slm kızlar nasılsınız biz bugünlerde pek iyi değiliz kaynanam bizde p.tesi günü geldi ve ne zaman gideceği belli değil her gördükçe sinirlerim zıplıyor konuşmuyoruz muhabetimiz sohbetimiz yok nasıl oluyoda hiç rahatsız olmuyor ben olsam asla kalamazdım istenmediğimi bildiğim yerde kızımla hiç ilgilenmiyor ama akşam eşim geldiğinde kızımın yanına geliyor ilgileniyormuş gibi yapıyor çok sinir oluyorum eşimde ilgileniyor sanıyor halbuki alakası yok benim kızımda babaanne diye peşinde dolanıyor o kadar sevgisiz bir insanki kızıma bakmıyor bile allahtan oriflame ile ilgileniyorum kızımla çıkıyoruz toplantılar oluyor onlara gidiyoruz yoksa akşama kadar kafayı yerdim heralde bugün bütün gün evdeyiz yarın kaçacak yer arıyoruz sizlerden birine misafir olabiliriz heran :)))))) c.tesi postalamak için planlar yapıyorum bakalım başarılı olabilecekmiyim :)
slm kızlar nasılsınız biz bugünlerde pek iyi değiliz kaynanam bizde p.tesi günü geldi ve ne zaman gideceği belli değil her gördükçe sinirlerim zıplıyor konuşmuyoruz muhabetimiz sohbetimiz yok nasıl oluyoda hiç rahatsız olmuyor ben olsam asla kalamazdım istenmediğimi bildiğim yerde kızımla hiç ilgilenmiyor ama akşam eşim geldiğinde kızımın yanına geliyor ilgileniyormuş gibi yapıyor çok sinir oluyorum eşimde ilgileniyor sanıyor halbuki alakası yok benim kızımda babaanne diye peşinde dolanıyor o kadar sevgisiz bir insanki kızıma bakmıyor bile allahtan oriflame ile ilgileniyorum kızımla çıkıyoruz toplantılar oluyor onlara gidiyoruz yoksa akşama kadar kafayı yerdim heralde bugün bütün gün evdeyiz yarın kaçacak yer arıyoruz sizlerden birine misafir olabiliriz heran :)))))) c.tesi postalamak için planlar yapıyorum bakalım başarılı olabilecekmiyim :)
Allah kolaylık versin Simacığım bende merak etmiştim gözükmeyince seni.Gündüzki hareketlerini kameraya çekeceksin gizlice akşam eşin gelince ona izlettireceksin o zaman bak nasıl inanır:))) Bana gel canım beklerim her zaman:))Bende oriflame ile ilgileniyordum da buraya doğya gelince bıraktım adres vermedim.Burada bir kargo bekliyoruz adamlar avuç kadar şehirde şehirde denemez ilçe gibi adres bulamıyorlar...cesaret edemedim Antalya dayken güzel oluyordu:))
İşin zor arkadaşım Allah kolaylık versin :). Hem konuşmuyor hemde sende kalıyor yani. Bu kadar olur.
İzmir'e gel güzel kızınla...
sevgiler,
saol destinacım bende düşünmedim değil kameraya çekmeyi ah bi görsen eşim eve geldiğinde böyle masum zavallı pozisiyonlarında deli olmamak elde değil sabır diyorum görende kendi halinde sanır ama ne fesat olduğunu ben biliyorum kızımla babası dün akşam koklaşıyorlardı herzamanki gibi kayınvalidemin bakışlarına baktım nasıl kötü bakıyordu eşim görmedi tabi ben karşılarında olduğum için direk görebiliyordum kayınvalidem benim baktığımı görünce hemen yüzünü çevirdi içinin fesatlığı dışına vurmuş zaten
oriflame benim için çok iyi oldu dışarıya çıkmam içinde iyi bir bahane eşimde bişey diyemiyor bide kullanıyorum ve memnunumda keşke sende devam ettirebilseydin keyifli oluyor bişeylerle uğraşmak ama dediğin gibi küçük şehirde zaten bu işler zor oluyor kimse anlamazki kozmetikten ...
Biz de oğlumuzu almaya uçakla şehir dışına gittik.Bakım çantasında ona ait herşey vardı ve onu taşıyabilmek için port bebemizi de götürmüştük.Kafamızda en ufak bir alırmıyız vs tereddüt yoktu.Tipi,tavrı vs ne olursa olsun o bizim kısmetimizdi.Allah onu bize yazmıştı,o bizim evladımızdı.Doğum anında seçme şansın varmı bu da aynı durum.Öyle baktık duruma,yanıma getirdikleri anda tereddütsüz benim yavrum o dedim.Port bebesine yatırdık,evimize getirdik,yani gerçek yuvasına.Ona o kadar düşkünümki.Hatta babası bizim pabucumuz dama atıldı bile diyor.o babasının da benim de yaşama kaynağım.Uyuduğunda bile evin içi bomboş oluyor,onu özlüyorum.Arkadaşımın dediği gibi kaka yapması,çiş yapması ayrı mutluluk.Benim oğlumda geldiğinden beri herkesin anlayacağı şekilde anne diye ağlıyor.O Allahın bir lütfu.Allah onlara güzel günler göstersin hayırlı ömürler versin.Allah tüm bekleyenlere de hayırlısıyla bu duyguyu tattırsın.
