Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
slm kızlar nasılsınız biz bugünlerde pek iyi değiliz kaynanam bizde p.tesi günü geldi ve ne zaman gideceği belli değil her gördükçe sinirlerim zıplıyor konuşmuyoruz muhabetimiz sohbetimiz yok nasıl oluyoda hiç rahatsız olmuyor ben olsam asla kalamazdım istenmediğimi bildiğim yerde kızımla hiç ilgilenmiyor ama akşam eşim geldiğinde kızımın yanına geliyor ilgileniyormuş gibi yapıyor çok sinir oluyorum eşimde ilgileniyor sanıyor halbuki alakası yok benim kızımda babaanne diye peşinde dolanıyor o kadar sevgisiz bir insanki kızıma bakmıyor bile allahtan oriflame ile ilgileniyorum kızımla çıkıyoruz toplantılar oluyor onlara gidiyoruz yoksa akşama kadar kafayı yerdim heralde bugün bütün gün evdeyiz yarın kaçacak yer arıyoruz sizlerden birine misafir olabiliriz heran :)))))) c.tesi postalamak için planlar yapıyorum bakalım başarılı olabilecekmiyim :)

Allah kolaylık versin Simacığım bende merak etmiştim gözükmeyince seni.Gündüzki hareketlerini kameraya çekeceksin gizlice akşam eşin gelince ona izlettireceksin o zaman bak nasıl inanır:))) Bana gel canım beklerim her zaman:))Bende oriflame ile ilgileniyordum da buraya doğya gelince bıraktım adres vermedim.Burada bir kargo bekliyoruz adamlar avuç kadar şehirde şehirde denemez ilçe gibi adres bulamıyorlar...cesaret edemedim Antalya dayken güzel oluyordu:))

Son düzenleme:

İşin zor arkadaşım Allah kolaylık versin :). Hem konuşmuyor hemde sende kalıyor yani. Bu kadar olur.
İzmir'e gel güzel kızınla...

sevgiler,

saol destinacım bende düşünmedim değil kameraya çekmeyi ah bi görsen eşim eve geldiğinde böyle masum zavallı pozisiyonlarında deli olmamak elde değil sabır diyorum görende kendi halinde sanır ama ne fesat olduğunu ben biliyorum kızımla babası dün akşam koklaşıyorlardı herzamanki gibi kayınvalidemin bakışlarına baktım nasıl kötü bakıyordu eşim görmedi tabi ben karşılarında olduğum için direk görebiliyordum kayınvalidem benim baktığımı görünce hemen yüzünü çevirdi içinin fesatlığı dışına vurmuş zaten
oriflame benim için çok iyi oldu dışarıya çıkmam içinde iyi bir bahane eşimde bişey diyemiyor bide kullanıyorum ve memnunumda keşke sende devam ettirebilseydin keyifli oluyor bişeylerle uğraşmak ama dediğin gibi küçük şehirde zaten bu işler zor oluyor kimse anlamazki kozmetikten ...

İşin zor arkadaşım Allah kolaylık versin :). Hem konuşmuyor hemde sende kalıyor yani. Bu kadar olur.
İzmir'e gel güzel kızınla...

sevgiler,

saol canım yolumuz izmire düşerse geliriz tabi biz kızımla şehirler arası gezeriz hatta başka forumdan tanıştığım dostum var ahretliğim olur kendileri bodrumda oturuyor biz kızımla yaz kış fırsat buldukça gideriz onlarda bize gelirler nette tanıştık ama gerçeğe taşıdık dostluğumuzu eşlerimizde tanıştı tabi senede iki kere mutlaka görüşürüz :)
kaynanama gelince yüzsüzdür o hiç umurunda değilki keyfine bakıyor valla yediği önünde yemediği arkasında daha ne olsunki insanda gurur olacak guru olmayan insana bişey denmez.....

