Şimdi kurumdan aradılar ,2.5 aylık terk erkek bebek varmış.Diyarbakır'da.Eşim çok uzak yarın gidemeyiz dedi,sıramızı bekleyelim dedi.Artık hayırlısı,kısmet değilmiş.Artık her an arayabilirler.Çok karışık duygular içindeyim.
Arkadaşlar bugün çok ağladım eşim gitmedi diye.Ama demek ki kısmetimiz değilmiş.İkna edemedim.Biraz daha bekleyelim,yakın şehirler olsun dedi.Allah ona da hayırlı yuva verir inşallah.Biz iş nedeniyle izin alamadığımızı gidemediğimizi belirten bir dilekçe verdik kuruma.Şehir dışı için tek hakkımız varmış.Onun için bundan sonra arandığımızda gitmemiz lazım.Çok heyecanlıyım herhalde erkek bebek de ilk sıradayız.İnşallah bir sorun çıkmaz hayırlısıyla en hayırlısı nasip olur.Birbirimizden duamızı eksik etmeyelim.Bugün darmadağınım.
merhaba sevgili anneler ve anne adayları:)
çok heyecanlıyım ben buğün biz başvurumuzu yaptık evraklarımızı teslim ettik.haftaya sanırım eve geleckler.içimde garip bir huzur ve sevinç var.çok mutluyum inşallah çok beklemeden bebişimize kavuşuruz bizimde evimiz bebiş kokar. eşimle eve dönerken bir mutluyduk görmeniz lazım.odayı boyasakmı acaba diye düşündük.minicik ayakkabılar gördük alsakmı acaba dedik sonra bi gelsin sonra alırız dedik.isim ne koyarız acaba dedik.çok heyecanlıyım.
yakışıklı oğlunla mutluluklar diliyorum
Şimdi kurumdan aradılar ,2.5 aylık terk erkek bebek varmış.Diyarbakır'da.Eşim çok uzak yarın gidemeyiz dedi,sıramızı bekleyelim dedi.Artık hayırlısı,kısmet değilmiş.Artık her an arayabilirler.Çok karışık duygular içindeyim.
Arkadaşlar bugün çok ağladım eşim gitmedi diye.Ama demek ki kısmetimiz değilmiş.İkna edemedim.Biraz daha bekleyelim,yakın şehirler olsun dedi.Allah ona da hayırlı yuva verir inşallah.Biz iş nedeniyle izin alamadığımızı gidemediğimizi belirten bir dilekçe verdik kuruma.Şehir dışı için tek hakkımız varmış.Onun için bundan sonra arandığımızda gitmemiz lazım.Çok heyecanlıyım herhalde erkek bebek de ilk sıradayız.İnşallah bir sorun çıkmaz hayırlısıyla en hayırlısı nasip olur.Birbirimizden duamızı eksik etmeyelim.Bugün darmadağınım.
Canım güzel düşüncelerin için ve paylaşımın için çok teşekkürler.Benim için çok değerli.Şu an iş nedeniyle gidemediğimizi belirten bir dilekçe verdiğimiz için il dışı hakkımızı kaybetmedik.Ancak bir daha il dışından teklif geldiğinde gitmezsek il dışı hakkımızı kaybediyoruz.O nedenle eşimle konuştuk.İlkinde hazırlıksız yakalandık.İkinci aramaya inşallah gitmemiz gerektiğine eşimi ikna ettim.Bundan sonra beklemedeyiz.Moralim biraz daha düzeldi.Yanlız şuna karar verdim.İkinci telefonda hangi ile gidersek gidelim en yakınlarım haricinde hangi ile gittiğimizi kimseyle paylaşmamaya karar verdim.Sevdiğim kişiler bile sonradan kırılacağım yorumlar yapabiliyor.Çocuğumun hangi ilden geldiği kimseyi ilgilendirmez.Bu da bana ders oldu.Hadi hayırlısı inşallah.Sana da çocuklarınla mutlu günler diliyorum.Oğlunun ana okuluna başlamasına da çok sevindim.Hayırlı olsun,inşallah iyi bir eğitim görsün.
Tüm arkadaşlarıma da sevgiler.Dualarım sizinle.
merhaba sevgili anneler ve anne adayları:)
çok heyecanlıyım ben buğün biz başvurumuzu yaptık evraklarımızı teslim ettik.haftaya sanırım eve geleckler.içimde garip bir huzur ve sevinç var.çok mutluyum inşallah çok beklemeden bebişimize kavuşuruz bizimde evimiz bebiş kokar. eşimle eve dönerken bir mutluyduk görmeniz lazım.odayı boyasakmı acaba diye düşündük.minicik ayakkabılar gördük alsakmı acaba dedik sonra bi gelsin sonra alırız dedik.isim ne koyarız acaba dedik.çok heyecanlıyım.
