- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
merhaba,
yeni gelen arkadaşlar oldukça çoğalmış hepinize hoş geldiniz ve Allah tez zamanda yavrularınıza kavuştursun diyorum..
kızlar bizde hala gelişme yok..sıramı öğrenmek içinde tekrar aramadım...en son aralık 15 gibi 10 ile 5 arasında bir sayıdaydık..
aramak sormak çok istiyorum ama sıranın ilerlemediğini duymamak için erteliyorum...
yeni yıla da sanırım yetişmez artık öyle görünüyor..
yeni hedef sevgililer günü ....kalbimden geçen en güzel hislerle diliyorum..sevgililer gününe kadar gelmiş olsun artık..
12. ayımızda bitti. artık 13. aydan gün almaya başladık ...
her gün akşam yatarken hayal ediyorum elbet bir gün gelecek ...
son günler çok çok zor....
Ev ziyaretini atlattık!!!!!Korktuğum gibi geçmedi..Hatta iyi geçti!1.5 saat kadar kaldı.Özgeçmişimin şimdiye kadar okuduğu en iyi özgeçmiş olduğunu söyledi:)Odalara baktı;bizimle ilgili sorular sordu..Sevincinizi,öfkenizi gösterir misiniz?Birbirinizi nasıl tanımlarsınız?Ne zamandır berabersiniz;tarihlerle..Ev civarında bir yer için önlem almasınız dedi o kadar..Sonra tekrar randevulaşıp görüşeceğiz ama bu sefer evde değil dedi..
Tek kötü olan 2-3 sene bekleyebilirsiniz dedi ısrarla ama benim buna pek inanmaya niyetim yok!!
Facebookta evlat edinen aileler diye bir grup var.Üye olmadan girip bakılıyor mu bilmiyorum..Ben hergün mutlaka girip bakıyorum:)İyi hissediyorum fotolara,yazılara baktıkça:)
canım ya nasıl sevindim anlatamam çok şükür iyi geçmiş ya maşallahEv ziyaretini atlattık!!!!!Korktuğum gibi geçmedi..Hatta iyi geçti!1.5 saat kadar kaldı.Özgeçmişimin şimdiye kadar okuduğu en iyi özgeçmiş olduğunu söyledi:)Odalara baktı;bizimle ilgili sorular sordu..Sevincinizi,öfkenizi gösterir misiniz?Birbirinizi nasıl tanımlarsınız?Ne zamandır berabersiniz;tarihlerle..Ev civarında bir yer için önlem almasınız dedi o kadar..Sonra tekrar randevulaşıp görüşeceğiz ama bu sefer evde değil dedi..
Tek kötü olan 2-3 sene bekleyebilirsiniz dedi ısrarla ama benim buna pek inanmaya niyetim yok!!
Facebookta evlat edinen aileler diye bir grup var.Üye olmadan girip bakılıyor mu bilmiyorum..Ben hergün mutlaka girip bakıyorum:)İyi hissediyorum fotolara,yazılara baktıkça:)
merhaba,
yeni gelen arkadaşlar oldukça çoğalmış hepinize hoş geldiniz ve Allah tez zamanda yavrularınıza kavuştursun diyorum..
kızlar bizde hala gelişme yok..sıramı öğrenmek içinde tekrar aramadım...en son aralık 15 gibi 10 ile 5 arasında bir sayıdaydık..
aramak sormak çok istiyorum ama sıranın ilerlemediğini duymamak için erteliyorum...
yeni yıla da sanırım yetişmez artık öyle görünüyor..
yeni hedef sevgililer günü ....kalbimden geçen en güzel hislerle diliyorum..sevgililer gününe kadar gelmiş olsun artık..
12. ayımızda bitti. artık 13. aydan gün almaya başladık ...
her gün akşam yatarken hayal ediyorum elbet bir gün gelecek ...
son günler çok çok zor....
İyi akşamlar arkadaşlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var aranızda son zamanlarda rahim filmi çektiren varmı birarkadaşım anestezi yaptırmamı önerdi filmi cektirirken çok canın açıyormuş ne yapıcamı şaşırdım yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler
canım ya nasıl sevindim anlatamam çok şükür iyi geçmiş ya maşallah
gözlerim doldu okurken heyecanlandım sevindim üzüldüm bi tuhaf oldum demek ki kucagımıza alana kadar hiç bitmicek bu bekleme inşallah kardeşim inşallah sevgililer gününden önce gelir melegin bende işte müracaat etmek için yazı bekliyorum inşallah zaman çabucak gecer
Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz bir an önce bebişlerinize kavuşursunuz işallah:Sermuhcum merhaba sıran cabucak ilerlesin işallah yeni yılda bütün dileklerin kabul olsun ki sıra bizlerede gelsin (canım yeni yılda işallah meleklerimize kavuşuruz ilkbaharda evimize doğan güneş olsunlar)
sermuh....canlı selam....iyi geceler...tatlı uykuların olsun...
