Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Evet arkadaşlar oğluşuma kavuştum o kadar tatlıki anlatamam teyzeleri,çok mutlu,heyecanlı ve uykusuzum.Hayatım boyunca verdiğim en doğru karar hepinizi seviyorum,takrar yazıcam.

Evet arkadaşlar oğluşuma kavuştum o kadar tatlıki anlatamam teyzeleri,çok mutlu,heyecanlı ve uykusuzum.Hayatım boyunca verdiğim en doğru karar hepinizi seviyorum,takrar yazıcam.

hadi bakalım oğluşun hayırlı,uğurlu,sağlıklı,mutlu,analı,babalı uzunnnnnn ömürlü olsunnn....

Yaaaaaaa ben burayi okurken cok duygulaniyorum ama...
Allah bebeklerinizden hic ayirmasin Aminnnnnn...
Allah guzel yazgilar yazsin bebislerinize...

Heidiciğim,
gözün aydın bebişine sağlıklı uzun ömürler diliyorum Allah analı babalı sağlık sıhhatle büyütmeyi nasip etsin
seni de artık taze annelerimizden sayıyoruz şimdilik listeyi ben güncelleyeyim sen gelene kadar olur mu? senin şimdi bebekle uğraşmaktan vaktin olmaz

canım tebrik ederim eşinle seni ne mutlu kavuştunuz ana oğul beklemeye herşeye değer

hanımlar kanal7 yi açın.
orada evlat edinmiş 3 senedir baktığı bebeğin biyolojik nnesi dava açmış bunun gibi bir çok aile varmış telefonla bağlananlar var. önlem nasıl alınır en azıdan fikir olur.

gözün aydın güzelim...Rabbim sağlıkla mutlulukla dolu ailene güzel bir ömür nasip etsin...darısı başıma benimde çok az kaldığını hissediyorum...

gözünaydın canım rabbim hiç ayırmasın sizi eviniz cennet bahçesi olsun

Allah anali babalı buyutsun. Kucaginizdan ayirmasin. Darısı benim gibi bekleyenlerin basina inşallah.
Bizimde ayin 1.inde gorusmemiz vardi. Formu dolduduk sosyal hizmetli arkadasla
Guzel gecti 6 aya kadar evimize ziyarete geleceklerini soylediler. Kitap onerdiler bu arada
Okumamiz icin. Kitaplardan 2 tanesinibulamadik.bugun birini aldim.baslayalin okumaya
Zaman ancak boyle gecer. Ailelerimizede bahsettik cok sevindiler. Annem aglamaktan
Konusamadi kardeslerimde oyle simdiden benim kadar hevesli ve meraklilar. Kendimi
Her gorusmeden sonra daha iyi hissediyorum. Umarim sizlerin bana ornek oldugunuz gibi
Bende burdan baska arkadaslara guzel ornek olurum. Cenem dustu galiba. Herkesle konusamadigim
Bir konu ama sizler beni en ii anlayanlarsiniz. Hepinize allah sabir vesin. tez zamanda gelsin bebislerimiz.
Heidi gul kokulu bebisini bizim icin de kokla. Opuldunuz. Ii geceler.

ah canım benim en kısa zamanda kucağına bebeğini alacağına inanıyorum. 10 gündür yurt dışında olduğumdan topike giripte neler olduğuna bakamamıştım. ne güzel şeyler olmuş. :) tayininde hayırlı olsun. bahsettiğin okul mu hani şu evine yakın olan? herşey yoluna giriyor görüyor musun :)) canım benim herşey gönlünce olsun.

2 aylık erkek terk canım dua edin inşallah rabbim tamamına eriştirsin.
Dün de artık anne oluca m diye saçlarımı kestirmiştim.haberi aldığımdan beri ağlıyorum heyecan ve sevinçten.

öyle sevindim öyle sevindim ki anlatamam :)) gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsün evladını sizden ayırmasın. siz ona o size büyük mutluluk getirsin dilerim. oğlun benim oğlumla aynı dönemde doğmuş. benim oğlum şuan 50 günlük yani 44 gündür onu varlığını biliyorum 40 gündürde kokusuyla yaşıyorum. Şuan dünyanın en mutlu en özel insanı olduğunu hissediyorsun değil mi... öylesin özelsin... özeliz... oğlumun ilk haberini aldığım gün, saat hatırıma geldi. ona kavuşana kadar saatler günler geçmemişti. ne güzel oldu şimdi bir ev daha şenlendi. Allah ayırmasın.

