Merhaba,
gcs11,esma 16 güzel dilekleriniz için teşekkür ediyoruz.Rabbim herbirimizi umduğumuzdan da hayırlı evlatla karşılaştırsın,iyi bir anne olmayı nasip etsin inşallah.
Ayrıca esma 16,Damlaumut başvurularınız hayırlı uğurlu olsun,tez günde hayırlısıyla evladınıza Rabbim kavuştursun inşallah.
başvuruda bulunan taze anne adayları....hayırlı uğurlu olsun.tez zamanda gelsin yavrularınız...
ben 7 ay gibi bir bekleme sonunda anne oldum....darısı sizlere olsun inşallah.
leee.......oğlunun ana sınıfına başlamasına sevindim.benim tercihim de o olurdu.zamansızlıktan yazamamıştım..sevg,ler
demek ki size yazılmış o eleme de anlıkmışherkese selam
heidi ankara......
evet. kısmetten öteye gidilmiyor.bizi de çağırdıklarında 4 tü sanırım .4 aday (bebek-çocuk)vardı...hepsi ayrı ayrı şirindi.ikisinin fotosu üstteydi.ilkini bir kenara bıraktık.hiç okumadan.eledik.sırayla heyecanla hepsini okuduk .sağlık bilgilerini aldık.şirin olmasına hepsi şirinlerdi.okuduk...okuduk.okuduk.(ben okudum eşime)hasta olan ,birtakım sağlık problemleri olan yavruda karar verdik.diğerleri daha sağlıklılardı.bizim biyolojik bebeğimiz de hasta olabilrdi diye düşündük.sonunda hasta bebeğin evladımız olmasına karar verdik.ve o hasta bebek ilk elediğimizdi.!
o bize yazılmıştı...kısmetten öteye gidilmiyor.
şimdi babasıyla onun için ölüyoruz.ve artık çoooook daha sağlıklı....canım kızımmmmmm..seni çoooook seviyoruz.
senden onca işinin arasında güzel haberler almak o kadar değerli ki... Allahım o yavruları da sizi de korusunmerhaba kalpleri kocaman sevgi dolu anneleri anne adayları) çooook kısa yazıp çıkacağım..bakıyorum yeni anne adaylarımız var aramıza hoş geldiniz diyorum. sık sık olmasada mutlaka arada bir bizlerle gelişmeleri paylaşırsanız seviniriz ) pırılım aşağıda görüyorum seni nasılsınız herşey yolunda gidiyordur umarım )
bebeğine kavuşan anneler allah ömür boyu sağlıklı mutlu birliktelikler versin.kuzularını bekleyen anneler biraz sabır inanın yavrularınız bir yerlerde sizlere kavuşmayı bekliyor)
bizler çok iyiyiz.oğlum ana sınıfına gidiyor biliyorsunuz bu gün tam anlamıyla başladılar.darısı okuluna olur inşallah.veee çok severek okula gidiyor)
şuan benden park istiyor kuzucuklarım. bana müsade) sevgiyle kalın...
inşallah cnmCnm cevabın için çok teşekkür ederim. İnşallah bir yıldan fazla sürmez
Merhaba Arkadaşlar,
Uzun zamandır aklımdasınız ama inanın yazmaya hiç fırsatım olmadı.. Son iki hafta minik bal kızımla yoğun günler geçirdik teyzeleri.. Geçen Hafta sonu Nushu teyzesi ve Ada ablası ziyaretimize geldiler çok değil, bir yıl önce bunların hayalini kuruyorduk değil mi Lily :) Sen bizi çok iyi biliyorsun.. Rüya gibiydi çok güzeldi..
