Kızlarrrrrrrr müjde az önce bir haber aldım.Bizi Erzurumdan sıraya koymuşlar.Şimdi uzmanımız sıra numarasınıda öğrenecekmiş.Çok mutluyum Allahım eşim aradı haberi alırken oğlumun sınıfından çıkıyorduk .Haberi verdi ve bir anda kar serpiştirmeye başladı.AA aaaa mutluluğum gök yüzüne kadar çıktı sanırım
Şimdii artık müjdeli haber beklemeye geldi.Ohh ya üzerimden bir yük kalktı valla.Darısı bütün işlemleri devam edenlere
Kızlarrrrrrrr müjde az önce bir haber aldım.Bizi Erzurumdan sıraya koymuşlar.Şimdi uzmanımız sıra numarasınıda öğrenecekmiş.Çok mutluyum Allahım eşim aradı haberi alırken oğlumun sınıfından çıkıyorduk .Haberi verdi ve bir anda kar serpiştirmeye başladı.AA aaaa mutluluğum gök yüzüne kadar çıktı sanırım
Şimdii artık müjdeli haber beklemeye geldi.Ohh ya üzerimden bir yük kalktı valla.Darısı bütün işlemleri devam edenlere
saol esmacım geçecek inşallahtez zamanda iyleşecek kuzucuğum evet canım benim eşim kızına aşık gözünün içine bakıyor hatta bu sitede olan arkadaşlardan birkaçıyla dışardada görüşüyoruz ailecek :) onlarda farkı farkedip söylüyorlar hep benim eşimin düşkünlüğü mütiş allah bozmasın inşallah
hatta biz daha ilk başvuru yaparken benim eşim çok karşıydı pek istemiyordu sevemem kabul edemem senin için zor olur diyordu bende emrivaki yapmıştım hatta randevu alıp eşime öyle söylemiştim bugün kurumla görüşmeye gideceğiz demiştim biz 18 ay sıra bekledik 18 ayda herşeyi tek başıma yaşadım eşim hiç yanımda olmamıştı sıramızı öğrendiğimde hep en son eşime söylerdim asardı suratını takiiiiiiiiii minik meleğimin haberi gelipde kuruma gidip gördüğümüz ana kadar o ilk an başkaydı kızımızı gördüğü an aşık oldu allahım dedi nasıl güzel bir kızım var benim dedi hemen alalım dedi bana hemen işlemleri tamamlayıp aldık kızımızı hatta yolda evimize dönüyoruz kucağımda meleğim yolun ortasında arabayı durdurdu sana çok tşkr ederim aşkım dedi iyiki beni zorladın dedi senin sayende baba oldum ben dedi ve o ilkgünden beri aşkları katmerlenerek büyüyor benim kızımda babasına aşık herakşam babası eve geldiğinde benim pabucum dama atılıyor yatana kadar hep babasıyla rabbim nazarlardan saklasın çok güzel anlaşıyorlar akşamları hep babası yatırır kızımı ve eşim kızıyla geçirdiği hersaniyeden zevk alıyor herşeyini ona adamış durumda çok şanslıyım bu konuda çokkk :)
Arkadaşım gözün aydın ALLAH hayırlısıyla yavruna kavuşmanıda nasip etsin işallah. Erzurumda sıra daha cabuk gelir bizim kadar beklemessin amaaaaaaaa sabreden muradına erermişşşş destinacım sen yavrunun odasını şimdiden hazırla yeni yılda bebek geliyor işallah.
gözün aydın canım rabbim hayırlısıyla yavrunuza kavuştursun sizi inşallah bugün çok güzel bir gün sırayla kaçtane güzel haber aldım inşallah bundan sonrada bütün bekleyen annelerden sırayla çok güzel haberler almaya devam ederiz :)
hayırlısı olsun. darısı başımıza....en kısa zamanda bebek haberinide alırsın inş.
Hayırlı olsun,günler su gibi aksın bebişin çok bekletmeden gelsin inşallah....Darısı bizim başımıza:))
canım hayırlı olsun çok sevindimtez zamanda kızında gelsin annesinin kucagına konuversin inşallah.
siz erzurumdamı oturuyorsunuz ondanmı ordan sıraya girdiniz?
TAZE ANNELERİMİZ
Başvuru tarihi Tercih il Tercih Bebişine kavuştuğu tarih
Oğultoprak 30.12.2010 Erkek Ankara Terk 23.05.2012
Umut59 7 ocak 2011 Kız-Erkek 27.Oca.12
Ecem14 25.03.2011 Kız İzmir Terk-Rıza 15.06.2012 (O kızına kavuştu.)