Biz de oğlumuzu almaya uçakla şehir dışına gittik.Bakım çantasında ona ait herşey vardı ve onu taşıyabilmek için port bebemizi de götürmüştük.Kafamızda en ufak bir alırmıyız vs tereddüt yoktu.Tipi,tavrı vs ne olursa olsun o bizim kısmetimizdi.Allah onu bize yazmıştı,o bizim evladımızdı.Doğum anında seçme şansın varmı bu da aynı durum.Öyle baktık duruma,yanıma getirdikleri anda tereddütsüz benim yavrum o dedim.Port bebesine yatırdık,evimize getirdik,yani gerçek yuvasına.Ona o kadar düşkünümki.Hatta babası bizim pabucumuz dama atıldı bile diyor.o babasının da benim de yaşama kaynağım.Uyuduğunda bile evin içi bomboş oluyor,onu özlüyorum.Arkadaşımın dediği gibi kaka yapması,çiş yapması ayrı mutluluk.Benim oğlumda geldiğinden beri herkesin anlayacağı şekilde anne diye ağlıyor.O Allahın bir lütfu.Allah onlara güzel günler göstersin hayırlı ömürler versin.Allah tüm bekleyenlere de hayırlısıyla bu duyguyu tattırsın.

Banada anlattığın haller pek yabancı gelmedi:)))Dediğin gibi sabır et başka işlerle meşgul olun kızınla,o bakışlar sinie eder adamı bilirim.Bana gel derim ama bayağı uzağım ama olsun genede gelin:))

Son düzenleme:

Tam bende senin gibi düşünüyorum.Doğurduğun bebeğin bile nasıl olduğu bilemiyorsun ki ta ki hemşireler gösterene kadar.

Arkadaşım sabır sabır sabır çok zor biliyorum seni çok iyi anlayabiliyorum bende dün kaynanamı arayıp sıramızın çok düştüğünü ve 1 veya 2 aya kalmaz dedim insan o sırada güzel bir söz duymak istiyor ama nerde hııııı iyi dedi baştan beri isteksiz zaten canım hepsi aynı akıllarından geçeni sana söyliyim oğlumun parasını yicek ama onlar oğullarının mutluluğunu düşünmezler Allahtan kadının huyunu öğrendim 15 yılda tabi geç oldu ama benim için evimin kapısını kapattığımda dışarda kalanlardan biri sadece eşim kırılmasın diye haber verdim beklediğim tepkiyide aldım bu arada istediğin zaman bana gelebilirsin beklerim))))))bu arada bende hazırlıklar hızlandı bu nasıl bir heyecan böyle günün nasıl geçtiğiğni anlamadım.

Cok sukur. Birebir gorusmemiz bitti

Hizla diger evraklarimizi hazirladik. Yorulduk ama degdi.
Ptesi saglik raporu sonuclarini alınca hersey eksiksiz tamam oluyor.
15 gun icinde hazırlayip ben arayin ikiniz birlikte tekrar gelin dedi.
Hayirlisi sona erecek dosya islerimiz.
Bugun buyuk bir yuk kalkti uzerimden. Darisi bekleyen diger arkadaslara....

ah ahh o heyecanlar öyle güzelki valla bana kalsa bir keredaha başvuru yapmak istiyorum ama cesaret edemiyoruz eşim kızımın sevgisini bölmek istemiyor ama bazen diyorum keşke birtane daha bebeğim olsa ama daha kızım bebek diyorum sonra vaz geçiyorum :)))
ah bu kaynanaların hepsi aynı galiba al birini vur ötekine ay kadının gidesi gelmiyorya sinir oluyorum insan istenmediği yerde neden kalırki gayetde rahat relaks bütün gün kızımın yüzüne bakmıyor eşim eve geliyor kızımın yanına gidiyor sohbet etmeye çalışıyor ay bugün çok kötü bir gün geçirdim yarına allah kerim rabbim yardımcım olsun ((

İnanın bizim dosyamız kayınvalidem istemiyor diye uzmanımız kapatacakken ben ne dedim biliyor musunuz : Şu kedi yavrusunu verip al bu senin evladın deseniz ben onu bile basarım bağrıma benim için evlat evlattır o kadın yüzünden anne olma hakkım elimden alınamaz ! Ben de herkese annelik yapacak bir kalp var ama okadın da yok !dedim iyigünlr diyip çıktım ağlamamak için kendimi dışarı attım 10 gün sonra onay mektubunu alınca mutluluktan uçtuk Anem Eşim ve Ben...