cancağızlarım canım arkadaşlarım:
her zaman burası aklımda emin olun sürekli yazmak istiyorum ama inanın oğlumun başından hiç ayrılamıyorum. uyanıkken zaten ne yedirdem ne içirsem nasıl rahat ettirsem ne oynasak diye düşünüp duruyorum.uyurkende oturup başında onu seyrediyorum.yada sızıp kalıyorum yanında. aaslında en başından çok uzun yazmak istiyorum size ama sanırım buna şu aralar vaktim olmayacak en iyisi girdikçe yazayım.
en başında ben çoook mutluyum kızlar hayatımda hiç bukadar mutlu olmadım herhalde sürekli şükrediyorum.buğün oğumun evimize gelişinin birinci haftası iyiki geldin oğlum iyiiki bizimlesin dedim durdum bütün gün.buğün iyice bana alıştığını hissettim.kafasını boynumun altına sokuyo yanağını yanağıma dayıyor evin içinde bi o yana bi buyana dolanıp duruyoruz.iyice kucağa alıştırdın diyolar kızıyorlar bana ama ben onu hiç bırakmak istemiyorum ki elimden gelse bağlıycam onu kendime 24 saat koklamak öpmek istiyorum.o kadar çok öpüyorumki dün yanakları pıtır pıtır oldu bğün yanaklarını değil ellerinii bacaklarını poposun öptüm.içime sokmak istiyorum onu.
öyle hazırlıksız yakaladıki bizi hallimizi bu hafta görmeliydiniz .bu hafta sonu annem geldi sağolsun bütün ihtiyaçlarımız gördü.çok mutluyum çok evim mis gibi oğlum kokuyo sevinçten uyuyamıyorum kalbim çıkıcak yerinden.buğün yine banyo yaptırdık suyu bi seviyo bi seviyo ayaklarını şıp şıp suya vuruyor.bulutların üzerindeyim.sırtım tutuldu kolum şişti perişan görünüyorum diyorum diyorum eşime o da diyorki ben seni 10 yıldır hiç bu kadar güzel görmemiştim gülmekten yüzün büyüdü diyor.
bebklerine kavuşan anneler yazardı buraya sakin olun beklediğinize değecek diye ben anlaymamışim ne demek istediklerini bebişim gelince anladım. şimdi biraz uyuyayım benin oğlan uyanır..(benim oğlum derken bile içimden gülmek geliyor)
Rabiim tez zamanda bekleyen siz güzel yürekli insanları yavrucuklarına kavuştursun.
inşallah bu hafta içinde şu ücretli izin işi kesinleşir saniye ayrılamak istemiyorum.
canımmmm.ağlamaktan bi hal oldum.çokkk sarıyorum seni...ve tabiii tüm anneleri...onlar da bu duyguları tadacaklar yaşayacaklar çünkü...,nanılmaz bir utluluk değil mi?
Güzel Allahımıza milyonlarca şükürler olsun bize bu güzelliği tattırdığı için.ben mutluluğumdan evde ALLAHUEKBER diye bağıra bağıra geziyorum.yeminle söylüyorum ezanlar okutuyor bana.
bekleyen anneler...lütfen sabır...beklediğiniz zamanlarınızı çoook iyi değerlendirin.çünkü yavrunuz geldiğinde yeni bir hayat başlıyor.yeni,bambaşka bir hayat.hepinizi sarıyorum...
esmacım....biliyorum sürekli öpüyorsundur....bir tanesi benim için olsun...göbüşten olsun.az gıdıklansın.
amin canım inşallah Rabiim herkese yaşatsın bu mutluluğu
bende hala çok korkuyorum rüyadan uyanıvericem diye canım Rabbim ayırmasın bizi hayırlısıyla bebişlerimizden.ben hala sakin olmayı öğrenemedim canım ya hala çok paniğim ona bişey olacak bişeyleri yanlış yapıcaz diye aklım çıkıyor.ama hiç kucagımdan indiremiyorum sürekli yanak yanağayız biraz önce aşıya bağlı ateşi çıktı aklım uçuverecekti resmen:18:
denizgeldi sen hem mükemmel hem de çok komik bir annesin eznlar okutuyor demek ..
ben kendimi ruhsuz hissetmeye başladım sizi okuyunca.. ama bende çok sevince kaybetme korkusu var, annemi hamileyken kaybettim, hayatta en çok sevdiğim varlıktı, şimdi çok sevmeye korkar oldum..
yazılarını topiğinde bekliyorum..