Sevgili Heidi Ankara;
Senin yaşadığın durumun bir benzerini ben de yaşadım.Bizim ilk başvurumuzda isteğimiz 0-1 yaş rıza idi.Daha sonra kurumdan arayıp bir haftalık terk bebek alabileğimizi söylediler,ancak kuruma gidip terk bebek için dilekçe vermemiz gerekiyordu.Bizde o esnada eşimin rahatsızlığından dolayı gidemedik ve sıramız bizden sonraki aileye geçti.Yaklaşık 10 gün sonra kurumdan tekrar aradılar ve rıza kararı alınmış bir aylık kız bebek için bizi beklediklerini söylediler,ben önce inanamadım o kadar heyacanlandım ki,hemen kızımızı almaya gittik.Ve mucizemle, hayat kaynağım rüya kızımla karşılaştım,gerçekten kimse kısmetinden kaçamıyor,benim kısmetim kızımdı,o yüzden biraz daha beklemek zorunda kaldım.Ama beklemeye değer,her zaman her işte bir hayır vardır.Kesinlikle böyle düşünmek lazım.Buradaki bütün özel ve güzel anneleri kucaklıyorum,iyi ki varsınız,bir an önce evlatlarınıza kavuşmanız dileğiyle emin olun zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.Şimdiden uyku stoğu yapın bence,kızım şu anda uyuyor,ben ancak yazabiliyorum,kızıma kavuşalı 20 gün oldu,zaman nasıl geçti anlayamadım.Hayatımda yaşamadığım duyguları yaşıyorum çok farklı, çok özel duygular ,inanın hepiniz yaşayacaksınız,çok yakında.Bol bol dinlenin,kitap okuyun,alışveriş yapın.
Merhaba Sindy
Bebeğinle sana ve eşine mutluluklar dilerim. Heysey gönlünce olsun. Bizde Nisan 2012 de İzmir 'den kız bebek için başvurumuzu yaptık. Temmuz ayında 50. sırada olduğumuzu belirten bir yazı geldi.Benim merak ettiğim bekleme süresi siz ne kadar beklediniz. 50. sıra ortalama ne kadar zaman alır. Bazı arkadaşları başka illerden aramışlar bu nasıl oluyor. Biz İzmir 'e müracaat ettik oradan haber bekliyoruz. Kızını çok öpüyorum.
cnm geçen yıl yani Ekim 2011de başvuran arkadaşımız Pırılım, bebeğine birkaç hafta önce kavuştu
yani 10 ay falan sürdü Ecem de 1 yıl kadar bekledi işte...aralarında 6 kişi vardı
yani 1 yıl diye hesaplayn siz öncesi olursa sürpriz olur
Sevgili Denizgeldiherkese selam
heidi ankara......
evet. kısmetten öteye gidilmiyor.bizi de çağırdıklarında 4 tü sanırım .4 aday (bebek-çocuk)vardı...hepsi ayrı ayrı şirindi.ikisinin fotosu üstteydi.ilkini bir kenara bıraktık.hiç okumadan.eledik.sırayla heyecanla hepsini okuduk .sağlık bilgilerini aldık.şirin olmasına hepsi şirinlerdi.okuduk...okuduk.okuduk.(ben okudum eşime)hasta olan ,birtakım sağlık problemleri olan yavruda karar verdik.diğerleri daha sağlıklılardı.bizim biyolojik bebeğimiz de hasta olabilrdi diye düşündük.sonunda hasta bebeğin evladımız olmasına karar verdik.ve o hasta bebek ilk elediğimizdi.!
o bize yazılmıştı...kısmetten öteye gidilmiyor.
şimdi babasıyla onun için ölüyoruz.ve artık çoooook daha sağlıklı....canım kızımmmmmm..seni çoooook seviyoruz.
ema16 ve Damlamut hoşgeldiniz canım aramıza..
hoşbulduk canım benim
bebişiniz gelene kadar en güzel ismi bulursunuz merak etmeyin.. başvurmakla zaten en büyük adımı attınız artık gerisi endişeli ama bir o kadar da güzel bekleyişler..
hayırlısı olsun uzun süreli hamilelik sürecin başladı :)) tez zamanda sıranın gelmesi dileğiyle
Sevgili arkadaşlarım,
Lee26,şimsek675,lily86,sironags,sindy74,herdemk güzel yorumlarınız ve teselliniz için çok teşekkür ediyorum.Sizin de söylediğiniz benim de inandığım nokta kimse kimsenin kısmetine mani olamaz.Evladımız nerdeyse birbirimizi bulacağız inşallah.Nedense yorumlarınızı hep ağlayarak okudum.Eşim de ben de o kadar heyecanlı ve stresliyizki anlatamam.
