Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
yok canım, hiç unutur mu seni. merak etme, başta biraz tavır yapabilirdi eğer büyük olsaydı, ama küçük olduğu için küsmez de. işyerine bir sorsan onlar belki bilirler. bir de eğer devlet memuruysan ankara da devlet personel başkanlığı var, orayı arayıp sor, en iyi onlar bilirler. ya da belki bir rapor filan alabilirsin durumunu anlatıp.

selam güzel anneler....bir süredir yoktum...yeni gelişmeler var mı?okumaya çalışayım...herkese sevgiler

sermuh....geriden okuyorum...

bırak saçların dağınık kalsın
yağmur da ıslatsın seni.....
ama kalbin kırılmasın....

kırılmasın kalpler..........

yavrularımızın babalarına namahremliği ! yazılmış anlatılmış.

ben ne yaptıysam babamız da aynısını yaptı...isteyerek severek yapıyoruz.çünkü biz anne babayız.

giz....canımmm...dilerim inşallah eşinin inadı kırılır...bunu ypabilmek için fikirler üretebilsek,yardımcı olsak....nasıl olur?

sima....geriden okuyorum...çok üzüldüm.hatta korkuya kapıldım okurken.inşallah şimdilerde gönlünüz ferahtır

pırılımmmm.o bizim şarkımız bi kere

şaka bir yana.seni ve yavrunu sarıyorum....

annler...inanın seçmece yazmıyorum.aslında sadece okuyacak zamanım var.ama bazı bazı dayanamıyorum...hepinizi sarıyorummm...tatlı uykularda olun
ben de uyusam iyi olacak...baba sabaha kızacak.

Canım Allah hakkında hangi yol hayırlı ise onu nasip etsin inşallah.Bu işler belli olmaz şimdi ki eşinin tedavisinde gene sonuç olumsuz olur siz artık başvurunuzu yapıptığınızda bebek geldiğinde artık ümit kalmadığında bir bakmışsınız bebeğiniz yanınızdayken sen hamile kalmışsın böyleleri çok var.Çocuğu olmayıp evlatlık alıp Allah onun mükafatı olarak o aileye bir hamileliği bahşediyor.Bilmem anlatabildim mi?Bence eşin yazı beklemek istiyorsa bekle yaza şurda az kaldı nasıl olsa.allah size vercekse nasibinizde varsa 2 sinide verir.Örnek ben:))))
Esmacığım ya off senin kaygın bana da düştü valla kime bırakacaksın ya oğluşunu...
Bir de facebookta evladına kavuşanların resimlerini,yazılarını gösterdim..Onlar da çok motive edici oldu:)

olacaksın arkadaşım inşallah sende anne olcaksın.

ay nebileyim annem bakıcak şimdi sanki benden çok cok sever diye korkuyorum.bana sarılmayı bırakırsa diye içim sızlıyo valla. annem bakıcak diye içim çok rahat annem ona gül gibi bakar ama ben bebişmden hiç ayrılmak istemiyorum daha beraberliğimizin 11. günündeyiz.her gün yeni bişey ögreniyo her gün başka bakıyo of of doğurana izin var bize niye yok.....
canım ben öğretmenim 10 gündür raporluyum daha rapor alabilirmiyim bilmem müdür zaten mırın kırın etmeye başlamış.izin işi olsa müdür de kendine 2 aylık başka birini bulur bende bebişimden ayrılmam ama yok.devlet personel başkanlığını arıyorum ama daha hiç düşüremedim.sürekli meşgul.

yok canım unutmaz seni, ama benim oğlana da annem bakardı, onu da çok sever tabi. sen annesisin, bütün akşam bütün gece sende duracak, üzülme sen. hem bak ne şanslısın annen yanında, bakıcıya vermene gerek kalmamış. içini ferah tut, çocuklar kim kendilerini severse bilir ve onu sever. müdür de anlayışsızmış, ama bence annen bakıyoken çok sıkma sen canını. 10 gün daha rapor alabilirsin, 10+10 bir de depresyon vs gibi rapor alabilirsin belki, ben duydum, heyet raporu verebiliyorlarmış. dpb işallah açar telefonu ben de merak ettim şimdi.

olacaksın arkadaşım inşallah sende anne olcaksın.

inşallah bacım inşallah anne olurum
bebişininde seni unutcanı düşünme kuzu hiç annesini unuturmu ama bi konuda sonuna kadar haklısın doğurana varda bize niye yok bu senin en tabii hakkın Rabbim yardımcın olsun

Canım benim bebeğim 2 aylıktı babaneme bırakıp çalışmaya başladım.Onu görmeye gittiğimdeki mutluluğunu görsen unutamayacağını senden çok kimseyi sevemeyeceğini anlardın. işten kalan zamanını onunla geçirdiğin ona sevgini hissettirdiğin sürece bebekler onun ayrımına varabiliyor kesinlikle. yaşayıp tecrübe etmiş biri olarak sana garanti verebilirim için rahat olsun.

