Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

biz mahkemesi bitmiş istedik bu terk oluyor anladığım kadarıyla yaşım 28 eşiminki 31 bilgiler için teşekkürler canım

biz mahkemesi bitmiş istedik bu terk oluyor anladığım kadarıyla yaşım 28 eşiminki 31 bilgiler için teşekkürler canım

canım terkte rızada farketmiyo her ikiside aynı hatta terkte bekleme süren çok uzun helede küçük bir şehirden başvurduysan senelerce beklerisn rızaya geçerseniz bekleme süreniz 1-2 yıl ortalama hatta 2 yıl sürmüyo çoğu arkadaşımız 10 ayda bile aldılar

Kızlar bize haber geldi kısmetse yarın uçakla gidiyoruz..........
Bizim için dua edin.
Bir sorun çıkmazsa yarın anneyim sevincimi ve heyecanımı anlatamam

hayırlısıyla kucağına almaya nasip etsin rabbim inşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım heyecan doruk yapmıştır şimdi sizde bizde o günlere biran önce gelsek inşallah

ayaz...katılıyorum...

betüs....biraz daha bilgilendireyim.bildiğim kadarıyla...
terkte bekleme süresi fazla....hatta kız erkek seçiminde de kız için bekleme süresi daha fazla.erkekte daha çabuk kavuşuyorsun.biz kurum yetkilisine terk ile rıza konusunda konuşmuştuk.terkin bir garantisinin olmadığını rıza ile aynı olduğunu söyledi bize.rızada ilk 5 yıl içinde biyolojik aile vazgeçip dönebiliyor kuruma.mahkeme açması gerekiyor.fakat bu gibi durumda devlet bizim yanımzda.şimdiye kadar hiçbir bebek geri verilmemiş biyolojik aileye.terkte de aynı risk var.terk ,buluntu...çok üzülerek yazıyorum bu terimleri......bebeğini terk eden sonradan da çıkıp gelebiliyormuş.bu yüzden üzgünüm risklerimiz aynı...
biz ilk seçimimizde (daha doğrusu eşim farketmez emişti)farketmezi işaretlemiştik.fakat ben uzun yıllarca bir kızım olsun istemiştim.bir hafta sonra kuruma yeniden şahsen gidip bu seçeneği kıza çevirmiştim.bilgine....

herkese sevgiler....

heidine yaptı acaba?

ayaz...katılıyorum...

betüs....biraz daha bilgilendireyim.bildiğim kadarıyla...
terkte bekleme süresi fazla....hatta kız erkek seçiminde de kız için bekleme süresi daha fazla.erkekte daha çabuk kavuşuyorsun.biz kurum yetkilisine terk ile rıza konusunda konuşmuştuk.terkin bir garantisinin olmadığını rıza ile aynı olduğunu söyledi bize.rızada ilk 5 yıl içinde biyolojik aile vazgeçip dönebiliyor kuruma.mahkeme açması gerekiyor.fakat bu gibi durumda devlet bizim yanımzda.şimdiye kadar hiçbir bebek geri verilmemiş biyolojik aileye.terkte de aynı risk var.terk ,buluntu...çok üzülerek yazıyorum bu terimleri......bebeğini terk eden sonradan da çıkıp gelebiliyormuş.bu yüzden üzgünüm risklerimiz aynı...
biz ilk seçimimizde (daha doğrusu eşim farketmez emişti)farketmezi işaretlemiştik.fakat ben uzun yıllarca bir kızım olsun istemiştim.bir hafta sonra kuruma yeniden şahsen gidip bu seçeneği kıza çevirmiştim.bilgine....

herkese sevgiler....

heidine yaptı acaba?

