Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

Merhaba Canım,

Güle güle kullanın. Bebişin çok mutlu, huzurlu zamanlar geçirsin odasında. Böyle alışverişler yapmak ne güzel. Bizde hafta sonu uzmanımız geleceği için biraz düzenlemeler yaptık evde.
Ziyaretten sonra hemen yazacağım, sıra olayınıda soracağım tabii İzmir için.

Sevgiler,

Ne güzel demek ki prensesinin gelme vakti yakın.Hayırlı olsun.Güle güle kullansın takımını inşallah.

Canım çok geçmiş olsun işallah yakın zamanda iyileşir.Simacım ALLAH kolaylık versin aynı evin içinde geçinemediğin bir insanla yaşamak çok zor sana kolay gelsin.

Merhaba kızlar işallah bu hafta güzel haberler alırız.Biz dün gidip kızımıza(bu kelimeyi yazmak bile çok güzel)bebek arabası,mama sandalyesi,minik küvetini ve bakım malzemelerini aldık ne hissettiğimi size anlatamam çokkkkk güzeldi bizde hazırlıklar hızlandı işallah tez zamanda gelir.

hoşgeldin aramıza arkadaşım herşey gönlünce olsun sevgiler

canım ne güzel şeyler yapmışsın okurken bile çok heycanlandım inşallah tüm bekleyen annelerde yaşarlar bu duyguları dua edin bizler için annelerin duası çabuk olurmuş

inşallah canım belki yaklaşmıştır sana doğru geliyordur içine doğmuştur belkide allah daha çok beklettirmesin güle güle uyut büyüt bebeğini içinde sevgiler

allah her zaman böyle mutlu günler nasip etsin. kızımında bir dişi patladı çok sevindik anneanne bir tane daha çıksında diş buğdayı yapalım dedi bekliyoruz yan dişide patlayacak galiba :)))

Canım çok geçmiş olsun işallah yakın zamanda iyileşir.Simacım ALLAH kolaylık versin aynı evin içinde geçinemediğin bir insanla yaşamak çok zor sana kolay gelsin.

kızlar bugün güzel bir güne uyandım çünkü zorakide olsa kaynanam gitti sabah eşim eltime götürdü açıkçası bende rahatladım.
dün sabah kızım bizden önce uyanmış babaannesinin yanına gitmiş demişki senin suratın neden hep asık biz eve geldiğimiz zaman neden hiç hoşgeldin demiyorsun diye biz eşimle şok olduk gelmiş bize ben babaanneme böyle söyledim benim ne demek istediğimi anladı diyo :))) çocuk bile farketmiş sonra biz dışarı çıktık anneme gidip geldik şima babaannesinin yanına gitti hemen yanımıza geldi duydunuzmu babaannem hoşgeldin demeyi öğrenmiş ne demek istediğimi anlamış ben size söylemedimmi diyo ay ne yapacağımızı şaşırdık kadın sanacakki biz söyletiyoruz gece çok güldük eşimle acaip bi kız benim kızım :))) gitmek istemiyordu ama eşim benim misafirlerimin olacağını söylemiş o yüzden seni götüreyim demiş çok istiyorsun götür ozaman demiş ya insan ne diyeceğini şaşırıyor hem huzurusz hem mutsuz bizde tabiki bizde öyleyiz bile bile hala nasıl kalmak istiyor anlamıyorum neyseki gitti öyle yada böyle zorlada olsa yolladık bizde rahatladık kızımın başka ateşi çıkmadı ama tetikte bekliyoruz hala ateşi çıkmadan götürürsek dr eve yollayacak inşallah hasta olmaz kuzucum benim ukala akıllı kuzum öyle güzelki rabbim bekleyen herkese bu güzelliği yaşamayı nasip etsin hepiniz için dua ediyorum böyle güzel duyguları tez zamanda yaşayabilmeniz için
şimdilik bizden bu kadar kocaman öpücükler hepinize :)

Canım kızına geçmiş olsun ,ayrıca kayınvaliden gitmiş gözün aydın mı diyeyim artık:)) Canım ateşlendiğinde fitil yapmasan kızına onun yerine ateş düşürücü versen,çünkü dr. bize ileride bağırsak sorunları yaratttığını söylemişti.Sen gene de dr.sorarsın tabi bu benim görüşüm yanlış anlamazsan belirtmek istedim.
Hayırlı olsun canım oğlunun diş bulguru
Aramıza hoşgeldin canım,hayırlı olsun senin için evet sırayı ilkin hiç bebeği olmayanlar sonra çocuklu aileler,diye öncelik olarak belirledikleri kriterler var canım,senin durumunu seninle ilgilenen uzmanınla konuşursan o sana daha sağlıklı bilgili verir.

canım benim tşkr ederim valla gözüm aydın oldu :)) fitil konusuna gelince ben normalde ateş düşürücü şurup veriyorum ama kızım o gün kusuyordu o yüzden fitil attım ilacı kusmasın diye ama normalde ibufen calpol ve dolven veriyorum yanlış anlamam neden yanlış anlayayım hepimiz birbirimizin deneyimlerinden faydalanmıyormuyuz :) ayrıca ilgine çok tşkr ederim ....

hayırlı olsun simacım :) gözün aydın, insan sevdiği kişinin yakını diye önceleri bişey demiyor ama insanı içten içe kuduruyorlar yemin ederim. neyseki bu gidişle başbaşa kaldınız aşklarınla

minik kızımıza da çok geçmiş olsun tatlı dilli cadı yaa cin gibi cin, laflara bak hele sen niye hoşgeldin demiyormuş :))

çocuk anlamaz demiyceksin işde maşallah herşeyin farkındalar iyininde kötününde. tez zamanda hiçbişeyciği kalmaz inşallah..