Simacığım o cadıdan bir adette bende var.Allahıma bin şükür eşim de annesinin yaptıklarına şahit oldu da artık beni üzmüyor,bugüne kadar eşimle bütün kavgalarımız o kadın yüzünden çıktı. Ona evlat edineceğimizi öğrendiğinde kuruma gidip bebeği istemediğini öğrendiğimden beri anne demiyorum bugün eltimden birşey daha öğrendim.Eltim nişanlıyken kayınım patronundan mobilya almak için borç para almış evlendikten sonra eltim kocasına o parayla mobilya alacaktın bu borç ne diye sorunca ne demiş kayınım olacaak adi biliyor musun:''O parayı abimler tüp bebek yaptırdı onlara verdik.'' Size yemin ederim ki 5 kuruş vermediler düğünümde takılan bütün takılarımı yediler bir de eltimle aramı açıyorlar,daha da önemlisi nasıl yalan söylüyorlar.Bilirim canım o gurursuzları benden iyi kimse bilemez daha neler yaptılar bir anlatsam kafayı yersiniz.Allahımın yardımıyla bebeğimi alacağım günü bekliyorm umutla :)

Merhaba Canım,

Çok iyi demişsin sen öyle deyince pişman olmuş ne kadar ciddi olduğunu anlamıştır uzmanınız. Ah bu kayınvalideler yokmu. Benimki iyi seni çok iyi anlıyorum diyor, ama görümcem bi tuhaf. Güya kabul ediyor tabii anne baba olmak sizinde hakkınız alın tabii diyor, ama arkasından da inşallah kendinizin olur da bunlara gerek kalmaz diyor. Bir gün onun yüzünden ağlama krizlerine girdim. Kendimden korktum eşim bile korktu. Dedim ki kendine gel hasta olacaksın. O nedenle kimseyi takmayın...bunun sonu yok.
Bu arada anneciğin nasıl? Umarım iyidir. Herşey gönülne olsun.

Sevgiler,

günaydın bayanlar...

bakıyorum herkes kaynanadan şikayetçi :) çok şükür öyle bir derdim yok yanlız eşimi büyüten babanenmiz var aynı binada oturuyoruz sonuçta kaynanam sayılır 2 aylıktan beri o büyütmüş bizi çok seviyo hatta eşimden beni daha çok seviyor nedeni hiç bu zamana kadar saygısızlık yaptım 2 gelini ona kapıları kaprken ben her akşam işten çıkar halini hatrını sorarım bayram kandile demem giderim taki evlat ednineceğimi söylediğimde ummadığım bir kelime duyunca kendisinden sessizce hayatımdan çıkardım, çıkardım diyorum ne yapsam gidip yüzünü göresim gelmiyo, kendisine eşimden dolayı saygı duyuyordum en çokta onun beni anlamasını beklerken tuhaf oldum şimdi ona küs olduğumu biliyo ama sebebini bilmiyor, eşime arada beni soruyo neden gelmiyo bana diye ama yakınımıza söyledim açık ve net olarak bebeğimi istemeyen beni hayatından çıkaracak kusura bakmasın kimse başkası için üzemem kendimi bana yapılanlara bi şekilde tahammül ederim affederim ama yavruma o günahsıza kimse dil uzatamaz kısa ve net....

