30 yaşın üstündekilere küçük bebek verilmiyormuş doğrumu bu acaba ; şimde ben küçük bebek düşünüyorum ama
Teşekkürler canım,
Neler soruyorlar evde? Valla heycanlanıyorum. Yarın yazarım hemen.
Bizim uzmanımız daha önce anlattığı yasal durumlar hakkında tekrar bilgi vermişti. Sohbet tarzında geçmişti ancak arada ummadığım sorular sordu. Özgeçmişimizi sözlü olarak anlatmamızı istedi eşim ve benden ayrı ayrı. Sonra birbirimizi anlatmamızı istedi. En zorları bunlardı. Sonra etraftaki insanlara sorular sorduklarında nasıl cevaplar vermemiz gerektiği ile ilgili bilgiler verdi. Ailelerimizi sordu ve onların konuya verdikleri tepkileri. Eve üstten baktı. Hatta ben mutfaktaydım eşim ile gezdiler. Çocuk odasındaki pencereyi daha güvenli hale getirebilirsiniz demiş eşime. Neredeyse 1,5-2 saat oturduk. Sabahtan gelmişti. Hatta il müdürlüğü ile benim işyerim çok yakın seni de götürebiliriz demişti. Böyleydi canım merak etme sorunsuz bitecek buda. Bunlar en kolaylarıymış aslında beklemek çok daha zor. İyi haberlerini bekliyoruz. (Sıra konusunu sorabilirsen sevinirim.)
Sevgiler
Teşekkürler canım,
Neler soruyorlar evde? Valla heycanlanıyorum. Yarın yazarım hemen.
30 yaşın üstündekilere küçük bebek verilmiyormuş doğrumu bu acaba ; şimde ben küçük bebek düşünüyorum ama
ANNELER BAŞVURU İL TERCİH MELEĞİ MELEĞİNE KAVUŞTU
Ogultoprak 30.12.2010 Ankara terk erkek 23.05.2012
Umut59 07.01.2011 kız-erkek 27.01.2012
Ecem14 25.03.2011 İzmir terk-rıza kız 25.06.2012
Lee26 06.2009 kız-erkek 29.06.2012
Merer 05.10.2011 Ankara terk-rıza kız-erkek 20.07.2012
Herdemk . 03.2012 erkek 24.08.2012
cindy74 31.08.2012 kız
Pırılım 27.09.2011 kız 03.09.2012
HeidiAnkara 21.11.2011 Ankara terk erkek 02.10.2012
esma16 13.09.2012 Bursa terk-rıza erkek 28.12.2012
kukusum 16.09.2011 kız 28.09.2012
ADAYLARIMIZ BAŞVURU İL TERCİH MELEĞİ EV ZİYARETİ MELEĞİNEKAVUŞTU
koz13 kız
Otuznisan 21.10.2011 Adana kız
serap 05.12.2011 istanbul erkek
Sermuh 23.12.2011 istanbul terk-rıza kız
destina0706 01.2012 Erzurum kız
Malibu52 16.01.2012 istanbul terk-rıza kız
cvcv 31.01.2012 Edirne kız-erkek
Ayaz84 08.02.2012 istanbul terk-rıza kız(ikiz)
5059 01.04.2012 izmir terk-rıza kız
gcs 02.04.2012 istanbul terk-rıza kız
Utku07 10.05.2012 Ankara kız
DamlaUmut 13.09.2012 istanbul terk-rıza kız-erkek
Betus11 25.09.2012 kız-erkek(ikiz)
hasel06 01.10.2012 Ankara Terk-rıza kız erkek
Tenarr 23.10.2012
effsa 30.10.2012 Denizli Terk-rıza Kız-erkek 25.02.2013(Ziyaret)
limony 16.11.2012 İzmir Terk-rıza kız
minapia 20.11.2012 Antalya kız
hayalimmm84 14.12.2012 terk-rıza kız
zaman 04.01.2013 istanbul terk kız
fillo 01.2013 Terk-rıza Kız-erkek
LVNY 01.02.2013 istanbul
tu runcu 12.02.2013
sevgili limony buradaki koruyucu ailerle ilgilenen bir tanıdığımdan yardım aldım ev ziyareti hakkında malum bizimde yaklaşıyor sürekli araştırma halindeyim seninlede paylaşmak isterim genelde evdeki ilişkimizden değilde çocukla beraber düşüncelerinizden bahsedin dedi işte gelince şöyle isteyorum böyle istiyorum diye daha sonra biz araştırıyoruz ama yinede sizin önereceğiniz bir kitap varmı kendimizi daha fazla nasıl geliştire biliriz biz ona yeterli bir anne baba olmak istiyoruz şimdiden odada ne gibi hazırlıklar yapmalıyız bunları sorabilirsin demişti oda sana şunları sorabilir evlenme tarihi özel günlerinizi nasıl geçirirsiniz genelde ilk özürü kim diler küsermisiniz ne sıklıkla hediyeler alırsınız eşinize okul yakınmı hastene park falan bibirinizi kırdığınızda ilk adımı kim atar neden bu yolla çocuk sahibi olmak istediniz çocuk size neyi ifade ediyor daha bu gibi genel şeyler canım ama biz güçlü anneleriz allahın izniyle bunlarıda atlatırız bugün güzel haberler aldım arkadaşım bayandan dedimki sıra yokmuş ama yavaş ilerliyormuş galiba sizin bir bilginiz varmı dedim oda merak etme çok beklemessiniz çok hızlandı hale hazırda var bebekler ama mahkemesi biten yerleştiriliyor ailelerin yanına dedi o kadar mutlu oldumki anlatamam burası bir izmir kadar büyük değil canım haber hızlı yayılır geçen yazmıştım sana galiba yuvaya çocuklar gelmiş diye doğruymuş inşallah bizim bebeğimizde vardır içinde ama asla uzmanla zıtlaşmayın dedi çok övdü bizim uzmanı bilmiyorum hayırlısı işini çok iyi bilir eğer sizin uygun olduğunuza kanat ederse çok uzatmaz dedi hemen yaz canım galiba senin yarındı yanlışmı hatırlıyorum bilemedim onlar gidince acele yaz çok merak ediyorum inşallah çok güzel geçer dualarım seninle sevgiler
