Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

saol esmacım geçecek inşallah tez zamanda iyleşecek kuzucuğum evet canım benim eşim kızına aşık gözünün içine bakıyor hatta bu sitede olan arkadaşlardan birkaçıyla dışardada görüşüyoruz ailecek :) onlarda farkı farkedip söylüyorlar hep benim eşimin düşkünlüğü mütiş allah bozmasın inşallah
hatta biz daha ilk başvuru yaparken benim eşim çok karşıydı pek istemiyordu sevemem kabul edemem senin için zor olur diyordu bende emrivaki yapmıştım hatta randevu alıp eşime öyle söylemiştim bugün kurumla görüşmeye gideceğiz demiştim biz 18 ay sıra bekledik 18 ayda herşeyi tek başıma yaşadım eşim hiç yanımda olmamıştı sıramızı öğrendiğimde hep en son eşime söylerdim asardı suratını takiiiiiiiiii minik meleğimin haberi gelipde kuruma gidip gördüğümüz ana kadar o ilk an başkaydı kızımızı gördüğü an aşık oldu allahım dedi nasıl güzel bir kızım var benim dedi hemen alalım dedi bana hemen işlemleri tamamlayıp aldık kızımızı hatta yolda evimize dönüyoruz kucağımda meleğim yolun ortasında arabayı durdurdu sana çok tşkr ederim aşkım dedi iyiki beni zorladın dedi senin sayende baba oldum ben dedi ve o ilkgünden beri aşkları katmerlenerek büyüyor benim kızımda babasına aşık herakşam babası eve geldiğinde benim pabucum dama atılıyor yatana kadar hep babasıyla rabbim nazarlardan saklasın çok güzel anlaşıyorlar akşamları hep babası yatırır kızımı ve eşim kızıyla geçirdiği hersaniyeden zevk alıyor herşeyini ona adamış durumda çok şanslıyım bu konuda çokkk :)

evet lee cim hatırladım daha önceki yazını bu tür insanlara laf anlatmak çok zor konuşmamak en güzeli bazen çok güzel şeyler söylüyorlar ama bazende lafın nereye gideceğini bilmiyorlar benim için önemi yok sadece buraya yazıp rahatladım biraz benim eşim şimdiden kızım diyor ya o bana dünyaları vermiş oluyo ben kızıma bişeyler alıyorum aklıma geldikçe her aldığımı gösteriyorum hımmm çok güzel diyo hafifte kıskanıyo bana bişey almıyorsun diyo ben de diyorum artık senin pabucun dama atıldı diyorum :) güzel şeyler bunlar kendi aramızda böyle kızımızla ilgili konuşmak o daha gelmeden bile heyecan verici gerisinin ne önemi var, elbette ileride talınmayı düşünüyorum ama insanlardan kaçmak için değil çünkü insanlardan kaçamam başka sebeplerden dolayı ileride taşınıcaz evimiz biraz küçük daha büyük bir eve taşınmayı düşünüyorum yoksa bulunduğum semtten şikayetçi değilim heryere yakın

simacım o niyetle düşünen insanların inan bana aklı fikri ordadır hani derler ya aklı neyse zikride odur aynı hesap benim hiç öyle bişey aklıma gelmemişti hatta ben ilk başvurduğumda çok yakınım ailemden biri bana şunu dedi kızmı erkekmi alacaksınız kız tercih ettik dedim bana şunu dedi (ilerde kocandan kıskanmayasın) bunu diyen birinin kanını taşıyorum artık gerisini siz düşünün çok acı talihsiz bir cümle ne diyelim insanlar iyi tarafı düşünmek istemiyor hep fesatlık cin fikirlik düşünüyorlar bazen diyorumki acaba bende onların yerinde olsam onlarda benim yerimde olsa öylemi düşünürdüm düşünsem bile bunu dile getiremezdim oyüzden şuna inanıyorum Allah kalbi böyle kötü düşünenlere bu mertebeyi nasip etmezdi, etrafta bir sürü haberler okuyoruz az çok öz anne öz baba öz amca vs.... bunların kötü dvaranışlarına madur kalmış yüzlerce çocuk genç kız ya onların psikolojisi size birşey anlatmak istiyorum yakınımın çalıştığı hastaneye 17 yaşında genç bir kız getirmişler 7 aylık hamile annesi getirmiş ve doktora bebeği almasını söylemiş doktorda yapamam alsamda bebek yaşar kürtaj olayı çoktan geçmiş dedi, kadın ısrarla alın demiş doktorda bana gerçeği söyleyin derrken kadın demişki kızımın karnındaki bebek abisinden düşünün gerisini bu olaylar çok malesef...

