Pırılım nasıl güzel bir anne oldu bir bilseniz kızlar.Ada kuzusunun peşinde koşmaktan bal kızımı doya doya kucağıma bile alamadım şimdi ikide bir resimlerine bakıyorum kuzumun.Kızımız aynı babası,temiz kalpli arkadaşımın yüreğine göre verdi yine Rabbim,hep eşine benzeyen bir evladı olsun istermiş zaten.Merhaba Arkadaşlar,
Uzun zamandır aklımdasınız ama inanın yazmaya hiç fırsatım olmadı.. Son iki hafta minik bal kızımla yoğun günler geçirdik teyzeleri.. Geçen Hafta sonu Nushu teyzesi ve Ada ablası ziyaretimize geldiler çok değil, bir yıl önce bunların hayalini kuruyorduk değil mi Lily :) Sen bizi çok iyi biliyorsun.. Rüya gibiydi çok güzeldi..
Bal kızım gibi bu güne kadar onun kadar güzel kokan onun kadar tatlı ondan daha kıymetli bir şey olmadı hayatımızda.. Gözlerimiz ondan daha güzelini görmedi.. Eşim de bende ve etrafımızdaki herkes pervane olmuş durumda.. İnanın Bal kızım aramıza katıldıktan sonra evimizin enerjisi değişti, hayatımız değişti.. Sakın kendinizi evlat sevgisinden mahrum etmeyin arkadaşlar.. Bizim evlatlarımızın öyle güçlü bir enerjisi var ki, inanın herşeyi güzelleştiriyorlar.. Kavuşan anneler bilir..
Evladınıza kavuştuğunuzda, bu yolda attığınız her adım için binlerce kere şükür edeceksiniz.. Babaları bir görseniz annelerden fazla pervane oluyorlar, kendileri bile inanamıyorlarlar.. Geç kalmayın, beklemeyin..
Rabbim herkesi bir an evvel kuzucuklarını kavuştursun inşallah..
Sevgiler...
Sevgili betus hoşgeldin,yeni katılan tüm arkadaşlar hoşgeldiniz sefalar getirdiniz.iyi günler güzel kalpli anneler anne adayları... Biz de dün itibariyle başvurumuzu yaptık... İnşallah hakkımızda hayırlısı olur. Size bir sorum var mahkeme süreci bitmiş bebek mi istersiniz bitmemiş bebek mi istersiniz dedi sosyal danışmamız.. mahkeme süreci bitmemiş olursa aile mahkeme sonunda alma hakkı varmış bizde bitmiş olsun dedik mahkeme süreci bitmiş derken çocuk yuvasına gelen bebekler oluyor değilmi yine 0-1 yaş gelir bize değilmi çünkü 0-1 yaş kız erkek farketmez dedik...
Sevgili lee,Allah evlatlarını size bağışlasın,sağlıklı,uzun ömürler nasip etsin Rabbim size,hep güzellikler yaşatsınlar yaşasınlar inşallah.yüreği kocaman sevgili anneler iyi geceler) umarım herkes çok iyidir.sizlere bir şey danışmak istiyorum.aslında cevabini nasıl davranmam gerektiğini biliyorum ama yinede sağlıklı yaklaşmak istiyorum.