ANNELER BAŞVURU İL TERCİH MELEĞİ MELEĞİNE KAVUŞTU
Ogultoprak 30.12.2010 Ankara terk erkek 23.05.2012
Umut59 07.01.2011 kız-erkek 27.01.2012
Ecem14 25.03.2011 İzmir terk-rıza kız 25.06.2012
Lee26 06.2009 kız-erkek 29.06.2012
Merer 05.10.2011 Ankara terk-rıza kız-erkek 20.07.2012
Herdemk . 03.2012 erkek 24.08.2012
cindy74 31.08.2012 kız
Pırılım 27.09.2011 kız 03.09.2012
HeidiAnkara 21.11.2011 Ankara terk erkek 02.10.2012
esma16 13.09.2012 Bursa terk-rıza erkek 28.12.2012
kukusum 16.09.2011 kız 28.09.2012

ADAYLARIMIZ BAŞVURU İL TERCİH MELEĞİ EV ZİYARETİ MELEĞİNEKAVUŞTU
koz13 kız
Otuznisan 21.10.2011 Adana kız
serap 05.12.2011 istanbul erkek
Sermuh 23.12.2011 istanbul terk-rıza kız
destina0706 01.2012 Erzurum kız
Malibu52 16.01.2012 istanbul terk-rıza kız
cvcv 31.01.2012 Edirne kız-erkek
Ayaz84 08.02.2012 istanbul terk-rıza kız(ikiz)
5059 01.04.2012 izmir terk-rıza kız
gcs 02.04.2012 istanbul terk-rıza kız
Utku07 10.05.2012 Ankara kız
DamlaUmut 13.09.2012 istanbul terk-rıza kız-erkek
Betus11 25.09.2012 kız-erkek(ikiz)
hasel06 01.10.2012 Ankara Terk-rıza kız erkek
Tenarr 23.10.2012
effsa 30.10.2012 Denizli Terk-rıza Kız-erkek 25.02.2013(Ziyaret)
limony 16.11.2012 İzmir Terk-rıza kız
minapia 20.11.2012 Antalya kız
hayalimmm84 14.12.2012 terk-rıza kız
zaman 04.01.2013 istanbul terk kız
LVNY 01.02.2013 isytanbul

Hadi hayırlı olsun canım.Gerisi de ip söküğü gibi gelsin
Başvur valla Sima'cığım ne güzel olur.Nasıl olsa 1-2 seneyi buluyor tam o sıralarda kızın kardeş diye tutturur hem iyi dek gelir.

Çok güzel demişsin canım ağzına sağlık.Aslında bir laf var ya bizde çok doğru;dinsizin hakkından imansız gelir diye bunlara öyle yapmak lazım da Allah'a havale etmek en güzeli sanırsam.

Bugün içimde bir kıpırtı var.2 gündür rüyamda da bebeğimi görüyorum acaba haber gelmesine az mı kaldı ki?Heyecan var içimde zaman geçmiyor sanki

Son düzenleme:
Herkese Merhaba,

Arkadaşlar çok mutluyum. Şimdi uzamanımız arada haftaya perşembe (14 şubat) saat 14:00'te müsait iseniz ev ziyaretine geleceğim dedi. Nasıl heycanlandım anlatamam. Zaten telefonumda numarayı görünce bir tuhaf oldum :). Hemen sizlere yazmak istedim.
Bu arada 14 şubat bizim 12. evliklik yıldönümümüz. İnşallah uğur getirir bu gün bize.

Sevgiler,

Son düzenleme:
Çok sevindim işte bu işler böyle.Bir bakmışsın ev ziyareti,bir bakmışsın onay yazısı,bir bakmışsın çocuğun kucağında.Hadi bakalım güzel günler seni bekliyor.Güzel anne adayı.

Canım çok sevindim çok manalı bir günde geliyor.Hadi gözünüz aydın.Mesaj yazıyorum yazım bit kadar çıkıyor.Neden olduğunu bulamadım profil ayarlarım normal gözüküyor sizin de öyle oluyormu?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…