merhaba canım hoşgeldin
bir mahsuru yoksa hangi ilden başvurdunuz söylermisin? bizde sıramızı öğrenmek için 1 buçuk aydır bekliyoruz ben de içimden kızıp duruyorum niye hala arayıp söylemediler diye ama sizlerden sıraya alınmak için 1 yıl beklediğinizi duyunca endişeleniyorum. sırayı söylemek için niye bu kadar bekletiyorlar ben anlamıyorum?
Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar inanın sıraya alınana kadar akla karayı seçtik.Sosyal hizmet uzmanımız kayınvalidemin bize yaptıklarından dolayı aramızın soğuk olması yüzünden sabrımızı çook zorladı hala da zorluyor sanki herkes kayınvalidesiyle çok iyi geçiniyor (inanın uzmanımız kadın çok aksi ve kendi çevresi bile aksi olduğunu söylüyor ne zaman görüşmeye gitsek surat mahkeme duvarı) ben kayınvalidemle olan problemlerimi yansıtmayı hiiç düşünmüyordum çünkü eşim artık bana değer veriyor annesine beni ezdirmiyor aramıza mesafe koyduk artık kendi heyecanlarımızı yaşıyoruz;ama kayınvalidemin uzmanımızın yanına gidip sahte gözyaşlarıyla istemediği bebeğimizi bile istiyormuş gibi yansıtması bizi uzmanın gözünde yaşlılara saygısız biri yaptı.Kimse kimseden durduk yere uzaklaşmaz bunu anlatamıyorum Biz evladımızı dört gözle bekliyoruz zaten eşim de ilk zamanlar annesi yüzünden sıcak bakmıyordu annesi hiç istemiyordu ama ben yılmadım eşime tek eksiğimizin bir bebek olduğunu hayatımızın anlam kazanacağını anlatmayı BAŞARDIM! Artık o benden daha heyecanlı ne görse bu kızımıza çoook yakışır diyor.Neyse çok uzattım ama ben sizleri burda tanıdım siz de beni tanıyın istedim Lee,Pırılım,Nushu,Destina,bebeklerimizin Teyzesi Lily ve daha adını yazamadığım dostlarım hepinizi öpüyorummmm....
Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar inanın sıraya alınana kadar akla karayı seçtik.Sosyal hizmet uzmanımız kayınvalidemin bize yaptıklarından dolayı aramızın soğuk olması yüzünden sabrımızı çook zorladı hala da zorluyor sanki herkes kayınvalidesiyle çok iyi geçiniyor (inanın uzmanımız kadın çok aksi ve kendi çevresi bile aksi olduğunu söylüyor ne zaman görüşmeye gitsek surat mahkeme duvarı) ben kayınvalidemle olan problemlerimi yansıtmayı hiiç düşünmüyordum çünkü eşim artık bana değer veriyor annesine beni ezdirmiyor aramıza mesafe koyduk artık kendi heyecanlarımızı yaşıyoruz;ama kayınvalidemin uzmanımızın yanına gidip sahte gözyaşlarıyla istemediği bebeğimizi bile istiyormuş gibi yansıtması bizi uzmanın gözünde yaşlılara saygısız biri yaptı.Kimse kimseden durduk yere uzaklaşmaz bunu anlatamıyorum Biz evladımızı dört gözle bekliyoruz zaten eşim de ilk zamanlar annesi yüzünden sıcak bakmıyordu annesi hiç istemiyordu ama ben yılmadım eşime tek eksiğimizin bir bebek olduğunu hayatımızın anlam kazanacağını anlatmayı BAŞARDIM! Artık o benden daha heyecanlı ne görse bu kızımıza çoook yakışır diyor.Neyse çok uzattım ama ben sizleri burda tanıdım siz de beni tanıyın istedim Lee,Pırılım,Nushu,Destina,bebeklerimizin Teyzesi Lily ve daha adını yazamadığım dostlarım hepinizi öpüyorummmm....
Ne güzel dile getirmişsin canım.Yüreğine sağlıkSevgili Destina çok sevindim.Çok büyük bir heyecan.Tez günde hayırlı bir kız evlada kavuşursun inşallah.
Sırada bekleyen tüm anne adayları,sıkın dişinizi,sabredin.olumsuz sözlere göğüs gerin.Sizi o kadar büyük bir mutluluk bekliyorki.Allah bizim yaşadıklarımıza tez günde sizi de kavuşturacak inşallah.Kendinizi çok farklı,güvenli,hayatta elde edilebilecek en güzel şeyi elde etmiş,olgun bambaşka hissedeceksiniz.Yeniden doğacaksınız,tamamlanmış olarak yavrunuzla.Dünyadaki en kutsal duyguyu,anneliği yaşayacaksınız.Tüm gözyaşlarınız,hayal kırıklıklarınız,gücenmişlikleriniz,hatta öfkeniz dinecek.Bir bebek gördüğünüzde annesiyle artık içiniz sızlamayacak,siz de yavrunuzu hatırlayacaksınız,zaten onu bir daha hiç bir an unutamayacaksınız.Hayatınızda en önde gelen duygu sevgi olacak.Çünkü siz anne olacaksınız,hem de çok özel anneler.
