ben emziriyorum sütüm gelmedi ama incecik bir sıvı geldi o da süt mü bilmem :) annem hemşire,emzirmeye devam et dedi o sıvı sütün habercisi dedi. gelsin gelmesin onunla o hallerimiz öyle güzel ki :)) gözlerini gözlerime dikiyor "sen mutluysan ben emerim" der gibi :))) kokuma alıştı ağladığında-ki pek ağlamıyor, boynuma burnunu dayar dayamaz susuyor. göğsüme kafasını gömüp uyuyor :)) uyumadan önce emmek istiyor ağzıyla mememi arıyor öyle tatlı ki :)) yalancı meme oldum onun için :) olsun varsın,ikimizde mutluyuz :) Allahım inşallah sanada bu özel duyguyu yaşatır :)) Allah gönlüne göre versin. :)))))
ya yemin ediyorum aaglayarak okudum
Allah bebeklerinizden ayirmasin...
amin
iyi günler güzel kalpli anneler anne adayları... Biz de dün itibariyle başvurumuzu yaptık... İnşallah hakkımızda hayırlısı olur. Size bir sorum var mahkeme süreci bitmiş bebek mi istersiniz bitmemiş bebek mi istersiniz dedi sosyal danışmamız.. mahkeme süreci bitmemiş olursa aile mahkeme sonunda alma hakkı varmış bizde bitmiş olsun dedik mahkeme süreci bitmiş derken çocuk yuvasına gelen bebekler oluyor değilmi yine 0-1 yaş gelir bize değilmi çünkü 0-1 yaş kız erkek farketmez dedik...
yüreği kocaman sevgili anneler iyi geceler) umarım herkes çok iyidir.sizlere bir şey danışmak istiyorum.aslında cevabini nasıl davranmam gerektiğini biliyorum ama yinede sağlıklı yaklaşmak istiyorum.
benim alt komşularım var.çok iyiliğimin dokunmasına rağmen menfaat üzerine komşuluk yaptıklarını biraz geç anlayıp ilişkimi kestiğim kişiler bunlar.insanın yüzüne iyi konuşup arkasından kuyusunu kazan anlayacağınız uzak durulması gereken kişiler ve neredeyse annem ninem yaşında bu kimseler.bugün çocuklarım hakkında konuştuklarını duydum. o kadar çok sinirlendim ki anlatamam. bu konuşmada çocuklarımın evlatlık olduğunu bilmem kimlerinde çocuğu evlatlıktı çok kötü davranıyorlardı yok bilmem kiminki evlatlığı onlara kötü davranıyordu acaba bu çocuklar nereden anne babaları kim falan.bu arada benim çocuğumda aşağıda onlara yakın oynuyordu. kendime zor hakim oldum özellikle evlatlık kelimesine çok sinirlendim.be cahil insanlar onlar bizim kuzularımız ve benim çocuklarımın özeli sizi ve kimseyi ilgilendirmez bunu kendinize sohbet ve dedikodu konusu yapamazsınız.benim çocuğum herşeyin farkında ve bizi annesi babası olarak biliyor biz bir aileyiz.benim çocuğumun psikolojisini kimse bozamaz.biz sizin çocuklarınız hakkında ve sizin özeliniz hakkında konuşuyormuyuz.benim çocuklarım evlatlık değil.bu kelimeyi kullanamazsınız.biz onları karnımızda değil sizlerin sahip olamayacağı o kocaman yüreğimizde tüm hücremizde büyüttük sevgimizle büyüttük ve büyüteceğiz demek geldi içimden.eşim zor zaptetti beni.hala kızgınım kızgınlığım kendim için değil çocuklarımın özelini kendilerine sohbet konusu yaptıkları için.ben eşim ve ailelerimiz çevremizdeki tüm dostlarımız çocuklarımızın bizim yüreğimizde büyüdüklerini biliyorlar ve bununla gurur duyuyoruz ve duyuyorlar.yarın bu cahil insanlara içimdekileri söylemek istiyorum.çocuklarımı kendi sohbetlerine malzeme etmesinler.siz olsanız ne yapardınız?
bu cahil insanlarla uğraşmasammı yoksa iki kelimeyle hadlerini bildirsemmi?
sevgiyle kalın ve allah bu tür cahil insanlardan bizi ve çocuklarımızı korusun...
iyi günler güzel kalpli anneler anne adayları... Biz de dün itibariyle başvurumuzu yaptık... İnşallah hakkımızda hayırlısı olur. Size bir sorum var mahkeme süreci bitmiş bebek mi istersiniz bitmemiş bebek mi istersiniz dedi sosyal danışmamız.. mahkeme süreci bitmemiş olursa aile mahkeme sonunda alma hakkı varmış bizde bitmiş olsun dedik mahkeme süreci bitmiş derken çocuk yuvasına gelen bebekler oluyor değilmi yine 0-1 yaş gelir bize değilmi çünkü 0-1 yaş kız erkek farketmez dedik...
