Canım arkadaşlarım güzel temennileriniz için çok teşekkür ederim.Dünyanın en güzel duygusu.gerçekten yıllardır yaşadığım hasretlere değdi,iyiki beklemişim oğlumu.Hep başkalarının çocuklarını severdim.Şimdi kendi çocuğum oldu.Herkesler oğlumu çok sevdi.Şimdi bana boncuk boncuk bakan iki çift göz var artık. Rabbime binlerce kez şükürler.Allah sırada bekleyenleri de benim gibi sevindirsin.Annelik duygusunu tattırsın.Geceleri ağladığında zevkle kalkıyorum,uykusuz olmak bile zevk onun için.Yavrumun bir tek öksürüğü var,burnu tıkalı.Üşütmüşler onu.Bugün doktora gideceğiz ablaları.Tüm anneleri ve anne adaylarını sevgiyle kucaklıyorum.allah evladınıza giden yolu kolaylaştırsın inşallah,sağlıkla mutlu yıllar nasip etsin..
2 aylık erkek terk canım dua edin inşallah rabbim tamamına eriştirsin.
Dün de artık anne oluca m diye saçlarımı kestirmiştim.haberi aldığımdan beri ağlıyorum heyecan ve sevinçten.
Canım arkadaşlarım güzel temennileriniz için çok teşekkür ederim.Dünyanın en güzel duygusu.gerçekten yıllardır yaşadığım hasretlere değdi,iyiki beklemişim oğlumu.Hep başkalarının çocuklarını severdim.Şimdi kendi çocuğum oldu.Herkesler oğlumu çok sevdi.Şimdi bana boncuk boncuk bakan iki çift göz var artık. Rabbime binlerce kez şükürler.Allah sırada bekleyenleri de benim gibi sevindirsin.Annelik duygusunu tattırsın.Geceleri ağladığında zevkle kalkıyorum,uykusuz olmak bile zevk onun için.Yavrumun bir tek öksürüğü var,burnu tıkalı.Üşütmüşler onu.Bugün doktora gideceğiz ablaları.Tüm anneleri ve anne adaylarını sevgiyle kucaklıyorum.allah evladınıza giden yolu kolaylaştırsın inşallah,sağlıkla mutlu yıllar nasip etsin..
evet isteriz isteriz isteriz:98::98::98:annesi bebişimizin fotoğrafını isterim amaaaa
Arkadaşlar çok farklı bir duyguymuş,beklemeye gerçekten değermiş.Uykusuzluktan ölüyorum,gece üç saatte bir beslenmesi için kalktığımdan,daha önce heyecandan uyuyamadığımdan.Ama kendimi çok mutlu hissediyorum,çünkü yavrularımız sevgiyi çok güzel anlıyor,bana öyle sevgi dolu bakışı varki.Allah nazarlardan saklasın.Gerçekten onlar çok özel çocuklar,bize birer armağan.Allah tüm bekleyenleri umduğundan hayırlısı ile karşılaştırsın ve bu güzel duyguyu tattırsın inşallah.
Allah mutluluğunuzu daim etsin, bebişini de size ve herkese hayırlı evlat etsin inşallahArkadaşlar çok farklı bir duyguymuş,beklemeye gerçekten değermiş.Uykusuzluktan ölüyorum,gece üç saatte bir beslenmesi için kalktığımdan,daha önce heyecandan uyuyamadığımdan.Ama kendimi çok mutlu hissediyorum,çünkü yavrularımız sevgiyi çok güzel anlıyor,bana öyle sevgi dolu bakışı varki.Allah nazarlardan saklasın.Gerçekten onlar çok özel çocuklar,bize birer armağan.Allah tüm bekleyenleri umduğundan hayırlısı ile karşılaştırsın ve bu güzel duyguyu tattırsın inşallah.
Arkadaşlar çok farklı bir duyguymuş,beklemeye gerçekten değermiş.Uykusuzluktan ölüyorum,gece üç saatte bir beslenmesi için kalktığımdan,daha önce heyecandan uyuyamadığımdan.Ama kendimi çok mutlu hissediyorum,çünkü yavrularımız sevgiyi çok güzel anlıyor,bana öyle sevgi dolu bakışı varki.Allah nazarlardan saklasın.Gerçekten onlar çok özel çocuklar,bize birer armağan.Allah tüm bekleyenleri umduğundan hayırlısı ile karşılaştırsın ve bu güzel duyguyu tattırsın inşallah.
