herkese merhaba yorum yapan,telkin eden yol gösteren ve benide sıraya yazan:) herkese sonsuz teşekkürler çalıştığım için fazla giremiyorum siteye.bebeğine kavuşanları çokkkkkkkkkkkkkk çok tebrik ediyorum.uzmanımız ev ziyaretine gelecek o arayıp haber verecekmiş bize bikaç kitap önerdi okumamız için çocuk yetiştirmekle ilgili bunlardan konuşuruz dedi birde ev ziyaretinde siz olmasanızda olur biri bize kapıyı açsın yeter dedi şaşırdım tabiki evde olucaz.biz istanbuldan başvurduk 0 yaş dedik terk rıza farketmez dedik kız erkekte öyle. 0 yaş deyip bebeğine kavuşanlar nekadarlıktı bebekleriniz size geldiğinde çok merak ediyorum bişeyler almaya başlıcamda :)birde ben emzirmek istiyorum bebeğimi sizlerden emzirebilenler varmı??? ailelerimiz çok olumlu bakmıyo bize bu daüzüyo bizi ne yapsak bilemedikyine soru yağmuru oldu biliyorum ama sizden başka sorabilecek beni anlayacak kimsem yok ve sizin gönlünüz çok buyuk bana yardımcı olacağınızı biliyorum :) son bi soru istanbuldan başvuranlar ortalama nekadar bekledi? sizleri seviyorum şimdiden çokkkkk teşekkürler
önce kuruma gittik ,herzaman korkum bir kaç dosya arasından seçim yapmaktı Rabbim yüzümüze güldü tek dosya baktık.eşimle okuduk ve hadi gidelim kızımızı almaya dedik dosyada resim filan yoktu ,isterdim ki küçük olsun büyük olsada hep kurumda kalmış olsun ve istediğim gibi doğmuş ve ertesi günü kurum takibine geçmiş .neyse çıktık yola kızımızı görmeye....
biz bebeklerin yanına giredik sadece kızımızı bizim yanımıza getirdiler.kızımızı beklerken görevli bayan bana ve eşime baktı sonra eşime döndü size çok benziyor dedi .tabi biz şaşkın bekliyoruz ağlamamak için kendimi her saniyede zor tuttum bu gün ağlamak günü değildi etrafımdakilere de hep ağlamayın diye telkin ettim.korktuğum kalbim nasıl dayanır derdim ,öyle bir dayandım öyle bir dayandım ki darısı bekleyen herkeze.ağlayarak kızımı korkutmak istemedim o ilk saniyelerde karşısında ağlayan salya sümük bir anne görsün istemedim..ve öyle oldu .sanki o bizimdi hep ve biz onu geçici bırakmışızda almaya gitmişiz gibiydi..hayallaerimde olan bebeğin tıpkısı tompik bir bebek..ne kadar ağlamadık desem de eşimde bende bir ara gözlerimiz dopdolu haldeydik özellikle ilk geldiği anda ve gerçekten kızım babasına benziyor...herzaman sana benzeyen bir kızım olsun derdim ...öyle hayal ederdim öyle oldu...Şükürler olsun Allahıma..
kuruma dönüp hızlıca evrakları sonuçlandırdık ve mesai saaitinin bitimize az bir süre kala kızımızı almaya yetiştik..
şimdi evde uyuyor ilk gecemiz sıkıntılıydı 2 saatte bir uyandı ..dün gecemiz nispeten daha rahattı ..sanırım alışıyor...
sormak ıstedıklerım genel anlamda mahkeme surecının nasıl gectıgı.hıc bı bılgım yok.etrafımda hıc daha once bu sureclerı gecırmıs bızım durumumuz gıbı olan ınsalar yok.ben mahkemede bızı ne beklıyor korkmam ya da korkmamam gereken neler var,tedırgınlıgım olmalımı olmamalı mı onları merak edıyorum.sımdıden yardımcı oldugunuz ıcın tsk ederm..
bır yılı doldurmamıza uc ay gıbı bı zmn kaldı.