Canım arkadaşlarım güzel temennileriniz için çok teşekkür ederim.Dünyanın en güzel duygusu.gerçekten yıllardır yaşadığım hasretlere değdi,iyiki beklemişim oğlumu.Hep başkalarının çocuklarını severdim.Şimdi kendi çocuğum oldu.Herkesler oğlumu çok sevdi.Şimdi bana boncuk boncuk bakan iki çift göz var artık. Rabbime binlerce kez şükürler.Allah sırada bekleyenleri de benim gibi sevindirsin.Annelik duygusunu tattırsın.Geceleri ağladığında zevkle kalkıyorum,uykusuz olmak bile zevk onun için.Yavrumun bir tek öksürüğü var,burnu tıkalı.Üşütmüşler onu.Bugün doktora gideceğiz ablaları.Tüm anneleri ve anne adaylarını sevgiyle kucaklıyorum.allah evladınıza giden yolu kolaylaştırsın inşallah,sağlıkla mutlu yıllar nasip etsin..

çok duygulandım...Allah daim etsin mutluğunu...mutluluğumuzu...hepimizin....sevgiler

herkese sevgiler....

kanal 7 de anlatılanları izleyen varsa lütfen yazar mı?bilgilenelim....

beklemede olan annelre sabır diliyorum...zaman su gibi aksın ve sizler de tadın....ennn yakınnn zamanda....Amin.

herkese sevgiler....

beklemede olan annelre sabır diliyorum...zaman su gibi aksın ve sizler de tadın....ennn yakınnn zamanda....Amin.

Ben izledim.terk bebek 3.yilinda biyolojik anne geri almak icin dava aciyor.mahkeme temyize gondermis yani malesef cocugu alip biyolik olana verme durumu sozkonusuymus..onlarda konuyu basina tasimiz.sevgili biyolojik o zaman durumu uygun degilmis terk etmis simdi durumu uygunmus ve geri almak istiyormus. O arada bir kadin baglandi programa bir arkadasi kuruma iki cocugunu birakmis sonra alicam diye neyse o arada cocuklar evlatlik verilmis (bildigim kadariyla kurum aranip sorulmayan cocuklari belli bir sure sonra veriyor)tabi bu konusmaya esra ceyhan kendine hakim olamadigini belirterek agzinin payini verdi...

herkese sevgiler....

Ben izledim.terk bebek 3.yilinda biyolojik anne geri almak icin dava aciyor.mahkeme temyize gondermis yani malesef cocugu alip biyolik olana verme durumu sozkonusuymus..onlarda konuyu basina tasimiz.sevgili biyolojik o zaman durumu uygun degilmis terk etmis simdi durumu uygunmus ve geri almak istiyormus. O arada bir kadin baglandi programa bir arkadasi kuruma iki cocugunu birakmis sonra alicam diye neyse o arada cocuklar evlatlik verilmis (bildigim kadariyla kurum aranip sorulmayan cocuklari belli bir sure sonra veriyor)tabi bu konusmaya esra ceyhan kendine hakim olamadigini belirterek agzinin payini verdi...

kızla rbu konuda sanatçı Sibel Alaş'ın da evlat edindiği kızı ile ilgili davada biyolojik aileye verilmesi kararı verilmişti o ara gazetede bile doğuran mı büyüten mi anketi yapılıyordu
bunları görmek, duymak insanı üzüyor sonuçta iki taraftan birinin eli boş kalıyor bu üzücü bir durum

Allah hemizin hakkında hayırlısını nasip etsin demekten başka bir şey bulamıyorum..
Büyükler bir şekilde atlatır ama olan ortadaki çocuklara oluyor..ne bu ya çocuk oyuncağımı bırakmak zorundaydım bıraktım şimdi durumumu toparladım almak istiyorum..çocuğunun kimseye verilmesini istemiyorsan eğer gidersin kurumda çocuğunu görürsün..devletin bu şekilde de koruma altında tuttuğu çocuklar var..ve bu çocuklar koruyu ailelere veriliyor...
Aslında söylemek istediğim çok kelime var ama gerek yok konuşmaya...

yazdıkların okadar yardımcı oldu ki Allah razı olsun
dün kaan hocaya gittik sonuçta hoca şğne tedavisi verdi normalde 8-10 ay arası kullandırıyor bu iğneyi ama eşimde bazı risklerden dolayı en fazla 4 ay kullandırıcak yani yıl başına herşey belli olucak zatn planımızda bu yöndeydi yıl başında 5 yıllık evli olucaz eşlerden birinin 30 yaşında olması şartıda yılbaşından sontaya denk geliyot vardır bi hayrı diyip bekliyoruz şimdilik aslında müracat edip sıraya girmeyi düşündük ama oda eşimin işine takıldı eşim yeni şirket kurdu daha 1 ay oldu şu bordro işlerini falan yoluna koysa belki kabul etmezler diye mecbur bekliyoruz işte 4 ay gözümde büyüyor inşallah çabuk gecer
2 aylık erkek terk canım dua edin inşallah rabbim tamamına eriştirsin.
Dün de artık anne oluca m diye saçlarımı kestirmiştim.haberi aldığımdan beri ağlıyorum heyecan ve sevinçten.

nasıl sevindim anlatamam maşallah Rabbim hayırlı uzun ömürlü bereketli kılsın oğluşunu darısı meleğini bekleyenlerin benim gibi sabırsızlananların başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…