geçmiş olsun ben iki kere çektirmiştim ilk seferde anestezi almadan çekildim dünya başıma yıkıldı sandım gerçekten çokkk çok kötüydü..(hiç bu kadar canım acımamıştı).2.sefer hayır çektirmeyeceğim diye yırtınırken anesteziliyi duydum ve direk genel anestezi oldum ....hiç bir şey anlamadım..kısa süreli bir anestezi veriyorlar..ve hemen kendine geliyorsun burda kullandıkları anestezi ameliyat anestezisi gibi değil..hatta ben işlem bittikten 30 dk sonra kendi aracımı kullanarak tek başıma eve gitmiştim..
bacılar istanbul için başvuruyu nerden nasıl yapıcam ilk kez giderken ne götürücem yanımda
yanak yanağa olun...hep olun...hakkınz...çok beklediniz hakkınız...tüm bekleyen anneler...yakınsizin de yanak yanağa olacağınız günler yakın.inşallah esma gibi size de süpriz yapacaklar.bana da öyle olmuştu.denzim süpriz yapmıştı.
daha ne kadar okuyabilirim bilmem.5059u merak ettim.kayınvalkidelerine açıklayacaklarsı.ne oldu.henüz okuyamadığım sayfalardamı cevabı acaba?
bir de ev ziyareti ile ilgili yeni bir annemiz sormuş...sabrınızı deniyorlar.lütfen sakin olmaya çalışın.evinizde kusur arayabilirler,kişisel psikoolojik baskı yapabilirler .bir de evde yalnız olun derim.benim dünden hastam vardı bırakmamıştım.onun bile niye bırada olduğunu sormuştu.ama farklı bir üslupla....
acele yazıyorum.yazım hayalarına şimdiden ve herzaman için özür...
bacılar bugün evlilik yıl dönünümüz herifimle dolu dolu 5 yıl bitti ve en güzel hediyem herifim başvuralım dedi kabul etti çok mutluyum
hayırlısı olsun zaman çok sevindim inşallah istediğin gibi gider herşey eşinede baskı yapma fazla inan bana zamanla dahada çok benimseyecek çünkü hepimiz aynısını yaşadık hayırlısı olsun tekrardan
canım istanbul için cağaloğlundan başvuru oluyor kimliklerinizle gitmeniz ilk etapta yeterli form doldurtulacak bide kimlik fotokopilerinizi alacaklar bide diploma fotokopilerinizi götürebilirsiniz sonra ne olması gerektiğini size söyleyecekler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?