Merhaba arkadaşlar
Simacım çok geçmiş olsun. Kaynana da sinir oldum.Yokmuş gibi davran eninde sonunda gidecektir.
Arkadaşlar dün bebek odası aldık. Yıllardır özlemini duyuyordum. İnşallah kızımızda bu hazırlıklarımızı hisseder erkenden gelir.
Bu hafta inşallah hayırlı haberler almak dileğiyle. Limony seninde hayırlı haberlerini bekliyorum.
Sevgiler
Ne güzel demek ki prensesinin gelme vakti yakın.Hayırlı olsun.Güle güle kullansın takımını inşallah.Merhaba arkadaşlar
Simacım çok geçmiş olsun. Kaynana da sinir oldum.Yokmuş gibi davran eninde sonunda gidecektir.
Arkadaşlar dün bebek odası aldık. Yıllardır özlemini duyuyordum. İnşallah kızımızda bu hazırlıklarımızı hisseder erkenden gelir.
Bu hafta inşallah hayırlı haberler almak dileğiyle. Limony seninde hayırlı haberlerini bekliyorum.
Sevgiler
slm kızlar bildiğiniz gibi kaynanam bendeydi ve c.tesi postalarım diye düşünüyordum ama malesef postalayamadım eşim cuma akşam seni yarın götüreyim anne dedi ve kaynanamda ben gitmek istemiyorum biraz daha kalacam dedi ay inanamadım delirdim resmen istenmediğini farkında huzurumuzun kaçtığınıda farkında ve hala kalıyor sülük gibi yapıştı gitmiyor ne yapacağımı şaşırdım allahtan eşim onun kızıma olan davranışını ve onunla birlikte birkaç hareketini daha yakaladı daha net tavır koyabiliyor şimdi ama tavır koysada koymasada ben kadınla hiç konuşmadığım halde kadın evimde kalıyor ve gitmiyor(((
dert bir değilki kızım bu akşam ateşlendi biz eşimle nöbetteyiz fitil attım biraz rahatlattı gibi kuzumu yarın sabah ilk iş dr a götürecem büyük ihtimalle boğaz enfeksiyonu geçiriyor meleğim inşallah sabaha kadar çok acı çekmez dua edin bize kızlar
şimdilik bizden bu kadar kızımın ateşini kontrol etmeye gidiyorum hepinizi kocaman öpüyorum
Herkese merhaba! Aylardır bu forumu takip ediyorum. Nihayet cesaretimi toplayıp ben de bir şeyler yazayım dedim. 44 yaşımdayım ve bekarım. Ocak ayının başında evlat edinmek için başvurdum. İlk evrakları da teslim ettim. Nisan ayının başında ev ziyaretine geleceklerini söylediler. Çok ama çok heyecanlıyım. Yazdıklarınızı okudukça daha da heyecanlanıyorum ama çocuklarına kavuşanları okuyunca moralim düzeliyor. Bana anne diyecek çocukları düşünmekten kendimi alamıyorum. Bir endişem de bekar olmamın sırayı etkileyip etkilemeyeceği. Acaba aile olmadığım için beni gerilere atarlar mı? Bu konuda bilgisi olan var mı?
Dün oğluma diş buğdayı yaptık.15-20 kişi vardı akrabadan.Sağolsunlar çok güzel hediyeler geldi.Oğluma kravat,gömlek,süveter giydirdim.Çok şirindi.Dilek ağacı yaptım.Her gelen oğlumla ilgili dileklerini yazdı.Tepsiye meslek seçimi için materyaller koydum.Oğlum para ve uçağı seçti hayırlısı:)Ömrümde böyle güzel gün geçirmedim.
Tez günde sizleri de böyle neşeli ve güzel günler bekliyor inşallah ama önce heyecan.
Merhaba arkadaşlar
Sevgiler
Dün oğluma diş buğdayı yaptık.15-20 kişi vardı akrabadan.Sağolsunlar çok güzel hediyeler geldi.Oğluma kravat,gömlek,süveter giydirdim.Çok şirindi.Dilek ağacı yaptım.Her gelen oğlumla ilgili dileklerini yazdı.Tepsiye meslek seçimi için materyaller koydum.Oğlum para ve uçağı seçti hayırlısı:)Ömrümde böyle güzel gün geçirmedim.
Tez günde sizleri de böyle neşeli ve güzel günler bekliyor inşallah ama önce heyecan.
Canım çok geçmiş olsun işallah yakın zamanda iyileşir.Simacım ALLAH kolaylık versin aynı evin içinde geçinemediğin bir insanla yaşamak çok zor sana kolay gelsin.
Canım kızına geçmiş olsun ,ayrıca kayınvaliden gitmiş gözün aydın mı diyeyim artık:)) Canım ateşlendiğinde fitil yapmasan kızına onun yerine ateş düşürücü versen,çünkü dr. bize ileride bağırsak sorunları yaratttığını söylemişti.Sen gene de dr.sorarsın tabi bu benim görüşüm yanlış anlamazsan belirtmek istedim.slm kızlar bildiğiniz gibi kaynanam bendeydi ve c.tesi postalarım diye düşünüyordum ama malesef postalayamadım eşim cuma akşam seni yarın götüreyim anne dedi ve kaynanamda ben gitmek istemiyorum biraz daha kalacam dedi ay inanamadım delirdim resmen istenmediğini farkında huzurumuzun kaçtığınıda farkında ve hala kalıyor sülük gibi yapıştı gitmiyor ne yapacağımı şaşırdım allahtan eşim onun kızıma olan davranışını ve onunla birlikte birkaç hareketini daha yakaladı daha net tavır koyabiliyor şimdi ama tavır koysada koymasada ben kadınla hiç konuşmadığım halde kadın evimde kalıyor ve gitmiyor(((
dert bir değilki kızım bu akşam ateşlendi biz eşimle nöbetteyiz fitil attım biraz rahatlattı gibi kuzumu yarın sabah ilk iş dr a götürecem büyük ihtimalle boğaz enfeksiyonu geçiriyor meleğim inşallah sabaha kadar çok acı çekmez dua edin bize kızlar
şimdilik bizden bu kadar kızımın ateşini kontrol etmeye gidiyorum hepinizi kocaman öpüyorum
Hayırlı olsun canım oğlunun diş bulguruDün oğluma diş buğdayı yaptık.15-20 kişi vardı akrabadan.Sağolsunlar çok güzel hediyeler geldi.Oğluma kravat,gömlek,süveter giydirdim.Çok şirindi.Dilek ağacı yaptım.Her gelen oğlumla ilgili dileklerini yazdı.Tepsiye meslek seçimi için materyaller koydum.Oğlum para ve uçağı seçti hayırlısı:)Ömrümde böyle güzel gün geçirmedim.
