Bir de facebookta evladına kavuşanların resimlerini,yazılarını gösterdim..Onlar da çok motive edici oldu:)
yok canım, hiç unutur mu seni. merak etme, başta biraz tavır yapabilirdi eğer büyük olsaydı, ama küçük olduğu için küsmez de. işyerine bir sorsan onlar belki bilirler. bir de eğer devlet memuruysan ankara da devlet personel başkanlığı var, orayı arayıp sor, en iyi onlar bilirler. ya da belki bir rapor filan alabilirsin durumunu anlatıp.of kızlar ya pazartesi işe başlıycam izin hakkım yok aradım taradım neti hiç bişey bulamadım.ah oğluşumun uyanışını sabah kahvaltısın öğle uykusuna yatışını göremiycem içim sıkışıyor of.daha yeni alıştı bana ya untursa beni çok korkuyorum.
pırılımmmm.o bizim şarkımız bi kereKızıma;
Aşkın bir tarifi olmasa seni nasıl anlatırdım,
Mütemadiyen anar mıydım adını, bilirsin hassasımmdır konu sen olunca...
Gözlerindeki bereketli toprakta açmak gibisi varmı
Sen hayatımdasın ya bundan böyle benim içim acı tutarmı
Varlığın öyle bir sevinçki burnumda çilekli sakızımın kokusu
Dertlerimi sayfa sayfa savurdum mümkünse gelmesin yenisi
Zaman ne demek adını sende unuttum biliyorsa söylesin birisi
Gel saklanalım hiç bir ayrılık bulmasın bizi
Gülben Ergen - Çilekli (HQ) - YouTube
Kızımızı bize veren Yaradana binlerce kere şükürler olsun.. Bekleyen arkadaşlar inşallah tez zamanda kavuşurlar kuzucuklarına.. Dualarım hep sizlerle.. Beklemek çok zor gerçekten.. Beklediğinize değecek emin olun.. Dünyanın en güzel varlığına sahip olacaksınız.. Tarifi mümkün değil.. Baldan tatlı, çiçeklerden güzel kokan, öpmeye doyamadığınız evladınız olacak.. Minikler o küçük parmaklarıyla sizin parmaklarınızı öyle bir tutuyorlar ki hayat duruyor, içiniz doluyor.. Üzerinize çelikten bir zırh geçiveriyor, gücünüz kuvvetiniz artıyor, aşkı, sevgiyi, şefkati bütün hücrelerinizde yaşıyorsunuz.. Evlatlarımız canlar hatta candan öteler..
Sevgiler
:126:
evet canım bende araştırınca öğrendimki fitil pek uygun değilmiş erkek bebklerde fitil hiç önerilmezmiş ama benim aile hekimim eve gider gitmez minoset ve yarım fitil ver deyince bende verdim. çocuk doktoru ferrum verdi onu içiriyorum kan ilacı canım.
ah lee26 öyle mutluyum ki tarifi yok.amin inşallah hepimizin mutluğu adim olsun innşallah.
inşallah zamancım en kısa sürede seninde bebişine kavuştuğun anın hikayesini okuyacağız.Rabbim benim yaşadığım mutluluğun fazlasını sizlere yaşatsın.
of doktorlar niye doğru düzgün anlatmazlarki dimi ama ben zaten heyecandan zor hnefes alıyorum anlat doğru düzgün beni dahada panik ettirme dimi ama?
akşam bende nette bayağı araştırdım calpol ateş düşürmede iyimiş canım .bidaha hiç kullanmamıza gerek kalmaz inşallah teyzesi sağlıkla büyür oğluşum inşallah.
kızlar günaydın)herkese hayırlı cumalar!!!!! allah tüm güzel dileklerinizi yerine getirir inşaallah
şu ateş düşürücü ilaçlar ile ilgili bende birşey yazmak istiyorum.benim kızımın çocuk dr.uda çocuğunuzun ateşi 38 ve üstünü görmedikten sonra sakın ateş düşürücü vermeyin aksi takdirde vücudun bağışıklık sistemini etkilersiniz demişti.bence herne için olursa olsun ilaç kullanmadan önce dr.unuzu arayıp sorun..sevgiyle kalın.