Heidiankara Allah yavrunuzla upuzun mutlu bir ömür versin nazarlardan korusun.
Annelik çok güzel ve özel bir duygu. Evlatlarımız bize Allah'ın emaneti, gözbebeklerimiz. dün akşam oğlum yatağında bana sarıldı annem seni çok sevoyom sen olmasan ben naparım dedi. henüz 3 yaşında. ben tabi bütün gece hüngür hüngür ağladım. pazar günü 13 günlüğüne yurtdışına gitmem lazım işimle ilgili eğitim için. babası ve babaneme bırakmanın huzuru varsa da oğlumdan o kadar uzun süre ayrı kalma fikri şimdiden içimi dağladı...[/QUOT
yaaa kıyamam) 13 gün kısa zaman ama çocuklarımızdan sevdiklerimizden uzak olunca yıllar gibi gelebilir....inşaallah sağlıcakla git sağlıcakla gel canım )
kızlar kalpleri kocaman sevgili anneler nerelerdesiniz? taze annelerimiz bebişleriyle yoğunlar onları çok iyi anlıyorum....ama arada neler yaptığınızı nasıl gittiğini meleklerinizle yaşadıklarınızı paylaşırsanız seviniriz.bakın ben 2 çocuklu bir anne olarak sık olmasada topiğimizi sıcak tutmak için girip çıkıyorum.aslında ütü bekliyor beni işler çok)
kızım keloğlan izlerken size iki satır yazayım dedim.bizler iyi sayılırız sayılırız diyorum.canım kızım kabızlık çekiyor:-(( ve önceki gün acile götürmek zorunda kaldım.bundan öncede 2 kez bu nedenle acile gittik.yavrum o ağladıkça yüreğim kanadı ben ağladım:-(( dr.ilaç tedavisi ve diyet tedavisi verdi.3 gün arka arkaya lavman yapmam gerekiyor.bugün sonuncu lavmanı yapacağım.ve canını acıttığım için kahroluyorum.tam çişe alıştırıyorken kabızlık yaşaması onu klozete oturmaktan korkuttu.anne acıyo diye ağlıyor yavrum:-(( inşaallah tedavi ve yemek düzeniyle bunu atlatacaktır.
allah kimsenin yavrucuğunu hasta etmesin.oğlum ise allaha şükür gayet iyi okuluna gidip geliyor) rabbim çocuklarımızın neşeli seslerini evimizden eksik etmesin.bebişine kavuşan anneciklere allahtan sağlıkla bebeğinizi büyütmek nasip etsin diyorum.veeee meleklerini bekleyen anneler bu yılbaşına kadar yavrunuza kavuşacağınıza inanıyorum.inşaallah en kısa zamanda sizlerde mis kokulu meleklerinize kavuşacaksınız.sevgiyle kalın yüreği kocaman sevgi yüklü anneleri.....
canım ellerine sağlıkKızlar listeyi düzenledim. biraz bebiş ekledim. umarım beğenmişsinizdir.
excel de çok güzel tablo yaptım ama buraya düzgün yapışmıyor.
bilen varsa yapsın sinir oldum. uğraştım olmuyor.
Herkesin kucağına bir/ birkaç bebiş gelmesi dileğiyle .....
merhaba lee26 valla sende olmasan bu topik çok sessiz kalıyo bebeişlerini alana anneler buraya pek yazmıyo ama senin yazılarını heyecanla okuyorum arakası yarın gibisin kızına çok geçmiş olsun biran önce atlatır inşallah biz büyükler bile bu rahatsız hastalıkta dünyamız başımıza yıkılıyor o ne yapmasın ki canım ya kıyamam, bizde heycanla bekliyoruz minik kızımızı sanırım ortalama 4-5 ayımız var çok heycanlıyım benim de bebeğim geldiğinde buraya yazıcam heycanla inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?