Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

ne güzel belki sen de çocuğunla çıkarsın alışverişe üstüne göre alırsın herşeyini.

Sevgili HeidiAnkara,

Oğlunun diş budağını kutlarım (herhalde böyle denir :)), inşallah pilotluk diplomasını da buradan müjdelersin ve bizde seni kutlarız.
O günleri de görmen dileğiyle...

Çok güzel şeyler yazmışsın.İnşallah canım.Sen de evladınla nice mutluluklar yaşar ve onunla gurur duyarsın.

canım ne güzel şeyler yapmışsın okurken bile çok heycanlandım inşallah tüm bekleyen annelerde yaşarlar bu duyguları dua edin bizler için annelerin duası çabuk olurmuş

allah her zaman böyle mutlu günler nasip etsin. kızımında bir dişi patladı çok sevindik anneanne bir tane daha çıksında diş buğdayı yapalım dedi bekliyoruz yan dişide patlayacak galiba :)))
Destina,Sima ve tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.Evlatlarımızla yüzümüz hep güler inşallah.

Çok güzel şeyler yazmışsın.İnşallah canım.Sen de evladınla nice mutluluklar yaşar ve onunla gurur duyarsın.

Merhaba Arkadaşım,

Ne güzel mutlulukar bunlar. İnşallah üniversite mezuniyetlerini gör, damat olduğunu gör. Oğlun ile mutluluğunuz daim olsun.

Sevgiler,

Sağolasın canım güzel anlyışın için,ilgilenmezmiyiz o bizim de prensesimiz maşallah,senin de dediğin gibi buradaki her anne ve her çocuk özel bizim için biz bir aile gibi olunca doğru yanlış fikrimizi söyleme ihtiyacı duyuyoruz.

Tekrar hayırlı olsun canım,uzmanına sorman iyi olmuş için daha rahat olur,senin adına sevindim ve tekrar bu güzel kararın ve cesaretin için de tekrar tebrik ederim

4 yaşda çok tatlı bir yaş, bilmiş. cin mi cin.. "annneeemmmm" diyip boynunuza atladığındaki mutluluk 4de de aynı 6da 7de de.. inşallah biran önce kavuşursunuz, bekar anne olabilirm bende ilerde, takipteyim

ne güzel dua ettin.. ağzına sağlık.. şuaralar listemizde hiç hareket yok.. keşke bir bebiş çıka gelse de yine sevinsek..
uzun süredir giremedim foruma biliyorsunuz, sırası yakınlaşan kimse yok mu..

Adımı görmek çok hoşuma gitti. Kendimi şimdiden sıram yaklaşmış hissettim

4 yaşda çok tatlı bir yaş, bilmiş. cin mi cin.. "annneeemmmm" diyip boynunuza atladığındaki mutluluk 4de de aynı 6da 7de de.. inşallah biran önce kavuşursunuz, bekar anne olabilirm bende ilerde, takipteyim

Benim için de yaşı farketmiyor. Hem gelir gelmez anne diyeceği için seviniyorum. Bekar anne olmak istediğim için çevrem çok tepki gösterdi ama ben aldırmadım. Başvuruyu yaptıktan sonra ciddi olduğumu anlayıp sustular nihayet.

kızlar merhaba benide yazın listenize:) başvurumuzu yaptık ilk görüşmemizi yaptık ve evrakları teslim ettik.yanlız çok kafam karışık yardım edin lütfen bugun danışmanımız bize nasıl bir bebek istediğimizi sordu (terk,rıza vs) bizde farketmez dedik ama terk bebeklerle ilgili çok bilgileri olmuyomuş özgeçmiş anlamında birde davası devam eden ve verilen bebekler varmış onada tamam dedik ama çok karıştım bu sürede aile vazgeçebiliyomuş mahkemeye başvurabiliyomuş korktum çok tamam bizi herşeye hazırlıyolar ama bu ihtimal beni çok korkutuyo sizede söylendimi bunlar fikirleriniz benim için çok önemli yardımcı olun neolur bide bebkler için hep dedi ki çok sağlıklı olmuyolar beklentileriniz yüksek olmasın eğer bebek ailesi tarafından geri istenirse kurum size yeni bebek verecek dendi bu ne anlamadım pazardan meyve mi alıyoruz ya ???? kızlar bişeyler söyleyin bana kafam allak bullak yardım edin(

Teşekkür ederim. Hatta 1 değil 2 kardeş olursa daha çok sevineceğim.

sağol canım bizi çok korkuttular kafam karmakarışık seçici olursak şansımızı azalttığımızı söylediler mutluyum,şaşkınım,korkuyorum,karmançormanım. ev görüşmesi için beklicez artık bir yola girdik ve alnımıza ne yazılıysa onu yaşıcaz...

bizim toplumumuzun en çok sevdiği şeydir eleştirmek.. ama sen tığkı diğer annelerimiz gibi yanında oalnlarla mutlu mesut yaşayacaksın diğerleri de mecburen kabullenecek onları çok ilgilendirmiyor zaten. bütün annelerimiz aynı sıkıntıyı çekiyor malesef..

