merhaba arakadaşlar yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz diyorum herşey gönlünüzce olsun bu yolda allah utandırmasın inşallah.....bizde bekliyoz hala sıra aynı canım sııkkın yani
bugün sabah kuruma gittik ilk başvurumuzu yaptık
bacılar sizlerde ilk başvurudan sonra garip bi hüzüne kapıldımızmı ben şuanda adını koyamadıgım hüzün var sanki diger yandan da huzur var şuan duygularım karışık böyle hissetmem normal mi
Günaydın kader arkadaşlarım meleklerimiz bizlere gelicekleri vakti,zamanı biliyorlar ama bizler biran önce gelsin istiyoruz.Tez canlı anne adaylarıyız tabikide haklımıyız sabahları artık meleğimin sesiyle uyanmak istiyorum telefonun alarmmıyla değil,alışverişe kızımla çıkmak istiyorum yannız değil, ütü yaparken miniçik süslü kıyafetlet ütülemek istiyorum XL gömlekler değil ve artık bundan sonra kalan ömrümü meleğim için yaşamak istiyorum.Ayazcım azıcık daha bekliceğiz veeeeee bizim cadılarla günümüzü gün edeceğiz sevgiler.(Aramıza yeni katılan arkadaşlar aramıza hoşeldiniz)
hayırlı olsun zaman cım çabucak geçer inş süreniz böyle hissetmen normal bende ilk gittiğimde sanki bebeğimi almaya gidiyormuşum havası vardı garip bir duyguydu
bacılar sizlerde ilk başvurudan sonra garip bi hüzüne kapıldımızmı ben şuanda adını koyamadıgım hüzün var sanki diger yandan da huzur var şuan duygularım karışık böyle hissetmem normal mi
2011 eylül ayında başvuruda bulunduk ve eylül 2012 de kızımız artık bizimle... cuma sabahı uzmanımızdan telefon geldiğinde önce şaşırdım telefonu kapattım sevincimden ağladım.. kendime geldiğimde telefon ile kızımızın bilgilerini öğrendik ve evrakları alarak kuruma gittik.. heyecandan beklerken neler düşündüğümü bile hatırlamıyorum ama bakıcı annelerin kucağında geldiğinde gözleri okadar mahsun, ağlamaklı bakıyordu ki.. kucağıma atladı kolları ile bana sarıldı başını göğsüme yasladı sonra kafasını kaldırıp gülen yüzüyle bana öyle bir güldü ki dünyam değişti.... hayatımın anlamı kızım beraber dördüncü aya girdik ama yıllardır beraberiz sanki. akşam iş dönüşü kollarıma sevinçle atlaması artık anne diye bağırması.... allah olmayan herkese nasip etsin. hafta içi işten öyle bir çıkışımız varki eşimle beraber yol nasıl kısalır nerden daha hızlı gideriz hesapları .... Allah kızımı doğuran anneden razı olsun bizim 18 senelik evlat özlemini giderdi onu bizim için dünyaya getirdi.
Canım biz doğudan başvurduk.Doğu görevindeyken oldu.Ama bulunduğumuz yerde yuva olmadığından Erzurum'dan sıradayız.Biz de sıramızı Aralık ayında öğrendik.Sonlara doğru.Biz de 2012 Ocak sonu Şubat başı başvurduk hatta 14 Şubat sevgililer günü evraklarıtamamlayıp teslim etmeye gittik ama eksik buldular onları halletmemiz falan derken Martta evrak teslim ettik.Ama evrakları teslim etmesende ilk başvuru için gittiğinde sıraya alıyorlarmış sanırım.hoşbulduk arkadaşım siz nerden başvurdunuz biz trakyadan :) kırklareliden başvurduk, edirneden sıraya girdik.... ama sıramız henüz belirtilmedi...
