canım desteğin ve motiven için çok ama çok teşekkürler gerçektende böyle güzel ve destekleyici yorumlara ihtiyacımız var bu bekleme dönemimizde moral oluyor bizlere iyiki sizin gibi güzel düşünen insanlarda var...günaydın arkadaşlar bende 33 yaşındayım bir aşılama ve bir tüp bbek negatif tekrar tüp bebek yaptıracgız hayırlısı
burda yazılanları okuyunca duygulandım agladım sevindim anlatamam ya duygularımı
sizler ne kadar mükemmel harika sevgi dolu insanlarsınız hepinizin ellerinden öpüyorum b
üyük küçük allllhım sizi tez zamanda kuzularınıza kavuşturmak nasip etsin .
benim tanıdıgım vardı 1.5 falan sürdü hiç beklemedikleri bir anda aramışlar daha 2 aylık kız çocugu hiç hazırşlık yapmamışlar çocuk eve baba anne hemen koştura koştura alışverişe şimdi çok mutlular allahım sizleride böyle mutlu kılmak nasip etsin
bende bugun mavi bboron aldım cok seker dayanamadım kızmı erkekmı gelıcek bılmıyorum ama cok sekerdı sıngırdaklarıda vardı takımlardı dayanamadım aldım valla esımı aradım hemen esımde guldu dedıkı mikropkapar okadar erken alma bebıs gelsın bır gunde herseyını alırız bende tafra yaptım ben bebek odasını bıle beyendım gözumu ona dıktım ama esım sımdı almaz herhalde nezaman gelecegını bılmıyoruz keske onceden haberımız olsa herseyını hazır ederdık ama buda zevklı heycanlıyım deprosyonu atlattım deniz verdı cok sagol butun arkadaslar cok tesekkur ederım iyki varsınız....
canım desteğin ve motiven için çok ama çok teşekkürler gerçektende böyle güzel ve destekleyici yorumlara ihtiyacımız var bu bekleme dönemimizde moral oluyor bizlere iyiki sizin gibi güzel düşünen insanlarda var...
valla çok iyi etmişin baharcım keşke bende yapabilsem ama eşim bana hiçbirşey aldırmıyor erken diye bende bolca bebişime örgüler örüyorum benim bebeiş sanırım 20 yaşına kadar örgü giysiler giyecek çünki bu hızla örersem geleceği güne kadar artık ne kadar olur düşünün ayrıca ablamda örüyor diğer yandan.... ama ne yapayım ördükçe onu düşünüyorum ve mutlu oluyorum . yerinde olsam biberonu gözümün sürekli göreceği bir yere koyarım bu arada sizlerde benim için iyiki varsınız
slm arkadaşlar ben birkaçgün ara verdim maşallah herkesler burdaymış benim yokluğumda biz birkaçgündür çok üzüldük minik kuzum hastalandı 40 derece ateşlerle savaştık iki gün 4 tane iğne yedik öyle iyleştik çok şükür çabuk toparlandı boğaz enfeksiyonu geçirdik çocuk hastalığı kadar kötü bişey yoktur heralde maf oldu yavrum...
baharcım istanbul için sana bekleme süresini söyleyeyim en fazla 20 ayda bebeğin kucağında oluyor çevremdeki bütün arkadaşlarım genel olarak 18 ayda bebeklerini kucaklarına aldılar bende 18 ayda bebeğimi kucağıma aldım yani hazırlıklarını bunu düşünerek ayarlayabilirsin...
yeni gelen arkadaşlarada h.geldiniz demek isterim iyki geldiniz siteyi hareketli görünce bende çok mutlu oluyorum rabbim herkesi yavrusuna kavuştursun tez zamanda aminnnnn
valla bizde gelişme yok halen bende örgülerime devam ediyorum senin dediğin gibi büyük örüyorum daha doğrusu hepsi büyük oldu kendiliğindenmerhabalar arkadaşlar yokmu kimsede gelişme merakla bekliyorum biri daha yavrusuna kavuşacakmı diye braz büyük örgü yapın kızkardeşim o kadar çok şey almıştıki iki ay giyebildi birden büyüyolar mümkün oldukça büyük alın çünkü birde yakınlarınız getirir
canım çooooooook geçmiş olsun aman yiğenimize iyi bak tabiki kendinedeslm arkadaşlar ben birkaçgün ara verdim maşallah herkesler burdaymış benim yokluğumda biz birkaçgündür çok üzüldük minik kuzum hastalandı 40 derece ateşlerle savaştık iki gün 4 tane iğne yedik öyle iyleştik çok şükür çabuk toparlandı boğaz enfeksiyonu geçirdik çocuk hastalığı kadar kötü bişey yoktur heralde maf oldu yavrum...
baharcım istanbul için sana bekleme süresini söyleyeyim en fazla 20 ayda bebeğin kucağında oluyor çevremdeki bütün arkadaşlarım genel olarak 18 ayda bebeklerini kucaklarına aldılar bende 18 ayda bebeğimi kucağıma aldım yani hazırlıklarını bunu düşünerek ayarlayabilirsin...
