Canım hakkınızda hayırlısı olsun. öyle yada böyle hepimiz aynı yoldayız . evlat edine için sebeplerimiz farklı ama burda buluşturdu bizleri.
Ben yeni müracat ettim sayılır daha tecrübeli arkadaşlar var. seni burda görünce yazmak istedim. Müracat esnasında bize çocuğunuz var mı?
yada oluyor mu olmuyor mu diye sorular sormadılar. Hatta ben bir ara sosyal hizmetliye bekleme sürecinde bir çocuğumuz olursa kardeş
olurlar beraber büyürler demiştim. Ama için rahat olsun sorgulama yok. Sadece formu doldururken sanırım çocuğunuz varmı yokmu diye
soruyorlar. ama neden niçin soruları olmuyor. Köpek konusuna gelince zaten müracat ettikten yaklşık 2 sene geçiyor yada 1,5 diyelim
bebişine kavuşacaksın. Bu arada ne olur ne olmaz bilemezsin. Bunu dert etme kendine. Allah hayırlı evlat nasip etsin hepimize.
Umarım yardımce olabilmişimdir. Bence Ankara da şanslı bir il arkdaşların çoğu ordan bebeklerine de kavuşan çok oldu. Listeyi incelersen.
damlacım yaa nası okuyosam artık heyecandan senin yazdıklarını yeni gördüm. çok çok teşekkürler verdiğin bilgiler için. geç cevapladım kusura bakma. senin de başvurun hayırlı olsun tez zamanda kavuşursun bebeğine inşallah. tabii cocuğun varsa bilgilenmek istiyolar ama yoksa da olur mu olmaz mı ilgilenmiyolar demek ki. tekrar teşekkürler cevabın için
leecim geçmişi okuyodum da sima diye bir arkadaş
"evlat edinme konusunda tabiki başvuru yapabiliyorsunuz ama kurum çocuğu olan ailelere bebek vermeye pek sıcak bakmıyor çocuğu olmayan aileler ön planda oluyor" demiş.
gerçi bizim çocuğumuz yok, hemile kalabiliyorum ama düşük oluyor, hatta düşüklerden sonra genetik durumum araştırıldı sorun olduğu anlaşıldı falan. son gebeliğimde kan sulandırıcı falan da kullanmıştım yine olmadı. ama sonuçta %100 artık çocuk doğurmam imkansız diye bir durumum yok (hani bazı arkadaşların yumurta rezervleri bitmiş oluyo ya da eşinde hiç sperm bulunamıyo vs.. gibi bir durum yok). ama ben düşüklerden dolayı yıprandım, doktor doktor dolaşıp tedavilerle uğraşmak istemiyorum ve genetik olarak da riskim olduğu için doğurmak istemiyorum. işte simanın yazdığı kafamı karıştırdı gerçi o çocuğu olanlar için demiş ama olabilecek olanlar için de böyle mi düşünürler acaba diye endişe ettim biraz. bunun yanında hemtedavi görüp hem de başvuru yapan arkadaşları da okudum sonuçta tedavi görüyorsa olma şansı var demektir ve başvuruda bulukduklarına göre kurum bunu sorun etmemiş demektir değil mi? biraz endişeliyim doğrusu bir terslik olacak da vermicekler diye sanırım çoğunuz böyle duygular yaşamışsınızdır başvurmadan önce, belirsiz durumlar insanı korkutuyo. neyse hayırlısı bakalım pazartesi ilk görüşmemizi yapıcaz inşallah, ondan sonra belki biraz daha rahatlarım. sevgiler...
Ne demek canım burdan yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Bende karar aşamasında burdan cok sey ogrendim. Kararımızda cok etkili oldu.
