merhaba akadaşlar uzun zamandır okuyorum sizleri bzen ağlayıp bağzen guluyorum ama hepiniz cok tatlısınız cok özel ve değerlisiniz.sizden yardım istiyorum benim yüreklendirilmeye ihtiyacım var 5 yıllık evliyim eşim azospermi 2 tüp denenmemiz var olmadı çok zor gunler geçirdik ve şimdi bir eşikten adım atmak üzereyiz bizde çocuğunu karnında değil yüreğinde büyütenlerden olmak istiyoruz.1-2 aya başvurumuzu yapicaz ama size sormak istediklerim var
1)başvurular da istenilenler zormu
2)ben çalışıyorum devlet memuruyum bu sorun olurmu çalışıp evlet edinenler varmi kurum buna ne diyor nasıl bir yol izlediniz
3)aileleri aşırı tepki veren varmı benim ailem hiç sıcak bakmıyo annem sevemem diyoeşimin aileside çok sıcak değil bu durumla nasıl baş ettiniz
4)kurum kaçkere ev ziyaretine geliyo randevu alıyomu malum işten izin almak için
5)bebek verildikten sonra kurumla ilişkiler devam ediyomu
6)çevreniz nasıl karşıladı
ve son olarak bebeğinizi kucağınıza alınca neler hissettiniz? çok istiyoruz ama biokadarda tedirgin neolur cevaplarınızı bekliyorum. hepiiniz öpüldünüz
merhaba akadaşlar uzun zamandır okuyorum sizleri bzen ağlayıp bağzen guluyorum ama hepiniz cok tatlısınız cok özel ve değerlisiniz.sizden yardım istiyorum benim yüreklendirilmeye ihtiyacım var 5 yıllık evliyim eşim azospermi 2 tüp denenmemiz var olmadı çok zor gunler geçirdik ve şimdi bir eşikten adım atmak üzereyiz bizde çocuğunu karnında değil yüreğinde büyütenlerden olmak istiyoruz.1-2 aya başvurumuzu yapicaz ama size sormak istediklerim var
1)başvurular da istenilenler zormu......hiç zor değil herşey çok kolay 1 günde hazırlamıştık evrakları..
2)ben çalışıyorum devlet memuruyum bu sorun olurmu çalışıp evlet edinenler varmi kurum buna ne diyor nasıl bir yol izlediniz...çalışıp alan anneler var..hemde develet memuru olup çalışıp alan anneler var..
3)aileleri aşırı tepki veren varmı benim ailem hiç sıcak bakmıyo annem sevemem diyoeşimin aileside çok sıcak değil bu durumla nasıl baş ettiniz....kimin ne dediği önemli değil. biz başkaları sevsin diye değil kendimiz yani eşim ve ben onu gelmeden sevdiğimiz için annesi ve babası olmayı tercih ettik.diğerleride kendi tercihlerini kendisi yapacak.tepki gösterenelri hoşgörüyle karşılamak ve zamana bırakmak lazım.hiç kimse doğduğu yeri seçerek dünyaya gelmedi.
4)kurum kaçkere ev ziyaretine geliyo randevu alıyomu malum işten izin almak için..bize bir kere geldi.evde aile büyüklerinden biri olsa bile olabilir yada eşlerden biri olması yeterli..
5)bebek verildikten sonra kurumla ilişkiler devam ediyomu..
6)çevreniz nasıl karşıladı...etrafımda herkes heyecanla bekliyor..tüm arkadaşalrımız ailemiz artık son günler diye neredeyse hergün soruyorlar..Rabbim gelmeden onun sevgisini de yüreklere gönderiyor....
ve son olarak bebeğinizi kucağınıza alınca neler hissettiniz?.....emin ol alır almaz her saniyeyi yazacağım...
şimdiden tebrikler....
keşke müjde versem sabırsızlıkla son günlerimi bekliyorum .tüm hazırlıklar tamam.her an gelecek telefonu bekliyorum.evde detaylı köşe bucak temizlik devam ediyor.kızım gelince herşey hazır olsun diye.bu ay sonuna kadar gelir diye umut ediyorum.oda olmazsa bayrama kesin gelmiş olacak.evlilik yıldönümüze kesin kesin yılbaşına kesin kesin kesin gelmiş olacak.son günler tansiyonumun yüksek olduğunu hissediyorum.en zoru bu günlermiş demekten başka bir şey diyemiyorum..yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum.Rabbim tez zamanda minik kuşlarımızı bize göndersin..
sevgiler ...
kızlar hepinize tşk.ederim güzel dilekleriniz için.
hepimiz sabırla aynı güzel yolun sonunu bekliyoruz.