yeni gelen arkadaşlarada h.geldiniz demek isterim iyki geldiniz siteyi hareketli görünce bende çok mutlu oluyorum rabbim herkesi yavrusuna kavuştursun tez zamanda aminnnnn
aramıza hoş geldin öncelille ama bizden hızlı çıktın 1. sıradaymışın senin adına sevindim hayırlı haberlerini bekliyoruz olumsuz yazılarada ilk okuyunca bende üzülmüş vede kızmıştım ama boşver başaına gelmeyen anlamaz bu bizlerin kaderiymiş hepimizede hayırlı olur inşallah bebişlerimizi birlikte büyütürüzHerkese merhaba) yazılanların tamamını okumadım fakat;okuduklarımın bazılarını hiç hoş karşılamadım.özellikle evlat edinilecek çocuklarımızı namahrem olarak görenler bu nasıl bir zihniyet anlayamadım.bir çocuğu topluma kazandıracak sevgiyle büyüteceksiniz,ona bir aile vereceksiniz.Evlat edineceğimiz çocuğumuzu bizler doğurmadık biyolojik hiç bir bağımız olamayabilir ama o bizim kanımız canımız dan olacaklar.Ben ve eşim ve ailelerimiz bu şekilde düşünüyoruz.Dinimizde yetime öksüze muhtaç olana sahiplenin diyor.Unutmasınlar Peygamberimizde çok küçük yaşta annesiz ve babasız kaldı ve amcası tarafından büyütüldü.Ve Peygamberimizinde evlatlığı vardı.İnsanların aklını bulandırmayın.Bizde evlatlık için baş vuranlardanız.7 yıllık evliyiz aşılama 2 tüp denemesi 2 düşükle sonuçlanan hamilelik.yaklaşık 2 yıldır evlatlık için baş vuruda bulunduk.bu arada tedavimizede devam ediyoruz.Allahım herkese nasip etmez ne mutlu bizlere yuvadan bir çocuğu alıp kanımızı canımızı sevgimizi vereceğiz.kendi çocuğumuzun olacağınada inanıyorum olsun,iki tane evladımız olur ikisini birbirinden asla ayırt etmeyeceğimize inanıyorum ve müjdeli haber tedavim esnasında geldi. kız ve erkekte 1. sırada yer alıyormuşuz.her an evladımızı kucağımıza alabiliriz ))
Evet!! çok ciddi bir karar bu,eğer gelecek olan yavruya kendiniz doğurmuş gibi yaklaşımda bulunmazsanız zaten en büyük hatayı yaparsınız.çevre neder diye düşünmeyin.aile sizin aileniz önemli olan siz ve eşinizin buna hazır olması biz sevgimizi verebiliriz diyorsanız bence kalbinizin sesini dinleyip evlat edinmeye baş vurun. bana sorarsanız çok güzel anlatılamayacak kadar harika bir duygu bu. biz heyecanla yavrumuzun evimize gelmesini bekliyoruz.Sevgiyle kalın.)
tebriklerHerkese merhaba) yazılanların tamamını okumadım fakat;okuduklarımın bazılarını hiç hoş karşılamadım.özellikle evlat edinilecek çocuklarımızı namahrem olarak görenler bu nasıl bir zihniyet anlayamadım.bir çocuğu topluma kazandıracak sevgiyle büyüteceksiniz,ona bir aile vereceksiniz.Evlat edineceğimiz çocuğumuzu bizler doğurmadık biyolojik hiç bir bağımız olamayabilir ama o bizim kanımız canımız dan olacaklar.Ben ve eşim ve ailelerimiz bu şekilde düşünüyoruz.Dinimizde yetime öksüze muhtaç olana sahiplenin diyor.Unutmasınlar Peygamberimizde çok küçük yaşta annesiz ve babasız kaldı ve amcası tarafından büyütüldü.Ve Peygamberimizinde evlatlığı vardı.İnsanların aklını bulandırmayın.Bizde evlatlık için baş vuranlardanız.7 yıllık evliyiz aşılama 2 tüp denemesi 2 düşükle sonuçlanan hamilelik.yaklaşık 2 yıldır evlatlık için baş vuruda bulunduk.bu arada tedavimizede devam ediyoruz.Allahım herkese nasip etmez ne mutlu bizlere yuvadan bir çocuğu alıp kanımızı canımızı sevgimizi vereceğiz.kendi çocuğumuzun olacağınada inanıyorum olsun,iki tane evladımız olur ikisini birbirinden asla ayırt etmeyeceğimize inanıyorum ve müjdeli haber tedavim esnasında geldi. kız ve erkekte 1. sırada yer alıyormuşuz.her an evladımızı kucağımıza alabiliriz ))
Evet!! çok ciddi bir karar bu,eğer gelecek olan yavruya kendiniz doğurmuş gibi yaklaşımda bulunmazsanız zaten en büyük hatayı yaparsınız.çevre neder diye düşünmeyin.aile sizin aileniz önemli olan siz ve eşinizin buna hazır olması biz sevgimizi verebiliriz diyorsanız bence kalbinizin sesini dinleyip evlat edinmeye baş vurun. bana sorarsanız çok güzel anlatılamayacak kadar harika bir duygu bu. biz heyecanla yavrumuzun evimize gelmesini bekliyoruz.Sevgiyle kalın.)
slm arkadaşlar ben birkaçgün ara verdim maşallah herkesler burdaymış benim yokluğumda biz birkaçgündür çok üzüldük minik kuzum hastalandı 40 derece ateşlerle savaştık iki gün 4 tane iğne yedik öyle iyleştik çok şükür çabuk toparlandı boğaz enfeksiyonu geçirdik çocuk hastalığı kadar kötü bişey yoktur heralde maf oldu yavrum...
