bacılar kurumdaki hanım bana dediki ilk müracaattan sonra 1 yıl bekleticez yani bacılar 1 yıl ne olcak ilk müracaattan sonra hangi adımlar gelicek ev ziyareti ne zaman olucak kızım ne zaman gelicek istanbulda terk kız için ortalama kaç yıl bekleniyor zaman geçiyormu çok sabırsızlandım
bacılar bugün evlilik yıl dönünümüz herifimle dolu dolu 5 yıl bitti ve en güzel hediyem herifim başvuralım dedi kabul etti çok mutluyum
Arkadaşlar herbirinize mutlu,sağlıklı,huzurlu,yavrunuzla birlikte olacağınız yıllar diliyorum.Benim yavrusuna kavuşan annelerden olduğuma inanamıyorum.Yılbaşından bir gün önce ilk defa oğlum,babası ve ben alışveriş merkezine gittik.Senelerdir hayalimdi bu.Alışveriş merkezlerinde çocuklarıyla dolaşanlara özlemle bakardım hep.Muradıma kavuştum çok şükür.Oğlum arabasıyla dolaştı,büyük bir ciddiyetle heryeri inceledi.Heryerde ilgi odağı oldu.Hatta yanına 17 aylık bir kız bebek sevmeye bile geldi.Annesi sizin oğlanda hiç yüz vermiyor kızıma dedi.Ben de henüz hiç kız bebek görmedi de ondandır dedim:)Şahaneydi.Ohhh.. anne olmak ne güzel.Yaşasın benim de çok tatlı bir oğlum var.
OĞlumla ilk yılbaşımızdı.Hala rüyada gibiyim.Biri kucağına almak istese hemen gözümün içine bakıyor gideyimmi,güvenilir mi der gibi.Ne gülücükler,ne gülücükler babaya,bana.Ona her akşam çocuk şarkıları ve tekerlemeler söylüyorum,nasıl dikkatle gözlerini aça aça dinliyor anlatamam.Sıkıştırılmaktan,öpülmekten çok hoşlanıyor.Ne kahkaha ne kahkaha.Ben de hep öpüyorum,hep seviyorum.Dün öğlen ikimiz yan yana uyuduk yine,ne güzel duygu.Allahım biz sana kul olamıyoruz.Sen ne büyük bir hediye,ne büyük bir nimet,ne tatlı bir melek verdin bize.Sana binlerce kez şükürler olsun.Çocuklarımıza Allah sağlık ve iyi huylar versin,hep yüzleri gülsün inşallah.Oğlumun benimle konuşacağı günleri de sabırsızlıkla bekliyorum.Ama her anı bizim için ayrı önemli.Eşimle hep onu konuşuyoruz,hep onu düşünüyoruz.O biizim herşeyimiz.Çok mutluyum.Allahım bekleyen tüm annelere gönüllerine göre versin.İnanın Allah doğuracağın çocuğu veriyor.O bize evlat olsun diye Allah tarafından can bulmuş.Ne büyüksün Allahım.
arkadaşlaaarrrrr
sevgili heidi sen ne kadar oldu oğluna kavuşalı, ne kadar sürdü ilk başvurudan itibaren...
21.11.2011 de başvurduk.02.10.2012 de haber geldi.3 Ekim de oğluma kavuştum.3 ay oldu kavuşalı.Zaman geçtikçe daha da pekişiyor anneliğin,daha da güzelleşiyor herşey.Allah en hayırlısını sizlere de nasip etsin inşallah.
21.11.2011 de başvurduk.02.10.2012 de haber geldi.3 Ekim de oğluma kavuştum.3 ay oldu kavuşalı.Zaman geçtikçe daha da pekişiyor anneliğin,daha da güzelleşiyor herşey.Allah en hayırlısını sizlere de nasip etsin inşallah.
siz erkek mi tercih etmiştiniz özellikle ve kaç yaşında yada kaç aylıktı. allah hiç ayırmasın inş. upuzuun ve güzel bir ömür diliyorum size ve darısı başımıza....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?