Günaydın taze anne adayları ayazcım doya doya uyu diyorsunda heyecandan uyunuyormu? ben birkaç gündür mevlütünde dağıtıcağım şeker ve havlularını hazılıyorum. Sabah uyandığımda eşimin işe gitmesi için gözünün içine bakıyorum eşim gittikten sonra hemen işimin başına oturuyorum size bunu söylemem çok komik olucak ama çokkkkkk heyecanlı ve zevkli kızım için her yaptığımı öpüp kokluyorum ah kızlar beni ancak siz anlarsınız.
slm kızlar kimsecikler yok yanlızım sanırım biz bugün pedagoga gittik pedagog bugün daha çok kızımla zaman geçirdi haftaya tekrardan randevu verdi ondan sonrada bizimle ayrı bir görüşme yapacakmış sanırım kızımın gelişimiyle alakalı bir görüşmemiz olacak ama negatif bişey olmadığını söyledi gelişimi gayet güzel harika bir çocuk dedi yanlız bizi üzen bir olay oldu pedagogumuzlada bunu paylaştık geçen gece 3 de kızımı hastahaneye götürürken bianda durup dururken siz benim annem babam değilmişsiniz dedi eşimde bende şok olduk nerden çıktı bu kızım dedim tabiki biz senin annen ve babanız dedim ben duydum dedi ama nerden duyduğunu söylemiyor bugün pedagogla bunuda konuştuk pedagog böyle sözlerin çocuğumun güzel olan psikolojisini bozabileceğini söyledi tabi ben arkadaşından duyduğunu düşünüyorum onunla aynı olan arkadaşı var onunda annesi babası anlatıyorlar tabi bizden biraz daha farklı anlatıyorlar ve sanırım oda kızıma anlatıyor pedagogada sordum düşüncemi o arkadaşıyla yanlız bırakmamamı sürekli denetim altında tutmamı söyledi ne kadar denetim altında tutarım bilemiyorum ama elimden geleni yapacam canımız biraz sıkıldı bu konuya ama kızıma anlayabileceği şekilde gerekli açıklamaları yaptık şuan için anladı gözüküyor ve konuyu kapattık bakalım ne zaman ne çıkacak bekliyorum ama yinede pedagogumuz kızımdan çok olumlu bahsediyor şuan için bir sıkıntı gözükmüyormuş :)
İyi geceler simacım sen yannız değilsin bizler varız canım bizim bir arkadşımızda benzer bir olay yaşadı ama onu akrabası söyledi.Malesef çevremizde bu tür çenesini tutamayan insanlar mevcut pedegog arkadaşıma çevrenizde sizin gibi evlat edinen aileler varsa onlarla mutlaka görüşün kendi gibi coçukların olduğunu görünce bunun çok normal birşey olduğunu düşünücektir demiş . Sen güzel kalpli arkadaşım sevginle bunun da üstesinden geliceksindir.Ben ileriki zamanlarda bu tür ölaylarla karşılaşmamak için istanbuldaki arkadaşlarla görüşmek isterim.Seninde çevrende evlat edinen varsa görüşm eni tavsiye ederim.Ben onlara ziyarete gittiğimde bana bazı çocuklar annelerinin karnında bazılarıda kalplerinde büyür benim annem beni kalbinde o kadar çok sevmişki ben bu yüzden çok güzelim demişti.Canım eğer istanbuldaysan kızımla birlikte sizinle tanışmak isteriz(tabi kızıma kavuşunca) bu ikisi içinde iyi olucaktır simacım bu sözleri belki bizlerde duyacağız ama eminimki ALLAH yar ve yardımcımız olucaktır Canım bu arada çokkkk geçmiş olsun güzel kızını öpersin yerime sevgiler.
