Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

Günaydın canım teşekkürederim.Ben rahim filmmi ile ilgili bişeyler duymuştum ama bukadar olduğunu tahmin etmemiştim verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim.

Sıramızı ev ziyaretinden sonra öğrenmeyecekmişiz.Anladığım onay aldıktan sonra öğreneceğiz.İlk duyacağınız rakam 40'larda olacak haberiniz olsun dedi.Hala daha 2-3 yıla inanmıyor yüreğim en fazla 1.5 sene bence!!Hem Türkiye'de de sıraya girdik biz!Kendinizi 2-3 yıla hazırlayın diyor ama hiç içimden gelmiyor!!
Bebeğine kavuşan memur arkadaşlar ne yaptı?Yeni bir şeyler var mı izin konusunda?

bacılar bugün evlilik yıl dönünümüz herifimle dolu dolu 5 yıl bitti ve en güzel hediyem herifim başvuralım dedi kabul etti çok mutluyum

bacılar istanbul için başvuruyu nerden nasıl yapıcam ilk kez giderken ne götürücem yanımda

bacılar istanbul için başvuruyu nerden nasıl yapıcam ilk kez giderken ne götürücem yanımda

canım istanbul için cağaloğlundan başvuru oluyor kimliklerinizle gitmeniz ilk etapta yeterli form doldurtulacak bide kimlik fotokopilerinizi alacaklar bide diploma fotokopilerinizi götürebilirsiniz sonra ne olması gerektiğini size söyleyecekler..

Yüreği kocaman anneler ve anne adayları yeni yılınız kutlu olsunn mutlu huzurlu bol bebişli bir yıl diliyorum hepinize.

Merhaba canım beni merak etmene çok sevindim.

Herşey çok güzel geçti. Çok iyi tepkiler aldım. Hatta görüştükten iki gün sonra tekrar arayıp haber var mı diye sordular. Bizden daha sabırsız ve heyecanlılar. Artık içim çok daha rahat. Sizleri çok öpüyorum. Herkese iyi seneler diliyorum umarım 2013 de bütün annelerin kucakları bebekleri ile dolar. Sevgiyle kalın.

TAZE ANNELERİMİZ

Başvuru tarihi Tercih il Tercih Bebişine kavuştuğu tarih

Oğultoprak 30.12.2010 Erkek Ankara Terk 23.05.2012
Umut59 7 ocak 2011 Kız-Erkek 27.Oca.12
Ecem14 25.03.2011 Kız İzmir Terk-Rıza 15.06.2012 (O kızına kavuştu.)
Lee 26 29.06.2012(O da kızına ve oğluna kavuştu.)
Merer 05.10.2011 Kız-Erkek Ankara Terk-Rıza 20.07.2012(O da evladına kavuştu.)
Herdemk .....03.2011 24.08.2012(O da oğluna kavuştu.)
Cindy 74 31.08.2012 (O da kızına kavuştu.)
Pırılım 27.09.2011 03.09.2012 kızına kavuştu ,taze anne oldu.)
HeidiAnkara 21.11.2011 Ankara Terk 02.10.2012(oğluşuna kavuştu)
esma16 13.09.2012 Busa 18.12.2012(oğluşuna kavuştu)

Anne Adaylarımız :13:

Başvuru tarihi Tercih il Tercih Bebişine kavuştuğu tarih

otuznisan 21.10.2011 Kız Adana
minapia 20.11.2012 Kız Antalya
Serap 05.12.2011 Erkek İstanbul
Sermuh 23.12.2011 Kız Îstanbul Terk-Rıza
malibu52 16.01.2012 Kız İstanbul Terk-Rıza
Ayaz84 08.02.2012 Kız (ikiz) İstanbul Terk-Rıza
5059 01.04.2012 İzmir
gcs_ 02.04.2012 Kız İstanbul Terk-Rıza
Utku07 10.05.2012 Antalya
DamlaUmut 13.09.2012 Kız-Erkek İstanbul Terk-Rıza
Betus 25.09.2012 Kız-Erkek(ikiz)
Tenarr 23.10.2012
destina0706 Kız Erzurum
hayalimmm84
limony 16.11.2012 İzmir
zaman İstanbul

YENİ YILDA KUCAĞINIZ BEBEKLERİNİZLE DOLU OLSUN.... HEPİNİZE GÜZEL ŞANSLI BİR YIL DİLİYORUM.
ANNELERİMİZİNDE YENİ YILI KUTLU OLSUN. KUCAKLARINDAN BEBEKLERİ HİÇ AYRILMASIN....

