Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
30 yaşın üstündekilere küçük bebek verilmiyormuş doğrumu bu acaba ; şimde ben küçük bebek düşünüyorum ama

Merhaba Canım,

40 yaş biliyorum. Evde kimin yaşı küçükse çocuk ile arasında maksimum 40 yaş olmalı diyorlar. 40 sonra birer yaş artıyor.

Teşekkürler canım,

Neler soruyorlar evde? Valla heycanlanıyorum. Yarın yazarım hemen.

Bizim uzmanımız daha önce anlattığı yasal durumlar hakkında tekrar bilgi vermişti. Sohbet tarzında geçmişti ancak arada ummadığım sorular sordu. Özgeçmişimizi sözlü olarak anlatmamızı istedi eşim ve benden ayrı ayrı. Sonra birbirimizi anlatmamızı istedi. En zorları bunlardı. Sonra etraftaki insanlara sorular sorduklarında nasıl cevaplar vermemiz gerektiği ile ilgili bilgiler verdi. Ailelerimizi sordu ve onların konuya verdikleri tepkileri. Eve üstten baktı. Hatta ben mutfaktaydım eşim ile gezdiler. Çocuk odasındaki pencereyi daha güvenli hale getirebilirsiniz demiş eşime. Neredeyse 1,5-2 saat oturduk. Sabahtan gelmişti. Hatta il müdürlüğü ile benim işyerim çok yakın seni de götürebiliriz demişti. Böyleydi canım merak etme sorunsuz bitecek buda. Bunlar en kolaylarıymış aslında beklemek çok daha zor. İyi haberlerini bekliyoruz. (Sıra konusunu sorabilirsen sevinirim.)

Sevgiler

Saol canım,

sormazmıyım hiç sırayı. Yazacağım hemen.

Sevgiler,

Teşekkürler canım,

Neler soruyorlar evde? Valla heycanlanıyorum. Yarın yazarım hemen.

sevgili limony buradaki koruyucu ailerle ilgilenen bir tanıdığımdan yardım aldım ev ziyareti hakkında malum bizimde yaklaşıyor sürekli araştırma halindeyim seninlede paylaşmak isterim genelde evdeki ilişkimizden değilde çocukla beraber düşüncelerinizden bahsedin dedi işte gelince şöyle isteyorum böyle istiyorum diye daha sonra biz araştırıyoruz ama yinede sizin önereceğiniz bir kitap varmı kendimizi daha fazla nasıl geliştire biliriz biz ona yeterli bir anne baba olmak istiyoruz şimdiden odada ne gibi hazırlıklar yapmalıyız bunları sorabilirsin demişti oda sana şunları sorabilir evlenme tarihi özel günlerinizi nasıl geçirirsiniz genelde ilk özürü kim diler küsermisiniz ne sıklıkla hediyeler alırsınız eşinize okul yakınmı hastene park falan bibirinizi kırdığınızda ilk adımı kim atar neden bu yolla çocuk sahibi olmak istediniz çocuk size neyi ifade ediyor daha bu gibi genel şeyler canım ama biz güçlü anneleriz allahın izniyle bunlarıda atlatırız bugün güzel haberler aldım arkadaşım bayandan dedimki sıra yokmuş ama yavaş ilerliyormuş galiba sizin bir bilginiz varmı dedim oda merak etme çok beklemessiniz çok hızlandı hale hazırda var bebekler ama mahkemesi biten yerleştiriliyor ailelerin yanına dedi o kadar mutlu oldumki anlatamam burası bir izmir kadar büyük değil canım haber hızlı yayılır geçen yazmıştım sana galiba yuvaya çocuklar gelmiş diye doğruymuş inşallah bizim bebeğimizde vardır içinde ama asla uzmanla zıtlaşmayın dedi çok övdü bizim uzmanı bilmiyorum hayırlısı işini çok iyi bilir eğer sizin uygun olduğunuza kanat ederse çok uzatmaz dedi hemen yaz canım galiba senin yarındı yanlışmı hatırlıyorum bilemedim onlar gidince acele yaz çok merak ediyorum inşallah çok güzel geçer dualarım seninle sevgiler

ooofff bu bekleyen anneler listesi çok uzadı biraz da üst listeye alsak artık birkaç kişi

Teşekkürler canım tavsiyeler için evet yarın ziyaret, seninde 25 şubat değilmi?.
Sonrasında hemen yazarım.

sevgiler,

Son düzenleme:

effsacığım,
bu arada senin için çok sevindim. İnşallah sana sıra çabucakk gelir. Bekletmez bebiş.

sevgiler,

Teşekkürler canım tavsiyeler için evet yarın ziyaret, seninde 25 şubat değilmi?.
Sonrasında hemen yazarım.