Aslında bunu çocuklarımızın arkadaşlarının ailelerine de söylememek lazım herhalde.Ama inşallah siz herşeyi sevginizle aşarsınız.Buna inanıyorum.Çocuklar belki kaprisli dönemlerde bunu koz olarak kullanarak anne babanın sevgisini de deniyor olabilirler.slm kızlar kimsecikler yok yanlızım sanırım biz bugün pedagoga gittik pedagog bugün daha çok kızımla zaman geçirdi haftaya tekrardan randevu verdi ondan sonrada bizimle ayrı bir görüşme yapacakmış sanırım kızımın gelişimiyle alakalı bir görüşmemiz olacak ama negatif bişey olmadığını söyledi gelişimi gayet güzel harika bir çocuk dedi yanlız bizi üzen bir olay oldu pedagogumuzlada bunu paylaştık geçen gece 3 de kızımı hastahaneye götürürken bianda durup dururken siz benim annem babam değilmişsiniz dedi eşimde bende şok olduk nerden çıktı bu kızım dedim tabiki biz senin annen ve babanız dedim ben duydum dedi ama nerden duyduğunu söylemiyor bugün pedagogla bunuda konuştuk pedagog böyle sözlerin çocuğumun güzel olan psikolojisini bozabileceğini söyledi tabi ben arkadaşından duyduğunu düşünüyorum onunla aynı olan arkadaşı var onunda annesi babası anlatıyorlar tabi bizden biraz daha farklı anlatıyorlar ve sanırım oda kızıma anlatıyor pedagogada sordum düşüncemi o arkadaşıyla yanlız bırakmamamı sürekli denetim altında tutmamı söyledi ne kadar denetim altında tutarım bilemiyorum ama elimden geleni yapacam canımız biraz sıkıldı bu konuya ama kızıma anlayabileceği şekilde gerekli açıklamaları yaptık şuan için anladı gözüküyor ve konuyu kapattık bakalım ne zaman ne çıkacak bekliyorum ama yinede pedagogumuz kızımdan çok olumlu bahsediyor şuan için bir sıkıntı gözükmüyormuş :)
Ne güzel anlatmışsınız canım ya.Bence de kızınız abiden örnek alarak size sıkıntı yaratmayacaktır inşallahmehaba simacığım,ben inanıyorum ki kızın sizin sevginizle sağlıklı bir şekilde bu durumu kabul edecek.kızın kaç yaşındaydı?
benim oğlum 6 yaşında birçok şeyin farkında olmasına rağmen bana anne beni senmi doğurdun diye sormuştu.biliyorsun biz babanla birbirimizi çok seviyorduk ve çocuklarımızda olsun istedik sonra bizleri telefonla aradılar iki tane kardeş var onları çocuklarınız olarak yanınıza almak istermisiniz dediler ve biz evet hemide çoook isteriz dedik ve hemen sizleri almaya geldik.ve biliyorsun sana sorduk biz senin ve kardeşinin anne babası olmak istiyoruz biz sizleri çok sevdik sizlerden hiç ayrılmak istemiyoruz.bizimle evimize gelirmisiniz demiştik.o da evet bende akşam çok düşündüm dedimki bunlar iyi anne ve iyi babaya benziyorlar bana ve kardeşime iyi anne baba olurlar.tamam kabul ediyorum demiştim.sizde bizi alıp evimize getirmiştiniz sonra tekrar yuvaya götürdünüz( biz alışma dönemi olarak yuvadan çocuklarımızı saatlik alıyorduk) sonra ben hep ağladım bizi yuvaya götürmeyin dedim ve sizde bizi bir daha götürmediniz.dedi.o oldu bir dahada bu konuda birşey sormadı.tabii bizim kızımızda nasıl durum yaşarız bilemiyorum.bize sosyal hizmetlerdeki görevli kızınızdada çok sorun yaşamazsınız bunu abiden zamanla öğrenecek sizin anlatmanıza açıklama yapmanıza bile gerek kalmayacak demişti.gerçekten bizlerin sevgisi şefkati onlara güven vermemizle herşey yolunda gidecektir diye inanıyorum.
sizler anne baba olarak kızınıza çok büyük sevgi şefkat veriyorsunuz o sizinle kendini güvende hissediyor zaten. inşaallah bunu sağlıkla atlatacaksınız)
Merhaba...Uzun zamandır takip ediyorum hepinizi...Geriye dönük bütün sayfaları tek tek okudum....
sıra bekleyen annelerle bende sabırsızlandım, bebeğine kavuşanlarla heycanlandım mutlu oldum...haberiniz olmasada siz güldünüz
ben güldüm siz ağladınız ben ağladım:))) hepinize TEŞEKKÜRLER sayenizde bende cesaretimi topladım eşimle konuştum inşallah yarın ilk başvuru
için gidicez...çok heycanlıyım çok korkuyorummm umarım Rabbim hepimizin yardımcısı olur.....
