TAZE ANNELERİMİZ
Başvuru tarihi Tercih il Tercih Bebişine kavuştuğu tarih
Oğultoprak 30.12.2010 Erkek Ankara Terk
Umut59 7 ocak 2011 Kız-Erkek 27.Oca.12
Ecem14 25.03.2011 Kız İzmir Terk-Rıza (O kızına kavuştu.)
Lee 26 (O da kızına ve oğluna kavuştu.)
Merer 05.10.2011 Kız-Erkek Ankara Terk-Rıza (O da evladına kavuştu.)
Herdemk 24.08.2012)(O da oğluna kavuştu.)
Cindy 74 (= da kızına kavuştu.)
Pırılım kızına kavuştu ,taze anne oldu.)
HeidiAnkara 21.11.2011 Kız-Erkek(ikiz) Ankara Terk 02.10.2012
Anne Adaylarımız:13:
Leylufer 15.02.2011 Kız-Erkek Eskişehir
Zeynep26 21.09.2011 Kız Aydın Terk-Rıza 21.10.2011 Kız (ikiz-kardeş) İstanbul Terk-rıza
Serap 05.12.2011 Erkek İstanbul
Sermuh 23.12.2011. Kız. Îstanbul Terk-Rıza
Ayaz84 08.02.2012 Kız (ikiz) İstanbul Rıza
5059 01.04.2012 İzmir
gcs_ 02.04.2012 Kız İstanbul Terk-Rıza
Utku07 10.05.2012 Antalya
esma16 13.09.2012 Busa
DamlaUmut 13.09.2012 Kız-Erkek İstanbul Terk-Rıza
kızımı bekliyorum..artık bu gün yarın gelir diye derken bir baktım excel bile beni listeden çıkarmrış
size nasıl ulasabılırımBizim de çocuğumuz olmuyor, ve evlat edinmeye karar verdik. Eğer aranızda evlat edinen arkadaşlarımız varsa lütfen bizimle samimi duygularınızı paylaşın. çünkü karar vermek inanın çok zor....
size nasıl ulasabılırım
betus 25.09.2012 Kız-Erkek(ikiz)TAZE ANNELERİMİZ
Oğultoprak 30.12.2010 Erkek Ankara Terk
Umut59 7 ocak 2011 Kız-Erkek 27.Oca.12
Ecem14 25.03.2011 Kız İzmir Terk-Rıza (O kızına kavuştu.)
Lee 26 (O da kızına ve oğluna kavuştu.)
Merer 05.10.2011 Kız-Erkek Ankara Terk-Rıza (O da evladına kavuştu.)
Herdemk 24.08.2012)(O da oğluna kavuştu.)
Cindy 74 (= da kızına kavuştu.)
Pırılım kızına kavuştu ,taze anne oldu.)
HeidiAnkara 21.11.2011 Kız-Erkek(ikiz) Ankara Terk 02.10.2012
Anne Adaylarımız:13:
Leylufer 15.02.2011 Kız-Erkek Eskişehir
Zeynep26 21.09.2011 Kız Aydın Terk-Rıza 21.10.2011 Kız (ikiz-kardeş) İstanbul Terk-rıza
Serap 05.12.2011 Erkek İstanbul
Sermuh 23.12.2011. Kız. Îstanbul Terk-Rıza
Ayaz84 08.02.2012 Kız (ikiz) İstanbul Rıza
5059 01.04.2012 İzmir
gcs_ 02.04.2012 Kız İstanbul Terk-Rıza
Utku07 10.05.2012 Antalya
esma16 13.09.2012 Busa
DamlaUmut 13.09.2012 Kız-Erkek İstanbul Terk-Rıza
Sevgili arkadaşlar,gerçekten hiç vaktim olmuyor diyen arkadaşlara katılıyorum.Bir iş yapmak için uyumasını bekliyorsunuz,bir ağlama sesinde tüm işinizi bırakıyorsunuz.Sterilazatör denilen aletin ne kadar önemli olduğunu anladım.Her akşam biberonları sterilize ediyorum,termosa kaynatılıp biraz ılıtılmış su hazırlayıp baş ucuma koyuyorum.Gece her ağladığında başucumda duran termostaki su ve biberonla mamasını hazırlıyorum.Uykulu olduğu için mama yemesi yarım satten fazla sürebiliyor.Gaz çıkarma da 15 dakika falan.Bu aralar çok afedersiniz en sevdiğim şey bebeğimin gaz çıkararak rahatlaması vs.Uyuması da hayli zaman alıyor.Bir haftada zayıfladım.Gelen giden,hayırlı olsun diyen.Bugün de canım oğlum için mevlüt yaptık,çok duygulandım,yıllardır beklediğim andı.Oğluma o kadar çok hediye geldiki sağolsunlar.Anneanneler,babaanneler sevinçten havalarda.Herkes oğlumu sevmek için sırada.Günlerce uyumama,yorgunluğuma ve tüm anlattıklarıma rağmen dünyanın en güzel duygusu.Tereddüt edenler bir an önce karar versin,hiç bir fark olmuyor.Allah gönlünüze göre veriyor.Oğlumun kulakları ve burnu kurumda üşüttüğü için kızarık ve tıkalı.Doktor antibiyotik verdi.Anne olmak,onun iyiliğini kendi iyiliğinden çok istemek ve kendini feda edebilmekmiş anladım.Başka herşey önemini kaybediyor.Belki inanmazsınız ağlarken an-ne diye bir ses çıkarıyor.SAbahları gülücükler.Gözleri devamlı beni takip ediyor.Yavrum annesi olduğumu biliyor.İnanın çok şahane bir duygu.Karşılıklı anne,çocuk bağı,sevgisi Allah tarafından karşılıklı veriliyor.Rabbimin bana nasip ettiği en güzel şeylerden biri evladım.İyiki de bu yolla vermiş,çok özel ve annelik duygusunun doruklarda yaşandığı bir durum.