sevgiler,

evet canım 25 şubat hayırlısı bakalım inşallah kolay geçer aslında kolay geçecek bizler kendimizden eminiz ama heralde çok heycanlıyız ondan herhangi aksilik çıksın istemiyoruz bunlarda güzel heycanları olsa gerek inşallah arkasıda çabucak gelir

Nasıl güzel yürekli eli öpülesi insanlarsınız geriye dogru epeyce sayfa okudum . Bir an önce beklediginiz yavrularınıza kavuşursunuz inşallah Rabbim beklerken sabır versin. Dualarım sizlerle güzel yürekli bayanlar inanılmaz duygulandım ve heyecanlandım okuduklarım karşısında

sevgili heidiankara

ne güzel anlattın evet çok doğru dedin... bende kızımı gördüğümde burnu akıyor, göğsü hırıl hırıl ötüyor hastamıdiye sorunca kırk çocuk bir arada maalesef birbirinden kapıyorlar dendi. eve geldi, ikinci gün orta kulak iltahaplanması yaşadık gözler hüzünlü, ağlamaklı bakıyor sanki ama bana bakıpta gülücük atması varya ne hastalığı ne zayıflığı hiçbir şey düşündürmüyor insana :)) tombik kızım ...
bakıyorumda evladına kavuşan herkes aynı şeyleri yaşıyor.. o kadar mutluyum ki ama bir o kadarda korkuyorum mutluluğum bozulacak diye allahtan hayırlısını diliyoırum

merhaba sevgili arkadaşlarım.dün verilen linkte koruyucu annenin hatıralarını okudum çok duygulandım.zaten eşimle planlarımızda Allah izin verirse evlat edinmek vardı iyice netleşti zihnimizde.en azından koruyucu aile olmak daha sonrasında nüfusumuza almak için. ayrıca görümcem de geç evlendi ve sağlık nedenleri ile bebeği olmaması büyük ihtimal şuan tedavi görüyor.tedavi sonucuna göre bu konuyu kendilerine de açmaya karar verdik. Bir can a sahip çıkmak onun ailesi olmak onların da çok isteyeceği birşeydir eminim.
Şuara ki yoğunluk ve maddi durumları atlattıktan sonra koruyucu ailelik için başvuracağız biz de. Evladımıza kardeş olacak bir can ı ailemize katacağız Allahın izni ile. dünden beri bu kadar netleştirdiğimiz için acayip bir huzur var içimde sürekli gülümsüyorum.daha ortada başvurumuz bile olmamasına rağmen sanki yavrum orda beni bekliyor gibi hissediyorum.
Siz de yazın kızlar yavrularınızı, yaşadıklarınızı, mutluluklarınızı yazın ki daha çok kişiye ulaşsın bu güzellikler....
Yalnız kafamı kurcalayan tek bir nokta var. Evet oğluma sunduğum her imkanı o yavruma da sunacağım,evimizde, dışarda oğluma bir sarılıyorsam ona on sarılacağım belki. ancak oğlumu koleje gönderme fikrim var ve ikinci bir kolej masrafını üstlenmemiz imkansız gibi. O yavrumu ayırmış gibi de olmak istemiyorum. Bakalım buna da bir çözüm bulacağız elbet. Olmadı el ele verdirip kardeş kardeş devlet okuluna göndeririz :)

sevgili leloss güzel dileklerin için çok çok teşekkürler allahta senin kalbinde ne kadar dilek varsa kabul etsin inşallah sevgiler

slm kızlar bugün size güzel bir haber vermeye geldim aramızda bir arkadaşımız bugün büyük ihtimalle bebeğine kavuşacak şuanda işlemlerini yapıyor adını söylemeyecem biraz merak edin diye :))) açıkçası yazıyı yazıyorum ama onunda haberi yok yazdığımdan :)) bugün minik bir prensesimiz daha olacak bilginize :))))))

Ne güzel bir haber. Çok sevindim ben bile heyecanlandım.

sevgili sima allah meleğiyle bir ömür boyu mutlu etsin inşallah çok güzel bir insan anneleği fazlasıyla hak ediyor şimdi konuştum telefonlarını kapat tadını çıkar dedim o kadar sevindimki anlatamam

sevgili sima allah meleğiyle bir ömür boyu mutlu etsin inşallah çok güzel bir insan anneleği fazlasıyla hak ediyor şimdi konuştum telefonlarını kapat tadını çıkar dedim o kadar sevindimki anlatamam

Her kimse çok sevindim yaşasın bir anne adayımız daha anne oldu acaba kim?

merhaba herdemk bişey sormak istiyorum sana. toplamda 10 tane eşinin, senin ve başkalarının da olduğu fotoğraf mı istediler? yoksa sadece sen ve eşinin olması yeterli mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…