Canım Allah hakkında hangi yol hayırlı ise onu nasip etsin inşallah.Bu işler belli olmaz şimdi ki eşinin tedavisinde gene sonuç olumsuz olur siz artık başvurunuzu yapıptığınızda bebek geldiğinde artık ümit kalmadığında bir bakmışsınız bebeğiniz yanınızdayken sen hamile kalmışsın böyleleri çok var.Çocuğu olmayıp evlatlık alıp Allah onun mükafatı olarak o aileye bir hamileliği bahşediyor.Bilmem anlatabildim mi?Bence eşin yazı beklemek istiyorsa bekle yaza şurda az kaldı nasıl olsa.allah size vercekse nasibinizde varsa 2 sinide verir.Örnek ben:))))bacılar bu akşam gene duramadım esma16 bebişini aldı kokladıya çok heveslendim malum herifimde yaza başvuralım diye kararlaştırmıştık bu arada son şans olarak mtese olucaktık kaan hocanın verdiği iğneleri kullancaktık ve eger olmazsa başvurcaktık bende başvuralım zaten istanbulda ev ziyaretine 5*6 ayda anca geliyorlar diye bu akşam gene dedim tamam başvuralım dedi ama kızarak hani yaza kadar beklicektik dedi falan sinirlendi azcık bende bişey demedim ama bi an öncede başlayalım istiyorum bacılar şimdi bana akıl verin eşimi sıkıştırıp başvursam mı yada herifimi hiç sıkmasamda aklındaki dr ve tedavileri olsa öyle mi başvursak napsam:26:
Esmacığım ya off senin kaygın bana da düştü vallaof kızlar ya pazartesi işe başlıycam izin hakkım yok aradım taradım neti hiç bişey bulamadım.ah oğluşumun uyanışını sabah kahvaltısın öğle uykusuna yatışını göremiycem içim sıkışıyor of.daha yeni alıştı bana ya untursa beni çok korkuyorum.
Bir de facebookta evladına kavuşanların resimlerini,yazılarını gösterdim..Onlar da çok motive edici oldu:)
Evet lee ciğim biz de aynen öyle yapıyoruz 38 olmadan ilaç vermiyoruz.Ama bu karma aşısı çok kötü yapmıştı benim oğlum prematüre ve çok etkili bir iğne karma 1.aşısında ateşi çıkana kadar beklemiştik sonra ateşi çıkınca verdik bu sefer de etkisi olmadı az daha havale geçirecekti.Diğerlerinde özel aşı istedi dr.ve bu sefer aşıdan yarım saat evvel önlem aldık daha iyi atlattık.Dr.lar ve hemşirelerin dediğine göre yaptık.kızlar günaydın)herkese hayırlı cumalar!!!!! allah tüm güzel dileklerinizi yerine getirir inşaallah
şu ateş düşürücü ilaçlar ile ilgili bende birşey yazmak istiyorum.benim kızımın çocuk dr.uda çocuğunuzun ateşi 38 ve üstünü görmedikten sonra sakın ateş düşürücü vermeyin aksi takdirde vücudun bağışıklık sistemini etkilersiniz demişti.bence herne için olursa olsun ilaç kullanmadan önce dr.unuzu arayıp sorun..sevgiyle kalın.
Burada her çocuğun bünyesi ve olayı farklıdır.Dr ların dediğine uymak daha iyidir.Benim oğluma iyi gelen başka bir çocuğa etki etmez.
Ama şunu iyi biliyorum fitil her erkek çocuğu için özellikle çok zararlı imiş.Çok zor durumda başvurulması gerekiyormuş.
canım ya maşallah inşallah çok iyi geçer ev ziyaretin geldikten sonra ayrıntılarıyla anlat olurmu
canım benim ya kıymam maşallah inan yakın olsan kalkıp gelesimiz geldibacım işte çaresizim istiyorum ki müracat edelim o arada aklında olan tedavileri yapsın hiç değilse sıramız ilerler aslında galiba eşim bana güvenmiyor bugün dediki müracat etcez sonra sen sık sık kurumu arıcaksın işlemler olucak bu sefer bebek gelmedi ne zaman gelcek diye arıcaksın adım adım bunlar olucak dedi haksız da değil tedaviyi önemsemicemi düşünüyor az önce bizim eski topikte şimdilerde herkesin gittiği bi dr var onu aradı onada gidicekmiş bende tamam dedim yanındayım dedim yanındayımda bakalım şuan telde konuşuyor tahlil listesi alıyor inşallah hayırlısı olur aslında duygularımda karışık ben sadece anne olmak istiyorum
yok canım, hiç unutur mu seni. merak etme, başta biraz tavır yapabilirdi eğer büyük olsaydı, ama küçük olduğu için küsmez de. işyerine bir sorsan onlar belki bilirler. bir de eğer devlet memuruysan ankara da devlet personel başkanlığı var, orayı arayıp sor, en iyi onlar bilirler. ya da belki bir rapor filan alabilirsin durumunu anlatıp.
ay nebileyim annem bakıcak şimdi sanki benden çok cok sever diye korkuyorum.bana sarılmayı bırakırsa diye içim sızlıyo valla. annem bakıcak diye içim çok rahat annem ona gül gibi bakar ama ben bebişmden hiç ayrılmak istemiyorum daha beraberliğimizin 11. günündeyiz.her gün yeni bişey ögreniyo her gün başka bakıyo of of doğurana izin var bize niye yok.....