Canım normal aynı duygu bende de olmuştu.Giderken çok hevesle gidiyorsun heyecanla ama oradan çıkışta yolda ellerin boş dönüyorsun eve canın sıkılıyor.Sanki başvurunca hemen bebeğini alıcakmış gibi bir duyguya kapılıyorsun.Ama zamanla sabretmeyi beklemeyi öğreniyorsun ya da Allah sabrını veriyor.Yoksa beklemek için sabrın olmazsa insan kafayı yer sanırım.bugün sabah kuruma gittik ilk başvurumuzu yaptık
Canım Allah bağışlasın kızınızı tam 1 sene olmuş.Bizim de Şubatta 1 sene olacak ve Şubatta da büyük ihtimalle vereceğiz dediler ama günler yaklaşınca daha bir uzuyor sanki .Darısı bizim başımıza inşallah2011 eylül ayında başvuruda bulunduk ve eylül 2012 de kızımız artık bizimle... cuma sabahı uzmanımızdan telefon geldiğinde önce şaşırdım telefonu kapattım sevincimden ağladım.. kendime geldiğimde telefon ile kızımızın bilgilerini öğrendik ve evrakları alarak kuruma gittik.. heyecandan beklerken neler düşündüğümü bile hatırlamıyorum ama bakıcı annelerin kucağında geldiğinde gözleri okadar mahsun, ağlamaklı bakıyordu ki.. kucağıma atladı kolları ile bana sarıldı başını göğsüme yasladı sonra kafasını kaldırıp gülen yüzüyle bana öyle bir güldü ki dünyam değişti.... hayatımın anlamı kızım beraber dördüncü aya girdik ama yıllardır beraberiz sanki. akşam iş dönüşü kollarıma sevinçle atlaması artık anne diye bağırması.... allah olmayan herkese nasip etsin. hafta içi işten öyle bir çıkışımız varki eşimle beraber yol nasıl kısalır nerden daha hızlı gideriz hesapları .... Allah kızımı doğuran anneden razı olsun bizim 18 senelik evlat özlemini giderdi onu bizim için dünyaya getirdi.
2011 eylül ayında başvuruda bulunduk ve eylül 2012 de kızımız artık bizimle... cuma sabahı uzmanımızdan telefon geldiğinde önce şaşırdım telefonu kapattım sevincimden ağladım.. kendime geldiğimde telefon ile kızımızın bilgilerini öğrendik ve evrakları alarak kuruma gittik.. heyecandan beklerken neler düşündüğümü bile hatırlamıyorum ama bakıcı annelerin kucağında geldiğinde gözleri okadar mahsun, ağlamaklı bakıyordu ki.. kucağıma atladı kolları ile bana sarıldı başını göğsüme yasladı sonra kafasını kaldırıp gülen yüzüyle bana öyle bir güldü ki dünyam değişti.... hayatımın anlamı kızım beraber dördüncü aya girdik ama yıllardır beraberiz sanki. akşam iş dönüşü kollarıma sevinçle atlaması artık anne diye bağırması.... allah olmayan herkese nasip etsin. hafta içi işten öyle bir çıkışımız varki eşimle beraber yol nasıl kısalır nerden daha hızlı gideriz hesapları .... Allah kızımı doğuran anneden razı olsun bizim 18 senelik evlat özlemini giderdi onu bizim için dünyaya getirdi.
Canım biz doğudan başvurduk.Doğu görevindeyken oldu.Ama bulunduğumuz yerde yuva olmadığından Erzurum'dan sıradayız.Biz de sıramızı Aralık ayında öğrendik.Sonlara doğru.Biz de 2012 Ocak sonu Şubat başı başvurduk hatta 14 Şubat sevgililer günü evraklarıtamamlayıp teslim etmeye gittik ama eksik buldular onları halletmemiz falan derken Martta evrak teslim ettik.Ama evrakları teslim etmesende ilk başvuru için gittiğinde sıraya alıyorlarmış sanırım.
Canım normal aynı duygu bende de olmuştu.Giderken çok hevesle gidiyorsun heyecanla ama oradan çıkışta yolda ellerin boş dönüyorsun eve canın sıkılıyor.Sanki başvurunca hemen bebeğini alıcakmış gibi bir duyguya kapılıyorsun.Ama zamanla sabretmeyi beklemeyi öğreniyorsun ya da Allah sabrını veriyor.Yoksa beklemek için sabrın olmazsa insan kafayı yer sanırım.
