Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

Arkadaşım hayırlı olsun. Onay konusunda da merak etme. Onaylandı sayılır. Bay mı? bayan mı? uzmanınız. Bize bay olan gelmişti çok iyiydi. Senden bir ricam olacak sıraların hızı konusunda kendisinden bilgi alabilirmisin. Geldiği günde çok anlamı. Hiç sorun yaşamazsın içini rahat tut. Ufak tefek ikramlık birseyler hazırla. Bebeğin odasını görmek istiyorlar. etrafınızdaki imkanlara bakıyorlar o kadar evin hepsini gezmiyorlar. Canım sormak isteğin birsey olursa çekinme lütfen. Hayırlısı olsun

hadi bakalım bunuda kolayca atlatırsınız inşallah canım hiç panik yapma onlarda sonuçta bizim gibi insan sadece işlerini yapıyorlar sakin ve emin dur ben o heycanı malesef yaşayamamşıtım eşim misafir etmişti kısmet ama iyikide yaşamamışım herhalde kalbim durabilirid :) neyse canım çabubak geçer buda biran önce sıranızı öğrenmek kalır

Sağol arkadaşım,
Bizimki bayan olanı. Erkek olanıda tanıyorum onunlada konuştuk biraz. İnşallah bayan olanıda iyidir diğeri gibi. Evde sorun çıkmaz.
İkramlık hazırlayacağım evet.
Sıra konusunu bende çok merak ediyorum sorar sana yazarım canım. Bayan olanını hiç tanıyormusun? Zaten 1 tane bayan var. Bişey biliyormusun hakkında. Benim komşumunda seninki gibi baydı aynı kişidir zaten senle. Bu arada cuma günü sabah da komşumun velayet davası duruşmasına katılacağım şahit olarak :). Çok yoğun bir hafta beni bekliyor. İş yerimde izin aldım.

Teşekkürler canım

Son düzenleme:

Merhaba canım,

Bayan memurla pek konuşmadık. Bizim ilk görüşmemizde o da masasında oturuyordu pek söze karışmadı. Ama merak etme o da iyidir. Sana hayırlı bir hafta diliyorum. Bunlar kolay zor olan beklemek canım. Kendine iyi bak sevgiler...

sevgili destinacım bende aynı olayla karşılaştım uzmanımız sorduğunda erkekmi kızmı dediğinde ikisinin duygusunuda yaşamadık allah hayırlı sağlıklı sıhatli versin demiştik ama sarışınmı mavi gözlümü dediğinde kanbeynime sıçradı ne diyorsunuz siz biz tek tırnağını yaratamadığımız için burdayız özel dökme bir bebek yapılabiliyormuymuş diye çıkışmıştım adama onuda çok çok memnun etmişti bu tavrımız ama gerçekten öylesini isteyenler varmış dışarıdan bakıldığında bizlere benzesin zihniyeti böyle düşünce tarzı olan bir insan ne kadar faydalı olur oda bir soru ya allah herkesin gönlündekini nasip etsin inşallah

hadi bir adımdaha yaklaştın yavruna arkadaşım allah çabucak kavuştursun inşallah

sevgili limony gözün aydın canım ne kadar güzel bir günde geliceklermiş bebeğin eşin ve sana hediyeler vermeye başlamış bile şimdiden inşallah çabucak sorunsuz atlatırsın ziyaretide

Çok sevindim işte bu işler böyle.Bir bakmışsın ev ziyareti,bir bakmışsın onay yazısı,bir bakmışsın çocuğun kucağında.Hadi bakalım güzel günler seni bekliyor.Güzel anne adayı.

sevgili limony gözün aydın canım ne kadar güzel bir günde geliceklermiş bebeğin eşin ve sana hediyeler vermeye başlamış bile şimdiden inşallah çabucak sorunsuz atlatırsın ziyaretide

Hepinize teşekkürler arkadaşlar,

Sevgiler,

canım işte bundan sonrası zor neyseki sıralar cabuk ilerliyor maşallah aman nazar değmesin hazırlıklara başlayabilirsin bende bir heyecan bugün yine çıktım çıtçıtlı badiler ´pijama takımları´elbiseler ve çoraplarını aldım bunları yaşamak için 13 yıl bekledim ALLAH kavuşmamıda nasip eder işallah aldığım her şeye satlerce bakıyorum çooooooooooook zevkli ........

Merhaba güzel yürekli arkadaşım,annem iyi sayılır buna şükür diyoruz.Kemik erimesi,kalça çatlağı,hipertansiyon bir sürü hastalık var anneciğimde bebek gibi bakımla ancak bu kadar.Çok teşekkür ediyor sana onu sorduğun için.Çok çok selamı var.Ya bu insanlar hep kalp kırmanın peşinde biraz empati yapsalar anlayacaklar amaaan ben de zaten öyle olsalar bizim yüreklerin büyüklüğü anlaşılmazdı ki.Polyannacılık oynayarak ben bugüne kadar delirmedim.Annemin oyunu bu: Hep içinde bulunduğun duruma şükret. Ama ben oyunu biraz değiştirdim,şükre devam ediyorum ama bana zarar veren insanları da hayatımdan uzaklaştırıyorum mesafe yakın olsa bile.Bazen zorla dürtüyorlar o zaman da gereken cevabı alıp susuyorlar.Senin de herşey gönlünce olsun canım benim...

Gözünaydın canım rakamlara bak 14 şubat saat 14:00 vay beeh! Hem de evlilik yıldönümünüzmüş.Vardır bir kerameti bak gör...

Gözünaydın canım rakamlara bak 14 şubat saat 14:00 vay beeh! Hem de evlilik yıldönümünüzmüş.Vardır bir kerameti bak gör...