canım ben öğretmenim 10 gündür raporluyum daha rapor alabilirmiyim bilmem müdür zaten mırın kırın etmeye başlamış.izin işi olsa müdür de kendine 2 aylık başka birini bulur bende bebişimden ayrılmam ama yok.devlet personel başkanlığını arıyorum ama daha hiç düşüremedim.sürekli meşgul.
olacaksın arkadaşım inşallah sende anne olcaksın.
ay nebileyim annem bakıcak şimdi sanki benden çok cok sever diye korkuyorum.bana sarılmayı bırakırsa diye içim sızlıyo valla. annem bakıcak diye içim çok rahat annem ona gül gibi bakar ama ben bebişmden hiç ayrılmak istemiyorum daha beraberliğimizin 11. günündeyiz.her gün yeni bişey ögreniyo her gün başka bakıyo of of doğurana izin var bize niye yok.....
canım ben öğretmenim 10 gündür raporluyum daha rapor alabilirmiyim bilmem müdür zaten mırın kırın etmeye başlamış.izin işi olsa müdür de kendine 2 aylık başka birini bulur bende bebişimden ayrılmam ama yok.devlet personel başkanlığını arıyorum ama daha hiç düşüremedim.sürekli meşgul.
Canım Allah hakkında hangi yol hayırlı ise onu nasip etsin inşallah.Bu işler belli olmaz şimdi ki eşinin tedavisinde gene sonuç olumsuz olur siz artık başvurunuzu yapıptığınızda bebek geldiğinde artık ümit kalmadığında bir bakmışsınız bebeğiniz yanınızdayken sen hamile kalmışsın böyleleri çok var.Çocuğu olmayıp evlatlık alıp Allah onun mükafatı olarak o aileye bir hamileliği bahşediyor.Bilmem anlatabildim mi?Bence eşin yazı beklemek istiyorsa bekle yaza şurda az kaldı nasıl olsa.allah size vercekse nasibinizde varsa 2 sinide verir.Örnek ben:))))
haklısın bacım beklicem artık napim ya gittiği drlar bile olmaz ama içinde kalmasın hadi bunuda denemiş ol diyor zaten bende istiyorum hiç değilse sıraya girelim artık hayırlısı sıkmıcam bu konuda eger tedavi olmak istiyorsa tedavi olucaz napim geç olsun bi kaç ay bu akşam gene bi dra gidicek bakalım ne dicek
sima....geriden okuyorum...çok üzüldüm.hatta korkuya kapıldım okurken.inşallah şimdilerde gönlünüz ferahtır
merhaba nihayet bilgisayarın başına oturabildim.
kızlar bebişim geldi hala inanımıyorum ama geldi artık bizimle inşallah.o kadar heyecanlıyımki hiç sakinleşemiyorum.kızlar 6 aylık bi oğlum var artık benim hala inanamıyorum.o kadar hızlı olduki herşey bazen rüya bazen şaka mı diye düşünüp duruyorum 2 gecedir gram uyku yok bende.
hayatımda hiç tadmadığım duygular yaşıyorum nasıl tarif edilir bilmiyorum Rabiim tez zamanda bekleyenleri kavuştursun inşallah.
pazartesi günü haber verdiler saat 4 gibi ben şoka girdim telefondaki kadın çok şaşırdı beni sakinleştirmeye çalıştı. ağlayamadım gülemedim takıldım kaldım.dün gece hiç uyuyamadım cok erken yola çıktık.vardığımızda uzmanlar bile yeni gelmişti. hemen yuvaya gönderdiler bizi.ah kızlar o ilk an o ilk varya ömre bedel.öyle bir ağlamaya başladımki kucagıma almaya cesaret edemedim. eşim aldı hemen ona bi güldü bi güldü görmeniz lazımdı. daha ayrınlı anlatamıycam şu an yoksa ağlamam tutacak yine.ben biraz sakinleşince ayrıntılı anlatırım affedin bu gün beni.
sonra biz oğlumu yuvada bırakıp işlemleri yapma merkeze döndük. biz ayrrıldıktan sonra arkamızdan huzursuzlanmış ağlamış durmuş yavrum.
bir azdan okula gidicem müdüre söyliycem ilk defa dışardan birine söyliycem.oğluşumda kalkar birazdan ona mama yapayım şimdi çıkmam lazım en kısa sürede tekrar yazıcam ayrıntılarıyla.
ama çok yardıma ihtiyacım var ek besin verebilirsiniz dediler bana püre tarifleri çorba tarifleri lazım.kaşıkla bişeyler yedirmeyi dün akşam beceremedim inşallah buğün daha güzel bakabilirim.çok acemiyim çok halimi bi görseniz hem panik hem komediyim.
kızlar oğlumu bi görseniz bembeyaz maviye benzen gözleri var.
dualarınızı eksik etmeyin bizden.
darisi tüm bekleyenlerin başına.
inanamıyorum ben şimdi annemiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?