tecrübeli anneler güzel tecrübelerinizi ve yardımlarınıza
tşk.ederim. ben başvurumu yeni yaptım ön başvuru aldılar. evrakları tamamlamamızı istediler
hepsini hazırladık. randevu almamız gerektiğini aramamızı söylediler. 2 gün önce aradık. başvurumuza
paraf atılması gerektiğini ve 2 gün sonra aramamızı söylediler. inş. evraklarımızda bir problem çıkmaz.
kızlar sormak istediğim üzerimize kayıtlı tapu vs. yok. evimiz kira . acaba bu konuda bir problem
çıkartırlar mı? bir sıkıntı olacak diye içim rahat değil. evrakları bir teslim edebilseydik. Neyse daha yolun
başındayız ve epey uzun bekleyeceğiz. bu arada İstanbulda sıralar nasıl ilerliyor. Listeniz çok güzel
benide eklemişsiniz tşk.ederim. Yanlız bebeğini alan arkadaşlar hangi ilden başvurdukları ve bebeklerine
kavuştukları tarihleride yazarlarsa bizde illere göre bir kıyas yapabiliriz. Kaç ay bekleyeceğiz konusunda..
İşyerinden yazıyorum çok sık aranıza katılamam ama burda yazılanları okuduktan sonra kararmız kesinleşti..
günlerce okudum yazdıklarınızı. Hepinize allahtan sabır diliyorum. tez zamanda yavrularımıza kavuşmamız dileğiyle.
Bu arada gazetede okudum trabzondan bir bebek te yuvaya verildi. Haberiniz olsun..
Sevgili Dostlarım,
Bugün sosyal hizmet danışmanımız yeni evi ziyarete geldi.İl dışına gidemeyişimiz hakkında da konuştuk.Çok şükür bütün sorunlar çözüldü.Evi çok beyendi,erkek bebekte ilk sırada olduğumuzu,her an haber gelebileceğini söyledi.Sıralar çok hızlı ilerliyormuş.Bir ailenin işlemleri bittikten sonra 1 yıl beklersiniz demişler,1 hafta sonra bebeği gelmiş.Diyarbakırdaki bebeği de bir aile evlat edinmiş.Kimse kimsenin kısmetine mani olamaz.İnşallah bundan sonraki telefonda yavruma koşarak gideceğiz.
Evin kira olması,tapu olmaması hiç önemli değil.Samimiyete,düzgün bir aile olunup olunmadığına,düzenli gelir olup olmadığına,yani çocuğa bakıp bakamayacağınıza bakıyorlar.
Sermuh,Allah hayırlısıyla bizleri de kavuşturacak evladımıza inşallah tez zamanda.
Herdemk,güzel niyetin için,paylaşımın için çok teşekkür ederim.Benim için çok değerli.İnan kalp kalbe karşı derler.Ben de senin için,tüm arkadaşlarım için herşeyin en güzelini ve en hayırlısını istiyorum.Hepiniz çok özel,seçilmişi insanlarsınız.Bakalım belki biz de bebeğimizi senin gibi hastaneden alırız.Sevgilerimle.
2)ben çalışıyorum devlet memuruyum bu sorun olurmu çalışıp evlet edinenler varmi kurum buna ne diyor nasıl bir yol izlediniz
3)aileleri aşırı tepki veren varmı benim ailem hiç sıcak bakmıyo annem sevemem diyoeşimin aileside çok sıcak değil bu durumla nasıl baş ettiniz
4)kurum kaçkere ev ziyaretine geliyo randevu alıyomu malum işten izin almak için
ve son olarak bebeğinizi kucağınıza alınca neler hissettiniz? çok istiyoruz ama biokadarda tedirgin neolur cevaplarınızı bekliyorum. hepiiniz öpüldünüz
hepiniz okdar mükemmelsinizki yüreği kocaman insanlarsınız ben evlat edinmeye sizleri okuyarak karar verdim cvp veren tüm arkadaşlara sonsuz teşekkur ederim ben hastanede çalışıyorum tayinimle ilgili bi sıkıntı var hallettiğim an başvurumuzu yapacağız Alah ın izniyle. sağlık raporunu nerden aldınız yani heyyet raporumu ve sağdece psikiyatriden mi alınıyo???? arkadaşlar biriki yerde okudum merak ediyorum bebeğn aldıktan sonra sütü gelip emzirebilen varmı? ben cok istiyorum allahhım inşallah kısmet eder.sizleri çok öpüyorum başvuru yapmadım ama benide aranıza alınnnnnnn :)))
Başvurunuz hayırlı ve uğurlu olsun.Başvuru tarihini ve ilini söylersen seni de listemize ekleyelim.merhaba arkadaşlar bütün yazılanları neredeyse okudum.ben 10 yıllık evliyim ve sizin gibi büyüüüük bir heycanla bebegimi bekliyorum.10 mayısta bütün evraklarımızı tamamlayıp verdik,şuan eve gelmelerini bekliyarum.antalyada sıranasıl ilerliyor bilen varmı nekadar beklerim.
