simacım çok geçmiş olsun kıyamam ben senin minik kızına tez zamnda şifa bulsun inşallah.babanızda maşallah pek düşkün kızına.bende bazen kendimden çok eşim nasıl davranıcak bebişimize diye çok merak ederim.
ayazcığım hatırlarsan ben bundan 1.5-2 ay öncesinden sizlerle birşey paylaşmıştım.alt katta oturan zaten öncesindende komşu olarak bizlere zararı dokunan pek görüşmediğim yaşça annem olacak yaşta olan teyzelerin çocuklarımla ve bizler gibi evlat edinmiş daha önceden tanıdıkları birkaç kişi hakkında saçma salak konuşmalarını duymuş çok sinirlenmiştim ki çocuğumda onların yakınında oynuyorken bunları konuşuyorlardı.o an balkona çıkıp sesimi duyacakları şekilde kendilerini savunamayacak kadar küçük olan çocuklarımı dedikodu malzemesi yapan siz yaşça büyük ama çocuklarımı yaralayacağını düşünemeyecek kadar düşüncesiz cahil olan insanlara söyleyecek söz bulamıyorum demiştim.eşim sakin olmamı bu tür insanlarla zaman zaman karşılaşacağımızı kendimizi ve özellikle çocuklarımızı sevgimiz ve bağlılığımızla öz güvenleriyle bunlarla başa çıkacak kişiler olarak yetiştirmemiz gerektiğini söylemiş ve göreceksin yaptıklarından utanıp gelip senden özür dileyecekler demişti.
ve de öyle olmuştu ertesi günü teyzelerden biriyle oğlumun okulunda karşılaştık benden nasıl özür diliyor yaptıklarının çok ayıp olduğunu söylemiş.siz allah tarafından bizlerin hiçbir zaman layık olamayacağı bir mertebedesiniz ne mutlu size demişti.aslında şunu anlayabilse insanlar ; bizlerin biyolojik çocuklarına sahip olan ailelerden tek farkımız sadece çocuklarımızı karnımızda taşımadık yani bizim genlerimizi taşımıyor olmaları, o okadar önemli değilki bizler için.biz bir aileyiz artık baba anne ve çocuklardan oluşan bir aile ve sevgi dolu şefkat dolu mutlu bir aile.yani bunu bu şekilde kabul etsinler artık.çokmu şey istiyoruz? hayır.ben hiç kimseye takmıyorum artık.bence sende en doğru şekilde düşünüyorsun.boşver cahilce düşünenleri konuşanları.allah yuvamızdan mutluluğumuzu eksik etmesin.)
ben kızımın kimliğini aldıktan sonraevimi satıp başka bir yerden ev almıştım nedenide kızımı inciteceklerini düşünmemdiki ben daha kızım bebekkken komşum tarafından duyduğum şey beni çok üzmüştü psikolojim bozulmuştu resmen benim kızım daha çok küçücük bir bebbekken sanırım 3 aylık falandı komşum geldi kahveye kızımla alakalı konuşurken bana dediki sakın eşinin kızının altını değiştirmesine izin verme onun yanında yıkama ve onun yanında altını değiştirme dedi neden diye sordum ve aldığım cevap beni maf etti çünkü bu komşum herdakka benim evime giren çıkan ve çok samimi olduğum bir komşumdu herdakka birbirimizin evindeydik yaşça benden baya büyüktü ama yinede çok seviyordum biliyorum tüyleriniz ürperecek cevabı duyunca şok olacaksınız ve hatta gözleriniz faltaşı gibi açılacak çünkü ben onları yaşamıştım neden böyle diyorsun demiştim ben herşeyi eşimle beraber yaparım dedim tek başıma nasıl yıkayacam dedim bana cevabı şu oldu kızın eşine namahrem sonuçta o bir erkek nefistir çeker demişti yazarken bile hala titriyorum inanamamıştım ne demek dedim ya ne diyorsun sen dedim o kızımın babası benim kocam sapıkmı dedim sen ağzından çıkanı kulağın duyuyormu senin dedim senki herdakka evime giren çıkan insansın eşimin yanlış bir