Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

CANIM GÖZÜNÜZ AYDIN OLSUN)) ALLAHTAN EVLADINIZLA SAĞLIKLI MUTLU NİCE ÖMÜRLER DİLİYORUM İNAN ÇOOOOOOK SEVİNDİM)
DARISI DİĞER ANNE ADAYLARIMIZA!!!!!!!!!

2 aylık erkek terk canım dua edin inşallah rabbim tamamına eriştirsin.
Dün de artık anne oluca m diye saçlarımı kestirmiştim.haberi aldığımdan beri ağlıyorum heyecan ve sevinçten.

canıımm hayırlı olsun evladınızzz.. çok sevindimm.. yılbaşına bebişinle gireceksin demiştim dimi ben sana

diş teli takmaya başladım buara bikaç gündür nete giremiyordum yeni okuyorum.. güzel haberlerini bekliyoruz..

annesi bebişimizin fotoğrafını isterim amaaaa

Arkadaşlar çok farklı bir duyguymuş,beklemeye gerçekten değermiş.Uykusuzluktan ölüyorum,gece üç saatte bir beslenmesi için kalktığımdan,daha önce heyecandan uyuyamadığımdan.Ama kendimi çok mutlu hissediyorum,çünkü yavrularımız sevgiyi çok güzel anlıyor,bana öyle sevgi dolu bakışı varki.Allah nazarlardan saklasın.Gerçekten onlar çok özel çocuklar,bize birer armağan.Allah tüm bekleyenleri umduğundan hayırlısı ile karşılaştırsın ve bu güzel duyguyu tattırsın inşallah.

ooyy annesiymiş de , bebişi secgi dolu bakarmış.. daha ne mutlu günleriniz olacak inşallah annesi.. uykusuzluk bile tatlıdır sana şimdi.. miss kokuluyu öp teyzeleri içinde..

Allah mutluluğunuzu daim etsin, bebişini de size ve herkese hayırlı evlat etsin inşallah
kuzumuzu öp bizim için de olur mu anneciği?

heidicim gözün aydın bebişinle mutlu bir yaşam diliyorum

Canı gönülden tebrik ederim, gözünüz gönlünüz aydın canım.. Sağlıkla sıhhatle analı babalı büyüsün kuzucuğunuz.. Şansı bahtı hep açık olsun..Güzel günlerde büyüsün inşallah, Benim içinde öp, kokla annesi..

Evlatlarımız sayesinde yaşarken Cenneti görüyoruz, nasıl şükreceğimi bilemiyorum, kelimeler yetmiyor.. Rabbim isteyen herkese bu duyguları yaşatsın evlerine Cennet kokularını tez zamanda getirsin inşallah...

Heidiankara Allah yavrunuzla upuzun mutlu bir ömür versin nazarlardan korusun.
Annelik çok güzel ve özel bir duygu. Evlatlarımız bize Allah'ın emaneti, gözbebeklerimiz. dün akşam oğlum yatağında bana sarıldı annem seni çok sevoyom sen olmasan ben naparım dedi. henüz 3 yaşında. ben tabi bütün gece hüngür hüngür ağladım. pazar günü 13 günlüğüne yurtdışına gitmem lazım işimle ilgili eğitim için. babası ve babaneme bırakmanın huzuru varsa da oğlumdan o kadar uzun süre ayrı kalma fikri şimdiden içimi dağladı...

kızlar kalpleri kocaman sevgili anneler nerelerdesiniz? taze annelerimiz bebişleriyle yoğunlar onları çok iyi anlıyorum....ama arada neler yaptığınızı nasıl gittiğini meleklerinizle yaşadıklarınızı paylaşırsanız seviniriz.bakın ben 2 çocuklu bir anne olarak sık olmasada topiğimizi sıcak tutmak için girip çıkıyorum.aslında ütü bekliyor beni işler çok)
kızım keloğlan izlerken size iki satır yazayım dedim.bizler iyi sayılırız sayılırız diyorum.canım kızım kabızlık çekiyor:-(( ve önceki gün acile götürmek zorunda kaldım.bundan öncede 2 kez bu nedenle acile gittik.yavrum o ağladıkça yüreğim kanadı ben ağladım:-(( dr.ilaç tedavisi ve diyet tedavisi verdi.3 gün arka arkaya lavman yapmam gerekiyor.bugün sonuncu lavmanı yapacağım.ve canını acıttığım için kahroluyorum.tam çişe alıştırıyorken kabızlık yaşaması onu klozete oturmaktan korkuttu.anne acıyo diye ağlıyor yavrum:-(( inşaallah tedavi ve yemek düzeniyle bunu atlatacaktır.
allah kimsenin yavrucuğunu hasta etmesin.oğlum ise allaha şükür gayet iyi okuluna gidip geliyor) rabbim çocuklarımızın neşeli seslerini evimizden eksik etmesin.bebişine kavuşan anneciklere allahtan sağlıkla bebeğinizi büyütmek nasip etsin diyorum.veeee meleklerini bekleyen anneler bu yılbaşına kadar yavrunuza kavuşacağınıza inanıyorum.inşaallah en kısa zamanda sizlerde mis kokulu meleklerinize kavuşacaksınız.sevgiyle kalın yüreği kocaman sevgi yüklü anneleri.....

merhaba lee26 valla sende olmasan bu topik çok sessiz kalıyo bebeişlerini alana anneler buraya pek yazmıyo ama senin yazılarını heyecanla okuyorum arakası yarın gibisin kızına çok geçmiş olsun biran önce atlatır inşallah biz büyükler bile bu rahatsız hastalıkta dünyamız başımıza yıkılıyor o ne yapmasın ki canım ya kıyamam, bizde heycanla bekliyoruz minik kızımızı sanırım ortalama 4-5 ayımız var çok heycanlıyım benim de bebeğim geldiğinde buraya yazıcam heycanla inş