Sevgili Lee,bunlar ne yazık ki hepimizin başına gelebilecek şeyler.Ben de çok üzülürdüm.Bizim öğretmen arkadaşın biri dün diyorki Reha Muhtar'ın ikizleri varmış,Nilüferle evlat edindikleri çocukla birlikte hepsini gezmeye çıkarmış.Evlatlıkla diğerlerini ayırt etmemiş aferin ona diyor.Ben bu söze bile üzüldüm.Zaten öyle bir ayırım yok,bir de evlatlık deniyor,bunu diyen de öğretmen ve aslında iyi bir kızdır.Bence o teyzelerle samimiyetin varsa konuşmanın arasında çocukların senin canın olduğunu,annesi kim,babası kim gibi konuşmaların seni üzdüğünü söyle.Aşırı tepki verirsen iyice bu konunun üstüne düşerler.Samimi değilsen aldırış bile etme.Herkes bizim gibi olsaydı zaten dünya bambaşka bir yer olurdu.Böyle insanlar da her zaman olacak.Ben yakınımda,samimi olduğum kişilerden bir şey duyarsam onları güzellikle uyarırım.Dışardaki insanlarında kalbine,niyetine kalmış.Nasılsa Allah biliyor,onların senin canın olduğunu.yüreği kocaman sevgili anneler iyi geceler) umarım herkes çok iyidir.sizlere bir şey danışmak istiyorum.aslında cevabini nasıl davranmam gerektiğini biliyorum ama yinede sağlıklı yaklaşmak istiyorum.
benim alt komşularım var.çok iyiliğimin dokunmasına rağmen menfaat üzerine komşuluk yaptıklarını biraz geç anlayıp ilişkimi kestiğim kişiler bunlar.insanın yüzüne iyi konuşup arkasından kuyusunu kazan anlayacağınız uzak durulması gereken kişiler ve neredeyse annem ninem yaşında bu kimseler.bugün çocuklarım hakkında konuştuklarını duydum. o kadar çok sinirlendim ki anlatamam. bu konuşmada çocuklarımın evlatlık olduğunu bilmem kimlerinde çocuğu evlatlıktı çok kötü davranıyorlardı yok bilmem kiminki evlatlığı onlara kötü davranıyordu acaba bu çocuklar nereden anne babaları kim falan.bu arada benim çocuğumda aşağıda onlara yakın oynuyordu. kendime zor hakim oldum özellikle evlatlık kelimesine çok sinirlendim.be cahil insanlar onlar bizim kuzularımız ve benim çocuklarımın özeli sizi ve kimseyi ilgilendirmez bunu kendinize sohbet ve dedikodu konusu yapamazsınız.benim çocuğum herşeyin farkında ve bizi annesi babası olarak biliyor biz bir aileyiz.benim çocuğumun psikolojisini kimse bozamaz.biz sizin çocuklarınız hakkında ve sizin özeliniz hakkında konuşuyormuyuz.benim çocuklarım evlatlık değil.bu kelimeyi kullanamazsınız.biz onları karnımızda değil sizlerin sahip olamayacağı o kocaman yüreğimizde tüm hücremizde büyüttük sevgimizle büyüttük ve büyüteceğiz demek geldi içimden.eşim zor zaptetti beni.hala kızgınım kızgınlığım kendim için değil çocuklarımın özelini kendilerine sohbet konusu yaptıkları için.ben eşim ve ailelerimiz çevremizdeki tüm dostlarımız çocuklarımızın bizim yüreğimizde büyüdüklerini biliyorlar ve bununla gurur duyuyoruz ve duyuyorlar.yarın bu cahil insanlara içimdekileri söylemek istiyorum.çocuklarımı kendi sohbetlerine malzeme etmesinler.siz olsanız ne yapardınız?
bu cahil insanlarla uğraşmasammı yoksa iki kelimeyle hadlerini bildirsemmi?
sevgiyle kalın ve allah bu tür cahil insanlardan bizi ve çocuklarımızı korusun...
İlini de söylersen listemize ekleyelim seni de.Başvurun hayırlı uğurlu olsun.Allah hayırlısıyla tamamına eriştirsin.
Teşekkürler heidiAnkara 25.09.2012 başvuruda bulunduğum şehri belirtmek istemiyorum .ildışı evet kız- erkek (ikiz) mahkeme süreci bitmiş istedik bu terk mi oluyor bilmiyorum birde mahkeme süreci bitmiş olanda yenidoğan ve 1 aylık gibi gelme ihtimali var mı? ben hep çok küçük istiyorum bebeğimi ama tabi ne kadar geleceğini bilmiyoruz hepimizin yavruları hayırlı ve sağlıklı olsunlarda inşallah... Seninde bebişin gelmesine çok az kaldı tez vakitte gelir inşallah biz daha yolun başındayız evraklarımızı tamamlayıp randevu alıp görüşmeye gideceğiz 3. görüşmede evimize geleceklermiş öyle dedi uzmanımız.