hareketinimi gördün dedim yanlış anlama sen benim kızımsın dedi inanamıyorum sana dedim senin kocanın nefsi kızınımı çekiyor dedim bu nasıl bir düşünce şeklidir dedim düşünebiliyormusunuz babasının nefsi kıznı çeker böyle bişey duyduğumuz an taşınma kararı aldık eşime söyledim bunu birdaha o komşumla görüşmedim görüşmeyide düşünmüyorum aslında eşim taşınmayı düşünmüyordu evimizi seviyordu okul evimin tam önündeydi hastahanede öyle ama bunu duyduğumuz an evimizi satılığa çıkardık ve hemen satıp taşındık şuanda oturduğum apartmanda kimse bilmiyor herkes tüp bebek sanıyor kızımı böylesi daha iyi oldu bizim için kızım eğer birgün arkadaşlarıyla paylaşmak isterse kendi söyler ama biz kimseye söylemiyoruz bu kızımın özeli paylaıp paylaşmamakda onun bileceği iş ama insanlar çok cahil çok kırıcı çok incitici bizim gibi evlat edinen arkadaşlarımızla görüşüyoruz hep çevremizde hep öyle aile olan arkadaşlarımız var ve çokda rahatız en azından yani sözün kısası bence taşınmak en mantıklısı gideceğiniz yerdende kimseye söylemeyeceksiniz bu şekilde çocuklarımızda daha az zarar görür....
Lee,yazını kendim yazmışım gibi hissettim tamamen senin gibi hissediyorum,onlar bizim öp öz canımız,kanımız,yavrumuz,biz bir aileyiz doğurmanın ötesinde hiçbir fark yok,ama insanların çoğu bunu anlamıyor.Burada bir arkadaşım onun senin canın evladın olduğunu sen insanlara empoze edeceksin,sen kabul ettireceksin,tavırlarınla,konuşmalarınla sen hissettireceksin dedi.ayazcığım hatırlarsan ben bundan 1.5-2 ay öncesinden sizlerle birşey paylaşmıştım.alt katta oturan zaten öncesindende komşu olarak bizlere zararı dokunan pek görüşmediğim yaşça annem olacak yaşta olan teyzelerin çocuklarımla ve bizler gibi evlat edinmiş daha önceden tanıdıkları birkaç kişi hakkında saçma salak konuşmalarını duymuş çok sinirlenmiştim ki çocuğumda onların yakınında oynuyorken bunları konuşuyorlardı.o an balkona çıkıp sesimi duyacakları şekilde kendilerini savunamayacak kadar küçük olan çocuklarımı dedikodu malzemesi yapan siz yaşça büyük ama çocuklarımı yaralayacağını düşünemeyecek kadar düşüncesiz cahil olan insanlara söyleyecek söz bulamıyorum demiştim.eşim sakin olmamı bu tür insanlarla zaman zaman karşılaşacağımızı kendimizi ve özellikle çocuklarımızı sevgimiz ve bağlılığımızla öz güvenleriyle bunlarla başa çıkacak kişiler olarak yetiştirmemiz gerektiğini söylemiş ve göreceksin yaptıklarından utanıp gelip senden özür dileyecekler demişti.
ve de öyle olmuştu ertesi günü teyzelerden biriyle oğlumun okulunda karşılaştık benden nasıl özür diliyor yaptıklarının çok ayıp olduğunu söylemiş.siz allah tarafından bizlerin hiçbir zaman layık olamayacağı bir mertebedesiniz ne mutlu size demişti.aslında şunu anlayabilse insanlar ; bizlerin biyolojik çocuklarına sahip olan ailelerden tek farkımız sadece çocuklarımızı karnımızda taşımadık yani bizim genlerimizi taşımıyor olmaları, o okadar önemli değilki bizler için.biz bir aileyiz artık baba anne ve çocuklardan oluşan bir aile ve sevgi dolu şefkat dolu mutlu bir aile.yani bunu bu şekilde kabul etsinler artık.çokmu şey istiyoruz? hayır.ben hiç kimseye takmıyorum artık.bence sende en doğru şekilde düşünüyorsun.boşver cahilce düşünenleri konuşanları.allah yuvamızdan
mutluluğumuzu eksik etmesin.)