bana öyle geliyorki sizin çocuğun yaş aralığı çok bekletmez gibi... tüm türkiye seçtiniz inşallah.. detaylar yazmıyo listede eklesek ya

bence hiç korkma, bak ne kadar ender oluyormuş. yüzbinde bir ihtimalden korkup evlat sevgisinden mahrum kalınır mı hiç. bir de şu var hayatta herşeyin ama herşeyin riski var, sürekli bunları düşünerek mi yaşıyoruz sanki yaşıyoruz ama hiçbiri olmuyor ama o ihtimaller kenarda duruyor. bırak öyle dursunlar düşünme bile.. bebeğini düşün, kollarına alacağın günü düşün. düşüncek şey mi kalmadı

seçici olmaktan kasıtları fazla detay olabilir. birkaç arkadaşımız söyledi kimi aileler sarışın, mavi gözlü vs. detaylı istekleri oluoyrmuş bunlar olabilir. terk rıza seçersen daha hızlı geliyor diye biliyorum.

Merhabalar,

Öncelikle aramıza hoşgeldin hayırlısı olsun. Herşey sorunsuz ve hızlı olsun bitsin :). Bizde ilk başvurduğumuzda aynı şeyleri anlattılar. Sonra uzamanımız dediki ilk görüşmede bunları anlatmak bizim görevimiz. Önce en kötüsünü anlatıyorlar, belkide tepkimizi ölçüyorlar. Sonra da dediki mahkemenin geri alması falan çok küçük bir ihtimal binde bir falan ama bizler bunları bilmeniz için anlatmak zorundayız. Hatta eynı sizde olduğu gibi genelde istenmeyen bebekler olduğundan yaşıtlarından biraz geri olabiliyorlar fakat iyi bakım ile hemen toparlanıyorlar o nedenle sizin uygulayacağınız bakımlar çok önmeli dedi. Tüm bunlara hazırmısınız dedi. İleriki yaşlarda çocuk ile (ergenlikte örneğin) aranızda sorun olduğunda bunları kaldırabilecekmisiniz dedi aslında her ailede bnunlar oluyor ama bunun geri dönüşü yok dedi. Bizde eşimle evet çok düşündük hazırız demiştik.
Dediğim gibi belkide emin olup olmadığımızı ölçmek istiyorlar. O nedenle kafan karışmasın arkadaşım.
Biyolojik olarak anne baba olsaydık bizlerin neler beklediğini gene bilemeyecektik sonunda. Hayatımızda ileride neler olur onu da bilmiyoruz ki. İyi düşünelim iyi olsun.
Tekrar çok tebrikler,

Sevgiler,

Evet tüm Türkiye seçtim. Terk/rıza, kız-erkek farketmez dedim. Ama benim yaş grubumda, 4+ yaş yani, daha azçocuk geliyormuş. 3-4 yıldır bekleyen aileler olduğunu söyledi. İsterseniz istenmeyen çocuklara başvurun dedi. Ufak tefek engelleri olan yada yüzünde edeninde yara izi veya leke olan, ne bileyim örneğin 6 pamaklı olan çocuklar istenmiyormuş. Ben bunu da kabul ettim. Böyle bir çocuk teklif etseler nasıl hayır diyebilirimki zaten. Kıyamam tedavi ettirmek isterim. Hem yarın bizim başımıza ne geleceği belli mi ? Böyle çocukları bir an evvel aile sahibi yapabilmek için daha hızlı davranıyorlarmış. Bu yüzden başvurudan 3 ay sonrasına ev ziyareti verdiler. Diğerleri daha uzun bekliyormuş sanırım.
Nisana çok var ama şimdiden çok heyecanlıyım.

Allah hayırlısını versin. tez zamanda kavuşun inşallah. 3-4 yıl diyince çok şaşırdım.. ben ileri yaşlarda daha çabuk sıra gelir sanıyordum ne kadar ters köşe oldu.
Doğru söylüyorsun başımıza ne gelceği beli değil, her çocuğun aile sevdigisne ihtiyacı vardır. altıparmaklı çocukları neden istemiyorlarmış ya hayret bişey ameliyat edilebilir, ameliyat edilmese ne olur saki değil mi.. ruhu sevgisi önemli olan.. tebrik ederim sizi.. nisana da az var hani şimdiden heycan sarmıştır

Hem de ne heyecan! Uzman okumam için çocuk gelişimiyle ilgili 2 kitap verdi. Bunalrı okuyun ev ziyaretine gelince üzerinde konuşuruz dedi. Ben şimdiden bitirdim.
Gelen aileler yıllarca çocuk sahibi olmak için uğraşmış o yüzden bazıları mükemmel bebek arıyorlar dedi. Bana da tuhaf geldi ama herkesin ruh hali ve yaşadıkları farklı oluyor tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…