Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

canım rabbim inşallah gönlüne göre bir evlat nasip eder benim kızım benim hayalimdeki gibi kıvır kıvır saçlı çok geveze ukala bir kız :))))) benim eşimde kıvırcık saçlı hatta bütün ailesi kıvırcık saçlı ve kızımda kıvırcık saçlı o yüzden kıvırcık saçlı bir kızım olsun çok istiyordum gerçekten isteyince rabbim veriyor ben buna inanıyorum eminim sende gönlündeki gibi bir kıza sahip olacaksın rabbim hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin hepimize :)

bende benim gibi çekik gözlü istiyorum :)) o kadar da denk gelir mi acaba ne dersin

bir varmış bir yokmuş ülkelerin birinde bir kral ve kraliçe yaşarmış bu kral ve kraliçe birbirlerini çok seviyorlarmış ve birgün neden bizim çok güzel bir meleğimiz yok diye düşünmüşler bizimde bir meleğimiz olsa ne güzel OLUR demişler sonra o ülkede bir peri varmış peri iyi insanların dileklerini yerine getirirmiş kral ve kraliçede periye gitmişler ve demişlerki biz dünyalar güzeli bir prensesimiz olsun istiyoruZ olabilirmi acaba peride tabiki demiş ve bir süre sonra onlara haber vermiş sizin prensesiniz gelmiş burda sizi bekliyor gelip hemen prensesinize sarılırmısınız demiş
TABİ BURDA BENİM CADI HEMEN LAFA ATLIYOR BU PYENSES BENİM DİMİ ANNE :))) EVET KIZIM SENSİN DİYORUM BENDE :))
VE MASALA DEVAM kral ve kraliçe koşa koşa perinin yanına gitmişler bi bakmışlarki aman allahım bu nasıl güzel bir prenses periye sorarlar bu prenses bizimmi gerçekten onu alıp kocaman kocaman öpüp öpüp koklayabilirmiyiz demişler peride tabiki demiş o zaten sizi bekliyordu sizin prensesiniz olmak için geldi demiş kral ve kraliçe prensesi hemen kucaklarına almışlar
BURDA CADIM YİNE LAFA KARIŞIR YANİ SİZ BENİ HEMEN KUCAĞINIZA ALDINIZ DİMİ ANNEE BENİ ÖPÜP ÖPÜP KOKLADINIZ DİMİ ANNECİM BEN EVET KIZIM BURDA BİZ SENİ KUCAĞIMIZA ALDIK ÖPTÜK ÖPTÜK KOKLADIK DERİM
VE MASALA DEVAM :)
ÖPMÜŞLER ÖPMÜŞLER KOKLAMIŞLAR HEMEN ALIP SARAYLARINA GÖTÜRMÜŞLER VE PRENSES ARTIK ONLARIN KIZI OLMUŞ HEP BERABER SONSUZA KADAR ÇOK MUTLU OLMUŞLAR HEP ÇOK SEVMİŞLER BİRBİRLERİNİ
BENİM CADIM YİNE LAFA ATLAR ESNEYEREK YANİ BİZ DİMİ ANNE ÇOK MUTLUYUZ DİMİ ANNE BUNUN ÜZERİNE ANNE VE BABA TARAFINDAN MINCIKLANIR SONRA BABASINI ALIR YATAĞA GİDER VE KENDİNİ UYUTTURUR :) İNŞALLAH BEĞENİRSİNİZ MASALIMIZI BEN BU TARZ MASALLAR ÇOK ANLATIRIM ÇOKDA HOŞUNA GİDER MUTLU MUTLU MERAKLA DİNLER :) HEPİNİZE KOCAMAN ÖPÜCÜKLER MELEĞİM VE BENDEN MUCKKK İYİGECELERRRR :)

Son düzenleme:

ağlattınız beniiiiii....geçen gün dr.daydım tahlil sonuçlarımı çıkaracağım çantamdan elimi bir attım kızımın bezini çıkarmışım.dr.da bende çok gülmüştük...

Selam güzel anne, anne adayları, taze annelerimiz, yeni annelerimiz ve kendini anne hisseden tüm dostlarımız
Hepinize hayırlı ve güzel Pazarlar diliyorum.
Ben ne zamandır pek topiğe gelemedim, geçmişi okumaya da başladım, yeni gelen anne adayı ve taze annelerimiz var hepiniz hoşgeldiniz, bu arada bakıyorum da 1 yılı geçmiş benim buraya yazmaya başlamam, Ada kuzusu bile 1 yaşını doldurdu ve buradan şahit olmak nasip oldu bizlere de... Deniz bebek, Miray bebek, Ada kuzusu, Bal kızımız, Umutun bebeği, Sindy, Lee ve birçokları... Son 15 aydır neler neler olmuş aklıma geldi de...
Hepinizi çok seviyorum, inşallah Rabbim bekleyen tüm anne adaylarına da nasip eder bir gün buraya ben de evladıma kavuştum demeyi...
Hepinize güzel bir pazar diliyorum,
Sevgiler...