bende aynen senin gibi tepki verirdim. oğluma azıcık şüpheyle bakan bir göz görsem o gözü oyabilirim diyorum. tabiki yanlış bir davranış ama içimden gelen bu olurdu. bence hiç konuşma onlarla huzurunu bozma biraz konuşur sonra başka konulara dalarlar şimdi onlar vicdansız ve sevgi yoksunu olduklarından ne yaptıklarının farkında değiller ama sizin mutluluğunuzun gölgesi olamayacaklar sende duymamazlıktan gel. eğer çocuklarını üzerlerse sen zaten gerekeni yaparsın. onlarla konuşmak durumu kabullenmediğini sanmalarına neden olabilir ki cahiller işte. unutma cahille muhabbet çene yormaktan başka birşey değil. yorma çeneni,gönlünü... ben Allaha havale edip bir daha yüzlerine bakmazdım konuşmazdım oğlumla hayatıma devam ederdim, kime ne yaaa yaşadıklarımdan.... başkalarının mutluluğu için kendi mutluluğumu kısıtlayamayacağım kusura bakmasınlar :))) sende mutsuz olma, bırak, ağzı olan konuşuyor konuşsunlar Allah onları bildiği gibi yapsın sen çocuklarınla mutluluğuna bak :))))
bende hiç alınan bebek duymadım. terk bebekler veya rızaile bırakılanlar ikiside 1 yılın sonunda ailenin nüfusuna geçiyor. terk yada rıza ile kurumda bulunan bebekler kamu malı sayılıyor ve hemen ailelere verilmiyor önce kurum ailenin tutumuna bakıyor bebeğin aileye uyumuna... benim oğlum hala biyolojik anne ve babasının üstünde bir yılın sonunda mahkemeyle bizm nüfusumuza geçecek. bence sorun olmaz. zaten artık Utku'yu benden almak çok zor,ölürüm de vermem oğlumu. uyurken bile kokusunu özlediğim oğlumu benden almak öyle kolay değil. benden koparmaları için ölmemi beklemeleri gerekir zira asla bırakmam,onsuz nefes alamazmışım gibi geliyor. ah bi görseniz öyle güzel ki :)
günaydın betus03) hayırlı uğurlu olsun başvurun.inşaallah hayırlısıyla yavruna veya yavrularına tez zamanda kavuşursun ) ilk önce şunu belirteyim.gelecek yavrun küçük veya büyük olsun hiç ama hiç farketmiyor sevgileri o kadar büyükki anlatamam.benim oğlum anasınıfında kocaman delikanlı ) anneciğim canım annem demesi onunla oturup konuşmak o kadar güzelki anlatamam.kızımda yeni yeni konuşuymaya çalışıyor.bu aralar annem babam demeyi öğrenmiş )babam dedikçe eşim ölüp ölüp diriliyor )
inşaallah rabbim gönlüne göre sağlıklı yavruna kavuşmak nasip eder.
biz baş vurumuzda şansımızın daha çok artması fazla sıra beklememek için il içi- il dışı, rıza -terk fark etmez demiştik sadece eşim bizim tedavide olduğumuz için 2den fazla çocuğumuz olursa iyi gelecek veremeyiz diye tek çocuk talebine evet demişti.ama bakın kısmet işte rabbim bizim talebimizde olmasada 2 kardeşi nasip etti.iyikide böyle oldu.çok şükür allahıma.çocuklarımız herşeyimiz.onlarsız yaşam düşünemiyoruz artık.bizim çocuklarımızda rızayla ve bizde 1yılın sonunda mahkemeyle üzerimize alacağız.
bizede söylenilen şansınızı arttırmak istiyorsanız mahkemesi sonuçlanmamış çocuklarıda listenize dahil edin demişlerdi.sonuçta devlet çocukları sizlere verecektir.çünkü kurumla davanız oluyor.
evrakları teslim ettikten 6aysonra bizi ziyarete evimizi görmeye gelmişlerdi.o zaman sıramızı öğrenmiştik.birde her yeni yılda yani ocak ayı ile 6.ayde çocukların ve başvuran ailelerin sıralamaları yapılıp ailelere kaçıncı sırada oldukları söyleniyormuş.
bazanda başvurunun hemen arkasından çocuğuna kavuşanlar oluyor.inşaallah sizlerde en kısa zamanda çiçek kokulu yavrunuza kavuşursunuz.sağlıkla kal)
Canım çok teşekkür ediyorum. Öncelikle rabbim yavrularınızdan sizi ayırmasın hep mutlu olursunuz hayırlı evlat olurlar inşallah ne kadar güzel bir şey bu kelimleri duymak onlardan.. :) ikinci görüşmemizde bunları tekar değerlendireceğim aydınlatıcı bilgiler verdiğin için tekrar çok teşekkür ederim bizde il içi il dışı evet dedik kız erkek farketmez dedik mahkeme süreci bitmemiş olursa ailesiyle mahkemesi devam edenler gibi bir cümle kullanmıştı uzmanımız o yüzden kafam karıştı mahkemesi bitmiş olsun dedik zaten çok heyecanlıydım konuştuklarımızın bir kısmınıda hatırlamıyorum. İnşallah onaylanırda diğer arkadaşlarla beraber tez vakitte bebeğimize kavuşuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?