Lee,yazını kendim yazmışım gibi hissettim tamamen senin gibi hissediyorum,onlar bizim öp öz canımız,kanımız,yavrumuz,biz bir aileyiz doğurmanın ötesinde hiçbir fark yok,ama insanların çoğu bunu anlamıyor.Burada bir arkadaşım onun senin canın evladın olduğunu sen insanlara empoze edeceksin,sen kabul ettireceksin,tavırlarınla,konuşmalarınla sen hissettireceksin dedi.
Okulda öğrencilerin velileri de durumun hep hayır boyutunda.Ama bir erkek öğretmen arkadaş dedi ki şu anda annemin beni doğurmadığını öğrensem ne değişir,tutup doğurdu diye yabancı bir kadına mı giderim dedi.Sağolsun.Onların yavrumuz olduğunu biz hissettireceğiz.Oğlumu o kadar çok seviyorum ki:)

Bu tür insanlar nedense numulelik her şehirde,her semtte hatta apartmanda bile muhakkak numunelik 1 tane yerleştiriyorlar.Bunlar insan kılığına girmiş şeytanlar mı bilmem artık.

Canım şok oldum valla ,nefis çeker mi?Yuh artık,ya valla bir insanın zikri ne ise fikri de odur derler diyecektin sende.
İnsan bir kere sapık olmaya görsün,o zaman aile içi ensest ilişki olarak da oluyor bunlar.Allah korusun valla,adamın aklına gelmeyen şeyleri ,insanın kafalarına sokuyorlar ya,Allah islah etsin bunları.Bunların beyinleri alt tarafta demekki...

merhaba yürekleri kocaman özel anneler, anne adayları)
hepinizin bu konudaki düşüncelerine saygı duyuyorum.cahil insanların cahilce konuşmalarını boş verelim.bizler hayatta kimsenin sahip olamayacağı güzelliklere sahibiz vede bir kısmımızda allahın izniyle bu güzelliklere sahip olacaklar.
bizler yavrularımızı yıllarca özlemini duyduğumuz sevgi ve şefkatle büyüteceğiz.ne mutlu bize ve kuzucuklarımıza...
benim dışarıda işim olduğunda kızımızın altını eşim temizliyor kakalı poposunu yıkıyor altını bezliyor.ben oğlumun banyosunu yaptırıyorum.bunun neresi tuhaf günah anlamış değilim.onlar bizim canlarımız evlatlarımız yaa.
kötü düşünceli insanlar belden aşağısına akılları işliyor bence bunlardan uzak durmak lazım.
iyiki eşim ve ben bu yolla evlat edinmişiz.allahıma binlerce şükürler olsun.ne mutlu bize ve bizim gibilere)

TAZE ANNELERİMİZ

Başvuru tarihi Tercih il Tercih Bebişine kavuştuğu tarih

Oğultoprak 30.12.2010 Erkek Ankara Terk 23.05.2012
Umut59 7 ocak 2011 Kız-Erkek 27.Oca.12
Ecem14 25.03.2011 Kız İzmir Terk-Rıza 15.06.2012 (O kızına kavuştu.)
Lee 26 29.06.2012(O da kızına ve oğluna kavuştu.)
Merer 05.10.2011 Kız-Erkek Ankara Terk-Rıza 20.07.2012(O da evladına kavuştu.)
Herdemk .....03.2011 24.08.2012(O da oğluna kavuştu.)
Cindy 74 31.08.2012 (O da kızına kavuştu.)
Pırılım 27.09.2011 03.09.2012 kızına kavuştu ,taze anne oldu.)
HeidiAnkara 21.11.2011 Kız-Erkek(ikiz) Ankara Terk 02.10.2012

Anne Adaylarımız :13:

Leylufer 15.02.2011 Kız-Erkek Eskişehir
Zeynep26 21.09.2011 Kız Aydın Terk-Rıza
Shenay 21.10.2011 Kız (ikiz-kardeş) İstanbul Terk-rıza
Serap 05.12.2011 Erkek İstanbul
Sermuh 23.12.2011 Kız Îstanbul Terk-Rıza
malibu52 16.01.2012 Kız İstanbul Terk-Rıza
Ayaz84 08.02.2012 Kız (ikiz) İstanbul Rıza
5059 01.04.2012 İzmir
gcs_ 02.04.2012 Kız İstanbul Terk-Rıza
Utku07 10.05.2012 Antalya
esma16 13.09.2012 Busa
DamlaUmut 13.09.2012 Kız-Erkek İstanbul Terk-Rıza
Betus 25.09.2012 Kız-Erkek(ikiz)
Tenarr 23.10.2012
destina0706 Kız

Damla Umut'çuğum banada kız erkek ikiz yazısını silip oğluna kavuştu vs yzabilir miisn?Teşekkürler.