Son düzenleme:
bacılar bugün evlilik yıl dönünümüz herifimle dolu dolu 5 yıl bitti ve en güzel hediyem herifim başvuralım dedi kabul etti çok mutluyum

hayırlısı olsun zaman çok sevindim inşallah istediğin gibi gider herşey eşinede baskı yapma fazla inan bana zamanla dahada çok benimseyecek çünkü hepimiz aynısını yaşadık hayırlısı olsun tekrardan

kızlar çok heyecanlıyım mutluyum böyle bi garip haldeyim eşimle dün biarkadaşı ziyarete gittik ordan çıkınca fikri değişmişti tamam dedi aslında herifimde farkındaydı bana dediki bu maçın sonunun bötyle bitceği belliydide işte anca kabullendik kızlar herifimin eger bu olmak istediği son tedaviyi olursa kanser riski var kaan hoca acıkca söyledi gerci ondan öncede söyleyen 1dr vardı tabi ozaman 2.mteseyi olmuşuz daha yeni acımız büyük çıkmamış gene sperm o dr bize çok fazla kurcalamayın sonuçu kötü olur sağlığın elinden gider demişti o acıyla yok canım olurmu öyle şey bu dr bilmiyor demiştik kapısından döndüğümüz her dr bilmiyordu olucaktı bizden olucaktı sonra sonrası malum işte evet olucak benim olucak bizim olucak minik kuşumolucak koklayama kıyamadığım olucak inşallah hayırlı evlat olucak çooooookkkkkkk mutluyum

kızlar kurumu aradım konuştuk kaç yıllık evlisiniz eşimle yaşımı sordular eğitim durumumuzu aylık gelirimizi falan çarşamba gününden sonra gelebilirsiniz dediler bacılar geliyor kzım geliyor

bacılar kurumdaki hanım bana dediki ilk müracaattan sonra 1 yıl bekleticez yani bacılar 1 yıl ne olcak ilk müracaattan sonra hangi adımlar gelicek ev ziyareti ne zaman olucak kızım ne zaman gelicek istanbulda terk kız için ortalama kaç yıl bekleniyor zaman geçiyormu çok sabırsızlandım

Sevgili kader arkadaşlarım yeni yılınız kutlu olsun bu yeni yılda inşallah sıradaki bütün arkadaşılarımız yavrularına kavuşur hepimiz için hayırlı sağlıklı mutlu huzurlu ve bol kazançlı bir yıl olsun inşallahhh hepinizi kocaman öpüyorum
tatlısıyla acısıyla güle güle 2012 inşallahh hep güzel günleri yaşatman dileğiyle h.geldin 2013 :)

burda tanıma fırsatı bulduğum tüm annelerin ve anne adayı arkadaşlarımın yeni yılını kutlarım. Evleri şenlenenlerin şenliklerinin mutluluklarının huzurlarının ömür boyu sürmesini, bebeğini bekleyenlerin bu yıl bebekleri ile birlikte mutluluk adına ne varsa kavuşmalarını dilerim. iyi ki sizi tanımışım...

Merhaba canlarım benim,kaderdaşlarım,sırdaşlarım halden en iyi anlayanlarım.2013 yılının herkese sağlık mutluluk ve güzellik en önemlisi bebek bekleyen benim gibi annelere bebeklerimizi kucaklarımıza getirmesini 2013 bitmeden buradaki herkes bebeğine kavuşmuş olmasını bebekleri gelen onlara kavuşan ailelerede bebekleriyle uzun bir ömür mutlu sağlıklı birbirine sevgi ile yumak gibi bağlı aile olmaları dileğiyle.
Zamancığım adına çok sevindim hayırlı olsun 2013 sizede uğur getirsin inşallah.
Bizde 2012 nin Ocak ayında ilk gidip görüşmüştük.Ne çabuk 1 sene olacak derken bu zamana kadar sabırla nasıl beklemişiz derken.Bebeğime kavuşacağım günü bekledikce de zaman çok ağır ilerliyor sanki durmuş zamanın ortasında kalmışım gibi hissediyorum kendimi

Son düzenleme:
2013 yılı güzel annelere ve anne adaylarına sağlık mutluluk ve başarı getirmesi dileğiyle

tüm annelerin yeni yılını kutluyorum....bekleyen anneler....en yakında yavrularınıza kavuşun inşallah...sevgiyle kalın....yavrularınızla kalın

yüreği kocaman anneler ve anne adayları mutlu seneler.hepinize dua edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…