Merhaba canım,

Güzel dileklerin için teşekkürler, anneciğine selamlar. Çok geçmiş olsun.
Hepimiz için hayırlısı artık.

sevgiler,

Merhaba Arkadaşım,

hayırlsı olsun...geriside çabucak olsun bitsin. Evrak işi biraz yorucu oluyor evet oraya git buraya git.
Ama sonun değecek tabii. Bebişte çabucak gelir inşallah.

Sevgiler,

hadi bir adımdaha yaklaştın yavruna arkadaşım allah çabucak kavuştursun inşallah

Evt.canım cok sukur atlattık. Adım adım yaklasiyororuz. Tsk.

Canim tadini cikarta cikarta yap alisveisini. Bende basladim bebek magazalarinq girmeye. Henuz almiyorum. Dosyaniz tamam eksik yok desin. Hazirlik yapalimmi diye soracagim. Ufak tefekte olsa birseyler almak istiyorum. Bos bos gezmek canimi acitiyor. Cok mutluyum gorusmemiz guzel gecti sizlerinde desteklerinizle. Tsk.

Cok gecmis olsun.allah sana bagislasin yavrunu. Bu guzel emeklerin karsiliginda bir an evvel gelsin bebisin. Annenede moral olur. Selamlar.
Merhaba Arkadaşım,

hayırlsı olsun...geriside çabucak olsun bitsin. Evrak işi biraz yorucu oluyor evet oraya git buraya git.
Ama sonun değecek tabii. Bebişte çabucak gelir inşallah.

Sevgiler,

Guzel dilekleriniz ve desteginiz icin hepinize tesk ederim. Yorucuydu ama zevkliydi. Kosusturduk
Bir gunde bitirelim diye. Degdi. Dun patronlarimlada paylastim destek oldular. Cok mutlu oldular.
Hayirli ve guzel bir karar verdigimi soylediler. Hatta bir arkadaslarida evlat edinmis onlarin resimlerini
Gosterdiler. Destekleri beni mutlu etti. Geri sayim basladi. Adim adim bebegime yaklasiyorum oda bize...

ANNELER BAŞVURU İL TERCİH MELEĞİ MELEĞİNE KAVUŞTU
Ogultoprak 30.12.2010 Ankara terk erkek 23.05.2012
Umut59 07.01.2011 kız-erkek 27.01.2012
Ecem14 25.03.2011 İzmir terk-rıza kız 25.06.2012
Lee26 06.2009 kız-erkek 29.06.2012
Merer 05.10.2011 Ankara terk-rıza kız-erkek 20.07.2012
Herdemk . 03.2012 erkek 24.08.2012
cindy74 31.08.2012 kız
Pırılım 27.09.2011 kız 03.09.2012
HeidiAnkara 21.11.2011 Ankara terk erkek 02.10.2012
esma16 13.09.2012 Bursa terk-rıza erkek 28.12.2012
kukusum 16.09.2011 kız 28.09.2012

ADAYLARIMIZ BAŞVURU İL TERCİH MELEĞİ EV ZİYARETİ MELEĞİNEKAVUŞTU
koz13 kız
Otuznisan 21.10.2011 Adana kız
serap 05.12.2011 istanbul erkek
Sermuh 23.12.2011 istanbul terk-rıza kız
destina0706 01.2012 Erzurum kız
Malibu52 16.01.2012 istanbul terk-rıza kız
cvcv 31.01.2012 Edirne kız-erkek
Ayaz84 08.02.2012 istanbul terk-rıza kız(ikiz)
5059 01.04.2012 izmir terk-rıza kız
gcs 02.04.2012 istanbul terk-rıza kız
Utku07 10.05.2012 Ankara kız
DamlaUmut 13.09.2012 istanbul terk-rıza kız-erkek
Betus11 25.09.2012 kız-erkek(ikiz)
hasel06 01.10.2012 Ankara Terk-rıza kız erkek
Tenarr 23.10.2012
effsa 30.10.2012 Denizli Terk-rıza Kız-erkek 25.02.2013(Ziyaret)
limony 16.11.2012 İzmir Terk-rıza kız
minapia 20.11.2012 Antalya kız
hayalimmm84 14.12.2012 terk-rıza kız
zaman 04.01.2013 istanbul terk kız
LVNY 01.02.2013 isytanbul :emir_bebek

slm kızlar bildiğiniz gibi kaynanam bendeydi ve c.tesi postalarım diye düşünüyordum ama malesef postalayamadım eşim cuma akşam seni yarın götüreyim anne dedi ve kaynanamda ben gitmek istemiyorum biraz daha kalacam dedi ay inanamadım delirdim resmen istenmediğini farkında huzurumuzun kaçtığınıda farkında ve hala kalıyor sülük gibi yapıştı gitmiyor ne yapacağımı şaşırdım allahtan eşim onun kızıma olan davranışını ve onunla birlikte birkaç hareketini daha yakaladı daha net tavır koyabiliyor şimdi ama tavır koysada koymasada ben kadınla hiç konuşmadığım halde kadın evimde kalıyor ve gitmiyor (((
dert bir değilki kızım bu akşam ateşlendi biz eşimle nöbetteyiz fitil attım biraz rahatlattı gibi kuzumu yarın sabah ilk iş dr a götürecem büyük ihtimalle boğaz enfeksiyonu geçiriyor meleğim inşallah sabaha kadar çok acı çekmez dua edin bize kızlar
şimdilik bizden bu kadar kızımın ateşini kontrol etmeye gidiyorum hepinizi kocaman öpüyorum

Çok geçmiş olsun acil şifalar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…