Lee söylediklerine katılıyorum.Benim oğlumda son tüp bebek transferimde 14 gün içinde rahme yerleşmesini beklediğimiz tarihte rahme düşmüş.Ne kadar anlamlı değil mi.Ta o zamandan Allah duamı kabul etmiş.Bana meleğimi göndermiş.
Allah tüm bekleyenlere tez günde annelik duygusunu yaşatsın inşallah.
kızlar birşey sormak istiyorum ev ziyaretine gelmeden birkaç gün önceden arayıp haber veriyorlar mı?
aynı gün mü geliyorlar.... geldiklerinde de dosya kabul edildi yada edilmedi derler mi?
bize daha gelmedilerçatlayacağım.............
kızlar birşey sormak istiyorum ev ziyaretine gelmeden birkaç gün önceden arayıp haber veriyorlar mı?
aynı gün mü geliyorlar.... geldiklerinde de dosya kabul edildi yada edilmedi derler mi?
bize daha gelmedilerçatlayacağım.............
Merhaba arkadaşlar biz de 01 16 2012 tarihinde başvurduk bu ay sonu sıramızı öğreneceğiz. Hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun..... Bu arada uzun zamandır sizleri takip ilk defa yazıyorum.
canım başvurunuz hayırlı olsun.tez zamanda yavrucuğuna kavuşursun inşaallah.ev ziyaretine gelmeden önce arayıp haber veriyorlar.bizde birkaç gün önceden aramışlardıçalışıyor olunca izin olayınıda ayarlayabiliyorsun..eşinle birlikte evde olmanız gerekiyor.baş vurunuz büyük ihtimalle kabul oluyor problem çıkmaz merak etme) baş vurudan 6 -7 ay sonra gelmişlerdi bize.ve daha önceki görüşmelerinizde konuşulan konularla ilgili görüşüyorlar.değişiklikler varsa onlar ekleniyor.bizde güzel bir sohbet şeklinde geçmişti..içini ferah tut biraz sabır ) sağlıkla kal )
Merhaba arkadaşlar biz de 01 16 2012 tarihinde başvurduk bu ay sonu sıramızı öğreneceğiz. Hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun..... Bu arada uzun zamandır sizleri takip ilk defa yazıyorum.
Canım istanbuldan başvurmuşsun İstanbulun prosödürünü anlatayım birgün önce arıyor uzmanın evde eşlerden birisinin olması yeterli hatta komşu akrabada olabilir maksat evi görmek kriterlere uyuyomu bebek odası nasıl ısınma şekli falan bizim uzmanımız eve gelmesiyle gitmesi bir oldu taş çatlasa 10 dakika kaldı ev ziyaretinden sonra arayıp randevu alıyosunuz birebir görüşmeniz oluyo ondan sonra 2 ay gibi bir süre içinde uzmanınız onaylanıp onaylanmadığınızı söylüyo sıranızı öğreniyorsunuz bizde istabulda başvurumuzu yaptık 7 ay oldu 21 gün önce sıramızı öğrendik :)darısı başına tez zamanda
Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım ama uzun zamandır sizleri takip ediyorum. Biz istanbul,dan başvurduk güzel temennileriniz için teşekkür ederim.Bu arada istanbulda bekleme süresi ne kadar bilgisi olan varmı. Biran önce meleğimize kavuşmak istiyoruz.
bende o kokuyu hissetmek istiyorum cennet kokusunu
yardımınız lazım..
lütfen..
lütfen yardımcı olurmusunuz?
lütfen........
flemenko;27134420]lütfen yardımcı olurmusunuz?
lütfen..........
Bence evlat edinmek muthis sevap cocugum olmasaydi kesinlikle evlat edinirdim, evlat edinenlere bebekleri hayirli olsun allah anali babali buyutmek nasip etsin insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?