Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

bizde cinsiyet ve diğer şartlar farketmez dedik inş. olur en kısa zamanda 1 yılı geçti 13. ay içindeyiz

bizde cinsiyet ve diğer şartlar farketmez dedik inş. olur en kısa zamanda 1 yılı geçti 13. ay içindeyiz

biz kırklareliden başvurduk ve yeni doğmuş la 6 ay arası olsun dedik. edirnede yuva varmış burda yok diye dosyamız orda sıraya girdi ama sıramız henüz söylenmedi inş. bklm çoook istiyorum ama...

Merhaba Arkadaşım,
Yazdıklarını okudukça kendimi yaşadım, bende birgün kızımla beraber olmayı, onunla gezmeye gitmeyi, vakit geçirmeyi hayal ediyorum. Seni çok iyi anlıyorum. Zaten bizi en iyi bizler anlıyoruz. Herkes anlamıyor ne yazıkki yaşadıklarımızı, bunun demek olduğunu. Böyle bebeklerine kavuşan annelerin yazdıklarını okudukça çok mutlu oluyorum. Darısı başımıza inşallah. Bizde İzmir'den başvurduk. Kız istiyoruz. Terk veya rıza ayrımı yapmadık. Gerçi daha ev ziyareti olmadı. Heycanla bekliyoruz işte.
Ama yazını okumak çok iyi geldi bana. Ailecek çok çok mutlu olun. Hep yüzünüz gülsün, tüm annelerinnnnn yüzü gülsün, gülsün ki bebekler de mutlu ortamda büyüsün....

merhaba anneler

hepinizin yeni yılı kutlu olsun yavrularımızın bahtları açık ömürleri uzun olsun...

bekleyen Anneler 2013 sizin yılınız olsun cennet çiçekleriniz çabuk gelsin..doya doya koklayın inşallah..

Sevgili Arkadaşım,inşallah seninde anne olacağın günler yakın.Evet bunlar çok güzel duygular.Birbirimizi en iyi bizler anlarız.Çocuğun gelince keşke önce başvursaydım diyeceksin hayatımın onsuz anlamı yokmuş eksikmişim diyeceksin,çünkü sen o yavrunun annesiisn ne o sensiz ne de sen onsuz yapamazsın.

biz kırklareliden başvurduk ve yeni doğmuş la 6 ay arası olsun dedik. edirnede yuva varmış burda yok diye dosyamız orda sıraya girdi ama sıramız henüz söylenmedi inş. bklm çoook istiyorum ama...
Canım inşallah en kısa sürede dünya tatlısı bir çocuğun olur.Sevgiler.

tabiki herşekilde anneyiz sadece o emzirme duygusunu tatmak isti,yorum öyle büyülü geliyor ki bana çok hasret çektiğimdenmidir bilmiyorum o kadar çok hevesim varki sanki içimde sevgim böyle kaynıyor cumayı bekliyorum şimdi kuruma gidicez ilk adım atılcak çok heyecanlıyım

Merhaba yüreği güzel anneler ve anne adayları,uzun zamandan beri siteyi takip ediyorum,çok etkilendim zaman zaman duygulandım,bizde eşimle birlikte
01/10/2012 tarihinde Ankara dan kuruma başvurduk.Ev ziyaretimiz gerçekleşti,28/12/2012 de eşimle birlikte bir görüşme daha yapıldı,bizden istenilen 5 adet aile fotoğrafı,özgeçmiş onlarıda hazırlayıp götürdük ve son olarak da sağlık kurulu raporu,sabıka kaydı,maaş durumlarımız,gayrimenkul bilgileri v.s onları istediler 1 ay süre verdiler şimdi de onları hazırlayacağız,bu arada uzmanımız bizimle ilgil olumlu olduğunu söyledi.Biz yaş grubu olarak 2,5 yaş gurubuna giriyoruz,temmuz ayında 3 yaş olacak tabi bu,kız erkek ayrımı yapmadık Türkiye geneli ve terk rıza kardeş de olabilir dedik tercihlerimizi böyle yaptık.Umarım herşey yolunda gider ve fazla uzun sürmez.Ankara dan başvuran arkadaşlar prosüdür sizde de böylemi ilerledi,ne kadar bekleriz acaba çok heyecanlıyım.