Hayırlısı olsun hepimiz için en kısa zamanda bebeğine kavusmani dilerim. Gelismelerden haberdar et bizi.
mrh.tenarrr, kusura bakma yazdıklarını henüz gördüm.canım,çocukları olanlarda evlat edinmek için başvuruda bulunabiliyorlar.bize söylenen eğer çocuklar yetişkinse onlarında görüşleri yani onayları alınıyormuş.ve biz başvuruda bulunduğumuzda zaten tedavimizide oluyorduk.biyolojik çocuğumuz olsada vazgeçmeyi düşünmüyorduk.çocuklarımıza kavuştuğumuzdada 3.tüp denememize başlamıştık.çocuklarımıza kavuşunca ben ve eşim tedaviyi erteleme kararı aldık ve inan şuan düşünmüyoruz bile) ve ben özellikle sormuştum bu süreçte çocuğumuz olursa hakkımızı kaybediyormuyuz diye verilen cevap hayır hakkınızı yitirmiyorsunuz tercih size bırakılıyor denilmişti.
için rahat olsun olumsuz birşeyle karşılaşmayacaksınız inşaallah .pzrt.günü görüşmeniz hayırlı sonuçlar doğuracaktır inşaallah) haberlerini bekliyoruz.sağlıkla kal..
iyi dilekleriniz için çok teşekkürler kızlar. bugün çok heyecanlıydım, bütün gün saçımı nasıl yapsam ne giysem diye düşünüp durdum. zaman geçmek bilmiyor sabah olsa da gitsek off off yarın görüşmeden dönünce hemen yazarım gelişmeleri öpüyorum hepinizi
Selam sevgili anneler ve anne adayları
topiği ne zamandır tam takip edip size yorum yazamadım
malum önümüz bayram ve biz memlekete yola çıkıyoruz inşallah yarın
o yüzden şimdiden hepinize güzel bir bayram diliyorum
dönünce görüşürz inşallah
sevgiler...
not : evladına kavuşan anneler lütfen güzel yavrularımızı benim için de öpün
tenarrr canım görüşmen nasıl geçti? umarım herşey yolunda gitmiştir..
Lee söylediklerine katılıyorum.Benim oğlumda son tüp bebek transferimde 14 gün içinde rahme yerleşmesini beklediğimiz tarihte rahme düşmüş.Ne kadar anlamlı değil mi.Ta o zamandan Allah duamı kabul etmiş.Bana meleğimi göndermiş.herkese merhaba) biz antalyadaydık.çocuklarımız babaanne ve halalarıyla birlikte bayramı geçirdiler )
antalya otogarından eşimin annesine giderken tedavi gördüğüm tüp merkezinin önünden geçtik.şööööyle içim bir hoş oldu..ne stresli anlar yaşamışım dedim kendi kendime ve şuan iki tane yavrum oğlum ve kızım yanımda.kızım 2.tüp tedavisine başladığım tarihde doğmuş.oğlum düşükle sonuçlanan hamileliğimin tarihinde doğmuş.onlar annelerini bekliyorlarmış zaten..
evet bu merkezde boşuna stresler yaşamışım dedim.işte allaha şükürler olsun ki çocuklarım yanımda ben bir tane isterken rabbim bana iki evlat nasip etti.çok şükür rabbim dedim.
merkeze çok buruk baktım.şuan orada umutla tedavi olan sonucunu bekleyenlere sen yavrularını bağışla allahım.gerçekten çok meşakkatli bir süreç.allah isteyen herkese aratmadan nasip etsin inşaallah.
vee o kadar stresede hiç gerek yokmuş.gerçekten evlatlarınızı doğurmuş olmanız gerekmiyor.bunu yaşayan kişi olarak tüm samimiyetimle söylüyorum.öyle büyük sevgileri varki anlatılır gibi değil.kızlar hepinizi çok öpüyorum.sağlıkla kalın.ve umudunuz hiçbitmesin tamammı)
kızlar birşey sormak istiyorum ev ziyaretine gelmeden birkaç gün önceden arayıp haber veriyorlar mı?
aynı gün mü geliyorlar.... geldiklerinde de dosya kabul edildi yada edilmedi derler mi?
bize daha gelmedilerçatlayacağım.............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?