Merhaba...Uzun zamandır takip ediyorum hepinizi...Geriye dönük bütün sayfaları tek tek okudum....
sıra bekleyen annelerle bende sabırsızlandım, bebeğine kavuşanlarla heycanlandım mutlu oldum...haberiniz olmasada siz güldünüz
ben güldüm siz ağladınız ben ağladım:))) hepinize TEŞEKKÜRLER sayenizde bende cesaretimi topladım eşimle konuştum inşallah yarın ilk başvuru
için gidicez...çok heycanlıyım çok korkuyorummm umarım Rabbim hepimizin yardımcısı olur.....
Çok güzel anlatmışsın.Annelik çok güzel bir duygu.Söylenilen tüm saçma sapan sözler,üzüntüler,gerginlikler hepsi önemsiz.Benim de oğlum dünya tatlısı.Onu çok seviyorum.Onu bana veren Rabbime şükürler olsun.Bana anneliği tattırdı.Bana dünya tatlısı bir melek gönderdi.Evet onlar can,candan da öte.Kızıma;
Aşkın bir tarifi olmasa seni nasıl anlatırdım,
Mütemadiyen anar mıydım adını, bilirsin hassasımmdır konu sen olunca...
Gözlerindeki bereketli toprakta açmak gibisi varmı
Sen hayatımdasın ya bundan böyle benim içim acı tutarmı
Varlığın öyle bir sevinçki burnumda çilekli sakızımın kokusu
Dertlerimi sayfa sayfa savurdum mümkünse gelmesin yenisi
Zaman ne demek adını sende unuttum biliyorsa söylesin birisi
Gel saklanalım hiç bir ayrılık bulmasın bizi
Gülben Ergen - Çilekli (HQ) - YouTube
Kızımızı bize veren Yaradana binlerce kere şükürler olsun.. Bekleyen arkadaşlar inşallah tez zamanda kavuşurlar kuzucuklarına.. Dualarım hep sizlerle.. Beklemek çok zor gerçekten.. Beklediğinize değecek emin olun.. Dünyanın en güzel varlığına sahip olacaksınız.. Tarifi mümkün değil.. Baldan tatlı, çiçeklerden güzel kokan, öpmeye doyamadığınız evladınız olacak.. Minikler o küçük parmaklarıyla sizin parmaklarınızı öyle bir tutuyorlar ki hayat duruyor, içiniz doluyor.. Üzerinize çelikten bir zırh geçiveriyor, gücünüz kuvvetiniz artıyor, aşkı, sevgiyi, şefkati bütün hücrelerinizde yaşıyorsunuz.. Evlatlarımız canlar hatta candan öteler..
Sevgiler
:126:
tünaydın kızlar nasılsınız bakalım biz bugün çok iyiyiz şükür kızım iyleşti yaramazlıklara kaldığı yerden başladı ukalalık ve şimarıklık hasta safhada :) ama razıyım yeterki iyi olsunda şimarık olsun bugün arkadaşlarımdan biri daha meleğine kavuştu bununda sevinci var ayrıca rabbim tüm sıradaki anne adaylarını tez zamanda yavrularına kavuştursun inşallahhhh
canım iyi olmanıza çok sevindim. Rabbim bir daha hasta etmesin prensesimizde hep annesin şımarık kızı olsun ikinizide kocaman sevgiyle kucaklıyor öpüyorum...
tşkr ederim canım valla dediğin gibi iyi olsunda hep şimarık olsun şimarıklığı bile çok güzel meleğimin bugün kokoş olmaya karar vermiş neyi varsa takıp takıştırıyor tam bir kokoş olmuş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?