Sevgili Esma seni çok iyi anlıyorum.Ben de işe başladığımdan beri annem bakıyor oğluma.Çok şanslıyım tabi nasıl seviyorlar,ihtimam gösteriyorlar anlatamam.Ama ben de senin gibi beni unutursa vs üzülüyordum,işten gelince de bana daha az gülüyor tabi ben onu bıraktım falan diye düşünüyordum. Şİmdi daha olumlu düşünüyorum,beni çok özlediğine inanıyorum.Kucağımda sessizce durup başını kaldırıp kaldırıp bana bakıyor.Sonuçta biz annesiyiz.İdraki arttıkça inşallah bize daha da çok bağlanır.Resmi gazetede onaylanan kadar heyet raporu alsan hastaneye gidip alınabiliyormuş diye duymuştum.Allah oğlunu sana ve babasına bağışlasın.Allah bu sevgi dolu anneanneler den dedelerden de razı olsun.Herşey gönlünce olsun.Bundan sonra hiç üzülme inşallah.

sima....geriden okuyorum...çok üzüldüm.hatta korkuya kapıldım okurken.inşallah şimdilerde gönlünüz ferahtır

canım şimdiler gönlümüz ferah şükürler olsun oturduğumuz yerde kimse bilmiyor kimse bilmeyincede sıkıntı olmuyor en iyisi hiç kimsenin bilmemesi bence ..

Ev ziyaretini atlattık!!!!!Korktuğum gibi geçmedi..Hatta iyi geçti!1.5 saat kadar kaldı.Özgeçmişimin şimdiye kadar okuduğu en iyi özgeçmiş olduğunu söyledi:)Odalara baktı;bizimle ilgili sorular sordu..Sevincinizi,öfkenizi gösterir misiniz?Birbirinizi nasıl tanımlarsınız?Ne zamandır berabersiniz;tarihlerle..Ev civarında bir yer için önlem almasınız dedi o kadar..Sonra tekrar randevulaşıp görüşeceğiz ama bu sefer evde değil dedi..
Tek kötü olan 2-3 sene bekleyebilirsiniz dedi ısrarla ama benim buna pek inanmaya niyetim yok!!
Facebookta evlat edinen aileler diye bir grup var.Üye olmadan girip bakılıyor mu bilmiyorum..Ben hergün mutlaka girip bakıyorum:)İyi hissediyorum fotolara,yazılara baktıkça:)

merhaba,

yeni gelen arkadaşlar oldukça çoğalmış hepinize hoş geldiniz ve Allah tez zamanda yavrularınıza kavuştursun diyorum..

kızlar bizde hala gelişme yok..sıramı öğrenmek içinde tekrar aramadım...en son aralık 15 gibi 10 ile 5 arasında bir sayıdaydık..
aramak sormak çok istiyorum ama sıranın ilerlemediğini duymamak için erteliyorum...
yeni yıla da sanırım yetişmez artık öyle görünüyor..

yeni hedef sevgililer günü ....kalbimden geçen en güzel hislerle diliyorum..sevgililer gününe kadar gelmiş olsun artık..
12. ayımızda bitti. artık 13. aydan gün almaya başladık ...
her gün akşam yatarken hayal ediyorum elbet bir gün gelecek ...
son günler çok çok zor....

sevgili esma.....mutluluğuna ortak oluyorum...eşin ve oğlunla birlikte mutluluğunuz daim olsun....çokkkkkkkk sevindim...sarıyorum seni.öp oğlanı benim için lütfen....

herkese sevgiler....anne adayları....anneler babalar...sizlere de sabır diyorum...sabrın meyvesi çokkk tatlı.ALLAHIM en yakında sizelre de tattırsın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…