biraz olsun aydınlatabilmişimdir.En yakın zamanda yavruna kavuşman dileğiyle.
Sevgiler.

başvuruda bulunan taze anne adayları....hayırlı uğurlu olsun.tez zamanda gelsin yavrularınız...

ben 7 ay gibi bir bekleme sonunda anne oldum....darısı sizlere olsun inşallah.

leee.......oğlunun ana sınıfına başlamasına sevindim.benim tercihim de o olurdu.zamansızlıktan yazamamıştım..sevg,ler

Merhaba Sindy

Yanıtın için çok teşekkür ederim. Uzun bir bekleyiş olmuş. Daha yolun başında sayılırım bende. Güzel dileklerin için teşekkür ederim. sevgiler

En kısa zamanda meleğine kavuşman dileğiyle

Darısı başımıza birgün bizimde hayallerimiz gerçek olur inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…