Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

selam anneler.....
naçizane;
hayır dediğinizde çocuğunuz ısrarla diretiyorsa....ilk hayırlara başladığınızda ki bunu çok yapmayın.hayır sözünün yerine olmazı tercih edin.ve hemen dikkatini başka bir yöne çekin.herhangi bir şeye,nesneye..ne olursa.durup dururken bir oyun oynayın,bak aaaaaa burda ne varmış ya da hadi gel şunu yapalım gibi ...ve mutlaka olmaz'dan sonra çünküüüü diye başlayan cümleler kurun sebebini açıklayın.zamanla çünkü nün bir açıklama şekli olduğunu anlayacak....
ama lütfen hayırlarınız az olsun...kısaca hayır az dikkati başka yöne çekme çok..hatta en çok....

b,r de mutlaka dışarı çıkarkenona gerçeği söyleyin.nereye giiyorsanız.uygun şekilde.ilk baştan beri....güvenin temeli buarada atılıyor.tecrübemle sabitttir.....bugün ilk kez tiyatroya kendim için gittim de:)) dün onu götürmüştüm.bu sabah sıranın bende olduğunu söyledim sabah denizle oynaşırken.

haaa bir de çocuğunuza sıra yı öğretin.bu sıra banyo yaparken başlasın.ilk orada öğreniyot.sabunlarken meselaa...önce sırtııııın,sonra kollaaaar,sonra memişleeeeer,sonra göbüüüüüş.sonra kuzubutlarıııı(bacaklar)şimdi de ayaklar.yıkandı.sabunlandı.artık durulayıp başını şampuana geçebilirsiniz....durulamak burada olmadı ama bu saatte bu kadar.....

tüm anneler sevgiyle kalın...ennn yakın zamanda yavrularınızla.....yeni gelenler de hoşgelmişler

Merhaba otuznisan,seninde anne ADAYLIĞIN hayırlı olsun,gözün aydın canım,fakat listeyi yenilerken bizi unutmuşsun,ben 01/10/2012 Ankara kız erkek eklersen sevinirim.sevgilerimle,

Merhabalar belki bni hatırlarsınız dün bana bir haber geldi eşimin bir tanıdığpı çocunu vermek isteyen biri var demiş insanlar özbekistanlı resmi yollardan vermek istiyolar aklımda tonla soru var sakın yazdıklarımdan beni ırkçı sanmayın tek korkum
aslında o bizden çok farklı olursa kendini yabancı başka hissetmesi sürekli neden sen farklısın soruları olucak hayatında ne olur sizler tecrübelisiniz bazıarınızı bana yardım edin ancak beni şuana bu duyguyu yaşayanlar anlayabilirler birde babanın abisi vermeyin diuomuş ben aslında bir bebğim olsun istiyorum ama korkuyoeumda aslında bakabilrmiyim ya sevemessem uff ne olur yardıım...

Merhaba otuznisan,seninde anne ADAYLIĞIN hayırlı olsun,gözün aydın canım,fakat listeyi yenilerken bizi unutmuşsun,ben 01/10/2012 Ankara kız erkek eklersen sevinirim.sevgilerimle,

Canım mrb listeyle DamlaUmut arkadaşımız ilgileniyor senin de ADAYLIĞIN hayırlı uğurlu olsun. Buradan DamlaUmut'a sesleniyoruuzzz :)DamlaUmut nerdesiiinn? Haselimizi de ekle listemize hadi ama....

Merhaba arkadaşım bana sorarsan içindeki sese kulak ver çünkü anne sen olacaksın eğer bir şüphen varsa ısınamama adına alma çünkü o minicik yavru bir oraya bir buraya savrulmamalı gerçekten istiyorsan o meleği dış görünüşün ne önemi var bize kayınvalidem evlat edinmede zorluk çıkarınca sosyal hizmet uzmanımız sabrımı bayağı zorladı 5 kez özel görüşmeye çağırdı en sonunda ona 'bana bir kedi yavrusunu bile verseniz onu bile evlat diye bağrıma basarım benim kalbimde herkese yer var ama anlayana' dedim o gün hiçbirşey söylemedi tam umudumu kesmişken onay mektubumuz geldi 10 gün sonra belki uzattım ama burda sorun olacak şey bence babanın abisinin karşı çıkması ilerde sen çocuğa alışınca geri almaya çalışırlar mı Allah hakkında hayırlısını nasip etsin canım

Aradınız mı hiç kurumu bişey dedilermi? Tahminen kaç ay kalmış gibi.

bize başvurduğumuz yerden söylediler dilekçeniz geldi edirneye sıraya girdiniz diye ama edirneye henüz ne dilekçe ne de dosya ulaşmamış bugün tekrar aramamı söylediler inş. gelmiştir dosya ve sıramızı öğreniriz...

evet inş. biz farketmez dedik ben 30 yaşındayım 13 ay oldu artık beklemekten usandım hep dua ediyorum bir an evvel kavuşmak için meleğime...

Son düzenleme:

nerden başvurdunuz siz...