Canım Allah bağışlasın kızınızı tam 1 sene olmuş.Bizim de Şubatta 1 sene olacak ve Şubatta da büyük ihtimalle vereceğiz dediler ama günler yaklaşınca daha bir uzuyor sanki .Darısı bizim başımıza inşallah
canım öncelikle başvurun hayırlı olsun. bende ilk başvurudan sonra kalbimin yarısı hüzünlü diğer yarısı sevinçliydi adını koyamadığım bir duygu vardı böyle hissetmemiz normal demekki bir bende mi oldu acaba diyordum ama günler ilerledikçe içimi sevinç kapladı omuzumdaki ağırlık eskiye bakarak hafiflemişti sanki daha huzurluydum ve kurumdan ilk çıktığımızda eşimle birlikte o minnacık çoraplara kıyafetlere bakmaya başladık sevinçle ama şuan hiç bir şey almadık çünkü kız mı erkek mi gelecek bilmiyoruz ki :) canım sadece sabır gerekiyor bizde 25 eylülde başvuru yaptık
Merhaba Zaman,
Böyle hissetmen çok normal. Seni çok iyi anlıyorum bende öyle hissetmiştim. Ben şimdi anne mi oluyorum yani? Demiştim kendi kendime. Dedim ki sonra insan hayatta neler yaşıyor. Ummadığın şeyler oluyor. Ama herşeyy çok güzel olacak çünkü bu yaptığımız başvuru çok güzel, çok büyülü, bir çocuğa ev vermek bir aile vermek gerçekten çok yüce birşey, cesaret isteyen birşey.
Hayırlısı olsun sizin için canım. Umarım yeni yılda tüm biz bekleyenler bu büyülü miniklere çabucak kavuşuruz. Bizde eşimle dört gözle kızımızı bekliyoruz. Şu an ev ziyaretimiz olacak daha aramadılar. Ama resmi başvurumuz oldu tüm evraklarımızı tamamlayıp 16.11.2012'de verdik. Dediler ki evraklarınızı ne kadar hızlı tamamlarsanız sıraya o kadar çabuk girersiniz. Ev ziyareti ve sonraki görüşmelerin süresi önemli değil. Önmeli olan (sıraya giriş tarihi) tüm evraklerı teslim tarihi dediler (sağlık raporlarıda dahil). Gerçi sizin şehirde nasıl bilmiyorum ama demek istediğim evrakları biran önce tamalamanız. Biz İzmir'deyiz.
Farklı bilgiler olur ise paylaşırım tekrar.
Sevgiler,
hayırlı olsun zaman cım çabucak geçer inş süreniz böyle hissetmen normal bende ilk gittiğimde sanki bebeğimi almaya gidiyormuşum havası vardı garip bir duyguydu
Merhaba Arkadaşım,
Demek bebişin 1 yılda geldi. Ne güzel. Mutluluğunuz daim olsun. Hangi şehirde başvurmuştunuz? Bekleme süresini tahmin etmek için soruyorum. Biz İzmir'deyiz.
Teşekkürler,
Merhaba Arkadaşım,
Demek bebişin 1 yılda geldi. Ne güzel. Mutluluğunuz daim olsun. Hangi şehirde başvurmuştunuz? Bekleme süresini tahmin etmek için soruyorum. Biz İzmir'deyiz.
Teşekkürler,
bizde 12 yıldır hasretini çekiyoruz arkadaşım ne mutlu sana ve eşine Allahım darısı bizim başımıza ne güzel bir duygu... biz başvuralı 13 ay oldu inş. çabucak kavuşuruz :) siz nereden başvurdunuz hangi ilden? özellikle kız mı demiştiniz biz farketmez dedik ama bakalım
siz nerden başvurdunuz ve size 1 yılda alırsınız mı dediler?? Ve kız mı erkek mi istediniz?? Acaba...
canım biz istanbuldan başvurduk ama benim hemşerimsin bende trakyalıyım bu arada ama istanbulda ikamet ediyoruz hayırlı olsun özeldn görüşmek tanışmak istersen yazabilirisin canım kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?