Herkese Merhaba,
Arkadaşlar çok mutluyum. Şimdi uzamanımız arada haftaya perşembe (14 şubat) saat 14:00'te müsait iseniz ev ziyaretine geleceğim dedi. Nasıl heycanlandım anlatamam. Zaten telefonumda numarayı görünce bir tuhaf oldum :). Hemen sizlere yazmak istedim.
Bu arada 14 şubat bizim 12. evliklik yıldönümümüz. İnşallah uğur getirir bu gün bize.
Sevgiler,
slm kızlar bildiğiniz gibi kaynanam bendeydi ve c.tesi postalarım diye düşünüyordum ama malesef postalayamadım eşim cuma akşam seni yarın götüreyim anne dedi ve kaynanamda ben gitmek istemiyorum biraz daha kalacam dedi ay inanamadım delirdim resmen istenmediğini farkında huzurumuzun kaçtığınıda farkında ve hala kalıyor sülük gibi yapıştı gitmiyor ne yapacağımı şaşırdım allahtan eşim onun kızıma olan davranışını ve onunla birlikte birkaç hareketini daha yakaladı daha net tavır koyabiliyor şimdi ama tavır koysada koymasada ben kadınla hiç konuşmadığım halde kadın evimde kalıyor ve gitmiyor(((
dert bir değilki kızım bu akşam ateşlendi biz eşimle nöbetteyiz fitil attım biraz rahatlattı gibi kuzumu yarın sabah ilk iş dr a götürecem büyük ihtimalle boğaz enfeksiyonu geçiriyor meleğim inşallah sabaha kadar çok acı çekmez dua edin bize kızlar
şimdilik bizden bu kadar kızımın ateşini kontrol etmeye gidiyorum hepinizi kocaman öpüyorum
Geçmişolsun şimdi nasıl kızın sevgili sima
Gözün Aydın sevgili limony inşallah iyi geçer görüşme güzel haberlerini bekliyoruz
hala ateşimiz var canım saol ilgin için ama keyfi daha iyi gece babayı yataktan kovdu ana kız beraber yattık koyun koyuna sabah daha iyi uyandı babasına kahvaltı hazırlattı dr a gitmedik daha tetikte bekliyoruz ateşi yükseldiği zaman soluğu dr da alacaz :)
hala ateşimiz var canım saol ilgin için ama keyfi daha iyi gece babayı yataktan kovdu ana kız beraber yattık koyun koyuna sabah daha iyi uyandı babasına kahvaltı hazırlattı dr a gitmedik daha tetikte bekliyoruz ateşi yükseldiği zaman soluğu dr da alacaz :)
Herkese Merhaba,
Arkadaşlar çok mutluyum. Şimdi uzamanımız arada haftaya perşembe (14 şubat) saat 14:00'te müsait iseniz ev ziyaretine geleceğim dedi. Nasıl heycanlandım anlatamam. Zaten telefonumda numarayı görünce bir tuhaf oldum :). Hemen sizlere yazmak istedim.
Bu arada 14 şubat bizim 12. evliklik yıldönümümüz. İnşallah uğur getirir bu gün bize.
Sevgiler,
Çok geçmiş olsun...umarım daha iyidir. Acil şifalar kuzucuğa...
sevgiler,
geçmiş olsun sima :/
sevgili sima çok geçmiş olsun meleğine allah acil şifa versin sevgiler öpüyorum prensesini
canım küçük cadıya çok geçmiş olsun acil şifalar
Çok geçmiş olsun.Kayınvalidenin de nasılsa gideceğini düşün.Ev senin,eş senin,çocuk senin.Tez günde gider inşallah kayınvaliden.slm kızlar bildiğiniz gibi kaynanam bendeydi ve c.tesi postalarım diye düşünüyordum ama malesef postalayamadım eşim cuma akşam seni yarın götüreyim anne dedi ve kaynanamda ben gitmek istemiyorum biraz daha kalacam dedi ay inanamadım delirdim resmen istenmediğini farkında huzurumuzun kaçtığınıda farkında ve hala kalıyor sülük gibi yapıştı gitmiyor ne yapacağımı şaşırdım allahtan eşim onun kızıma olan davranışını ve onunla birlikte birkaç hareketini daha yakaladı daha net tavır koyabiliyor şimdi ama tavır koysada koymasada ben kadınla hiç konuşmadığım halde kadın evimde kalıyor ve gitmiyor(((
dert bir değilki kızım bu akşam ateşlendi biz eşimle nöbetteyiz fitil attım biraz rahatlattı gibi kuzumu yarın sabah ilk iş dr a götürecem büyük ihtimalle boğaz enfeksiyonu geçiriyor meleğim inşallah sabaha kadar çok acı çekmez dua edin bize kızlar
şimdilik bizden bu kadar kızımın ateşini kontrol etmeye gidiyorum hepinizi kocaman öpüyorum
Herkese merhaba! Aylardır bu forumu takip ediyorum. Nihayet cesaretimi toplayıp ben de bir şeyler yazayım dedim. 44 yaşımdayım ve bekarım. Ocak ayının başında evlat edinmek için başvurdum. İlk evrakları da teslim ettim. Nisan ayının başında ev ziyaretine geleceklerini söylediler. Çok ama çok heyecanlıyım. Yazdıklarınızı okudukça daha da heyecanlanıyorum ama çocuklarına kavuşanları okuyunca moralim düzeliyor. Bana anne diyecek çocukları düşünmekten kendimi alamıyorum. Bir endişem de bekar olmamın sırayı etkileyip etkilemeyeceği. Acaba aile olmadığım için beni gerilere atarlar mı? Bu konuda bilgisi olan var mı?
Gözün aydınnn limony :) umarım dilediğin gibi geçer iyi haberlerini bekliyoruz ve tebrik ederim evlat edindiğiniz için ben ve eşimde çok istiyor fakat biraz daha zaman lazım galiba. mutluluklar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?