Bu tür insanlar nedense numulelik her şehirde,her semtte hatta apartmanda bile muhakkak numunelik 1 tane yerleştiriyorlar.Bunlar insan kılığına girmiş şeytanlar mı bilmem artık.ayazcığım hatırlarsan ben bundan 1.5-2 ay öncesinden sizlerle birşey paylaşmıştım.alt katta oturan zaten öncesindende komşu olarak bizlere zararı dokunan pek görüşmediğim yaşça annem olacak yaşta olan teyzelerin çocuklarımla ve bizler gibi evlat edinmiş daha önceden tanıdıkları birkaç kişi hakkında saçma salak konuşmalarını duymuş çok sinirlenmiştim ki çocuğumda onların yakınında oynuyorken bunları konuşuyorlardı.o an balkona çıkıp sesimi duyacakları şekilde kendilerini savunamayacak kadar küçük olan çocuklarımı dedikodu malzemesi yapan siz yaşça büyük ama çocuklarımı yaralayacağını düşünemeyecek kadar düşüncesiz cahil olan insanlara söyleyecek söz bulamıyorum demiştim.eşim sakin olmamı bu tür insanlarla zaman zaman karşılaşacağımızı kendimizi ve özellikle çocuklarımızı sevgimiz ve bağlılığımızla öz güvenleriyle bunlarla başa çıkacak kişiler olarak yetiştirmemiz gerektiğini söylemiş ve göreceksin yaptıklarından utanıp gelip senden özür dileyecekler demişti.
ve de öyle olmuştu ertesi günü teyzelerden biriyle oğlumun okulunda karşılaştık benden nasıl özür diliyor yaptıklarının çok ayıp olduğunu söylemiş.siz allah tarafından bizlerin hiçbir zaman layık olamayacağı bir mertebedesiniz ne mutlu size demişti.aslında şunu anlayabilse insanlar ; bizlerin biyolojik çocuklarına sahip olan ailelerden tek farkımız sadece çocuklarımızı karnımızda taşımadık yani bizim genlerimizi taşımıyor olmaları, o okadar önemli değilki bizler için.biz bir aileyiz artık baba anne ve çocuklardan oluşan bir aile ve sevgi dolu şefkat dolu mutlu bir aile.yani bunu bu şekilde kabul etsinler artık.çokmu şey istiyoruz? hayır.ben hiç kimseye takmıyorum artık.bence sende en doğru şekilde düşünüyorsun.boşver cahilce düşünenleri konuşanları.allah yuvamızdan mutluluğumuzu eksik etmesin.)
ben kızımın kimliğini aldıktan sonraevimi satıp başka bir yerden ev almıştım nedenide kızımı inciteceklerini düşünmemdiki ben daha kızım bebekkken komşum tarafından duyduğum şey beni çok üzmüştü psikolojim bozulmuştu resmen benim kızım daha çok küçücük bir bebbekken sanırım 3 aylık falandı komşum geldi kahveye kızımla alakalı konuşurken bana dediki sakın eşinin kızının altını değiştirmesine izin verme onun yanında yıkama ve onun yanında altını değiştirme dedi neden diye sordum ve aldığım cevap beni maf etti çünkü bu komşum herdakka benim evime giren çıkan ve çok samimi olduğum bir komşumdu herdakka birbirimizin evindeydik yaşça benden baya büyüktü ama yinede çok seviyordum biliyorum tüyleriniz ürperecek cevabı duyunca şok olacaksınız ve hatta gözleriniz faltaşı gibi açılacak çünkü ben onları yaşamıştım neden böyle diyorsun demiştim ben herşeyi eşimle beraber yaparım dedim tek başıma nasıl yıkayacam dedim bana cevabı şu oldu kızın eşine namahrem sonuçta o bir erkek nefistir çeker demişti yazarken bile hala titriyorum inanamamıştım ne demek dedim ya ne diyorsun sen dedim o kızımın babası benim kocam