Lily teyzesi de tüm meleklerini kocamannnnnnnnnnnnn öpüyorrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ağlattınız beniiiiii....geçen gün dr.daydım tahlil sonuçlarımı çıkaracağım çantamdan elimi bir attım kızımın bezini çıkarmışım.dr.da bende çok gülmüştük...
ozurdilerimseni aglatmak istememistim bu yaziyi okudugumda bu topikteki guzel anneler geldi aklima birgun oncede birisi sizleri uzmeye calisinca dayanamadim
lee anne itiraf edeyim cantandan bebek bezi cikarmanada cok guldum

amin canım inşallah Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı uğurlu bir evlat nasip etsin.

süpersin sima masalına bayıldım inşallah benimde bebişim gelince bu masalı anlatmak istiyorum.senden öğrenecek çok şeyim var benim sima ....

Merhaba kaderdaşlarım biz başvuruyu yaptıktan yaklaşık 8 ´9 ay sonra internette evlat edinmeyle ilgili arama yaptım veeeee sizlerle tanıştım. Bir cumartesi günü öğleden sonra bilgisayarın başına oturdum ve bir süre sonra eşimide yanıma çağırıp pazar günü sabah 6´ya kadar bütün sayfaları ağlıyarak okudukve daha sonra kahvaltımızı yaptık evden çıkıp modokoya gidip bebek mobilyaları baktık oradada akşam edip eve geldik sizlerle tanışmam böyle oldu iyiki sizleri tanıdım duygularımı paylaşıcak birilerinin olması dahada önemlisi seni anlayan birilerinin olması çok güzel dicem amaaaaaaa bu kelime bile yetersiz kalıyor iyiki sizleri tanıdım bu siteyi kuranların da emeğine sağlık teşekkürler.

tecrübelerimi sizinle paylaşmayı tabiki bende çok isterim canım öyle zorlu bir yoldan geçiyoruzki hepimizin desteğe ihtiyacı olacak hepimizin birbirimizin yardımına ihtiyacı olacak rabbim cümlemizin yardımcısı olsun aminnnnnnnnnn...

Şu an topiğimizde 4 üyemiz ve bir ziyaretçimiz var...Herkese hayırlı akşamlar..
bu arada simacığım masalını çokk beğendim...Bende internette bir çok güzel bir tavsiye buldum psikologtandı sanırım sizlerle paylaşmak isterim.
Bebeğinize bu durumu söylemenin ilk yolu,sorular sormaya başladığı zamanmış,ben nasıl oldum,beni nasıl doğurdun dediği zamanlar ve en uygun yaşların 3 yada bu 5 de olabilir ile 7 yaş arası....

En uygun söyleme şeklinin ise;biz babanla bir çocuğumuz olsun istiyorduk (eğer benim gibi bir tane çocuğu abisi veya ablası var ise de buna abisi yada ablasıda eklenerek)
Hem de çookkk istiyorduk ama bizim çocuğumuz olmuyordu,bize dünyadaki en güzel ,en tatlı bebeklerin olduğu bir yuva olduğunu ve orada kızımızı veya oğlumuzu bulabileceğimizi
söylediler,biz babanla sevinçle o yuvaya gittik.Orada bir sürü güzel bebekler vardı.Ama bir tanesi vardı ki içlerindeki en güzel,en muhteşem bebekti,bizim bebeğimiz bu olmalı dedik.Görür görmez büyülendik,çok sevdik o da bizi sevdi,elimizi tutup bize sarıldın.Ve çok mutlu bir aile olduk.Senin gibi dünya güzeli bir çocuğumuz olduğu için hep mutlu olduk.

Bizim gittiğimiz çocuk psikiyatrimize de zamanı gelince soracağız tabi,oğlumu götürdüğüm çocuk psikiyatrimiz var.
Tabi ki en güzeli bir uzmandan psikiyatri ve ya psikologdan yardım almak.

destina canım netteki yönlendirmeleri çok dikkate almamanı öneririm yani daha doğrusu bizim çocuğumuz olmuyordu kısmına hemen bütün pedagoglar karşılar çok ilerki yaşlarda zaten bunu kendileri anlayacaklar özellikle 3-4 yaş civarlarında doğum olayına değinmemek gerekiyor ben kızım 3 yaşına bastığındada pedagoga gitmiştim 4 yaşına bastı tekrar gitme kararı aldım kesinlikle psikolojisini bozmadan bu işin içinden çıkmaya çalışıyorum terkedildiğini ve doğum konusunu kesinlikle ilk zamanlarda anlatmamak gerekiyor tabiki yinede siz bilirsiniz ben tecrübelerimi aktarmaya çalışıyorum becerebildiğim kadarıyla ...

selamlar bayanlar
sizlere bir şey sormak istiyorum
evlat edinmede miras hakkını falan duydunuz mu
kanunen sormuyorum dinen soruyorum

selamlar bayanlar
sizlere bir şey sormak istiyorum
evlat edinmede miras hakkını falan duydunuz mu
kanunen sormuyorum dinen soruyorum

bir link koymuştum ben buraya canım dinen evlat edinme ve miras konusu var izlemeni öneririm 2 -3 sayfa geridededir mustafa karataş hocanın açıklamaları var bi bak istersen ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…