Herkese Merhaba,
Arkadaşlar çok mutluyum. Şimdi uzamanımız arada haftaya perşembe (14 şubat) saat 14:00'te müsait iseniz ev ziyaretine geleceğim dedi. Nasıl heycanlandım anlatamam. Zaten telefonumda numarayı görünce bir tuhaf oldum :). Hemen sizlere yazmak istedim.
Bu arada 14 şubat bizim 12. evliklik yıldönümümüz. İnşallah uğur getirir bu gün bize.
Sevgiler,
Herkese Merhaba,
Arkadaşlar çok mutluyum. Şimdi uzamanımız arada haftaya perşembe (14 şubat) saat 14:00'te müsait iseniz ev ziyaretine geleceğim dedi. Nasıl heycanlandım anlatamam. Zaten telefonumda numarayı görünce bir tuhaf oldum :). Hemen sizlere yazmak istedim.
Bu arada 14 şubat bizim 12. evliklik yıldönümümüz. İnşallah uğur getirir bu gün bize.
Sevgiler,
Arkadaşım hayırlı olsun. Onay konusunda da merak etme. Onaylandı sayılır. Bay mı? bayan mı? uzmanınız. Bize bay olan gelmişti çok iyiydi. Senden bir ricam olacak sıraların hızı konusunda kendisinden bilgi alabilirmisin. Geldiği günde çok anlamı. Hiç sorun yaşamazsın içini rahat tut. Ufak tefek ikramlık birseyler hazırla. Bebeğin odasını görmek istiyorlar. etrafınızdaki imkanlara bakıyorlar o kadar evin hepsini gezmiyorlar. Canım sormak isteğin birsey olursa çekinme lütfen. Hayırlısı olsun
Sağol arkadaşım,
Bizimki bayan olanı. Erkek olanıda tanıyorum onunlada konuştuk biraz. İnşallah bayan olanıda iyidir diğeri gibi. Evde sorun çıkmaz.
İkramlık hazırlayacağım evet.
Sıra konusunu bende çok merak ediyorum sorar sana yazarım canım. Bayan olanını hiç tanıyormusun? Zaten 1 tane bayan var. Bişey biliyormusun hakkında. Benim komşumunda seninki gibi baydı aynı kişidir zaten senle. Bu arada cuma günü sabah da komşumun velayet davası duruşmasına katılacağım şahit olarak :). Çok yoğun bir hafta beni bekliyor. İş yerimde izin aldım.
Teşekkürler canım
Canım sen bunları yazınca benim aklıma yaşadığım bir olay geldi.Başvurmak için gittiğimizde ilk uzmanımız bizden bilgi alıyordu.Bebeğimiz hakkında o soruyor biz cevap veriyoruz o da önündeki forma dolduruyordu.Dedi ki fiziki özellik belirtmek isterseniz böyle bir hakkınız var.Bazı aileler sarışın mavi göz vs. istiyor ya da baktıkları bebekleri beğenmiyorlar.Gerçi hepsi de yaşıtlarına göre çok zayıf çelimsiz oluyorlar dedi.Ben afalladım ve uzmanımıza dedim ki afedersiniz bakkaldan ya da manavdan karpuz almıyoruz seçelim.Biz bir can alıyoruz.Ne önemi var fiziki şeklinin sağlıklı olsun yeter.O sevgiyle bakımla güzelleşir zaten dedim ve çok kötü oldum bana bu tarz soru sormayın lütfen sinirleniyorum bu kadar sipariş veren insanlar varmı buna da hayret ettim dedim.Güldü sonra beni tebrik etti düşüncemden dolayı.İnanın bizim eşim ve benim dosyası nasıl olur diye aklımıza hiç bir şey gelmedi.Ben ilk defa bugün burada öğrendim çok da önemli değil.Dosyası onun geçmişi değil benimle olan geleceği beni ilgilendiriyor.Eşinizle evlenirken aşık olunduğunuzda eşinize dememişmiyizdir senin geçmişin değil benimleyken yaptıkların benim için önemli diye?Ne farkı var insan sevince aşık olunca güzel değil mi?Ben de şimdiden aşık oldum canım kızıma
Cok sukur. Birebir gorusmemiz bitti
Hizla diger evraklarimizi hazirladik. Yorulduk ama degdi.
Ptesi saglik raporu sonuclarini alınca hersey eksiksiz tamam oluyor.
15 gun icinde hazırlayip ben arayin ikiniz birlikte tekrar gelin dedi.
Hayirlisi sona erecek dosya islerimiz.
Bugun buyuk bir yuk kalkti uzerimden. Darisi bekleyen diger arkadaslara....
Herkese Merhaba,
Sevgiler,
Çok sevindim işte bu işler böyle.Bir bakmışsın ev ziyareti,bir bakmışsın onay yazısı,bir bakmışsın çocuğun kucağında.Hadi bakalım güzel günler seni bekliyor.Güzel anne adayı.