sevgili limony buradaki koruyucu ailerle ilgilenen bir tanıdığımdan yardım aldım ev ziyareti hakkında malum bizimde yaklaşıyor sürekli araştırma halindeyim seninlede paylaşmak isterim genelde evdeki ilişkimizden değilde çocukla beraber düşüncelerinizden bahsedin dedi işte gelince şöyle isteyorum böyle istiyorum diye daha sonra biz araştırıyoruz ama yinede sizin önereceğiniz bir kitap varmı kendimizi daha fazla nasıl geliştire biliriz biz ona yeterli bir anne baba olmak istiyoruz şimdiden odada ne gibi hazırlıklar yapmalıyız bunları sorabilirsin demişti oda sana şunları sorabilir evlenme tarihi özel günlerinizi nasıl geçirirsiniz genelde ilk özürü kim diler küsermisiniz ne sıklıkla hediyeler alırsınız eşinize okul yakınmı hastene park falan bibirinizi kırdığınızda ilk adımı kim atar neden bu yolla çocuk sahibi olmak istediniz çocuk size neyi ifade ediyor daha bu gibi genel şeyler canım ama biz güçlü anneleriz allahın izniyle bunlarıda atlatırız bugün güzel haberler aldım arkadaşım bayandan dedimki sıra yokmuş ama yavaş ilerliyormuş galiba sizin bir bilginiz varmı dedim oda merak etme çok beklemessiniz çok hızlandı hale hazırda var bebekler ama mahkemesi biten yerleştiriliyor ailelerin yanına dedi o kadar mutlu oldumki anlatamam burası bir izmir kadar büyük değil canım haber hızlı yayılır geçen yazmıştım sana galiba yuvaya çocuklar gelmiş diye doğruymuş inşallah bizim bebeğimizde vardır içinde ama asla uzmanla zıtlaşmayın dedi çok övdü bizim uzmanı bilmiyorum hayırlısı işini çok iyi bilir eğer sizin uygun olduğunuza kanat ederse çok uzatmaz dedi hemen yaz canım galiba senin yarındı yanlışmı hatırlıyorum bilemedim onlar gidince acele yaz çok merak ediyorum inşallah çok güzel geçer dualarım seninle sevgiler
Teşekkürler canım tavsiyeler için evet yarın ziyaret, seninde 25 şubat değilmi?.
Sonrasında hemen yazarım.
sevgiler,
Kesinlikle görür görmez evladınız olarak düşünün hiç bir özellik aramayın.Benim oğlumun ilk gördüğümüz hali ile şimdiki hali arasında dünyalar kadar fark var.Kesinlikle zayıf,çok bakımsız,biraz hasta(Bizimki üşütmüştü,kulakları iltihaplı,burnu tıkalı ve devamlı öksürüyordu.Geceleri burnu tıkalı olduğu için nefes alamıyor,tıslıyordu.)Çok tedirgin ve ürkekti,hiç gülmüyordu.İnanmazsınız belki ama hatları bile değişti ve giderek bize çok benziyor,dünya tatlısı oldu.Tabi huyu,şansı güzel olsun.Hayırlı evlat olsun.Ayrıca mutlu rahat bir bebek.Bakım,ilgi,sevgi nereye değerse orayı çok güzelleştiriyor.tek kalbiniz temiz olsun.Zaten buradaki anne adayları hep ince ruhlu ve temiz kalpli ve evlat aşkıyla yanan insanlar.
Nasıl güzel yürekli eli öpülesi insanlarsınız geriye dogru epeyce sayfa okudum . Bir an önce beklediginiz yavrularınıza kavuşursunuz inşallah Rabbim beklerken sabır versin. Dualarım sizlerle güzel yürekli bayanlar inanılmaz duygulandım ve heyecanlandım okuduklarım karşısında
slm kızlar bugün size güzel bir haber vermeye geldim aramızda bir arkadaşımız bugün büyük ihtimalle bebeğine kavuşacak şuanda işlemlerini yapıyor adını söylemeyecem biraz merak edin diye :))) açıkçası yazıyı yazıyorum ama onunda haberi yok yazdığımdan :)) bugün minik bir prensesimiz daha olacak bilginize :))))))
slm kızlar bugün size güzel bir haber vermeye geldim aramızda bir arkadaşımız bugün büyük ihtimalle bebeğine kavuşacak şuanda işlemlerini yapıyor adını söylemeyecem biraz merak edin diye :))) açıkçası yazıyı yazıyorum ama onunda haberi yok yazdığımdan :)) bugün minik bir prensesimiz daha olacak bilginize :))))))
sevgili sima allah meleğiyle bir ömür boyu mutlu etsin inşallah çok güzel bir insan anneleği fazlasıyla hak ediyor şimdi konuştum telefonlarını kapat tadını çıkar dedim o kadar sevindimki anlatamam
ev ziyaretinde eşlerin bir arada olmasını istiyorlar. birde sizden fotoğraf istedilermi? aile meclislerinde eşle dostla çekilmiş 5 er tane fotoğraf istemişlerdi. ev ziyaretinde fotoğrafları vermiştik. :) durumunu espirili bir dille anlatmışsın vallahi gülümsettin beni sen çok yaşa emi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?