Aramıza hoşgeldin canım,hayırlı olsun senin için evet sırayı ilkin hiç bebeği olmayanlar sonra çocuklu aileler,diye öncelik olarak belirledikleri kriterler var canım,senin durumunu seninle ilgilenen uzmanınla konuşursan o sana daha sağlıklı bilgili verir.Herkese merhaba! Aylardır bu forumu takip ediyorum. Nihayet cesaretimi toplayıp ben de bir şeyler yazayım dedim. 44 yaşımdayım ve bekarım. Ocak ayının başında evlat edinmek için başvurdum. İlk evrakları da teslim ettim. Nisan ayının başında ev ziyaretine geleceklerini söylediler. Çok ama çok heyecanlıyım. Yazdıklarınızı okudukça daha da heyecanlanıyorum ama çocuklarına kavuşanları okuyunca moralim düzeliyor. Bana anne diyecek çocukları düşünmekten kendimi alamıyorum. Bir endişem de bekar olmamın sırayı etkileyip etkilemeyeceği. Acaba aile olmadığım için beni gerilere atarlar mı? Bu konuda bilgisi olan var mı?
Canım kızına geçmiş olsun ,ayrıca kayınvaliden gitmiş gözün aydın mı diyeyim artık:)) Canım ateşlendiğinde fitil yapmasan kızına onun yerine ateş düşürücü versen,çünkü dr. bize ileride bağırsak sorunları yaratttığını söylemişti.Sen gene de dr.sorarsın tabi bu benim görüşüm yanlış anlamazsan belirtmek istedim.
Hayırlı olsun canım oğlunun diş bulguru
Aramıza hoşgeldin canım,hayırlı olsun senin için evet sırayı ilkin hiç bebeği olmayanlar sonra çocuklu aileler,diye öncelik olarak belirledikleri kriterler var canım,senin durumunu seninle ilgilenen uzmanınla konuşursan o sana daha sağlıklı bilgili verir.
kızlar bugün güzel bir güne uyandım çünkü zorakide olsa kaynanam gitti sabah eşim eltime götürdü açıkçası bende rahatladım.
dün sabah kızım bizden önce uyanmış babaannesinin yanına gitmiş demişki senin suratın neden hep asık biz eve geldiğimiz zaman neden hiç hoşgeldin demiyorsun diye biz eşimle şok olduk gelmiş bize ben babaanneme böyle söyledim benim ne demek istediğimi anladı diyo :))) çocuk bile farketmiş sonra biz dışarı çıktık anneme gidip geldik şima babaannesinin yanına gitti hemen yanımıza geldi duydunuzmu babaannem hoşgeldin demeyi öğrenmiş ne demek istediğimi anlamış ben size söylemedimmi diyo ay ne yapacağımızı şaşırdık kadın sanacakki biz söyletiyoruz gece çok güldük eşimle acaip bi kız benim kızım :))) gitmek istemiyordu ama eşim benim misafirlerimin olacağını söylemiş o yüzden seni götüreyim demiş çok istiyorsun götür ozaman demiş ya insan ne diyeceğini şaşırıyor hem huzurusz hem mutsuz bizde tabiki bizde öyleyiz bile bile hala nasıl kalmak istiyor anlamıyorum neyseki gitti öyle yada böyle zorlada olsa yolladık bizde rahatladık kızımın başka ateşi çıkmadı ama tetikte bekliyoruz hala ateşi çıkmadan götürürsek dr eve yollayacak inşallah hasta olmaz kuzucum benim ukala akıllı kuzum öyle güzelki rabbim bekleyen herkese bu güzelliği yaşamayı nasip etsin hepiniz için dua ediyorum böyle güzel duyguları tez zamanda yaşayabilmeniz için
şimdilik bizden bu kadar kocaman öpücükler hepinize :)
Herkese merhaba! Aylardır bu forumu takip ediyorum. Nihayet cesaretimi toplayıp ben de bir şeyler yazayım dedim. 44 yaşımdayım ve bekarım. Ocak ayının başında evlat edinmek için başvurdum. İlk evrakları da teslim ettim. Nisan ayının başında ev ziyaretine geleceklerini söylediler. Çok ama çok heyecanlıyım. Yazdıklarınızı okudukça daha da heyecanlanıyorum ama çocuklarına kavuşanları okuyunca moralim düzeliyor. Bana anne diyecek çocukları düşünmekten kendimi alamıyorum. Bir endişem de bekar olmamın sırayı etkileyip etkilemeyeceği. Acaba aile olmadığım için beni gerilere atarlar mı? Bu konuda bilgisi olan var mı?
Merhaba arkadaşlar
Sevgiler
pilot olacak pilotaskerliğini, mürüvetinide göstermek nasip etsin Allahım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?