Bal kızım gibi bu güne kadar onun kadar güzel kokan onun kadar tatlı ondan daha kıymetli bir şey olmadı hayatımızda.. Gözlerimiz ondan daha güzelini görmedi.. Eşim de bende ve etrafımızdaki herkes pervane olmuş durumda.. İnanın Bal kızım aramıza katıldıktan sonra evimizin enerjisi değişti, hayatımız değişti.. Sakın kendinizi evlat sevgisinden mahrum etmeyin arkadaşlar.. Bizim evlatlarımızın öyle güçlü bir enerjisi var ki, inanın herşeyi güzelleştiriyorlar.. Kavuşan anneler bilir..
Evladınıza kavuştuğunuzda, bu yolda attığınız her adım için binlerce kere şükür edeceksiniz.. Babaları bir görseniz annelerden fazla pervane oluyorlar, kendileri bile inanamıyorlarlar.. Geç kalmayın, beklemeyin..
Rabbim herkesi bir an evvel kuzucuklarını kavuştursun inşallah..
Sevgiler...
amiiiin inşallah Rabbim hepinize hepimize göstersin o günleri...Sevgili Denizgeldi
Başından beri yaptığın paylaşımlar ve güzel yazıların için teşekkürler.Güzel bir kalbin var.Evet güzel kızını sana yazmış Rabbim.Allah diplomalı,gelinlikli günlerini de görmeyi nasip etsin inşallah.Biz de evladımıza kavuştuğumuzda bulutların üstünde uçacağız buna inanıyorum,şu an içinde bulunduğumuz durum çok stresli.Özlem,belirsizlik vs.Ama ne demişler gündüz gecenin en karanlık noktasından sonra başlarmış.
Denizimizin güzel annesiiiiiisermuh.....canlı selam....uzun zamandır girmiyorsun....keşke müjde versen.....
lili.... tatlı kız....teşekkürler
Sevgili Denizgeldi
Başından beri yaptığın paylaşımlar ve güzel yazıların için teşekkürler.Güzel bir kalbin var.Evet güzel kızını sana yazmış Rabbim.Allah diplomalı,gelinlikli günlerini de görmeyi nasip etsin inşallah.Biz de evladımıza kavuştuğumuzda bulutların üstünde uçacağız buna inanıyorum,şu an içinde bulunduğumuz durum çok stresli.Özlem,belirsizlik vs.Ama ne demişler gündüz gecenin en karanlık noktasından sonra başlarmış.
Denizimizin güzel annesiiiiii
kızımıza ve sana canlı selamlarrrrr
Sevgili arkadaşlarım,
Lee26,şimsek675,lily86,sironags,sindy74,herdemk güzel yorumlarınız ve teselliniz için çok teşekkür ediyorum.Sizin de söylediğiniz benim de inandığım nokta kimse kimsenin kısmetine mani olamaz.Evladımız nerdeyse birbirimizi bulacağız inşallah.Nedense yorumlarınızı hep ağlayarak okudum.Eşim de ben de o kadar heyecanlı ve stresliyizki anlatamam.
Hafta sonu alışverişler yaptım.Çantasını hazırladım bebeğimin.Çıt çıtlı badylerini,battaniyesini,alt değiştirme minderini,önlüklerini granüllü sabunla yıkayıp tek tek ütüledim.Biberonlarını,emziklerini kaynatıp hazırladım.Islak mendillerini vs hazırladım çantasına koydum.Oyalamak için küçük çıngıraklı bir oyuncak bile aldım.Arık haber gelse hazırız.Uzun yol olursa bebeğimle sorun olur mu acaba diye düşünüyorum.Aslında bebekler genellikle yolda uyuyorlarmış.Bir de yanımızda bir yakınımızın gelmesine gerek olur mu?Çok heyecanlıyım çok anlatamam.
