iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Bugün uzmanı aradım öyle bir şey yok sıranı etkilemez dedi ama bakalım bekleyip göreceğiz. Ben de kıyafetler almak hazırlık yapmak istiyorum ama yaşını bilmediğim için yapamıyorum. Yaşımdan dolayı en az 4 yaşında olacak ama daha büyük te olabilirmiş.
Sevgili HeidiAnkara,
Oğlunun diş budağını kutlarım (herhalde böyle denir :)), inşallah pilotluk diplomasını da buradan müjdelersin ve bizde seni kutlarız.
O günleri de görmen dileğiyle...
canım ne güzel şeyler yapmışsın okurken bile çok heycanlandım inşallah tüm bekleyen annelerde yaşarlar bu duyguları dua edin bizler için annelerin duası çabuk olurmuş
Destina,Sima ve tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.Evlatlarımızla yüzümüz hep güler inşallah.allah her zaman böyle mutlu günler nasip etsin. kızımında bir dişi patladı çok sevindik anneanne bir tane daha çıksında diş buğdayı yapalım dedi bekliyoruz yan dişide patlayacak galiba :)))
Çok güzel şeyler yazmışsın.İnşallah canım.Sen de evladınla nice mutluluklar yaşar ve onunla gurur duyarsın.
Merhaba kızlar işallah bu hafta güzel haberler alırız.Biz dün gidip kızımıza(bu kelimeyi yazmak bile çok güzel)bebek arabası,mama sandalyesi,minik küvetini ve bakım malzemelerini aldık ne hissettiğimi size anlatamam çokkkkk güzeldi bizde hazırlıklar hızlandı işallah tez zamanda gelir.[/QUOTE
ay canım tesadüfe bak bizde bu pazar küvetini banyo gereçlerini aldık çok mutlu oldum odasına koydum aldıklarımı öylece duruyo çok değişik duygular bu duyguları tatmak için çok beklemişiz boşuna :)
Sağolasın canım güzel anlyışın için,ilgilenmezmiyiz o bizim de prensesimiz maşallah,senin de dediğin gibi buradaki her anne ve her çocuk özel bizim için biz bir aile gibi olunca doğru yanlış fikrimizi söyleme ihtiyacı duyuyoruz.canım benim tşkr ederim valla gözüm aydın oldu :)) fitil konusuna gelince ben normalde ateş düşürücü şurup veriyorum ama kızım o gün kusuyordu o yüzden fitil attım ilacı kusmasın diye ama normalde ibufen calpol ve dolven veriyorum yanlış anlamam neden yanlış anlayayım hepimiz birbirimizin deneyimlerinden faydalanmıyormuyuz :) ayrıca ilgine çok tşkr ederim ....
iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Bugün uzmanı aradım öyle bir şey yok sıranı etkilemez dedi ama bakalım bekleyip göreceğiz. Ben de kıyafetler almak hazırlık yapmak istiyorum ama yaşını bilmediğim için yapamıyorum. Yaşımdan dolayı en az 4 yaşında olacak ama daha büyük te olabilirmiş.
Sevgili Sirona,senin hislerin çok kuvvetli.Oğlumun geleceği zamanı da bilmiştin.Çok teşekkür ederim güzel niyet ve duaların için.İnşalalh vatana,millete,anasına babasına hayırlı evlat olur.Askerliğini,mürüvvetini de görürüz inşallah.
