Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
canım rapor alabiliyosan al, ama müdürler raporu sevmezler ben de öğretmenim,

bir de eğer bebeğinle biraz daha vakit geçirmek istiyorsan maddi durumun uygunsa kısa süreli ücretsiz izin alabilirsin, ocak şubat mesela 2 aylık ya da 3 aylık alınabiliyor...

Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz bir an önce bebişlerinize kavuşursunuz işallah:Sermuhcum merhaba sıran cabucak ilerlesin işallah yeni yılda bütün dileklerin kabul olsun ki sıra bizlerede gelsin (canım yeni yılda işallah meleklerimize kavuşuruz ilkbaharda evimize doğan güneş olsunlar)

Merhaba Arkadaşım,
Aranıza yeni katıldım. Bizde ev ziyareti için bekliyoruz. İzmir'deyiz. Evraklarımızı 16.11.2012 de teslim ettik hatta DamlaUmut benide listeye ekledi :). Ev ziyareti sonra oluyor fakat sıraya giriş tarihiniz evrakları teslim ettiğiniz tarih dediler kurumdan. Ama daha gelmediler. İnsan çok hercanlanıyor tabii. Artk gelselerde bitse bu aşama. Senin için sevindim. İnşallah biran öncede bebekte gelir. Bize ev ziyaretinden sonra sıranızı öğreneceksiniz dediler. Sizinde öyle mi oldu? Sıra söylediler mi? Bu arada 2-3 sene çok uzun demişler. Benim kaç tane arkadaşım var böyle bebek alan en fazla 1,5 yıl sürdü. Belikide bulunduğun şehire göre değişiyordur. Ama içimizi ferah tutmamız lazım tabii.

Sevgiler,

canım ya nasıl sevindim anlatamam çok şükür iyi geçmiş ya maşallah

gözlerim doldu okurken heyecanlandım sevindim üzüldüm bi tuhaf oldum demek ki kucagımıza alana kadar hiç bitmicek bu bekleme inşallah kardeşim inşallah sevgililer gününden önce gelir melegin bende işte müracaat etmek için yazı bekliyorum inşallah zaman çabucak gecer

İyi akşamlar arkadaşlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var aranızda son zamanlarda rahim filmi çektiren varmı birarkadaşım anestezi yaptırmamı önerdi filmi cektirirken çok canın açıyormuş ne yapıcamı şaşırdım yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler

geçmiş olsun ben iki kere çektirmiştim ilk seferde anestezi almadan çekildim dünya başıma yıkıldı sandım gerçekten çokkk çok kötüydü..(hiç bu kadar canım acımamıştı).2.sefer hayır çektirmeyeceğim diye yırtınırken anesteziliyi duydum ve direk genel anestezi oldum ....hiç bir şey anlamadım..kısa süreli bir anestezi veriyorlar..ve hemen kendine geliyorsun burda kullandıkları anestezi ameliyat anestezisi gibi değil..hatta ben işlem bittikten 30 dk sonra kendi aracımı kullanarak tek başıma eve gitmiştim..

evet zaman çabucak geçsin bende buradan bangır bangır bağıracam aldım diye...:)

inşallah tez zamanda sıralarımızı savalım:)
sermuh....canlı selam....iyi geceler...tatlı uykuların olsun...

selamlar:)

slm kızlar biz cuma günü pedagog görüşmesi yaptık bu sefer kızımı götürmedik pedagog sadece eşim ve benimle görüşmek istedi şu an için pedagog görüşmelerimiz bitti ilerde tekrar gideceğiz tabiki pedagogumuz sonuç olarak harika şeyler söyledi :) benim kızımın çok komik bir kız olduğunu söyledi hatta böyle baya baya gülerek söyledi hiç ummadığım bir anda beni güldürüyor dedi çok pozitif bir çocuk çok güzel yetiştiğini söyledi babamıza biraz fırça kaydı her istediğini yapıyor diye babası her istediğini yapmaması gerektiğini söyledi babadanda hayırları duymalıymış babamız özellikle benim otoritemi çok bozuyor kurmuş olduğum otoritemin çok yerinde olduğunu söyledi kek hamuru gibi kıvamını harika ayarlıyorsunuz dedi bu yoldan devam edin dedi kızınız kendine çok güveniyor dedi yara alacağını düşünmüyor hiç yalan söylemedik bundan sonrada kesinlikle yalan söylemeyin dedi özel konusu ile alakalı sorular sorduğunda anlaşılır ve kısa cevaplar verin dedi onun yaşına inin algılayabileceği şekilde anlatın dedi ama normal zamanlarda durup dururken bu konu hakkında konuşmaya çalışmayın dedi ısrarla beynine sokmaya çalışmayın dedi zamanı geldikçe herşey yavaş yavaş algılayacak dedi ama zor bir çocuk değil yara almadan bu aşamayı aşacağını düşünüyorum dedi sevgimizin bundaki payı çok büyük tabi kendine ve size olan güveni yüksek dedi ayrıca çok şanslı olduğumuzu söyledi böyle muhteşem bir kızımız olduğu için :) kuzu bunu duymasın tabi şimardıkça şimarır valla
şimdilik aklıma gelenler bunlar kocaman mucklar bizden

günaydın anneler....günaydın annelerimmm.....