sapıkmı dedim sen ağzından çıkanı kulağın duyuyormu senin dedim senki herdakka evime giren çıkan insansın eşimin yanlış bir hareketinimi gördün dedim yanlış anlama sen benim kızımsın dedi inanamıyorum sana dedim senin kocanın nefsi kızınımı çekiyor dedim bu nasıl bir düşünce şeklidir dedim düşünebiliyormusunuz babasının nefsi kıznı çeker böyle bişey duyduğumuz an taşınma kararı aldık eşime söyledim bunu birdaha o komşumla görüşmedim görüşmeyide düşünmüyorum aslında eşim taşınmayı düşünmüyordu evimizi seviyordu okul evimin tam önündeydi hastahanede öyle ama bunu duyduğumuz an evimizi satılığa çıkardık ve hemen satıp taşındık şuanda oturduğum apartmanda kimse bilmiyor herkes tüp bebek sanıyor kızımı böylesi daha iyi oldu bizim için kızım eğer birgün arkadaşlarıyla paylaşmak isterse kendi söyler ama biz kimseye söylemiyoruz bu kızımın özeli paylaıp paylaşmamakda onun bileceği iş ama insanlar çok cahil çok kırıcı çok incitici bizim gibi evlat edinen arkadaşlarımızla görüşüyoruz hep çevremizde hep öyle aile olan arkadaşlarımız var ve çokda rahatız en azından yani sözün kısası bence taşınmak en mantıklısı gideceğiniz yerdende kimseye söylemeyeceksiniz bu şekilde çocuklarımızda daha az zarar görür....
Damla Umut'çuğum banada kız erkek ikiz yazısını silip oğluna kavuştu vs yzabilir miisn?Teşekkürler.TAZE ANNELERİMİZ
Başvuru tarihi Tercih il Tercih Bebişine kavuştuğu tarih
Oğultoprak 30.12.2010 Erkek Ankara Terk 23.05.2012
Umut59 7 ocak 2011 Kız-Erkek 27.Oca.12
Ecem14 25.03.2011 Kız İzmir Terk-Rıza 15.06.2012 (O kızına kavuştu.)
Lee 26 29.06.2012(O da kızına ve oğluna kavuştu.)
Merer 05.10.2011 Kız-Erkek Ankara Terk-Rıza 20.07.2012(O da evladına kavuştu.)
Herdemk .....03.2011 24.08.2012(O da oğluna kavuştu.)
Cindy 74 31.08.2012 (O da kızına kavuştu.)
Pırılım 27.09.2011 03.09.2012 kızına kavuştu ,taze anne oldu.)
HeidiAnkara 21.11.2011 Kız-Erkek(ikiz) Ankara Terk 02.10.2012
Anne Adaylarımız:13:
Leylufer 15.02.2011 Kız-Erkek Eskişehir
Zeynep26 21.09.2011 Kız Aydın Terk-Rıza
Shenay 21.10.2011 Kız (ikiz-kardeş) İstanbul Terk-rıza
Serap 05.12.2011 Erkek İstanbul
Sermuh 23.12.2011 Kız Îstanbul Terk-Rıza
malibu52 16.01.2012 Kız İstanbul Terk-Rıza
Ayaz84 08.02.2012 Kız (ikiz) İstanbul Rıza
5059 01.04.2012 İzmir
gcs_ 02.04.2012 Kız İstanbul Terk-Rıza
Utku07 10.05.2012 Antalya
esma16 13.09.2012 Busa
DamlaUmut 13.09.2012 Kız-Erkek İstanbul Terk-Rıza
Betus 25.09.2012 Kız-Erkek(ikiz)
Tenarr 23.10.2012
destina0706 Kız
merhaba yürekleri kocaman özel anneler, anne adayları)
hepinizin bu konudaki düşüncelerine saygı duyuyorum.cahil insanların cahilce konuşmalarını boş verelim.bizler hayatta kimsenin sahip olamayacağı güzelliklere sahibiz vede bir kısmımızda allahın izniyle bu güzelliklere sahip olacaklar.
bizler yavrularımızı yıllarca özlemini duyduğumuz sevgi ve şefkatle büyüteceğiz.ne mutlu bize ve kuzucuklarımıza...
benim dışarıda işim olduğunda kızımızın altını eşim temizliyor kakalı poposunu yıkıyor altını bezliyor.ben oğlumun banyosunu yaptırıyorum.bunun neresi tuhaf günah anlamış değilim.onlar bizim canlarımız evlatlarımız yaa.