öncelikle başvurunuz hayırlı olsun.. inşallah evli bekar sürede farketmiyordur, evlat hasreti aynı sonuçta.. güzel haberlerinizi bekliyoruz.. şimdiden sıraya alalım sizi

bakalım belki ilerde sizn tecrübelerinizden faydalanırım bende

pilot olacak pilot askerliğini, mürüvetinide göstermek nasip etsin Allahım..

Sevgili Fillo,
Öncelikle hayırlı ugurlu olsun. Tek başına çocuk büyütme cesaretinden dolayı ayrıca tebrik ederim.
Allah gönlüne göre versin. Bekar olmanın sırayı etkeleyeceğini sanmıyorum. Bekar olup, erkek cocuk sahibi olan tanıdıgım var.
Anne ogul çok guzel hayatları var :)

Sevgili HeidiAnkara,

Oğlunun diş budağını kutlarım (herhalde böyle denir :)), inşallah pilotluk diplomasını da buradan müjdelersin ve bizde seni kutlarız.
O günleri de görmen dileğiyle...

5059,

İnşallah güzel kızın tez zamanda gelir ve yatak odasını tepe tepe kullanır.

Bizde neler alacağımızı nereden alacağımızı planladık ama henüz mobilyaları almadık.
Ama ben ellerimle nevresimini diktim, yorganını aldım, birkaç bişi daha aldım.
Yıkadım ütüledim, ara ara bakıyorum. Sonra kendi kendime gülümsüyormuşum. (görenler öyle diyor :) )

iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Bugün uzmanı aradım öyle bir şey yok sıranı etkilemez dedi ama bakalım bekleyip göreceğiz. Ben de kıyafetler almak hazırlık yapmak istiyorum ama yaşını bilmediğim için yapamıyorum. Yaşımdan dolayı en az 4 yaşında olacak ama daha büyük te olabilirmiş.

ANNELER BAŞVURU İL TERCİH MELEĞİ MELEĞİNE KAVUŞTU
Ogultoprak 30.12.2010 Ankara terk erkek 23.05.2012
Umut59 07.01.2011 kız-erkek 27.01.2012
Ecem14 25.03.2011 İzmir terk-rıza kız 25.06.2012
Lee26 06.2009 kız-erkek 29.06.2012
Merer 05.10.2011 Ankara terk-rıza kız-erkek 20.07.2012
Herdemk . 03.2012 erkek 24.08.2012
cindy74 31.08.2012 kız
Pırılım 27.09.2011 kız 03.09.2012
HeidiAnkara 21.11.2011 Ankara terk erkek 02.10.2012
esma16 13.09.2012 Bursa terk-rıza erkek 28.12.2012
kukusum 16.09.2011 kız 28.09.2012

ADAYLARIMIZ BAŞVURU İL TERCİH MELEĞİ EV ZİYARETİ MELEĞİNEKAVUŞTU
koz13 kız
Otuznisan 21.10.2011 Adana kız
serap 05.12.2011 istanbul erkek
Sermuh 23.12.2011 istanbul terk-rıza kız
destina0706 01.2012 Erzurum kız
Malibu52 16.01.2012 istanbul terk-rıza kız
cvcv 31.01.2012 Edirne kız-erkek
Ayaz84 08.02.2012 istanbul terk-rıza kız(ikiz)
5059 01.04.2012 izmir terk-rıza kız
gcs 02.04.2012 istanbul terk-rıza kız
Utku07 10.05.2012 Ankara kız
DamlaUmut 13.09.2012 istanbul terk-rıza kız-erkek
Betus11 25.09.2012 kız-erkek(ikiz)
hasel06 01.10.2012 Ankara Terk-rıza kız erkek
Tenarr 23.10.2012
effsa 30.10.2012 Denizli Terk-rıza Kız-erkek 25.02.2013(Ziyaret)
limony 16.11.2012 İzmir Terk-rıza kız
minapia 20.11.2012 Antalya kız
hayalimmm84 14.12.2012 terk-rıza kız
zaman 04.01.2013 istanbul terk kız
fillo 01.2013
LVNY 01.02.2013 isytanbul

pilot olacak pilot askerliğini, mürüvetinide göstermek nasip etsin Allahım..

Sevgili Sirona,senin hislerin çok kuvvetli.Oğlumun geleceği zamanı da bilmiştin.Çok teşekkür ederim güzel niyet ve duaların için.İnşalalh vatana,millete,anasına babasına hayırlı evlat olur.Askerliğini,mürüvvetini de görürüz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…