ANNELER BAŞVURU İL TERCİH MELEĞİ MELEĞİNE KAVUŞTU
Ogultoprak 30.12.2010 Ankara terk erkek 23.05.2012
Umut59 07.01.2011 kız-erkek 27.01.2012
Ecem14 25.03.2011 İzmir terk-rıza kız 25.06.2012
Lee26 06.2009 kız-erkek 29.06.2012
Merer 05.10.2011 Ankara terk-rıza kız-erkek 20.07.2012
Herdemk . 03.2012 erkek 24.08.2012
cindy74 31.08.2012 kız
Pırılım 27.09.2011 kız 03.09.2012
HeidiAnkara 21.11.2011 Ankara terk erkek 02.10.2012
esma16 13.09.2012 Bursa terk-rıza erkek 28.12.2012
kukusum 16.09.2011 kız 28.09.2012
ADAYLARIMIZ BAŞVURU İL TERCİH MELEĞİ EV ZİYARETİ MELEĞİNEKAVUŞTU
koz13 kız
Otuznisan 21.10.2011 Adana kız
serap 05.12.2011 istanbul erkek
Sermuh 23.12.2011 istanbul terk-rıza kız
destina0706 01.2012 Erzurum kız
Malibu52 16.01.2012 istanbul terk-rıza kız
cvcv 31.01.2012 Edirne kız-erkek
Ayaz84 08.02.2012 istanbul terk-rıza kız(ikiz)
5059 01.04.2012 izmir terk-rıza kız
gcs 02.04.2012 istanbul terk-rıza kız
Utku07 10.05.2012 Ankara kız
DamlaUmut 13.09.2012 istanbul terk-rıza kız-erkek
Betus11 25.09.2012 kız-erkek(ikiz)
hasel06 01.10.2012 Ankara Terk-rıza kız erkek
Tenarr 23.10.2012
effsa 30.10.2012 Denizli Terk-rıza Kız-erkek 25.02.2013(Ziyaret)
limony 16.11.2012 İzmir Terk-rıza kız
minapia 20.11.2012 Antalya kız
hayalimmm84 14.12.2012 terk-rıza kız
zaman 04.01.2013 istanbul terk kız
fillo 01.2013
LVNY 01.02.2013 isytanbul
4 yaşda çok tatlı bir yaş, bilmiş. cin mi cin.. "annneeemmmm" diyip boynunuza atladığındaki mutluluk 4de de aynı 6da 7de de.. inşallah biran önce kavuşursunuz, bekar anne olabilirm bende ilerde, takipteyim
Sağolasın canım güzel anlyışın için,ilgilenmezmiyiz o bizim de prensesimiz maşallah,senin de dediğin gibi buradaki her anne ve her çocuk özel bizim için biz bir aile gibi olunca doğru yanlış fikrimizi söyleme ihtiyacı duyuyoruz.
Tekrar hayırlı olsun canım,uzmanına sorman iyi olmuş için daha rahat olur,senin adına sevindim ve tekrar bu güzel kararın ve cesaretin için de tekrar tebrik ederim
kızlar merhaba benide yazın listenize:) başvurumuzu yaptık ilk görüşmemizi yaptık ve evrakları teslim ettik.yanlız çok kafam karışık yardım edin lütfenbugun danışmanımız bize nasıl bir bebek istediğimizi sordu (terk,rıza vs) bizde farketmez dedik ama terk bebeklerle ilgili çok bilgileri olmuyomuş özgeçmiş anlamında birde davası devam eden ve verilen bebekler varmış onada tamam dedik ama çok karıştım bu sürede aile vazgeçebiliyomuş mahkemeye başvurabiliyomuş korktum çok tamam bizi herşeye hazırlıyolar ama bu ihtimal beni çok korkutuyo sizede söylendimi bunlar fikirleriniz benim için çok önemli yardımcı olun neolur bide bebkler için hep dedi ki çok sağlıklı olmuyolar beklentileriniz yüksek olmasın eğer bebek ailesi tarafından geri istenirse kurum size yeni bebek verecek dendi bu ne anlamadım pazardan meyve mi alıyoruz ya ???? kızlar bişeyler söyleyin bana kafam allak bullak yardım edin ([/QUOT
Ben de uzmanla dün konuştum. Ailelerin geri istemesi beni de korkutmuştu ama genelde ender oluyormuş ve mahkeme safhasında kalıyormuş. Kurum tarihinde sadece 1 çocuk geri verildi dedi uzman. Sağlıkları da bugüne kadar iyi bakılmadıkları için pek yerinde olmayabiliyor dedi. İyi bakım ve sevgiyle kısa sürede akranlarını yakalıyorlarmış. Ben eminim onları bir kaç ayda tosuncuk yaparım. Gönlünü ferah tut.