benim alt komşularım var.çok iyiliğimin dokunmasına rağmen menfaat üzerine komşuluk yaptıklarını biraz geç anlayıp ilişkimi kestiğim kişiler bunlar.insanın yüzüne iyi konuşup arkasından kuyusunu kazan anlayacağınız uzak durulması gereken kişiler ve neredeyse annem ninem yaşında bu kimseler.bugün çocuklarım hakkında konuştuklarını duydum. o kadar çok sinirlendim ki anlatamam. bu konuşmada çocuklarımın evlatlık olduğunu bilmem kimlerinde çocuğu evlatlıktı çok kötü davranıyorlardı yok bilmem kiminki evlatlığı onlara kötü davranıyordu acaba bu çocuklar nereden anne babaları kim falan.bu arada benim çocuğumda aşağıda onlara yakın oynuyordu. kendime zor hakim oldum özellikle evlatlık kelimesine çok sinirlendim.be cahil insanlar onlar bizim kuzularımız ve benim çocuklarımın özeli sizi ve kimseyi ilgilendirmez bunu kendinize sohbet ve dedikodu konusu yapamazsınız.benim çocuğum herşeyin farkında ve bizi annesi babası olarak biliyor biz bir aileyiz.benim çocuğumun psikolojisini kimse bozamaz.biz sizin çocuklarınız hakkında ve sizin özeliniz hakkında konuşuyormuyuz.benim çocuklarım evlatlık değil.bu kelimeyi kullanamazsınız.biz onları karnımızda değil sizlerin sahip olamayacağı o kocaman yüreğimizde tüm hücremizde büyüttük sevgimizle büyüttük ve büyüteceğiz demek geldi içimden.eşim zor zaptetti beni.hala kızgınım kızgınlığım kendim için değil çocuklarımın özelini kendilerine sohbet konusu yaptıkları için.ben eşim ve ailelerimiz çevremizdeki tüm dostlarımız çocuklarımızın bizim yüreğimizde büyüdüklerini biliyorlar ve bununla gurur duyuyoruz ve duyuyorlar.yarın bu cahil insanlara içimdekileri söylemek istiyorum.çocuklarımı kendi sohbetlerine malzeme etmesinler.siz olsanız ne yapardınız?
bu cahil insanlarla uğraşmasammı yoksa iki kelimeyle hadlerini bildirsemmi?
sevgiyle kalın ve allah bu tür cahil insanlardan bizi ve çocuklarımızı korusun...
Sevgili zamancığım sorularına cevap almışsındır ama bende yazmak istedim.nasılsınız bacılar
evde net yoktu uzun süredir giremedim merakla okuyabildiğim kadar okudum
içim kıpır kıpır düşündükçe bile insan böyle oluyorsa sırada bekleyen annelerimize Allah sabır versin bi çırpıda sıranız gelsin
tecrübeli bacılar bir kaç sorum var
1. biz istanbuldayız il dışınıda secersek çok uzak illerden de sıra gelirmi
2. terk rıza nasıl oluyor birde mahkeme süreci devam eden nedir nasıl olur
3. duyduguma göre 3 tane bebek hakkımız oluyormuş bu 3 bebeğin 3ünüde aynı anda yanyana koyarakmı gösteriyorlar nasıl seçiyorsunuz bu işlem nasıl oluyor
4. isim konusunda istediğiniz ismi koyabiliyormusunuz ve nüfus cüzdanına yazdırabiliyormusunuz
5. yeni doğan kız bebek seçmek için napmak gerekir özellikle kırkı çıkmamış olsun istiyorum bunun için ayrı bir başvuru varmı
6. kucağınıza aldığınızda işte benim bebeğim diyormusunuz yada ilkinde diyemeyipte 2. yada 3.de diyen varmı kafam çok karıştı şu 3 bebek konusunda nasıl oluyor
7. bazen korkuyorum ya alışamazsak ya kucağıma alınca bişey hissetmezsem diye benim bu düşüncelerim gibi aklına gelen oldumu korkan kaygılanan normal mı böyle şeylerin aklıma arada gelmesi
yardımlarınız için şimdiden hepinize çok teşekkürederim