TAZE ANNELERİMİZ

Başvuru tarihi Tercih il Tercih Bebişine kavuştuğu tarih

Oğultoprak 30.12.2010 Erkek Ankara Terk 23.05.2012
Umut59 7 ocak 2011 Kız-Erkek 27.Oca.12
Ecem14 25.03.2011 Kız İzmir Terk-Rıza 15.06.2012 (O kızına kavuştu.)
Lee 26 29.06.2012(O da kızına ve oğluna kavuştu.)
Merer 05.10.2011 Kız-Erkek Ankara Terk-Rıza 20.07.2012(O da evladına kavuştu.)
Herdemk .....03.2011 24.08.2012(O da oğluna kavuştu.)
Cindy 74 31.08.2012 (O da kızına kavuştu.)
Pırılım 27.09.2011 03.09.2012 kızına kavuştu ,taze anne oldu.)
HeidiAnkara 21.11.2011 Ankara Terk 02.10.2012(oğluşuna kavuştu)
esma16 13.09.2012 Busa 18.12.2012(oğluşuna kavuştu)

Anne Adaylarımız :13:

Başvuru tarihi Tercih il Tercih Bebişine kavuştuğu tarih

otuznisan 21.10.2011 Kız
minapia 20.11.2012 Kız Antalya
Serap 05.12.2011 Erkek İstanbul
Sermuh 23.12.2011 Kız Îstanbul Terk-Rıza
malibu52 16.01.2012 Kız İstanbul Terk-Rıza
Ayaz84 08.02.2012 Kız (ikiz) İstanbul Terk-Rıza
5059 01.04.2012 İzmir
gcs_ 02.04.2012 Kız İstanbul Terk-Rıza
Utku07 10.05.2012 Antalya
DamlaUmut 1 3.09.2012 Kız-Erkek İstanbul Terk-Rıza
Betus11 25.09.2012 Kız-Erkek(ikiz)
Tenarr 23.10.2012
destina0706 Kız Erzurum
hayalimmm84
limony 16.11.2012 İzmir
zaman İstanbul
Cvcv Edirne
Hasel06. 01.10.2012. Ankara

YENİ YILDA KUCAĞINIZ BEBEKLERİNİZLE DOLU OLSUN.... HEPİNİZE GÜZEL ŞANSLI BİR YIL DİLİYORUM.
ANNELERİMİZİNDE YENİ YILI KUTLU OLSUN. KUCAKLARINDAN BEBEKLERİ HİÇ AYRILMASIN....

Son düzenleme:

Teşekkürler Damla umut benide listeye eklediğin için,yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar

listede adımızı görmek ne güzel bir duygu inş. yakında evladına kavuştu yazacak yanında...

Canım hayırlı uğurlu olsun başvurunuz.Tez zamanda hayırlı,gönlünüze göre evlatlarınız olur inşallah.Seni ümitlendirmek istemem ama sıralar çok hızlı ilerliyormuş.6 ayı bulmazsınız sanki.Allah bilir tabi.Sen hazırlıklı ol.Sevgiler.

Teşekkür ederim HeidiAnkara,tez vakitte kavuşuruz umarım,uzmanımız 2,5-3 yaşda biraz daha fazla beklenebileceğini söyledi ama,inşallah senin dediğin gibi olur tez vakitte gelir kuzum :)

Birkaç gündür giremedim,aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuş sanırım.Hayırlı olsun hoşgeldiniz.

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız birkaçgündür sadece bakıp çıkıyordum yazı yazmaya vaktim olmadı yeni gelen arkadaşlarımız olmuş hepsine hoşgeldiniz diyorum yürümeye başladığınız bu zor ama bir okadarda güzel yolda sabırlar diliyorum bekleme dönemi zor bir dönemdir asker yolu beklemek gibi say say zaman geçmek bilmez ama o zamanı atlatıpda minik meleklerinizi kucağınıza aldığınız o an varya anların en güzeli sözler kelimeler yetmez o anı yaşamaya beklediğiniz her saniyeye her dakikaya hatta her yıla değiyor buna emin olun ben minik kelebeğimi kucağıma aldığımda bir aylıktı şimdi 4 yaşında kocaman bir genç kız oldu tam bir laf ebesi bilmişmi bilmiş ukalamı ukala ama aşığım ona beni çok güldürüyor inanılmaz komik espirili bir çocuk dilerim rabbim hepinize gönlünüzdeki gibi bir evlat nasip eder çok şükürkü rabbime bana benim gönlümdeki gibi bir evlat nasip etti ana kız elekçi olduk bu kış her dakka gezmelerdeyiz kızımla beraber gezdiğim heryerden yaptığım her işten ayrı zevk alıyorum benim minik arkadaşım oldu hayatımıza renk neşe getirdi minik kelebeğimle tanıştığım günden bugüne yaşadığımı hissetmeye başladım rabbim bozmasın inşallah dilerim sizde bizim gibi harika şeyler yaşarsınız hepinize kocaman öpücükler

Son düzenleme:

sevgili sima öncelikle merhaba... yazdıklarını okuudukça imrendim valla ne yalan sölim darısı bizim başımıza :) inşallah... bklm hala bir hbr yok sıramızla ilgili ama umutla beklemeye devammm hepinize sevgiler...

merhaba arakadaşlar yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz diyorum herşey gönlünüzce olsun bu yolda allah utandırmasın inşallah.....bizde bekliyoz hala sıra aynı canım sııkkın yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…