kötü düşünceli insanlar belden aşağısına akılları işliyor bence bunlardan uzak durmak lazım.
iyiki eşim ve ben bu yolla evlat edinmişiz.allahıma binlerce şükürler olsun.ne mutlu bize ve bizim gibilere)[/QUOTE
arkadaşlar ben 4 senedir buranın takipçisiyim sizlerler üzülülüyor sizlerle seviniyorum 4.5 senedir olmuyor bebegim
eskilerden sima zrh beni bilirler lee olsun pırılım denizgeldi hepsinin bebegine kavuştugu günleri hiç kaçırmadım
keşke eşimde benimle aynı ikirde olsa ama yok ne yapalım sizler yazın yavrucaklarınızla neler yapıyorsunuz bende gözü yaşlı ama mutlu şekilde okuyayım
birde ricam var artık bazı konuşmaları yapmayalım burdan yok kız evlat şöyle erkek böyle evlatlık kelimeleri son olsun
lee senin ogluşun ne durumda alıştımı sana hırçınlıgı geçtimi beyefendinin ya pırılımda gelmiyor artık anlatın kızlar evlatlarınızı bak denizgelmişi hep okuyorum çok cadı ya o maşallah kuzularınıza
merhaba yürekleri kocaman özel anneler, anne adayları)
hepinizin bu konudaki düşüncelerine saygı duyuyorum.cahil insanların cahilce konuşmalarını boş verelim.bizler hayatta kimsenin sahip olamayacağı güzelliklere sahibiz vede bir kısmımızda allahın izniyle bu güzelliklere sahip olacaklar.
bizler yavrularımızı yıllarca özlemini duyduğumuz sevgi ve şefkatle büyüteceğiz.ne mutlu bize ve kuzucuklarımıza...
benim dışarıda işim olduğunda kızımızın altını eşim temizliyor kakalı poposunu yıkıyor altını bezliyor.ben oğlumun banyosunu yaptırıyorum.bunun neresi tuhaf günah anlamış değilim.onlar bizim canlarımız evlatlarımız yaa.
kötü düşünceli insanlar belden aşağısına akılları işliyor bence bunlardan uzak durmak lazım.
iyiki eşim ve ben bu yolla evlat edinmişiz.allahıma binlerce şükürler olsun.ne mutlu bize ve bizim gibilere)[/QUOTE
arkadaşlar ben 4 senedir buranın takipçisiyim sizlerler üzülülüyor sizlerle seviniyorum 4.5 senedir olmuyor bebegim
eskilerden sima zrh beni bilirler lee olsun pırılım denizgeldi hepsinin bebegine kavuştugu günleri hiç kaçırmadım
keşke eşimde benimle aynı ikirde olsa ama yok ne yapalım sizler yazın yavrucaklarınızla neler yapıyorsunuz bende gözü yaşlı ama mutlu şekilde okuyayım
birde ricam var artık bazı konuşmaları yapmayalım burdan yok kız evlat şöyle erkek böyle evlatlık kelimeleri son olsun
lee senin ogluşun ne durumda alıştımı sana hırçınlıgı geçtimi beyefendinin ya pırılımda gelmiyor artık anlatın kızlar evlatlarınızı bak denizgelmişi hep okuyorum çok cadı ya o maşallah kuzularınıza
gizcim ben seni biliyorum eşinin bu sert tutumu neden kaynaklanıyor biliyormusun neden bu kadar katı kötü bişeymi yaşamış bu önyargısı neden kaynaklanıyor senin adına çok üzülüyorum inşallah eşin yola gelirde sende biran önce bebeğine kavuşursun canım üzülme lütfen her işte bir hayır vardır