Merhaba Sindy
Bebeğinle sana ve eşine mutluluklar dilerim. Heysey gönlünce olsun. Bizde Nisan 2012 de İzmir 'den kız bebek için başvurumuzu yaptık. Temmuz ayında 50. sırada olduğumuzu belirten bir yazı geldi.Benim merak ettiğim bekleme süresi siz ne kadar beklediniz. 50. sıra ortalama ne kadar zaman alır. Bazı arkadaşları başka illerden aramışlar bu nasıl oluyor. Biz İzmir 'e müracaat ettik oradan haber bekliyoruz. Kızını çok öpüyorum.
sermuh.....canlı selam....uzun zamandır girmiyorsun....keşke müjde versen.....
lili.... tatlı kız....teşekkürler
kızlar hepinize tşk.ederim güzel dilekleriniz için.
hepimiz sabırla aynı güzel yolun sonunu bekliyoruz.
tecrübeli anneler güzel tecrübelerinizi ve yardımlarınıza
tşk.ederim. ben başvurumu yeni yaptım ön başvuru aldılar. evrakları tamamlamamızı istediler
hepsini hazırladık. randevu almamız gerektiğini aramamızı söylediler. 2 gün önce aradık. başvurumuza
paraf atılması gerektiğini ve 2 gün sonra aramamızı söylediler. inş. evraklarımızda bir problem çıkmaz.
kızlar sormak istediğim üzerimize kayıtlı tapu vs. yok. evimiz kira . acaba bu konuda bir problem
çıkartırlar mı? bir sıkıntı olacak diye içim rahat değil. evrakları bir teslim edebilseydik. Neyse daha yolun
başındayız ve epey uzun bekleyeceğiz. bu arada İstanbulda sıralar nasıl ilerliyor. Listeniz çok güzel
benide eklemişsiniz tşk.ederim. Yanlız bebeğini alan arkadaşlar hangi ilden başvurdukları ve bebeklerine
kavuştukları tarihleride yazarlarsa bizde illere göre bir kıyas yapabiliriz. Kaç ay bekleyeceğiz konusunda..
İşyerinden yazıyorum çok sık aranıza katılamam ama burda yazılanları okuduktan sonra kararmız kesinleşti..
günlerce okudum yazdıklarınızı. Hepinize allahtan sabır diliyorum. tez zamanda yavrularımıza kavuşmamız dileğiyle.
Bu arada gazetede okudum trabzondan bir bebek te yuvaya verildi. Haberiniz olsun..[/QUO
eşinde sende çalışıyosan belli bir gelir düzeyine sahipseniz tapuyu çok kafana takma bekleme süreside sizin seçimlerinize göre değişiyo kız erkek terk rıza hepsi değiştiriyo yolun açık olsun şimdiden harika bi yolda ilerliyosun dünyanın en güzel duygusu bebeğini beklemek
merhaba akadaşlar uzun zamandır okuyorum sizleri bzen ağlayıp bağzen guluyorum ama hepiniz cok tatlısınız cok özel ve değerlisiniz.sizden yardım istiyorum benim yüreklendirilmeye ihtiyacım var 5 yıllık evliyim eşim azospermi 2 tüp denenmemiz var olmadı çok zor gunler geçirdik ve şimdi bir eşikten adım atmak üzereyiz bizde çocuğunu karnında değil yüreğinde büyütenlerden olmak istiyoruz.1-2 aya başvurumuzu yapicaz ama size sormak istediklerim var
1)başvurular da istenilenler zormu
2)ben çalışıyorum devlet memuruyum bu sorun olurmu çalışıp evlet edinenler varmi kurum buna ne diyor nasıl bir yol izlediniz
3)aileleri aşırı tepki veren varmı benim ailem hiç sıcak bakmıyo annem sevemem diyoeşimin aileside çok sıcak değil bu durumla nasıl baş ettiniz
4)kurum kaçkere ev ziyaretine geliyo randevu alıyomu malum işten izin almak için
5)bebek verildikten sonra kurumla ilişkiler devam ediyomu
6)çevreniz nasıl karşıladı
ve son olarak bebeğinizi kucağınıza alınca neler hissettiniz? çok istiyoruz ama biokadarda tedirgin neolur cevaplarınızı bekliyorum. hepiiniz öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?