- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
Daha onay bile gelmedi ama bugün bir kaç kitap aldık:)))
Bebek beslenmesi ve bakımı-Dr.Cihangir ERTEKİN:))
Benimle oynarmısın anne-Ali ÇANKIRILI:))-Bunun için çok ama çok erken ama çok hoşuma gitti:)
Şanslı aile-Kirsten BOIe-Bu bir çocuk kitabı;evlat edinilen bir çocuk hakkında
Bu arada bavurduğumuzda 2 tane de Haluk YAVUZER kitabı almıştık:)Görüşmelere hazırlanıyoruz.Ev ziyaretinden sonraki görüşmelerde,'hayır dediğiniz halde ısrarla istemediğiniz davranışı sergiliyor,ne yaparsınız?'gibi sorular da oluyormuş..Buna hazırlanıyoruz:)
Haluk Yavuzer'in kitapları:
Çocuğu tanımak ve anlamak
Çocuk eğitimi el kitabı
merhaba arkadaşlar.aramıza yeni katılan anne adayları hoşgeldiniz.2 haftadır giremiyordum ama yaklaşık 30 sayfalık geçmişi okudum listenin başında kendimi görünce heyecanım arttı.ANNE ADAYIYIM diyebilmek bile bana nasıl mutluluk veriyor anlatamam,yazarken yüzümdeki sırıtık ifadeyi görseniz anlardınız
Merhaba otuznisan,seninde anne ADAYLIĞIN hayırlı olsun,gözün aydın canım,fakat listeyi yenilerken bizi unutmuşsun,ben 01/10/2012 Ankara kız erkek eklersen sevinirim.sevgilerimle,
Merhabalar belki bni hatırlarsınız dün bana bir haber geldi eşimin bir tanıdığpı çocunu vermek isteyen biri var demiş insanlar özbekistanlı resmi yollardan vermek istiyolar aklımda tonla soru var sakın yazdıklarımdan beni ırkçı sanmayın tek korkum
aslında o bizden çok farklı olursa kendini yabancı başka hissetmesi sürekli neden sen farklısın soruları olucak hayatında ne olur sizler tecrübelisiniz bazıarınızı bana yardım edin ancak beni şuana bu duyguyu yaşayanlar anlayabilirler birde babanın abisi vermeyin diuomuş ben aslında bir bebğim olsun istiyorum ama korkuyoeumda aslında bakabilrmiyim ya sevemessem uff ne olur yardıım...
Aradınız mı hiç kurumu bişey dedilermi? Tahminen kaç ay kalmış gibi.
Evet öyle diyorlar kurumda. Hatta bir başvurumuzu yaptıktan beş altı ay sonra isterseniz erkek olarak değiştirin hemen verelim dediler 0-1 yaş arası istedik yaşım kırkbir diyene kadar zamanım olması nedeni ile bekledik bir senede belli oldu inşallah sizin evladınızda kısa zamanda gelir
bende bilmiyorum. Zaten çok yeni başvurduk. Sizin 1 yıl olmuş umarım çabucak gelir artık.
Evet öyle diyorlar kurumda. Hatta bir başvurumuzu yaptıktan beş altı ay sonra isterseniz erkek olarak değiştirin hemen verelim dediler 0-1 yaş arası istedik yaşım kırkbir diyene kadar zamanım olması nedeni ile bekledik bir senede belli oldu inşallah sizin evladınızda kısa zamanda gelir
Canım mrb listeyle DamlaUmut arkadaşımız ilgileniyor senin de ADAYLIĞIN hayırlı uğurlu olsun. Buradan DamlaUmut'a sesleniyoruuzzz :)DamlaUmut nerdesiiinn? Haselimizi de ekle listemize hadi ama....
bize başvurduğumuz yerden söylediler dilekçeniz geldi edirneye sıraya girdiniz diye ama edirneye henüz ne dilekçe ne de dosya ulaşmamış bugün tekrar aramamı söylediler inş. gelmiştir dosya ve sıramızı öğreniriz...
siz nerden başvurdunuz arkadaşım??
Günaydın,, brii beni mi çağırdı geldim...:))
daha önceki sayfalarda eklemiştim ama görmediniz herhalde.
listede adınız var...... tez zamanda sıranız gelir inşalllah. son zamanlarda
fazla giremiyorum işlerim çok yoğun malum yıl sonu..
görüşmek üzere.... bebişler gelmeye başlayınca yine bana seslenin ben duyarım...:)))
cvcv edirne 31 ocak 2012 terk rıza erkek kız farketmez listeye ekleyin lütfen....
günaydınnn kızlarrr nasılsınız biz kızımla bugün evde kaldık hava çok soğuk olduğu için gezmeye gidemedik :) biliyorsunuz şu aralar çok elekçi olduk durduğumuz yerde duramıyoruz :) kızım bile şaşırdı bugün evdeyiz deyince ama neden anneee neden gezmeye gitmiyoruz diyobugün iş yapacaz bide seni yiyecem diyorum ama beni yiyemezsen anne beni yersen başka minik kelebeğin prensesin kalmazki diyo eşşekkk değerini nasıl farkında prensesim olduğunu nasılda biliyor bugünü kavga gürültü geçireceğiz sizlerede kolaylıklar diliyorum inşallahh yeni ve güzel haberler alırız hepinizi öpüyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?