Başvurunuz hayırlı ve uğurlu olsun.Başvuru tarihini ve ilini söylersen seni de listemize ekleyelim.
denizverdi cnmçok çok sevindim hayırlısıyla kısa sürede kavuştun yavruna güle güle büyüyün cnm bu mesajda denizverdiden arkadaşlar çok güzel anlatmış aynene aldım ve buraya yapıştırıyorum çok güzel çok duygu dolu anlatmış arkadaşımız.....
bugün girdim çiçek böcek bahçesine...biri orda diğerleri başka başka köşelerde..yazarken haalaa yaşıyorumkendi kızım yanıbaşımda.onu seveceğim.. ne çare...küçük bir şopar ...tam bir karaböcek..tam bir çitlembik..zilli mi zilli..yapıştı bana...sarılıyor.yüzüme yüzüme bakıyor.bırakmıyor beni..yaslıyor başını omuzuma..bir de sırtımı pışpışlıyor kendince karaböcek.bir yandan da nasıl gülüyor nasıl gülümsüyor..diğeri de paçama asılmış..etrafımda bir sürü çiçek böcek..kahroldum..ben nasıl ağlıyorum.beni gören bakıcı anneler de döküldü.benimkini sevemiyorum..izin vermiyorlar....nasıl açlar sevmeye sevilmeyebir dokunuşa.nasıl açlar sevgiye.. bir gülümsemeye nasıl bir pişmanlık duydum...yıllarca ille benim illede benim olsun diye çektiklerim......yaşadıklarım...yaşayamadıklarım.. .ille de sevdiğimle benim olsun diye diye içimde kalmış sevgilerim..sen vermeye açsın...onlar almaya aç..19 yıl çiçeğinden gömmüşüm içime sevgimi..büyür mü...büyümedi tabiii...bugün söküp attım ters çiçeği içimden...yenisini ektim.
Sevgili Dostlarım,
Bugün sosyal hizmet danışmanımız yeni evi ziyarete geldi.İl dışına gidemeyişimiz hakkında da konuştuk.Çok şükür bütün sorunlar çözüldü.Evi çok beyendi,erkek bebekte ilk sırada olduğumuzu,her an haber gelebileceğini söyledi.Sıralar çok hızlı ilerliyormuş.Bir ailenin işlemleri bittikten sonra 1 yıl beklersiniz demişler,1 hafta sonra bebeği gelmiş.Diyarbakırdaki bebeği de bir aile evlat edinmiş.Kimse kimsenin kısmetine mani olamaz.İnşallah bundan sonraki telefonda yavruma koşarak gideceğiz.
Evin kira olması,tapu olmaması hiç önemli değil.Samimiyete,düzgün bir aile olunup olunmadığına,düzenli gelir olup olmadığına,yani çocuğa bakıp bakamayacağınıza bakıyorlar.
Sermuh,Allah hayırlısıyla bizleri de kavuşturacak evladımıza inşallah tez zamanda.
Herdemk,güzel niyetin için,paylaşımın için çok teşekkür ederim.Benim için çok değerli.İnan kalp kalbe karşı derler.Ben de senin için,tüm arkadaşlarım için herşeyin en güzelini ve en hayırlısını istiyorum.Hepiniz çok özel,seçilmişi insanlarsınız.Bakalım belki biz de bebeğimizi senin gibi hastaneden alırız.Sevgilerimle.
hepiniz okdar mükemmelsinizki yüreği kocaman insanlarsınız ben evlat edinmeye sizleri okuyarak karar verdim cvp veren tüm arkadaşlara sonsuz teşekkur ederim ben hastanede çalışıyorum tayinimle ilgili bi sıkıntı var hallettiğim an başvurumuzu yapacağız Alah ın izniyle. sağlık raporunu nerden aldınız yani heyyet raporumu ve sağdece psikiyatriden mi alınıyo???? arkadaşlar biriki yerde okudum merak ediyorum bebeğn aldıktan sonra sütü gelip emzirebilen varmı? ben cok istiyorum allahhım inşallah kısmet eder.sizleri çok öpüyorum başvuru yapmadım ama benide aranıza alınnnnnnn :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?