inşallah sizde erkenden kavuşursunuz bebeğinize biz ankara dan başvurduk ve özellikle kız dedik erkek çocuk daha önce denmişti ama biz bekledik bi,r sene
teşekkürler arkadaşım,
demek 1 yıl veya 1,5 gibi hesaplayabilirim kız için. Bizede erkek için daha çabuk demişlerdi.
Tekrar hayırlısı olsun allah bağışlasın.
sevgiler,
İnşallah en kısa zamanda sizde kavuşursunuz bebeğinize .....ama biz terk bebek değil ne olursa kısmetimize dedik çünkü terk bebek çok zaman alıyor dendi neden bekleyelim dedik eşimle. Bebeğimiz gelince herşey unutuldu mutluluk sarhoşluğu bu olsa gerek.. Hep duyardık evlatlık alınan çocuk zamanla ailesine benzer diye...İnanın evlâtlık olduğunu bilmeyen insanlar bile kızımın bize benzediğini söylüyor yüce Rabbim herkese bu duyguları nasip etsin inşallah
Merhaba Arkadaşım,
Demek bebişin 1 yılda geldi. Ne güzel. Mutluluğunuz daim olsun. Hangi şehirde başvurmuştunuz? Bekleme süresini tahmin etmek için soruyorum. Biz İzmir'deyiz.
Teşekkürler,
Arkadaşım ne kadar temiz kalplisin sen söylemiştin yılbaşına oğlumla gireceğimi herşey temiz kalbin gibi olsun,herşey gönlünce olsun.inşallah canım bana öyle geliyorki yılbaşına bebişinle gireceksin.. inşallah bu seferde tutar içime doğanlar.. gerçi ankara ama ne bileyim öle işde..
İnşallah en kısa zamanda sizde kavuşursunuz bebeğinize .....ama biz terk bebek değil ne olursa kısmetimize dedik çünkü terk bebek çok zaman alıyor dendi neden bekleyelim dedik eşimle. Bebeğimiz gelince herşey unutuldu mutluluk sarhoşluğu bu olsa gerek.. Hep duyardık evlatlık alınan çocuk zamanla ailesine benzer diye...İnanın evlâtlık olduğunu bilmeyen insanlar bile kızımın bize benzediğini söylüyor yüce Rabbim herkese bu duyguları nasip etsin inşallah[/QU
Bilgiler için teşekkürler, bizde terk rıza ayrımı yapmadık. Farketmez dedik. Hayırlısı bakalım artık...
acaba büyük şehirlerde sıra daha mı çabuk ilerliyor biz edirnede sıradayız ve edirne küçük bi şehirve ne kadar başvuran aile var acaba kaçıncı sıradayız off kafayı yicem yaa.... bizim de 1 yılı geçti hbr gelse ne güzel olur...
acaba büyük şehirlerde sıra daha mı çabuk ilerliyor biz edirnede sıradayız ve edirne küçük bi şehirve ne kadar başvuran aile var acaba kaçıncı sıradayız off kafayı yicem yaa.... bizim de 1 yılı geçti hbr gelse ne güzel olur...
biz de terk yada rızalı farketmez cinsiyet önemli değil dedik inş. en kısa zamanda hbr gelir ama sanırım erkek olucak çünkü erkekte sıra daha hızlı ilerliyor :)
bacılar nasılsınız biz evin tadilatı için adımları atmaya başladık çok şükür tek sıkıntım eşim evrakları yapma konusunda sıkıntı yapıyor bana 2 hafta ver biraz hazmedeyim diyor 2 hafta beklicem evraklarıda teslim etsek çok rahatlıcam dua edin kızlar nolur evrakları teslim etmek inşallah nasip olur
Ne güzel yazmışsın arkadaş işte annelik böyle bişey.9 ay taşımakla olunmadığının asıl büyütmekle emek vermekle anne olunduğunun kanıtı yazdıkların.bir oğlum var o doğduktan sonra anladımki annelik büyütmekle ,emek vermekle olunur.seni ve tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum.Allah hepinize ve yavrularınıza uzun sağlıklı ömürler versin.merhaba nihayet bilgisayarın başına oturabildim.