Hafta sonu alışverişler yaptım.Çantasını hazırladım bebeğimin.Çıt çıtlı badylerini,battaniyesini,alt değiştirme minderini,önlüklerini granüllü sabunla yıkayıp tek tek ütüledim.Biberonlarını,emziklerini kaynatıp hazırladım.Islak mendillerini vs hazırladım çantasına koydum.Oyalamak için küçük çıngıraklı bir oyuncak bile aldım.Arık haber gelse hazırız.Uzun yol olursa bebeğimle sorun olur mu acaba diye düşünüyorum.Aslında bebekler genellikle yolda uyuyorlarmış.Bir de yanımızda bir yakınımızın gelmesine gerek olur mu?Çok heyecanlıyım çok anlatamam.
Merhaba Sindy
Bebeğinle sana ve eşine mutluluklar dilerim. Heysey gönlünce olsun. Bizde Nisan 2012 de İzmir 'den kız bebek için başvurumuzu yaptık. Temmuz ayında 50. sırada olduğumuzu belirten bir yazı geldi.Benim merak ettiğim bekleme süresi siz ne kadar beklediniz. 50. sıra ortalama ne kadar zaman alır. Bazı arkadaşları başka illerden aramışlar bu nasıl oluyor. Biz İzmir 'e müracaat ettik oradan haber bekliyoruz. Kızını çok öpüyorum.
Sevgili 5059;
Öncelikle güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.Biz Ağustos 2010 da başvurumuzu yapmıştık.Ve Ocak 2011de sıraya girdik.Nisan 2012 de sıramız 7 ye düştü ve biz Ağustos 2012 de yavrumuzu kucağımıza aldık.Tercihimizi yaparken de yavrumuz 0-1 yaş aralığında her ilden gelebilir ibaresini kullandık.Umarım seni biraz olsun aydınlatabilmişimdir.En yakın zamanda yavruna kavuşman dileğiyle.
Sevgiler.
Sevgili arkadaşlarım,
Lee26,şimsek675,lily86,sironags,sindy74,herdemk güzel yorumlarınız ve teselliniz için çok teşekkür ediyorum.Sizin de söylediğiniz benim de inandığım nokta kimse kimsenin kısmetine mani olamaz.Evladımız nerdeyse birbirimizi bulacağız inşallah.Nedense yorumlarınızı hep ağlayarak okudum.Eşim de ben de o kadar heyecanlı ve stresliyizki anlatamam.
Hafta sonu alışverişler yaptım.Çantasını hazırladım bebeğimin.Çıt çıtlı badylerini,battaniyesini,alt değiştirme minderini,önlüklerini granüllü sabunla yıkayıp tek tek ütüledim.Biberonlarını,emziklerini kaynatıp hazırladım.Islak mendillerini vs hazırladım çantasına koydum.Oyalamak için küçük çıngıraklı bir oyuncak bile aldım.Arık haber gelse hazırız.Uzun yol olursa bebeğimle sorun olur mu acaba diye düşünüyorum.Aslında bebekler genellikle yolda uyuyorlarmış.Bir de yanımızda bir yakınımızın gelmesine gerek olur mu?Çok heyecanlıyım çok anlatamam.
Merhaba Arkadaşlar,
Uzun zamandır aklımdasınız ama inanın yazmaya hiç fırsatım olmadı.. Son iki hafta minik bal kızımla yoğun günler geçirdik teyzeleri.. Geçen Hafta sonu Nushu teyzesi ve Ada ablası ziyaretimize geldiler çok değil, bir yıl önce bunların hayalini kuruyorduk değil mi Lily :) Sen bizi çok iyi biliyorsun.. Rüya gibiydi çok güzeldi..
Bal kızım gibi bu güne kadar onun kadar güzel kokan onun kadar tatlı ondan daha kıymetli bir şey olmadı hayatımızda.. Gözlerimiz ondan daha güzelini görmedi.. Eşim de bende ve etrafımızdaki herkes pervane olmuş durumda.. İnanın Bal kızım aramıza katıldıktan sonra evimizin enerjisi değişti, hayatımız değişti.. Sakın kendinizi evlat sevgisinden mahrum etmeyin arkadaşlar.. Bizim evlatlarımızın öyle güçlü bir enerjisi var ki, inanın herşeyi güzelleştiriyorlar.. Kavuşan anneler bilir..
Evladınıza kavuştuğunuzda, bu yolda attığınız her adım için binlerce kere şükür edeceksiniz.. Babaları bir görseniz annelerden fazla pervane oluyorlar, kendileri bile inanamıyorlarlar.. Geç kalmayın, beklemeyin..
Rabbim herkesi bir an evvel kuzucuklarını kavuştursun inşallah..
Sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?