Arkadaşım sabır sabır sabır çok zor biliyorum seni çok iyi anlayabiliyorum bende dün kaynanamı arayıp sıramızın çok düştüğünü ve 1 veya 2 aya kalmaz dedim insan o sırada güzel bir söz duymak istiyor ama nerde hııııı iyi dedi baştan beri isteksiz zaten canım hepsi aynı akıllarından geçeni sana söyliyim oğlumun parasını yicek ama onlar oğullarının mutluluğunu düşünmezler Allahtan kadının huyunu öğrendim 15 yılda tabi geç oldu ama benim için evimin kapısını kapattığımda dışarda kalanlardan biri sadece eşim kırılmasın diye haber verdim beklediğim tepkiyide aldım bu arada istediğin zaman bana gelebilirsin beklerim))))))bu arada bende hazırlıklar hızlandı bu nasıl bir heyecan böyle günün nasıl geçtiğiğni anlamadım.
İnanamıyorum ;Fiziki özellik belirtmek te ne demek? Bunu belirtenin aklına şaşarım ben.Sağlıklı olsun en önemlisi bu.Çelimsiz olmuş zayıfmış,esmer yada sarışınmış ne farkedecekki. Ona göre mi seveceğiz yani..
İnanın bizim dosyamız kayınvalidem istemiyor diye uzmanımız kapatacakken ben ne dedim biliyor musunuz : Şu kedi yavrusunu verip al bu senin evladın deseniz ben onu bile basarım bağrıma benim için evlat evlattır o kadın yüzünden anne olma hakkım elimden alınamaz ! Ben de herkese annelik yapacak bir kalp var ama okadın da yok !dedim iyigünlr diyip çıktım ağlamamak için kendimi dışarı attım 10 gün sonra onay mektubunu alınca mutluluktan uçtuk Anem Eşim ve Ben...
Hadi hayırlı olsun canım.Gerisi de ip söküğü gibi gelsinCok sukur. Birebir gorusmemiz bitti
Hizla diger evraklarimizi hazirladik. Yorulduk ama degdi.
Ptesi saglik raporu sonuclarini alınca hersey eksiksiz tamam oluyor.
15 gun icinde hazırlayip ben arayin ikiniz birlikte tekrar gelin dedi.
Hayirlisi sona erecek dosya islerimiz.
Bugun buyuk bir yuk kalkti uzerimden. Darisi bekleyen diger arkadaslara....
Başvur valla Sima'cığım ne güzel olur.Nasıl olsa 1-2 seneyi buluyor tam o sıralarda kızın kardeş diye tutturur hem iyi dek gelir.ah ahh o heyecanlar öyle güzelki valla bana kalsa bir keredaha başvuru yapmak istiyorum ama cesaret edemiyoruz eşim kızımın sevgisini bölmek istemiyor ama bazen diyorum keşke birtane daha bebeğim olsa ama daha kızım bebek diyorum sonra vaz geçiyorum :)))
ah bu kaynanaların hepsi aynı galiba al birini vur ötekine ay kadının gidesi gelmiyorya sinir oluyorum insan istenmediği yerde neden kalırki gayetde rahat relaks bütün gün kızımın yüzüne bakmıyor eşim eve geliyor kızımın yanına gidiyor sohbet etmeye çalışıyor ay bugün çok kötü bir gün geçirdim yarına allah kerim rabbim yardımcım olsun((
İnanın bizim dosyamız kayınvalidem istemiyor diye uzmanımız kapatacakken ben ne dedim biliyor musunuz : Şu kedi yavrusunu verip al bu senin evladın deseniz ben onu bile basarım bağrıma benim için evlat evlattır o kadın yüzünden anne olma hakkım elimden alınamaz ! Ben de herkese annelik yapacak bir kalp var ama okadın da yok !dedim iyigünlr diyip çıktım ağlamamak için kendimi dışarı attım 10 gün sonra onay mektubunu alınca mutluluktan uçtuk Anem Eşim ve Ben...
Çok sevindim işte bu işler böyle.Bir bakmışsın ev ziyareti,bir bakmışsın onay yazısı,bir bakmışsın çocuğun kucağında.Hadi bakalım güzel günler seni bekliyor.Güzel anne adayı.Herkese Merhaba,
Arkadaşlar çok mutluyum. Şimdi uzamanımız arada haftaya perşembe (14 şubat) saat 14:00'te müsait iseniz ev ziyaretine geleceğim dedi. Nasıl heycanlandım anlatamam. Zaten telefonumda numarayı görünce bir tuhaf oldum :). Hemen sizlere yazmak istedim.
Bu arada 14 şubat bizim 12. evliklik yıldönümümüz. İnşallah uğur getirir bu gün bize.
Sevgiler,
Herkese Merhaba,
Arkadaşlar çok mutluyum. Şimdi uzamanımız arada haftaya perşembe (14 şubat) saat 14:00'te müsait iseniz ev ziyaretine geleceğim dedi. Nasıl heycanlandım anlatamam. Zaten telefonumda numarayı görünce bir tuhaf oldum :). Hemen sizlere yazmak istedim.
Bu arada 14 şubat bizim 12. evliklik yıldönümümüz. İnşallah uğur getirir bu gün bize.
Sevgiler,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?