Canım çok teşekkür ederim haftaya randevu alıp uzmanımızla görüşeceğiz ozaman dile getireceğim bunları heidiyi bende merak ediyorum şuan mutluluktan uçuyordur inşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre versin senin fıstık nasıl öpüyorum ikinizide
sevgiler...

heidiankara canım şuan belki oğluşunla ilk temasınızı yaşıyorsunuzdur) canım inşaallah herşey yolunda gidiyordur.çooook meraklandık..oğluşuna kavuşunca ve bir ohhhhhh çok şükür dedikten sonra bize yaz)

iyi akşamlar sevgili güzel anneler ve anne adayları
sayfaya gelmeyeli 10 gün kadar olmuş
bu aralar çok nete giremedim girsem de buraya vakit ayıramadım çok özür dilerim
şu an gözlerim doldu, bir arkadaş evlat edinme süreciyle ilgili soru sormuş daha 5-6 sayfam var bugune gelene kadar, öyle güzel cevaplar vemişsiniz ki... çok duygulandım, Rabbim hepinizin yavrusunu bağışlasın
Denizimizin güzel annesi, çiçekli böcekli alıntın çok harikaymış gerçekten neşeli gibi görünse de insanın yüreğine dokunuyor o güzel meleğimizi lily teyzesi için de öp olur mu?
yeni gelenler hoşgeldiniz aramıza
şimdilik bunları yazmak istedim kalan sayfaları da okuyayım yine yazarım

yaaaaaaaaaaaaaa
şu 10 gunde ne destanlar dökmüşsünüz de ben kaçırmışım, deminden beri gözlerim okudukça doluyor
Rabbim anneannenden ve dedenden razı olsun zaten onlar annenin aynı zamanda süt anne ve babası
sen de inşallah bebişin büyüsün hayaline kavuşursun

yok yok ben inanamıyorum sanırım sözleştniz siz:44: ağlama moduna soktunuz ya beni
ben de depremi yaşadığımdan aklıma geldikçe duygulanıyorum
Rabbim o evlada da hayırlı ömür versin ailesiyle mutlu bir yaşam diliyorum

kızlar...
şu an itibariyle giremediğim 10 günün sayfalarını okudum ve bugun bu topik beni çok duygulu bir şekle soktu
hele son aldığım haber, çok sevindirdi beni
Heidiciğim inşallah bebeğinlesindir şimdi onun mis kokusunu içine çekiyorsun ve her anını onunla geçiriyorsundur
Rabbim sana ve tüm annelere evlatlarıyla hayırlı güzel ömürler nasip etsin, bekleyenlerin de sabrını arttırıp onlara da kısa sürede kavuşmayı nasip etsin
hepinizi çok seviyorum

20.8.2011'de nushu ile aramızda geçen mesajlaşma
bu topiği demek ki o zamanlardan beri takip eidyormuşum ki ben Ağustos'un başına üye olmuştum

bundan 14 ay önce ne olacağından bihaber ve başvuru konusunda bile henüz adım atamamışken 2 aylık bekleyişten sonra kızına kavuşup şimdi 1 yaşındaki meleğiyle güzel zamanlar geçiren bir annenin paylaştıkları bunlar...
başvuru konusunda sorunu olan, tedirginlik yaşayan annelere ithaf ediyorum zira herkes aynı yollardan geçti ama şimdi evlatlarıyla huzur içindeler... Rabbim hepinizin gönlünün muradını versin

leeciğim ben de seni hatırladığımdan adım gibi emindim ama nerden çıkaramamıştım:44: demek ki yine bu topiktenmiş
geçmişi şöyle bir gözden geçirirken yazına rastladım ve paylaşmak istedim
tarih: 25.8.2011

kızlar arada girip geçmişten alıntılar yapmayı planlıyorum hem evladına kavuşan anneler neler yaşamış yeni başvuranlar görsün hem de şimdi evlatlarıyla huzur içinde olan anneler bir de kendileri neler yaşamış kendileri de görsün istiyorum zira yaşananlar aynı da olsa başkası deyince aaa ben bunları mı yaşadım gibi garipsenebiliyor
bir nostaljiye hazır olun