kızlar bebişim geldi hala inanımıyorum ama geldi artık bizimle inşallah.o kadar heyecanlıyımki hiç sakinleşemiyorum.kızlar 6 aylık bi oğlum var artık benim hala inanamıyorum.o kadar hızlı olduki herşey bazen rüya bazen şaka mı diye düşünüp duruyorum 2 gecedir gram uyku yok bende.
hayatımda hiç tadmadığım duygular yaşıyorum nasıl tarif edilir bilmiyorum Rabiim tez zamanda bekleyenleri kavuştursun inşallah.
pazartesi günü haber verdiler saat 4 gibi ben şoka girdim telefondaki kadın çok şaşırdı beni sakinleştirmeye çalıştı. ağlayamadım gülemedim takıldım kaldım.dün gece hiç uyuyamadım cok erken yola çıktık.vardığımızda uzmanlar bile yeni gelmişti. hemen yuvaya gönderdiler bizi.ah kızlar o ilk an o ilk varya ömre bedel.öyle bir ağlamaya başladımki kucagıma almaya cesaret edemedim. eşim aldı hemen ona bi güldü bi güldü görmeniz lazımdı. daha ayrınlı anlatamıycam şu an yoksa ağlamam tutacak yine.ben biraz sakinleşince ayrıntılı anlatırım affedin bu gün beni.
sonra biz oğlumu yuvada bırakıp işlemleri yapma merkeze döndük. biz ayrrıldıktan sonra arkamızdan huzursuzlanmış ağlamış durmuş yavrum.
bir azdan okula gidicem müdüre söyliycem ilk defa dışardan birine söyliycem.oğluşumda kalkar birazdan ona mama yapayım şimdi çıkmam lazım en kısa sürede tekrar yazıcam ayrıntılarıyla.
ama çok yardıma ihtiyacım var ek besin verebilirsiniz dediler bana püre tarifleri çorba tarifleri lazım.kaşıkla bişeyler yedirmeyi dün akşam beceremedim inşallah buğün daha güzel bakabilirim.çok acemiyim çok halimi bi görseniz hem panik hem komediyim.
kızlar oğlumu bi görseniz bembeyaz maviye benzen gözleri var.
dualarınızı eksik etmeyin bizden.
darisi tüm bekleyenlerin başına.
inanamıyorum ben şimdi annemiyim.
TAZE ANNELERİMİZ
Başvuru tarihi Tercih il Tercih Bebişine kavuştuğu tarih
Oğultoprak 30.12.2010 Erkek Ankara Terk 23.05.2012
Umut59 7 ocak 2011 Kız-Erkek 27.Oca.12
Ecem14 25.03.2011 Kız İzmir Terk-Rıza 15.06.2012 (O kızına kavuştu.)
Lee 26 29.06.2012(O da kızına ve oğluna kavuştu.)
Merer 05.10.2011 Kız-Erkek Ankara Terk-Rıza 20.07.2012(O da evladına kavuştu.)
Herdemk .....03.2011 24.08.2012(O da oğluna kavuştu.)
Cindy 74 31.08.2012 (O da kızına kavuştu.)
Pırılım 27.09.2011 03.09.2012 kızına kavuştu ,taze anne oldu.)
HeidiAnkara 21.11.2011 Ankara Terk 02.10.2012(oğluşuna kavuştu)
esma16 13.09.2012 Busa 18.12.2012(oğluşuna kavuştu)
Anne Adaylarımız:13:
Başvuru tarihi Tercih il Tercih Bebişine kavuştuğu tarih
otuznisan 21.10.2011 Kız Adana
minapia 20.11.2012 Kız Antalya
Serap 05.12.2011 Erkek İstanbul
Sermuh 23.12.2011 Kız Îstanbul Terk-Rıza
malibu52 16.01.2012 Kız İstanbul Terk-Rıza
Ayaz84 08.02.2012 Kız (ikiz) İstanbul Terk-Rıza
5059 01.04.2012 İzmir
gcs_ 02.04.2012 Kız İstanbul Terk-Rıza
Utku07 10.05.2012 Antalya
DamlaUmut 13.09.2012 Kız-Erkek İstanbul Terk-Rıza
Betus 25.09.2012 Kız-Erkek(ikiz)
Tenarr 23.10.2012
destina0706 Kız Erzurum
hayalimmm84
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?