Otuznisancığım yazdıklarını okurken inan tüylerim diken diken oldu.Allah her zaman doğrunun yanındadır.Benim kayınvalidemler uzaktalar bakalım duyunca ne yapacaklar.Ağzıda çok laf dokundurur iğnelemesi meşhurdur,İnşallah umduğum gibi olmaz.Ama pek umurumda değil tınn vallaCanım biz Adana'dan başvurduk.İlden ile prosedürler değişiyor endişe etme inan kayınvalidemin uzmanımızla görüşmesinden sonra dosyamız kapanıyordu neredeyse ama Allahım yardım etti.Onay mektubunun geldiği günü hiiç ama hiiç unutamam.Kapının önünde eşim ve benim adımın yazılı olduğu zarfı görünce onaylanmadı heralde dedim kapıyı korkudan hızlıca kapattım annem mutfaktaydı ona söyledim annem aç kızım Allaha sığın hayırlısı ne ise o olsun dedi.Zarfı binbir duayla açtım kalbim ağzımdan çıkacaktı sanki dosyanız onaylanmıştır yazısını gördüm sadece eşim nöbetten gelmiş uyuyordu koşarak yanına gittim KIZIMIZ OLACAK AŞKIIIM! diye bağırarak.O gün ayaklarım yere basmadı hamileliğim o gün başladı :)) Merak etme Kısmet etmişse Mevla el getirir,yel getirir,sel getirir... Yine uzattım biliyorum ama biz bir hafta önce uzmanımızın yanına gittik sürpriz yapalım dedik ama suratsız şey bize niye geldiniz işim var sonra çağırırım sizi dedi ağzımızda kaldı sürpriz yapmak istedik diye biz de onu şikayet etmeye karar verdik inanın bebeğimizi almamıza engel olur diye korkarak ama müdürüyle konuşmaya kararlıyız bazı yerlerede mesaj attık inanın sanki suç işlemiş gibi hissettiriyor bize biz ANNE-BABA OLMAK İSTİYORUZ zaten hassasız azarlanmak istemiyoruz güleryüz gösterip işim var sonra çağırsam sizi dese olmaz mıydı?
Ahh bu kayınvalideler illa bir dokunduracaklarMerhaba arkadaşlar,
Benimde kayınvalidem ilk duyduğunda. Sakın almayın dedi. Televizyonda seyrettiği kötü örnekleri bana saymaya başladı. o kadar sinir oldum ki....Bu arada eşimin kardeşinin ve eltimin haberi hala yok. Eşimle görüştüm hepsini karşına alıp ciddi ciddi konuş. Eğer bebeğimi ve beni üzecek ufacık bir harekette bulunurlarsa artık onları hayatımdan çıkarırım dedim. Biraz daha yaklaşsın bu konuşmayı yapacak. Kimsenin bebeğimi ve beni üzmesine izin vermem gerekirse görüşmem.
kızlar şimdi beni arayıp size uygun bi bebek var yarın alamaya gelirmisiniz dediler şok tayım bayılcam galiba:18:
kızlar şimdi beni arayıp size uygun bi bebek var yarın alamaya gelirmisiniz dediler şok tayım bayılcam galiba:18:
İnşalalh o gün gelmiştir,kısmetse yarın anne oluyorsun.O günü ömrünce unutamayacaksın.Sakin olmaya çalış,seni ve eşini şimdiden tebrik ederim.canım çok güzel anlatmışsın.inşallah inşallah bende içimden geldiği gibi kimseden çekinmeden acınası gözler olmadan bi bebeği sarmak istiyorum içime çekmek istiyorum.
TAZE ANNELERİMİZ
Başvuru tarihi Tercih il Tercih Bebişine kavuştuğu tarih
Oğultoprak 30.12.2010 Erkek Ankara Terk 23.05.2012
Umut59 7 ocak 2011 Kız-Erkek 27.Oca.12
Ecem14 25.03.2011 Kız İzmir Terk-Rıza 15.06.2012 (O kızına kavuştu.)
Lee 26 29.06.2012(O da kızına ve oğluna kavuştu.)
Merer 05.10.2011 Kız-Erkek Ankara Terk-Rıza 20.07.2012(O da evladına kavuştu.)
Herdemk .....03.2011 24.08.2012(O da oğluna kavuştu.)
Cindy 74 31.08.2012 (O da kızına kavuştu.)
Pırılım 27.09.2011 03.09.2012 kızına kavuştu ,taze anne oldu.)
HeidiAnkara 21.11.2011 Ankara Terk 02.10.2012(oğluşuna kavuştu)
Anne Adaylarımız:13:
Başvuru tarihi Tercih il Tercih Bebişine kavuştuğu tarih
Leylufer 15.02.2011 Kız-Erkek Eskişehir
Zeynep26 21.09.2011 Kız Aydın Terk-Rıza
Shenay 21.10.2011 Kız (ikiz-kardeş) İstanbul Terk-rıza
otuznisan 21.10.2011 Kız Adana
Serap 05.12.2011 Erkek İstanbul
Sermuh 23.12.2011 Kız Îstanbul Terk-Rıza
malibu52 16.01.2012 Kız İstanbul Terk-Rıza
Ayaz84 08.02.2012 Kız (ikiz) İstanbul Terk-Rıza
5059 01.04.2012 İzmir
gcs_ 02.04.2012 Kız İstanbul Terk-Rıza
Utku07 10.05.2012 Antalya
esma16 13.09.2012 Busa
DamlaUmut 13.09.2012 Kız-Erkek İstanbul Terk-Rıza
Betus 25.09.2012 Kız-Erkek(ikiz)
Tenarr 23.10.2012
destina0706 Kız Erzurum
hayalimmm84
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?