Canım çok sevindim çok manalı bir günde geliyor.Hadi gözünüz aydın.Mesaj yazıyorum yazım bit kadar çıkıyor.Neden olduğunu bulamadım profil ayarlarım normal gözüküyor sizin de öyle oluyormu?
hadi bakalım bunuda kolayca atlatırsınız inşallah canım hiç panik yapma onlarda sonuçta bizim gibi insan sadece işlerini yapıyorlar sakin ve emin dur ben o heycanı malesef yaşayamamşıtım eşim misafir etmişti kısmet ama iyikide yaşamamışım herhalde kalbim durabilirid :) neyse canım çabubak geçer buda biran önce sıranızı öğrenmek kalır
sevgili limony gözün aydın canım ne kadar güzel bir günde geliceklermiş bebeğin eşin ve sana hediyeler vermeye başlamış bile şimdiden inşallah çabucak sorunsuz atlatırsın ziyaretide
Merhaba Canım,
Çok iyi demişsin sen öyle deyince pişman olmuş ne kadar ciddi olduğunu anlamıştır uzmanınız. Ah bu kayınvalideler yokmu. Benimki iyi seni çok iyi anlıyorum diyor, ama görümcem bi tuhaf. Güya kabul ediyor tabii anne baba olmak sizinde hakkınız alın tabii diyor, ama arkasından da inşallah kendinizin olur da bunlara gerek kalmaz diyor. Bir gün onun yüzünden ağlama krizlerine girdim. Kendimden korktum eşim bile korktu. Dedim ki kendine gel hasta olacaksın. O nedenle kimseyi takmayın...bunun sonu yok.
Bu arada anneciğin nasıl? Umarım iyidir. Herşey gönülne olsun.
Sevgiler,
Herkese Merhaba,
Sevgiler,
Merhaba güzel yürekli arkadaşım,annem iyi sayılır buna şükür diyoruz.Kemik erimesi,kalça çatlağı,hipertansiyon bir sürü hastalık var anneciğimde bebek gibi bakımla ancak bu kadar.Çok teşekkür ediyor sana onu sorduğun için.Çok çok selamı var.Ya bu insanlar hep kalp kırmanın peşinde biraz empati yapsalar anlayacaklar amaaan ben de zaten öyle olsalar bizim yüreklerin büyüklüğü anlaşılmazdı ki.Polyannacılık oynayarak ben bugüne kadar delirmedim.Annemin oyunu bu: Hep içinde bulunduğun duruma şükret. Ama ben oyunu biraz değiştirdim,şükre devam ediyorum ama bana zarar veren insanları da hayatımdan uzaklaştırıyorum mesafe yakın olsa bile.Bazen zorla dürtüyorlar o zaman da gereken cevabı alıp susuyorlar.Senin de herşey gönlünce olsun canım benim...
Gözünaydın canım rakamlara bak 14 şubat saat 14:00 vay beeh! Hem de evlilik yıldönümünüzmüş.Vardır bir kerameti bak gör...
hadi bir adımdaha yaklaştın yavruna arkadaşım allah çabucak kavuştursun inşallah
canım işte bundan sonrası zor neyseki sıralar cabuk ilerliyor maşallah aman nazar değmesin hazırlıklara başlayabilirsin bende bir heyecan bugün yine çıktım çıtçıtlı badiler ´pijama takımları´elbiseler ve çoraplarını aldım bunları yaşamak için 13 yıl bekledim ALLAH kavuşmamıda nasip eder işallah aldığım her şeye satlerce bakıyorum çooooooooooook zevkli ........
Merhaba güzel yürekli arkadaşım,annem iyi sayılır buna şükür diyoruz.Kemik erimesi,kalça çatlağı,hipertansiyon bir sürü hastalık var anneciğimde bebek gibi bakımla ancak bu kadar.Çok teşekkür ediyor sana onu sorduğun için.Çok çok selamı var.Ya bu insanlar hep kalp kırmanın peşinde biraz empati yapsalar anlayacaklar amaaan ben de zaten öyle olsalar bizim yüreklerin büyüklüğü anlaşılmazdı ki.Polyannacılık oynayarak ben bugüne kadar delirmedim.Annemin oyunu bu: Hep içinde bulunduğun duruma şükret. Ama ben oyunu biraz değiştirdim,şükre devam ediyorum ama bana zarar veren insanları da hayatımdan uzaklaştırıyorum mesafe yakın olsa bile.Bazen zorla dürtüyorlar o zaman da gereken cevabı alıp susuyorlar.Senin de herşey gönlünce olsun canım benim...
Merhaba Arkadaşım,
hayırlsı olsun...geriside çabucak olsun bitsin. Evrak işi biraz yorucu oluyor evet oraya git buraya git.
Ama sonun değecek tabii. Bebişte çabucak gelir inşallah.
Sevgiler,
Bu hafta listede hareket bekliyorum. Hadi.hadi.hadi.....
slm kızlar bildiğiniz gibi kaynanam bendeydi ve c.tesi postalarım diye düşünüyordum ama malesef postalayamadım eşim cuma akşam seni yarın götüreyim anne dedi ve kaynanamda ben gitmek istemiyorum biraz daha kalacam dedi ay inanamadım delirdim resmen istenmediğini farkında huzurumuzun kaçtığınıda farkında ve hala kalıyor sülük gibi yapıştı gitmiyor ne yapacağımı şaşırdım allahtan eşim onun kızıma olan davranışını ve onunla birlikte birkaç hareketini daha yakaladı daha net tavır koyabiliyor şimdi ama tavır koysada koymasada ben kadınla hiç konuşmadığım halde kadın evimde kalıyor ve gitmiyor(((
dert bir değilki kızım bu akşam ateşlendi biz eşimle nöbetteyiz fitil attım biraz rahatlattı gibi kuzumu yarın sabah ilk iş dr a götürecem büyük ihtimalle boğaz enfeksiyonu geçiriyor meleğim inşallah sabaha kadar çok acı çekmez dua edin bize kızlar
şimdilik bizden bu kadar kızımın ateşini kontrol etmeye gidiyorum hepinizi kocaman öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?