TAZE ANNELERİMİZ
Oğultoprak 30.12.2010 Erkek Ankara Evet Terk(ikiz) O artık oğluna kavuştu
Umut59 7 ocak 2011 Kız-Erkek(O artık oğluna kavuştu.)27 Ocak 2012
Ecem14 25.03.2011 Kız İzmir Evet Terk-Rıza(O kızına kavuştu.)
Lee 26 (O da kızına ve oğluna kavuştu.)
Merer 05.10.2011 Kız-Erkek Ankara Evet Terk-Rıza(O da evladına kavuştu.)
Herdemk(24.08.2012)(O da oğluna kavuştu.)
Cindy 74(= da kızına kavuştu.)
Pırılım(kızına kavuştu ,taze anne oldu.)
HeidiAnkara (belki de oğluna kavuşmuştur kimbilir)

ANNE ADAYLARIMIZ
1.Leylufer 15.02.2011 Kız-Erkek Eskişehir
2.Zeynep26 21.09.2011 Kız Aydın Evet Terk-Rıza
3.Shenay34 21.10.2011 Kız İstanbul Evet Terk-Rıza(ikiz-kardeş)
4.Serap 05.12.2011 Erkek İstanbul
5.Sermuh 23.12.2011 Kız İstanbul Evet Terk-Rıza(ikiz)
6.Ayaz84 08.02.2012 Kız İstanbul Evet-Rıza(İkiz)
7.gcs_11 02.04.2012 Kız İstanbul Evet Terk-Rıza
8.5059 01.04.2012 İzmir
9. esma16 13.09.2012 Bursa
10.DamlaUmut 13.09.2012 İstanbul
11.Utku07 10.05.2012 Antalya
12.Betus03 25.09.2012 Kız-erkek(İkiz)

iki güzel anne...
her aşamasına bu topik vesilesiyle tanık olduğum ve benim için bu topikte çok değerli iki insan.. (hepiniz değerlisiniz de onlar benim ilk girdiğim zamanlardan olunca ilk göz ağrım derler ya o hesap)
onlar gerek başvuru sürecinde gerekse gelecek yavrularının hayalleriyle ilgili şeylerde yüreklerini buraya döktüler ve ben de onları takip ederek bu topiğin müdavimlerinden oldum
ben onların gelecek evlatlarının henüz evlenmemiş olsa da kendi çocuğu gibi bağrına basan küçük teyzeleri oldum
yaşım 26 ama burada başvuran birçok kişi benden yaşça büyük olduğundan ve evli olmadığım için adım "küçük teyze" kaldı (nushunun tarifi bu)
lütfen yanlış anlamayın her biriniz benim için değerlisiniz çünkü hepiniz annesiniz ama işte okurken çok etkilendiğim, sanki ikisi de yakın arkadaşımmış gibi hissettiğim insanlar onlar ve tek tek alıntı yapmaktansa direkt yazmayı tercih ettim
Ada kuzusu ile Bal peteğimiz zaten bu topiğin sayesnde kardeş oldular, bu topik onların annelerinin daha gelmeden birbirlerni tanımalarına, kaynaşıp reelde de arkadaş olmalarına vesile oldu
ben o yüzden ikisine hep topiğin ikizleri dedim ne mutlu şimdi ikisi de mis kokulu melekleriyle mutlular
Rabbim hepinize aynı mutluluğu yaşatsın

ne mutlu ki bu iki güzel melek bir araya geldiler, bu inanılmaz derecede beni hem duygulandıran hem de çok sevindren bir olay keşke ben de buna tanık olabilseydim diye içimden geçirmedim değil, inşallah ilerleyen zamanlarda Rabbim ömür verirse görürüm sizi de kuzucuklarınızı da çoooooooooookkkkk seviyorum

arada ikinizin güzel hayallerinden alıntılar yapacağım inşallah geçmişten
kuzucuklarınızı küçük teyzeleri için de öpün, koklayın, sevin, mıncıklayın
hepinize sevgiler...

Son düzenleme:

lili......tatlı kız....boşuna demiyorum sana .....

canlı olmaz okuyorsundur şimdi ama gönülden bir selam olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…