sima.....herşey yolunda....çok iyi...çok sevindim..şimdi okumadığım sayfaları okumaya çalışayım.....yeni gelen arkadaşlar da hoşgelmişler

sevg,ler herkese

canımmmm.ağlamaktan bi hal oldum.çokkk sarıyorum seni...ve tabiii tüm anneleri...onlar da bu duyguları tadacaklar yaşayacaklar çünkü...,nanılmaz bir utluluk değil mi?
Güzel Allahımıza milyonlarca şükürler olsun bize bu güzelliği tattırdığı için.ben mutluluğumdan evde ALLAHUEKBER diye bağıra bağıra geziyorum.yeminle söylüyorum ezanlar okutuyor bana.
bekleyen anneler...lütfen sabır...beklediğiniz zamanlarınızı çoook iyi değerlendirin.çünkü yavrunuz geldiğinde yeni bir hayat başlıyor.yeni,bambaşka bir hayat.hepinizi sarıyorum...
esmacım....biliyorum sürekli öpüyorsundur....bir tanesi benim için olsun...göbüşten olsun.az gıdıklansın.

denizgeldi sen hem mükemmel hem de çok komik bir annesin eznlar okutuyor demek ..

ben kendimi ruhsuz hissetmeye başladım sizi okuyunca.. ama bende çok sevince kaybetme korkusu var, annemi hamileyken kaybettim, hayatta en çok sevdiğim varlıktı, şimdi çok sevmeye korkar oldum..

yazılarını topiğinde bekliyorum..

yanak yanağa olun...hep olun...hakkınz...çok beklediniz hakkınız...tüm bekleyen anneler...yakınsizin de yanak yanağa olacağınız günler yakın.inşallah esma gibi size de süpriz yapacaklar.bana da öyle olmuştu.denzim süpriz yapmıştı.
daha ne kadar okuyabilirim bilmem.5059u merak ettim.kayınvalkidelerine açıklayacaklarsı.ne oldu.henüz okuyamadığım sayfalardamı cevabı acaba?

bir de ev ziyareti ile ilgili yeni bir annemiz sormuş...sabrınızı deniyorlar.lütfen sakin olmaya çalışın.evinizde kusur arayabilirler,kişisel psikoolojik baskı yapabilirler .bir de evde yalnız olun derim.benim dünden hastam vardı bırakmamıştım.onun bile niye bırada olduğunu sormuştu.ama farklı bir üslupla....
acele yazıyorum.yazım hayalarına şimdiden ve herzaman için özür...

komik olduğumu kabul ediyorum.daha çok deli anne diyorum ben kendime.bebeğin vardı değil mi..yanlış mı hatırlıyorum.her anne farklı...lütfen kendini ruhsuz eksik hissetme....senin belki çok daha farklı yönlerin vardır...bunu yavrun bilebilir.

az sevince de insan kaybedebiliyor hayatta herşeyi.bunun bir ölçüsü yok ki...sevgini hapsetme...sev yavrunu.....önemli olan herşeye hazırlıklı olabilmek...sev...çok sev..

bn de çok istiyorum denizi yazmayı...öyle çok şey birikti ki...önce burayı okuak istedim.

"sevgini hapsetme" doğru cümle.. sabırsızlıkla bekliyorum maceralarınızı

selam lee.....bende aynı sorgudayım.bize de kızm geldikten sonra hiç kimse uğramadı.sADECE EV ZİYARETİaman ne ziyaret.ömrümden ömür almışlardı.biz sadece kızm geldikten sonra üç ayda bir kuruma gittik kızımızla .o kadar.

klozetin içine kadar...!haklısın.biz de bu gibi durumlar oldu.artı psikolojik baskı...

rıza da sıra daha çabuk geliyor..bilgine
başvurun hayırlı olsun

herifim!çok hoşsun.güldürüyorsun beni.Allah ta seni güldürsün emi.Naçizane fikrim siz başvurunuzu yapın.zaten muhtemelen bebeğinin gelmesi 18 ay gibi bir süre diye düşünüyorum.o zamana Allah kerim.eşinin de içinde ukte kalmamış olur.hem yedav,yi hem başvuruyu yapabilirsiniz.

esma...3 ayda gelmiş ha oğlun...çokkk şanslı bir annesin..şükür okudum gündeme geldim.sabahın ilk günaydını benden olsun.

günaydın anneler....yeni bir güne günaydın...bir gün daha yaklaştınız bekleyen anneler,sevinin...

günaydınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…