daha önce yazdıklarını okuyamadım kusurabakma evde net yoktu uzun süredir aklımda yada yüreğimde olmasa saatlerce oturup yazılanları okuyup her minigine kavusan annenin anlattıklarına gözyaşı dökmez her sırada bekleyişle sabırsızlanmazdım evet aklımda acabalar yapabilirmiyim olabilirmi diye gelgitler var ben bunları burda paylaşmazsan nerde paylaşıcam etrafımda neden cocugumuzun olmadığını bilen bile çok az insan varken kiminle oturup bu derdimi anlaıyım kimden yardım isteyim en yakın sizler geldiniz zira sizlerde bi şekilde kucağı boşkalmış ve benim yaşadıklarıma benzer şeyler yaşamıştınız yanınıza gelerek tecrübeleriniz den bilgilerinizden paylaşmak istemiştim yoksa bende biliyorum bu iş cocuk oyuncağı değil
maddi duruma gelince çok şükür kredisi devam eden bir evimiz var bu sorun olurmu bilmiyorum kredisinin bitmesine daha 3.5 yıl gibi bizaman var arabamız var ve eşimin yeni kurdugu bir şirketimiz var maddi durmumuz çok çok iyi değil ama maşallah kimseye muhtaç değiliz çok şükür kendi yağında kavrulan derler ya öyleyiz ben zaten buraya ilk yazdığımda demiştim eşim son kez tedavi olmak istiyor ilerde içimde kalmasın neden dememedim son kere diye istiyor ve biz 5 ekimde ankaraya kaan hocaya gidicez bakalım nedicek ama aramızda konuşurken bile kızımız diye bahsediyoruz kaç aylık olur kimbilir nasıl tatlıdır ne alcağımızdan odasının renginden hangi okula gideceğine kadar nerdeyse belirledik yani evet son kez tedavi olucak eşim ama ikimizde biliyoruz sonuç değişmicek ve biz şimdiden kızımızı bekliyoruz
merhaba kızlar
uzun zamandır girip bendeki değişiklikleri size yazmak istiyorum ama bi türlü elim ermedi.bildiğiniz gibi 13 eylülde başvurumuzu yaptık.gecen hafta ilk ev ziyaretimiz gercekleşti gayet olumlu geçti.bu hafta 2. ciye gelecekti uzmanımız bakalım bekliyoruz.
arkadaşlar ben uzun zamandır köyde çalışıyorum bu hafta merkeze tayinim çıktı :)çok mutluyum.bebişimi bekliyorum heyecanla.......
Kızlar bize haber geldi kısmetse yarın uçakla gidiyoruz..........
Bizim için dua edin.
Bir sorun çıkmazsa yarın anneyim sevincimi ve heyecanımı anlatamam
canım senin adına çok sevindim hadi hayırlısı anne heidiankara ayyyy çok heyecanlı allahım bu günleri bizede göster uçakla demişsiniz uzak yerden gelicek ozaman lütfen en kısa zamanda duygularını bizimle paylaşırsan sevinirim kaç aylıkmış siz terk mi seçmiştiniz kız erkek hangisi bilgi verdilermi telefonda allahım işlerinizi rast getirsin öpüyorum kibak
2 aylık erkek terk canım dua edin inşallah rabbim tamamına eriştirsin.
Dün de artık anne oluca m diye saçlarımı kestirmiştim.haberi aldığımdan beri ağlıyorum heyecan ve sevinçten.
2 aylık erkek terk canım dua edin inşallah rabbim tamamına eriştirsin.
Dün de artık anne oluca m diye saçlarımı kestirmiştim.haberi aldığımdan beri ağlıyorum heyecan ve sevinçten.
Duygularımı paylaşan tüm arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ediyorum.Dualarınızı eksik etmeyin.Vakit bulabildiğim en kısa sürede yazmaya çalışacağım.Sevgilerimle...
Kızlar bize haber geldi kısmetse yarın uçakla gidiyoruz..........
Bizim için dua edin.
Bir sorun çıkmazsa yarın anneyim sevincimi ve heyecanımı anlatamam
Duygularımı paylaşan tüm arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ediyorum.Dualarınızı eksik etmeyin.Vakit bulabildiğim en kısa sürede yazmaya çalışacağım.Sevgilerimle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?