Benim için de yaşı farketmiyor. Hem gelir gelmez anne diyeceği için seviniyorum. Bekar anne olmak istediğim için çevrem çok tepki gösterdi ama ben aldırmadım. Başvuruyu yaptıktan sonra ciddi olduğumu anlayıp sustular nihayet.
sağol canım bizi çok korkuttular kafam karmakarışık seçici olursak şansımızı azalttığımızı söylediler mutluyum,şaşkınım,korkuyorum,karmançormanım. ev görüşmesi için beklicez artık bir yola girdik ve alnımıza ne yazılıysa onu yaşıcaz...
kızlar merhaba benide yazın listenize:) başvurumuzu yaptık ilk görüşmemizi yaptık ve evrakları teslim ettik.yanlız çok kafam karışık yardım edin lütfenbugun danışmanımız bize nasıl bir bebek istediğimizi sordu (terk,rıza vs) bizde farketmez dedik ama terk bebeklerle ilgili çok bilgileri olmuyomuş özgeçmiş anlamında birde davası devam eden ve verilen bebekler varmış onada tamam dedik ama çok karıştım bu sürede aile vazgeçebiliyomuş mahkemeye başvurabiliyomuş korktum çok tamam bizi herşeye hazırlıyolar ama bu ihtimal beni çok korkutuyo sizede söylendimi bunlar fikirleriniz benim için çok önemli yardımcı olun neolur bide bebkler için hep dedi ki çok sağlıklı olmuyolar beklentileriniz yüksek olmasın eğer bebek ailesi tarafından geri istenirse kurum size yeni bebek verecek dendi bu ne anlamadım pazardan meyve mi alıyoruz ya ???? kızlar bişeyler söyleyin bana kafam allak bullak yardım edin (
bizim toplumumuzun en çok sevdiği şeydir eleştirmek.. ama sen tığkı diğer annelerimiz gibi yanında oalnlarla mutlu mesut yaşayacaksın diğerleri de mecburen kabullenecek onları çok ilgilendirmiyor zaten. bütün annelerimiz aynı sıkıntıyı çekiyor malesef..
bana öyle geliyorki sizin çocuğun yaş aralığı çok bekletmez gibi... tüm türkiye seçtiniz inşallah.. detaylar yazmıyo listede eklesek ya
Evet tüm Türkiye seçtim. Terk/rıza, kız-erkek farketmez dedim. Ama benim yaş grubumda, 4+ yaş yani, daha azçocuk geliyormuş. 3-4 yıldır bekleyen aileler olduğunu söyledi. İsterseniz istenmeyen çocuklara başvurun dedi. Ufak tefek engelleri olan yada yüzünde edeninde yara izi veya leke olan, ne bileyim örneğin 6 pamaklı olan çocuklar istenmiyormuş. Ben bunu da kabul ettim. Böyle bir çocuk teklif etseler nasıl hayır diyebilirimki zaten. Kıyamam tedavi ettirmek isterim. Hem yarın bizim başımıza ne geleceği belli mi ? Böyle çocukları bir an evvel aile sahibi yapabilmek için daha hızlı davranıyorlarmış. Bu yüzden başvurudan 3 ay sonrasına ev ziyareti verdiler. Diğerleri daha uzun bekliyormuş sanırım.
Nisana çok var ama şimdiden çok heyecanlıyım.
Allah hayırlısını versin. tez zamanda kavuşun inşallah. 3-4 yıl diyince çok şaşırdım.. ben ileri yaşlarda daha çabuk sıra gelir sanıyordum ne kadar ters köşe oldu.
Doğru söylüyorsun başımıza ne gelceği beli değil, her çocuğun aile sevdigisne ihtiyacı vardır. altıparmaklı çocukları neden istemiyorlarmış ya hayret bişey ameliyat edilebilir, ameliyat edilmese ne olur saki değil mi.. ruhu sevgisi önemli olan.. tebrik ederim sizi.. nisana da az var hani şimdiden heycan sarmıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?