Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Merhaba canım teşekkür ederim inş.bebeğim çabuk gelir annem de çok istiyor hergün keşke bugün gelse diye umutla bekliyor. Meleklerimiz en kısa zamanda gelsin artık sabır kalmadı.Bebek mağazalarına kuzumla girmek istiyorum :)

Gözün Aydın sevgili limony inşallah iyi geçer görüşme güzel haberlerini bekliyoruz

Geçmişolsun şimdi nasıl kızın sevgili sima

Geçmişolsun şimdi nasıl kızın sevgili sima

hala ateşimiz var canım saol ilgin için ama keyfi daha iyi gece babayı yataktan kovdu ana kız beraber yattık koyun koyuna sabah daha iyi uyandı babasına kahvaltı hazırlattı dr a gitmedik daha tetikte bekliyoruz ateşi yükseldiği zaman soluğu dr da alacaz :)

Çok geçmiş olsun...umarım daha iyidir. Acil şifalar kuzucuğa...

sevgiler,

sevgili sima çok geçmiş olsun meleğine allah acil şifa versin sevgiler öpüyorum prensesini

Gözün aydınnn limony :) umarım dilediğin gibi geçer iyi haberlerini bekliyoruz ve tebrik ederim evlat edindiğiniz için ben ve eşimde çok istiyor fakat biraz daha zaman lazım galiba. mutluluklar :)

Çok geçmiş olsun...umarım daha iyidir. Acil şifalar kuzucuğa...

sevgiler,

saol canım kuzum şuanda daha iyi ama yarın ilk iş k.b.b druna gideceğiz sanırım kulakları azdı yine çünkü ateşimiz yükselmedi bugün boğaz enfeksiyonu olsaydı ateşi 40 lara çıkardı eninde sonunda kulaktan ameliyat olacak belli dr neden uzatıyor bu işi anlamıyorum yarın bakalım ne diyecek drumuz muhtemelen orta kulak iltihabı diyicek tetikte bekliyoruz ...

Herkese merhaba! Aylardır bu forumu takip ediyorum. Nihayet cesaretimi toplayıp ben de bir şeyler yazayım dedim. 44 yaşımdayım ve bekarım. Ocak ayının başında evlat edinmek için başvurdum. İlk evrakları da teslim ettim. Nisan ayının başında ev ziyaretine geleceklerini söylediler. Çok ama çok heyecanlıyım. Yazdıklarınızı okudukça daha da heyecanlanıyorum ama çocuklarına kavuşanları okuyunca moralim düzeliyor. Bana anne diyecek çocukları düşünmekten kendimi alamıyorum. Bir endişem de bekar olmamın sırayı etkileyip etkilemeyeceği. Acaba aile olmadığım için beni gerilere atarlar mı? Bu konuda bilgisi olan var mı?

Çok geçmiş olsun.Kayınvalidenin de nasılsa gideceğini düşün.Ev senin,eş senin,çocuk senin.Tez günde gider inşallah kayınvaliden.

Dün oğluma diş buğdayı yaptık.15-20 kişi vardı akrabadan.Sağolsunlar çok güzel hediyeler geldi.Oğluma kravat,gömlek,süveter giydirdim.Çok şirindi.Dilek ağacı yaptım.Her gelen oğlumla ilgili dileklerini yazdı.Tepsiye meslek seçimi için materyaller koydum.Oğlum para ve uçağı seçti hayırlısı:)Ömrümde böyle güzel gün geçirmedim.
Tez günde sizleri de böyle neşeli ve güzel günler bekliyor inşallah ama önce heyecan.

Merhaba Fillo,

Aramıza hoşgeldin, çok güzel, çok mutlu ve tabii heycanlı günler bizleri bekliyor. Evli olmamak sırayı etkilemiyor diye biliyorum ama yine de emin değilim. Belki bilen arkadaşlarımız vardır.

Herşey gönlünce olsun,
Sevgiler,

Gözün aydınnn limony :) umarım dilediğin gibi geçer iyi haberlerini bekliyoruz ve tebrik ederim evlat edindiğiniz için ben ve eşimde çok istiyor fakat biraz daha zaman lazım galiba. mutluluklar :)

Öncelikle güzel dileklerin için çok teşekkürler,
Evet herşeyin bir zamanı var önemli olan o zamanda doğru kararı verebilmek. Zaten karar verdikten sonra güzel ve heycanlı bir süreç başlıyor:)

Herşey gönlünce olsun,
Sevgiler,

Merhaba arkadaşlar

Simacım çok geçmiş olsun. Kaynana da sinir oldum.Yokmuş gibi davran eninde sonunda gidecektir.

Arkadaşlar dün bebek odası aldık. Yıllardır özlemini duyuyordum. İnşallah kızımızda bu hazırlıklarımızı hisseder erkenden gelir.
Bu hafta inşallah hayırlı haberler almak dileğiyle. Limony seninde hayırlı haberlerini bekliyorum.

Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…