slm kızlar kimsecikler yok yanlızım sanırım biz bugün pedagoga gittik pedagog bugün daha çok kızımla zaman geçirdi haftaya tekrardan randevu verdi ondan sonrada bizimle ayrı bir görüşme yapacakmış sanırım kızımın gelişimiyle alakalı bir görüşmemiz olacak ama negatif bişey olmadığını söyledi gelişimi gayet güzel harika bir çocuk dedi yanlız bizi üzen bir olay oldu pedagogumuzlada bunu paylaştık geçen gece 3 de kızımı hastahaneye götürürken bianda durup dururken siz benim annem babam değilmişsiniz dedi eşimde bende şok olduk nerden çıktı bu kızım dedim tabiki biz senin annen ve babanız dedim ben duydum dedi ama nerden duyduğunu söylemiyor bugün pedagogla bunuda konuştuk pedagog böyle sözlerin çocuğumun güzel olan psikolojisini bozabileceğini söyledi tabi ben arkadaşından duyduğunu düşünüyorum onunla aynı olan arkadaşı var onunda annesi babası anlatıyorlar tabi bizden biraz daha farklı anlatıyorlar ve sanırım oda kızıma anlatıyor pedagogada sordum düşüncemi o arkadaşıyla yanlız bırakmamamı sürekli denetim altında tutmamı söyledi ne kadar denetim altında tutarım bilemiyorum ama elimden geleni yapacam canımız biraz sıkıldı bu konuya ama kızıma anlayabileceği şekilde gerekli açıklamaları yaptık şuan için anladı gözüküyor ve konuyu kapattık bakalım ne zaman ne çıkacak bekliyorum ama yinede pedagogumuz kızımdan çok olumlu bahsediyor şuan için bir sıkıntı gözükmüyormuş :)
benim için bir gün daha bitti meleğime kavuşmak için günlerim azalıyor belki birkaç ayımız var ama olsun sabırla bekliyorum kuzumu hafta sonları bol bol yatıyorum şimdiden uyukumu alayımda sonra çok arayacam bu günleri ama yeterki gelsin....
TAZE ANNELERİMİZ
Oğultoprak 30.12.2010 Erkek Ankara Terk 23.05.2012
Umut59 7 ocak 2011 Kız-Erkek 27.Oca.12
Ecem14 25.03.2011 Kız İzmir Terk-Rıza 15.06.2012 (O kızına kavuştu.)
Lee 26 29.06.2012(O da kızına ve oğluna kavuştu.)
Merer 05.10.2011 Kız-Erkek Ankara Terk-Rıza 20.07.2012(O da evladına kavuştu.)
Herdemk .....03.2011 24.08.2012(O da oğluna kavuştu.)
Cindy 74 31.08.2012 (O da kızına kavuştu.)
Pırılım 27.09.2011 03.09.2012 kızına kavuştu ,taze anne oldu.)
HeidiAnkara 21.11.2011 Ankara Terk 02.10.2012(oğluşuna kavuştu)
Anne Adaylarımız:13:
Leylufer 15.02.2011 Kız-Erkek Eskişehir
Zeynep26 21.09.2011 Kız Aydın Terk-Rıza
Shenay 21.10.2011 Kız (ikiz-kardeş) İstanbul Terk-rıza
Serap 05.12.2011 Erkek İstanbul
Sermuh 23.12.2011 Kız Îstanbul Terk-Rıza
malibu52 16.01.2012 Kız İstanbul Terk-Rıza
Ayaz84 08.02.2012 Kız (ikiz) İstanbul Rıza
5059 01.04.2012 İzmir
gcs_ 02.04.2012 Kız İstanbul Terk-Rıza
Utku07 10.05.2012 Antalya
esma16 13.09.2012 Busa
DamlaUmut 13.09.2012 Kız-Erkek İstanbul Terk-Rıza
Betus 25.09.2012 Kız-Erkek(ikiz)
Tenarr 23.10.2012
destina0706 Kız
tez zamanda inşallah.. canım az kaldı sabret... güzeller güzeli kızına kavuşman için az kaldı... hayırlısı ile sağlıklı bir prenesesin olur inş.
uykunuda almaya bak.. benimde geçen gün aklıma geldi.. bol bol uyumak gerek çok arayacağız sonra...:)) güzel uykusuzluklar olacak...
evet canım haklısın uyumak lazım iyice dinlenmek ama onalr için uykusuzlukta yorgunlukta tatlı olmalıdır bilemiyorum hiç yaşamadım o anlar gelmicek gibi geliyo bana az kaldıkçada heyecan yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?