TAZE ANNELERİMİZ

Başvuru tarihi Tercih il Tercih Bebişine kavuştuğu tarih

Oğultoprak 30.12.2010 Erkek Ankara Terk 23.05.2012
Umut59 7 ocak 2011 Kız-Erkek 27.Oca.12
Ecem14 25.03.2011 Kız İzmir Terk-Rıza 15.06.2012 (O kızına kavuştu.)
Lee 26 29.06.2012(O da kızına ve oğluna kavuştu.)
Merer 05.10.2011 Kız-Erkek Ankara Terk-Rıza 20.07.2012(O da evladına kavuştu.)
Herdemk .....03.2011 24.08.2012(O da oğluna kavuştu.)
Cindy 74 31.08.2012 (O da kızına kavuştu.)
Pırılım 27.09.2011 03.09.2012 kızına kavuştu ,taze anne oldu.)
HeidiAnkara 21.11.2011 Ankara Terk 02.10.2012(oğluşuna kavuştu)
esma16 13.09.2012 Busa 18.12.2012(oğluşuna kavuştu)

Anne Adaylarımız :13:

Başvuru tarihi Tercih il Tercih Bebişine kavuştuğu tarih

otuznisan 21.10.2011 Kız
minapia 20.11.2012 Kız Antalya
Serap 05.12.2011 Erkek İstanbul
Sermuh 23.12.2011 Kız Îstanbul Terk-Rıza
malibu52 16.01.2012 Kız İstanbul Terk-Rıza
Ayaz84 08.02.2012 Kız (ikiz) İstanbul Terk-Rıza
5059 01.04.2012 İzmir
gcs_ 02.04.2012 Kız İstanbul Terk-Rıza
Utku07 10.05.2012 Antalya
DamlaUmut 1 3.09.2012 Kız-Erkek İstanbul Terk-Rıza
Betus11 25.09.2012 Kız-Erkek(ikiz)
Tenarr 23.10.2012
destina0706 Kız Erzurum
hayalimmm84
limony 16.11.2012 İzmir
zaman İstanbul
Cvcv Edirne
Hasel06. 01.10.2012 Ankara

Canım mrb listeyle DamlaUmut arkadaşımız ilgileniyor senin de ADAYLIĞIN hayırlı uğurlu olsun. Buradan DamlaUmut'a sesleniyoruuzzz :)DamlaUmut nerdesiiinn? Haselimizi de ekle listemize hadi ama....

Günaydın,, brii beni mi çağırdı geldim...:))
daha önceki sayfalarda eklemiştim ama görmediniz herhalde.
listede adınız var...... tez zamanda sıranız gelir inşalllah. son zamanlarda
fazla giremiyorum işlerim çok yoğun malum yıl sonu..
görüşmek üzere.... bebişler gelmeye başlayınca yine bana seslenin ben duyarım...:)))

Bu arada bende geçen gün kurumu aradım. bizim dosya memuru ayrılmış..yerine yeni biri gelmiş..
ev ziyaretine gelmediniz haber bekliyoruz dedim. yakında gelirler sizi de ararlar dediler...
beklemeye devam.....

Evet aramak en iyisi hayırlısı olsun arkadaşım, bende merak ettim. İnşallah seni sevindirecek bir haber alırsın.

siz nerden başvurdunuz arkadaşım??

Bizim İzmir arkadaşım. Kasım başı başvurup evrakları 16.11.2012'de teslim ettik ve sıraya girdiniz dediler. Sırada ev ziyareti var ocakta yada şubatta eve gelicez dediler. Kız istedik, rıza yada terk farketmez dedik. Artık şu ev ziyaretide olsun bitsin. İnsan heycanlanıyor. İnşallah bir pürüz çıkmaz. Sende aradıktan sonra paylaş merak ettim.

sevgiler,

cvcv edirne 31 ocak 2012 terk rıza erkek kız farketmez listeye ekleyin lütfen....

Günaydın kızlar kıştan umudum kalmadı ilkbahar veya yaz bekliyorum artık yaz bebekleri olurlar işallahhhhhhhhh.

günaydınnn kızlarrr nasılsınız biz kızımla bugün evde kaldık hava çok soğuk olduğu için gezmeye gidemedik :) biliyorsunuz şu aralar çok elekçi olduk durduğumuz yerde duramıyoruz :) kızım bile şaşırdı bugün evdeyiz deyince ama neden anneee neden gezmeye gitmiyoruz diyobugün iş yapacaz bide seni yiyecem diyorum ama beni yiyemezsen anne beni yersen başka minik kelebeğin prensesin kalmazki diyo eşşekkk değerini nasıl farkında prensesim olduğunu nasılda biliyor bugünü kavga gürültü geçireceğiz sizlerede kolaylıklar diliyorum inşallahh yeni ve güzel haberler alırız hepinizi öpüyoruz :)

Herkese Merhaba,

Uzun zamndır siteyi takip etmeme rağmen, sizlerle tanışmak bugüne nasipmiş.
Geçen hafta danışmanımızla konuştuğımızda,5. sırada olduğumuzu söyledi.
Gerçekten çok heyecanlandım ve kendimi ilk kez bu kadar kızımıza yakın hissettim.
ne zaman gelir tahmin edemiyorum, biz onu sabırsızlıkla bekliyoruz :))

cvcv edirne 31 ocak 2012 terk rıza erkek kız farketmez listeye ekleyin lütfen....

DamlaUmut Merhaba Arkadaşım,

Seni çok yoruyoruz :) Heycanımıza ver artık:) benim talebim kız ve terk-rıza (ayrımı yapmadık) eklermisin.

Şimdiden teşekkürler,

acaba bende birgün ana kız evde oturabilecekmiyim:) Ne güzel allah bağışlasınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…