Zahidem negüzel örgüler örmüşsün ama bence çok fazla örme okadar fazla giyemiyorlar birde bazen örgüler bebişleri rahatsız edebiliyor evdeyken ev zaten yün bişey giydirmeyecek derecede oluyor ya oyüzden dedim. Kendine bişeyler ör yada eşine yada birkaç metre tülbent yada mermerşahin al mendilden biraz daha büyükce kareler kes etrafını rengarenk ipler al tığla geç alsana bebiş için agız bezi valla en az 30 tane yapmanı tavsiye ederim ilk aylarda ağız bezi sonrasında elbezi yada terleyince arkasına koymak için kullanabilirsin. Birde büyük bir mermerşahinin etrafını tığla geç onuda banyo sonrası ufaklığı kurulamak için kullanırsın. Havlunun içine yayıp önce onunla kurulamak daha iyi oluyor hem emici hemde yumuşak olduğu için ufaklıkların cildini rahatsız etmez ve kulaklarını temizlemekte çok işe yarıyor tavsiye ederim.
Ben artık düzenli olarak bu topiği taip ediyorum sizlerden güzel haberler duymak sıraların birer birer geldiğini duymak için sabırsızlanıyorum aklım hep sizinle.
Gelecek bebişlerin nekadarlık olacağını bilemediğimiz için alışveriş falan yapılamıyor ya aklıma bir iki öneri geldi nacizhane sizlerle paylaşmak istedim.
Mesela birkaç tane ihtiyaç listesi yapılabilinir.0-6 Ay için -6-12 Ay için - 12 ay üstü için birde ortak genel şeyler(mama sandalyesi-cam rende-ateş ölçer vs gibi). Bu listeleri hazırlamak yavaş yavaş tamamlamak sizleri bekleme aşamasında mutlu eder diye düşündüm.Şimdiden almaya başlamasanız bile neyi nerden temin edeceğinizi planlarsanız bebişlerinize kavuştuğunuz gün bir çırpıda alırsınız
canım çok geçmiş olsun bu aralar salgın var sanırım etrafımdaki tüm minikler ya boğaz enfeksiyonu yada ishal oluyor çok dikkat etmek lazım gelmiş geçmiş olsun
valla bizde gelişme yok halen bende örgülerime devam ediyorum senin dediğin gibi büyük örüyorum daha doğrusu hepsi büyük oldu kendiliğinden
canım çooooooook geçmiş olsun aman yiğenimize iyi bak tabiki kendinede
Herkese merhaba) yazılanların tamamını okumadım fakat;okuduklarımın bazılarını hiç hoş karşılamadım.özellikle evlat edinilecek çocuklarımızı namahrem olarak görenler bu nasıl bir zihniyet anlayamadım.bir çocuğu topluma kazandıracak sevgiyle büyüteceksiniz,ona bir aile vereceksiniz.Evlat edineceğimiz çocuğumuzu bizler doğurmadık biyolojik hiç bir bağımız olamayabilir ama o bizim kanımız canımız dan olacaklar.Ben ve eşim ve ailelerimiz bu şekilde düşünüyoruz.Dinimizde yetime öksüze muhtaç olana sahiplenin diyor.Unutmasınlar Peygamberimizde çok küçük yaşta annesiz ve babasız kaldı ve amcası tarafından büyütüldü.Ve Peygamberimizinde evlatlığı vardı.İnsanların aklını bulandırmayın.Bizde evlatlık için baş vuranlardanız.7 yıllık evliyiz aşılama 2 tüp denemesi 2 düşükle sonuçlanan hamilelik.yaklaşık 2 yıldır evlatlık için baş vuruda bulunduk.bu arada tedavimizede devam ediyoruz.Allahım herkese nasip etmez ne mutlu bizlere yuvadan bir çocuğu alıp kanımızı canımızı sevgimizi vereceğiz.kendi çocuğumuzun olacağınada inanıyorum olsun,iki tane evladımız olur ikisini birbirinden asla ayırt etmeyeceğimize inanıyorum ve müjdeli haber tedavim esnasında geldi. kız ve erkekte 1. sırada yer alıyormuşuz.her an evladımızı kucağımıza alabiliriz ))
tebrikler
bir tanidigimiz bir kac gunluk bir bebegi evlat edinmisti, hic dogum yapmadigi halde gogsunden sut geldi ve bebegini emzirebildi. ne kadar hos degilmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?