TAZE ANNELERİMİZ

Oğultoprak 30.12.2010 Erkek Ankara Evet Terk(ikiz) O artık oğluna kavuştu
Umut59 7 ocak 2011 Kız-Erkek(O artık oğluna kavuştu.)27 Ocak 2012
Ecem14 25.03.2011 Kız İzmir Evet Terk-Rıza(O kızına kavuştu.)
Lee 26 (O da kızına ve oğluna kavuştu.)
Merer 05.10.2011 Kız-Erkek Ankara Evet Terk-Rıza(O da evladına kavuştu.)
Herdemk(24.08.2012)(O da oğluna kavuştu.)
Cindy 74(= da kızına kavuştu.)
Pırılım(kızına kavuştu ,taze anne oldu.)[/COLOR]
HeidiAnkara 21.11.2011 Kız-Erkek Ankara Evet Terk(ikiz)02.10.2012

ANNE ADAYLARIMIZ
1.Leylufer 15.02.2011 Kız-Erkek Eskişehir
2.Zeynep26 21.09.2011 Kız Aydın Evet Terk-Rıza
3.Shenay34 21.10.2011 Kız İstanbul Evet Terk-Rıza(ikiz-kardeş)
4.Serap 05.12.2011 Erkek İstanbul
5.Sermuh 23.12.2011 Kız İstanbul Evet Terk-Rıza(ikiz)
6.Ayaz84 08.02.2012 Kız İstanbul Evet-Rıza(İkiz)
7.gcs_11 02.04.2012 Kız İstanbul Evet Terk-Rıza
8.5059 01.04.2012 İzmir
9.esma16 13.09.2012 Bursa
10.DamlaUmut 13.09.2012 İstanbul
11.Utku07 10.05.2012 Antalya
[/QUOTE]

Son düzenleme:
TAZE ANNELERİMİZ

Başvuru tarihi Tercih il Tercih Bebişine kavuştuğu tarih

Oğultoprak 30.12.2010 Erkek Ankara Terk
Umut59 7 ocak 2011 Kız-Erkek 27.Oca.12
Ecem14 25.03.2011 Kız İzmir Terk-Rıza (O kızına kavuştu.)
Lee 26 (O da kızına ve oğluna kavuştu.)
Merer 05.10.2011 Kız-Erkek Ankara Terk-Rıza (O da evladına kavuştu.)
Herdemk 24.08.2012)(O da oğluna kavuştu.)
Cindy 74 (= da kızına kavuştu.)
Pırılım kızına kavuştu ,taze anne oldu.)
HeidiAnkara 21.11.2011 Kız-Erkek(ikiz) Ankara Terk 02.10.2012

Anne Adaylarımız :13:

Başvuru tarihi Tercih il Tercih Bebişine kavuştuğu tarih

Leylufer 15.02.2011 Kız-Erkek Eskişehir
Zeynep26 21.09.2011 Kız Aydın Terk-Rıza
Shenay34 21.10.2011 Kız (ikiz-kardeş) İstanbul Terk-Rıza
Serap 05.12.2011 Erkek İstanbul
Ayaz84 08.02.2012 Kız (ikiz) İstanbul Rıza
5059 01.04.2012 İzmir
gcs_ 02.04.2012 Kız İstanbul Terk-Rıza
Utku07 10.05.2012 Antalya
esma16 13.09.2012 Busa
DamlaUmut 13.09.2012 Kız-Erkek İstanbul Terk-Rıza

Son düzenleme:
Kızlar listeyi düzenledim. biraz bebiş ekledim. umarım beğenmişsinizdir.
excel de çok güzel tablo yaptım ama buraya düzgün yapışmıyor.
bilen varsa yapsın sinir oldum. uğraştım olmuyor.
Herkesin kucağına bir/ birkaç bebiş gelmesi dileğiyle .....

canım ellerine sağlık
ben de daha önce ayrı bir liste yaptım ama böyle devam edilsin dendiğinden arkadaşların isteğine uydum
yoksa kkda da liste yapılabilir çok güzel

kızımı bekliyorum..artık bu gün yarın gelir diye derken bir baktım excel bile beni listeden çıkarmrış

canım inşaallah en kısa zamanda miniğin sana süpriz yapar) aslında bizlerin paylaşıma desteğe çok ihtiyacımız var deneyimlerimizi,heyecanlarımızı çocuklarımıza kavuştuğumuz anları onlarla yaşadıklarımızı buradan paylaşsak.hem kendimiz için hemide bizim gibi evlat edinmeyi düşünen ama tereddütler yaşayan anne adaylarına hatta babalarımıza çok desteğimiz olur.en önemlisi bu paylaşımlarımızla bizleri bekleyen yavrularımızı anne baba sıcaklığını kavuştururuz diye düşünüyorum.
kızım şuan daha iyi şu son lavmanıda yapsam rahatlayacağım.canını acıtmak içimi yakıyor.ama önceki günlere göre daha iyi olmasıda sevindirici)
görüşmek üzere)

lee26....kızına çokkk geçmiş olsun canım ya.....kıyamam ben ona...

evett taze anneler lütfen unutmayın burayı vaktiniz olmuyor ama buraları yalnız bırakmayın...kavuşma anlarınızı anlatırsanız çokk sevinirim....sıradaki anne adayları ha gayret bakın bir gün daha gitti hatta belkide bir ay daha....darısı başıma....çokkk yalnızımm bunalıyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…