şükür akşam bebişim çok ateşlenmedi bi kere 38 i gördük hemn soyduk ıslak bezlerle sildik 37,5 oldu minoset vermişti doktor ondan verdik yarım ölçek bide yarım fitil verdik.hemen uyuya kaldı sonra gece acıkınca baktım yine ateş çıkmış sonra yine yarım ölçek dolven verdim.şimdi iyi çok şükür.bu iki doktora gittik ikiside doğru dürüst açıklamadı recetede ayda 1 yada 3 haftada bir devit ampul kullanın diye e ben dünkü doktora dedim biz ampul kullandık dedim yine devit damlayı verdi.ben en iyisi 1 hafta sonra başlıyayım damlayı içirmeye.
canım ben memurum ama bize 3 ay ücretsiz izin onaylandı diye biliyorum.araştırıyorum netten ücretli izinle ilgili bişey bulamadım.bulan olursa link verin kızlar.
esmanın nezdinde tüm annelere uyarım medi cold (cold dak, c g de olabilir)lütfen bu ilacı dr verirse kullanmayın.biz de çok kötü yan etki yapmıştı.burada ilaç ismi yazmak yasak ama dayanamadım.umarım ceza almam.
benim yavrucum el ağız ayak sendromu geçirmişti.yavrumun beynini etkiledi.spastik hareketler vs vs.....şükür bitti.ama uzun sürdü.etkisi...tabiii her ilaç herkeste aynı etkiyi göstermez ama be yinede uyarmak istedim.yavrularımıza hiçbiey olmasın
komik olduğumu kabul ediyorum.daha çok deli anne diyorum ben kendime.bebeğin vardı değil mi..yanlış mı hatırlıyorum.her anne farklı...lütfen kendini ruhsuz eksik hissetme....senin belki çok daha farklı yönlerin vardır...bunu yavrun bilebilir.
az sevince de insan kaybedebiliyor hayatta herşeyi.bunun bir ölçüsü yok ki...sevgini hapsetme...sev yavrunu.....önemli olan herşeye hazırlıklı olabilmek...sev...çok sev..
bn de çok istiyorum denizi yazmayı...öyle çok şey birikti ki...önce burayı okuak istedim.
merhaba minapia) hayırlı olsun inşaallah kısa zamanda kızınıza kavuşursunuz ) bu ev ziyaretleri ilden ile ve memurdan memura değişiyor sanırım..bir arkadaşım adanadan başvuruda bulunmuştu ev ziyaretine 3 kişi gelmiş ve neredeyse klozetin içine kadar bakıp kontrol etmişler.biraz stresli ziyaret olmuş.
biz başka bir ildeyiz.bize baş vurunun 6-7 ay sonrasında ev ziyeretine geldiler gelen bizimle ilgilenen sosyal hizmetler uzmanıydı.öğleden önceydi randevumuz.çay ve yanında birşeyler hazırlamıştım.bizde evin odalarını gezmedi ve çok güzel bir sobet içerisinde geçmişti görüşmemiz.bu arada ilk başvuruda bulunulan tercihlerde değişiklik yapıp yapmayacağımız, durumumuzdaki herhangi bir değişikliğin olup olmadığı,eşimin ve benim tanışmamız,çocukluğumuzdaki ailemizde olumlu olumsuz bulduğumuz durumlar gibi şeyler konuşuldu.
biz ikinci yılın sonunda çocuklarımıza kavuştuk.benimde merak ettiğim bir durum var. bizim çocuklarımıza kavuşmamız 5 ay oldu.bu süre içinde ne arayan ne soran oldu.sadece şehir dışına çıkarken ve oğlumun okul işlemleri sırasında kurumu biz aramıştık.hani bunlar ne yapıyor ne durumda diye gelen giden olmadı.acaba bizim ildemi böyle yoksa tüm illerdemi öyle yada belli bir aydan sonramı geliyorlar anlamış değilim..bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varmı?
minapia sanırım antalyada yaşıyorsunuz.bizde her yaz mutlaka antalyada bulunuyoruz.destina ve seninle denk gelirse tanışmak isterim.sağlıkla kal.sevgiler..
Merhaba DamlaUmut,
Bilgiler için çok teşekkür ederim. Dediğin gibi listeden takip derim. Umarım hepimiz için çok güzel olur herşey bu arada terk-Rıza diye bir ayrım yapmadık biz. Fakat başka bir şehire işlerimiz nedeniyle belki gidemeyiz diye İzmir ilini seçtik. Bu seçim çok şey değiştirmez dedi sosyal hizmetler görevlisi. Belki 1-2 ay değişikliği olur dedi. Diğer başvuracak arkadaşlar için yazıyorum bunları. Çünkü insan en ufak fikirlere bile ihtiyaç duyuyor karar aşamasındayken. Bunu çok iyi biliyorum.
Sevgiler,
imony
bacılar bu akşam gene duramadım esma16 bebişini aldı kokladıya çok heveslendim malum herifimde yaza başvuralım diye kararlaştırmıştık bu arada son şans olarak mtese olucaktık kaan hocanın verdiği iğneleri kullancaktık ve eger olmazsa başvurcaktık bende başvuralım zaten istanbulda ev ziyaretine 5*6 ayda anca geliyorlar diye bu akşam gene dedim tamam başvuralım dedi ama kızarak hani yaza kadar beklicektik dedi falan sinirlendi azcık bende bişey demedim ama bi an öncede başlayalım istiyorum bacılar şimdi bana akıl verin eşimi sıkıştırıp başvursam mı yada herifimi hiç sıkmasamda aklındaki dr ve tedavileri olsa öyle mi başvursak napsam:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?