kızlar kalpleri kocaman sevgili anneler nerelerdesiniz? taze annelerimiz bebişleriyle yoğunlar onları çok iyi anlıyorum....ama arada neler yaptığınızı nasıl gittiğini meleklerinizle yaşadıklarınızı paylaşırsanız seviniriz.bakın ben 2 çocuklu bir anne olarak sık olmasada topiğimizi sıcak tutmak için girip çıkıyorum.aslında ütü bekliyor beni işler çok)
kızım keloğlan izlerken size iki satır yazayım dedim.bizler iyi sayılırız sayılırız diyorum.canım kızım kabızlık çekiyor:-(( ve önceki gün acile götürmek zorunda kaldım.bundan öncede 2 kez bu nedenle acile gittik.yavrum o ağladıkça yüreğim kanadı ben ağladım:-(( dr.ilaç tedavisi ve diyet tedavisi verdi.3 gün arka arkaya lavman yapmam gerekiyor.bugün sonuncu lavmanı yapacağım.ve canını acıttığım için kahroluyorum.tam çişe alıştırıyorken kabızlık yaşaması onu klozete oturmaktan korkuttu.anne acıyo diye ağlıyor yavrum:-(( inşaallah tedavi ve yemek düzeniyle bunu atlatacaktır.
allah kimsenin yavrucuğunu hasta etmesin.oğlum ise allaha şükür gayet iyi okuluna gidip geliyor) rabbim çocuklarımızın neşeli seslerini evimizden eksik etmesin.bebişine kavuşan anneciklere allahtan sağlıkla bebeğinizi büyütmek nasip etsin diyorum.veeee meleklerini bekleyen anneler bu yılbaşına kadar yavrunuza kavuşacağınıza inanıyorum.inşaallah en kısa zamanda sizlerde mis kokulu meleklerinize kavuşacaksınız.sevgiyle kalın yüreği kocaman sevgi yüklü anneleri.....
Merhabalar,
Öncelikle bebeklerine kavuşmuş anneleri kutluyorum, Allah sağlıklı uzun ömürlü mutlu bir yaşam nasip etsin inşallah. Sırada olanlara da sabırlar diliyorum inşallah en kısa zamanda siz de kavuşursunuz yavrularınıza.
Benim doğurganlıkla ilgili bir sorunum yok fakat aileden gelen genetik riskim olduğu için çocuk doğurmak (benim genlerimi taşısın) istemiyorum. Genetik hastalıkların doğum öncesi tespiti için birçok yol var ama hiçbiri %100 güvenirlikte değil (konuyla ilgili birçok doktorla görüştüm çok düşündüm vs...). Bir çocuğumun olmasını çok istiyorum ama doğurmak istemiyorum. Bu konuda hiçbir kafa karışıklığım yok yani doğurmuş olmak ya da olmamanın hiçbir farkı yok. Hatta yukarıdaki durumdan dolayı doğurmuş olmamayı tercih ediyorum. Sevginin ve gerçek aile olmanın emek vererek olabileceğini düşünüyorum. Eşim de benimle aynı görüşte.