Lee 26 29.06.2012(O da kızına ve oğluna kavuştu.)
Merer 05.10.2011 Kız-Erkek Ankara Terk-Rıza 20.07.2012(O da evladına kavuştu.)
Herdemk .....03.2011 24.08.2012(O da oğluna kavuştu.)
Cindy 74 31.08.2012 (O da kızına kavuştu.)
Pırılım 27.09.2011 03.09.2012 kızına kavuştu ,taze anne oldu.)
HeidiAnkara 21.11.2011 Ankara Terk 02.10.2012(oğluşuna kavuştu)
Anne Adaylarımız:13:
Başvuru tarihi Tercih il Tercih Bebişine kavuştuğu tarih
Leylufer 15.02.2011 Kız-Erkek Eskişehir
Zeynep26 21.09.2011 Kız Aydın Terk-Rıza
Shenay 21.10.2011 Kız (ikiz-kardeş) İstanbul Terk-rıza
Serap 05.12.2011 Erkek İstanbul
Sermuh 23.12.2011 Kız Îstanbul Terk-Rıza
malibu52 16.01.2012 Kız İstanbul Terk-Rıza
Ayaz84 08.02.2012 Kız (ikiz) İstanbul Terk-Rıza
5059 01.04.2012 İzmir
gcs_ 02.04.2012 Kız İstanbul Terk-Rıza
Utku07 10.05.2012 Antalya
esma16 13.09.2012 Busa
DamlaUmut 13.09.2012 Kız-Erkek İstanbul Terk-Rıza
Betus 25.09.2012 Kız-Erkek(ikiz)
Tenarr 23.10.2012
destina0706 Kız Erzurum
hayalimmm84
mrb arkadaşlar 2 senedir takipçinizim birkaç gün önce 14.sırada olduğumuzu öğrendim bizim başvuru tarihimiz:10-08-2010 sıraya alınma tarihimiz:21-10-2011 yani sıraya alınmak için bile 1 yıldan fazla bekledik
Çok sağolun arkadaşlar.İnşallah hepimiz bir an önce kavuşuruz bebişlerimize.
Esma'cığım biz Erzurumda değiliz.Burada yuva olmadığı için çevre illerden alıyorsun.Bize de oradan sıra vermişler.Bulunduğumuz yerde yuva olmadığı için bu kadar sıkıntılı oldu bazı durumlar ama çok şükür aştık onları artık.
Canım hoşgeldin aramıza,inşallah bir an önce kavuşursun bebeğinemrb arkadaşlar 2 senedir takipçinizim birkaç gün önce 14.sırada olduğumuzu öğrendim bizim başvuru tarihimiz:10-08-2010 sıraya alınma tarihimiz:21-10-2011 yani sıraya alınmak için bile 1 yıldan fazla bekledik
canım gözün aydın inşaallah fazla beklemeden kızına sevgili oğlunda kızkardeşine kavuşursunuz.oğlunu öpüyorum)
mrb arkadaşlar 2 senedir takipçinizim birkaç gün önce 14.sırada olduğumuzu öğrendim bizim başvuru tarihimiz:10-08-2010 sıraya alınma tarihimiz:21-10-2011 yani sıraya alınmak için bile 1 yıldan fazla bekledik
Sevgili Destina çok sevindim.Çok büyük bir heyecan.Tez günde hayırlı bir kız evlada kavuşursun inşallah.
Sırada bekleyen tüm anne adayları,sıkın dişinizi,sabredin.olumsuz sözlere göğüs gerin.Sizi o kadar büyük bir mutluluk bekliyorki.Allah bizim yaşadıklarımıza tez günde sizi de kavuşturacak inşallah.Kendinizi çok farklı,güvenli,hayatta elde edilebilecek en güzel şeyi elde etmiş,olgun bambaşka hissedeceksiniz.Yeniden doğacaksınız,tamamlanmış olarak yavrunuzla.Dünyadaki en kutsal duyguyu,anneliği yaşayacaksınız.Tüm gözyaşlarınız,hayal kırıklıklarınız,gücenmişlikleriniz,hatta öfkeniz dinecek.Bir bebek gördüğünüzde annesiyle artık içiniz sızlamayacak,siz de yavrunuzu hatırlayacaksınız,zaten onu bir daha hiç bir an unutamayacaksınız.Hayatınızda en önde gelen duygu sevgi olacak.Çünkü siz anne olacaksınız,hem de çok özel anneler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?