slm kızlar kimsecikler yok yanlızım sanırım biz bugün pedagoga gittik pedagog bugün daha çok kızımla zaman geçirdi haftaya tekrardan randevu verdi ondan sonrada bizimle ayrı bir görüşme yapacakmış sanırım kızımın gelişimiyle alakalı bir görüşmemiz olacak ama negatif bişey olmadığını söyledi gelişimi gayet güzel harika bir çocuk dedi yanlız bizi üzen bir olay oldu pedagogumuzlada bunu paylaştık geçen gece 3 de kızımı hastahaneye götürürken bianda durup dururken siz benim annem babam değilmişsiniz dedi eşimde bende şok olduk nerden çıktı bu kızım dedim tabiki biz senin annen ve babanız dedim ben duydum dedi ama nerden duyduğunu söylemiyor bugün pedagogla bunuda konuştuk pedagog böyle sözlerin çocuğumun güzel olan psikolojisini bozabileceğini söyledi tabi ben arkadaşından duyduğunu düşünüyorum onunla aynı olan arkadaşı var onunda annesi babası anlatıyorlar tabi bizden biraz daha farklı anlatıyorlar ve sanırım oda kızıma anlatıyor pedagogada sordum düşüncemi o arkadaşıyla yanlız bırakmamamı sürekli denetim altında tutmamı söyledi ne kadar denetim altında tutarım bilemiyorum ama elimden geleni yapacam canımız biraz sıkıldı bu konuya ama kızıma anlayabileceği şekilde gerekli açıklamaları yaptık şuan için anladı gözüküyor ve konuyu kapattık bakalım ne zaman ne çıkacak bekliyorum ama yinede pedagogumuz kızımdan çok olumlu bahsediyor şuan için bir sıkıntı gözükmüyormuş :)

Son düzenleme:
İyi geceler simacım sen yannız değilsin bizler varız canım bizim bir arkadşımızda benzer bir olay yaşadı ama onu akrabası söyledi.Malesef çevremizde bu tür çenesini tutamayan insanlar mevcut pedegog arkadaşıma çevrenizde sizin gibi evlat edinen aileler varsa onlarla mutlaka görüşün kendi gibi coçukların olduğunu görünce bunun çok normal birşey olduğunu düşünücektir demiş . Sen güzel kalpli arkadaşım sevginle bunun da üstesinden geliceksindir.Ben ileriki zamanlarda bu tür ölaylarla karşılaşmamak için istanbuldaki arkadaşlarla görüşmek isterim.Seninde çevrende evlat edinen varsa görüşm eni tavsiye ederim.Ben onlara ziyarete gittiğimde bana bazı çocuklar annelerinin karnında bazılarıda kalplerinde büyür benim annem beni kalbinde o kadar çok sevmişki ben bu yüzden çok güzelim demişti.Canım eğer istanbuldaysan kızımla birlikte sizinle tanışmak isteriz(tabi kızıma kavuşunca) bu ikisi içinde iyi olucaktır simacım bu sözleri belki bizlerde duyacağız ama eminimki ALLAH yar ve yardımcımız olucaktır Canım bu arada çokkkk geçmiş olsun güzel kızını öpersin yerime sevgiler.

Son düzenleme:

heryönden geçmiş olsun sima inşallah en kısa sürede atlatırsınız bence zor olmayacak bunu atlatacaksınız ben öyle inanıyorum biz daha oralara gelmedik epey zaman var hele bir kavuşalım aşık olalım birbirimize ogünler geldiğinde desteğini ve fikrini alıcam herşey gönlünüzce olsun

benim için bir gün daha bitti meleğime kavuşmak için günlerim azalıyor belki birkaç ayımız var ama olsun sabırla bekliyorum kuzumu hafta sonları bol bol yatıyorum şimdiden uyukumu alayımda sonra çok arayacam bu günleri ama yeterki gelsin....

TAZE ANNELERİMİZ

HeidiAnkara 21.11.2011 Ankara Terk 02.10.2012(oğluşuna kavuştu)

Ayaz84 08.02.2012 Kız (ikiz) İstanbul Rıza
5059 01.04.2012 İzmir
esma16 13.09.2012 Busa
Tenarr 23.10.2012
destina0706 Kız

tez zamanda inşallah.. canım az kaldı sabret... güzeller güzeli kızına kavuşman için az kaldı... hayırlısı ile sağlıklı bir prenesesin olur inş.
uykunuda almaya bak.. benimde geçen gün aklıma geldi.. bol bol uyumak gerek çok arayacağız sonra...:)) güzel uykusuzluklar olacak...

damlacım benimkine terk rıza yazarmısın

TAZE ANNELERİMİZ

HeidiAnkara 21.11.2011 Ankara Terk 02.10.2012(oğluşuna kavuştu)

Ayaz84 08.02.2012 Kız (ikiz) İstanbul Terk-Rıza
5059 01.04.2012 İzmir
esma16 13.09.2012 Busa
Tenarr 23.10.2012
destina0706 Kız

evet canım haklısın uyumak lazım iyice dinlenmek ama onalr için uykusuzlukta yorgunlukta tatlı olmalıdır bilemiyorum hiç yaşamadım o anlar gelmicek gibi geliyo bana az kaldıkçada heyecan yapıyorum

evet canım haklısın uyumak lazım iyice dinlenmek ama onalr için uykusuzlukta yorgunlukta tatlı olmalıdır bilemiyorum hiç yaşamadım o anlar gelmicek gibi geliyo bana az kaldıkçada heyecan yapıyorum

valla ne yalan söyliyeyim bende sizler kadar heyecanlıyım. o kavuşma anlarınızı hep hayal ediyorum.
siz benden önce kavuşacaksınız bebişlerinize. sırayla peşpeşe gelecekler biliyorum.
sonra sıra bize de gelecek.. burda hep beraber halay çekeriz...:92: :118:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…