Yardım istediğim konu ise sosyal hizmetlerin çocuğu olabilecekken evlat edinmek isteyenlere yaklaşımı nasıl? Mevzuatta çocuğu olanlar da evlat edinebilir demesine rağmen acaba çocuk doğurabilecek birine evlat vermeyi ne derece uygun görüyorlar emin olamıyorum. Sizin bu konuda bir fikriniz var mı? Bu arada Ankarada yaşıyorum ve 35 yaşındayım. Özellikle Ankaradan başvuran arkadaşlardan fikir almak istiyorum. Bir de bizim 11 yaşında arka ayakları felç olmuş bir köpeğimiz (büyük ırk köpeklerin yaşam süresi genellikle 12-13 yıl) var. Müstakil evde oturduğumuzdan bahçede özel kapalı bir alanda yaşıyor. Bu konuya bakış açıları nasıl olur bir fikriniz var mı? Bir de köpekten dolayı koşulları uygun bulmayıp geri çevirirlerse köpeğimiz vefat ettikten sonra tekrar başvuru yapma şansımız olur mu?
Yardımlarınızı bekliyorum lütfen yardım edin. Çok teşekkürler...
Merhabalar,
Öncelikle bebeklerine kavuşmuş anneleri kutluyorum, Allah sağlıklı uzun ömürlü mutlu bir yaşam nasip etsin inşallah. Sırada olanlara da sabırlar diliyorum inşallah en kısa zamanda siz de kavuşursunuz yavrularınıza.
Benim doğurganlıkla ilgili bir sorunum yok fakat aileden gelen genetik riskim olduğu için çocuk doğurmak (benim genlerimi taşısın) istemiyorum. Genetik hastalıkların doğum öncesi tespiti için birçok yol var ama hiçbiri %100 güvenirlikte değil (konuyla ilgili birçok doktorla görüştüm çok düşündüm vs...). Bir çocuğumun olmasını çok istiyorum ama doğurmak istemiyorum. Bu konuda hiçbir kafa karışıklığım yok yani doğurmuş olmak ya da olmamanın hiçbir farkı yok. Hatta yukarıdaki durumdan dolayı doğurmuş olmamayı tercih ediyorum. Sevginin ve gerçek aile olmanın emek vererek olabileceğini düşünüyorum. Eşim de benimle aynı görüşte.
Yardım istediğim konu ise sosyal hizmetlerin çocuğu olabilecekken evlat edinmek isteyenlere yaklaşımı nasıl? Mevzuatta çocuğu olanlar da evlat edinebilir demesine rağmen acaba çocuk doğurabilecek birine evlat vermeyi ne derece uygun görüyorlar emin olamıyorum. Sizin bu konuda bir fikriniz var mı? Bu arada Ankarada yaşıyorum ve 35 yaşındayım. Özellikle Ankaradan başvuran arkadaşlardan fikir almak istiyorum. Bir de bizim 11 yaşında arka ayakları felç olmuş bir köpeğimiz (büyük ırk köpeklerin yaşam süresi genellikle 12-13 yıl) var. Müstakil evde oturduğumuzdan bahçede özel kapalı bir alanda yaşıyor. Bu konuya bakış açıları nasıl olur bir fikriniz var mı? Bir de köpekten dolayı koşulları uygun bulmayıp geri çevirirlerse köpeğimiz vefat ettikten sonra tekrar başvuru yapma şansımız olur mu?
Yardımlarınızı bekliyorum lütfen yardım edin. Çok teşekkürler...
merhaba) evlat edinme ile ilgili bazı sorular sormuşsunuz size yardımcı olabilirim..ilkönce gerçekten doğurmak önemli değil inanın sevgileri okadar büyük ki anlatamam...
evlat edinecek ailenin çocuğunun olması evlat edinmeye engel değil.sadece çocuğunuz büyükse onunda onayı gerekiyor diye bize söylenilmişti.sonradan çocuğunuzun olması veya süreç içerisinde çocuğunuzun olması evlat edinmenize engel olmuyor.tercih size kalıyor.siz istemezseniz vaz geçebiliyorsunuz.yoksa çocuğunuz sizinle.evde evcil hayvan beslemenizde engel değil.herşey gönlünüzce olsun sağlıkla kalın....
merhaba) evlat edinme ile ilgili bazı sorular sormuşsunuz size yardımcı olabilirim..ilkönce gerçekten doğurmak önemli değil inanın sevgileri okadar büyük ki anlatamam...
evlat edinecek ailenin çocuğunun olması evlat edinmeye engel değil.sadece çocuğunuz büyükse onunda onayı gerekiyor diye bize söylenilmişti.sonradan çocuğunuzun olması veya süreç içerisinde çocuğunuzun olması evlat edinmenize engel olmuyor.tercih size kalıyor.siz istemezseniz vaz geçebiliyorsunuz.yoksa çocuğunuz sizinle.evde evcil hayvan beslemenizde engel değil.herşey gönlünüzce olsun sağlıkla kalın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?