kişisel fotoğrafları istemediler grup içinde çekilmiş fotoğraflardan istediler. mesela tatilde,yılbaşı kutlamasında,arkadaş doğumgününde vb. tek başımıza olan fotoğrafları almadılar. benim ve eşimin bir kaç çocukla bebekle çekilmiş fotoğraflarımız vardı onları aldılar. aslında kurumdakinin görsel zevkine ve anlayışına bağlı sanırım. sıkma kendini bir kaç resim götür onlar aralarından seçerler.
sormak ıstedıklerım genel anlamda mahkeme surecının nasıl gectıgı.hıc bı bılgım yok.etrafımda hıc daha once bu sureclerı gecırmıs bızım durumumuz gıbı olan ınsalar yok.ben mahkemede bızı ne beklıyor korkmam ya da korkmamam gereken neler var,tedırgınlıgım olmalımı olmamalı mı onları merak edıyorum.sımdıden yardımcı oldugunuz ıcın tsk ederm..
bır yılı doldurmamıza uc ay gıbı bı zmn kaldı.
Merhaba yüreği güzel anneler,benim umudum bu ay da suya düştü ve önümüzdeki ayda kesin belli bir akibetimiz yok,moralim çok bozuk ağladım üzüntümden,yani 2. sıra 3. yada 1. sırada olman şansın yaver gitmiyorsa yada ruhsuz insanlara mahkum kalmışsan pek fark etmiyormuşsun onu anladım bugün.Kafam kazan gibi canım oğlum oda heyecanla haber beklerken ona hiç bir şey söylemedim üzülmesin diye o minik kalbi hayal kırıklığına uğramasın diye,o okuldayken çookk ağladım ne bileyim çok kötüyüm tarif edemem ruh halimi.Bunda da bir hayır var demekten başka bir şey gelmiyor elimden.İnşallah ilkbahara kavuşuruz kızımızla ve oğlum çok özlediği kardeşine sarılır biran önce.İnşallah burada bekleyen tüm anneler benim gibi bazı tuhaf insanlara takılmazsınız.Sizler çok beklemeden sıralarınız ilerlesin inşallah.
Merhaba yüreği güzel anneler,benim umudum bu ay da suya düştü ve önümüzdeki ayda kesin belli bir akibetimiz yok,moralim çok bozuk ağladım üzüntümden,yani 2. sıra 3. yada 1. sırada olman şansın yaver gitmiyorsa yada ruhsuz insanlara mahkum kalmışsan pek fark etmiyormuşsun onu anladım bugün.Kafam kazan gibi canım oğlum oda heyecanla haber beklerken ona hiç bir şey söylemedim üzülmesin diye o minik kalbi hayal kırıklığına uğramasın diye,o okuldayken çookk ağladım ne bileyim çok kötüyüm tarif edemem ruh halimi.Bunda da bir hayır var demekten başka bir şey gelmiyor elimden.İnşallah ilkbahara kavuşuruz kızımızla ve oğlum çok özlediği kardeşine sarılır biran önce.İnşallah burada bekleyen tüm anneler benim gibi bazı tuhaf insanlara takılmazsınız.Sizler çok beklemeden sıralarınız ilerlesin inşallah.
Canım,
Üzülme nolur, her işte bir hayır vardır demekten başka çare yok evet. Haber mi geldi? Kurumu mu aradın?
Hani daha önce arkadaşlar yazmıştı. 5. sıra demişlerdi fakat birkaç gün sonra aramışlar gelin bebeğinizi görün diye. Belkide sizinde öyle olur. Hiç belli olmaz. Zaten bu sıra işi bir acayip.
Üzülme arkadaşım.
Sevgiler,
sevgili destina nedir seni böyle karamsarlığa düşüren arkadaşım çok üzüldüm yazdıklarına eminim buradaki herkes okuyunca üzülecek herşeyde vardır bir hayır demekten başka bişey gelmiyor elimizden ama karamsar olma ne olur umudunu asla kaybetme kızına kavuşacaksın öyle yada böyle ne olduda sıra değişti gene bilmiyorum ama oğlunada bahsetme bence yavrucağın hevesi kırılmasın bizlerde kırılganız hassasız ama o kocaman yürekli abi bizlerden daha daha kırılgandır sana allahtan sabır diliyorum hepimize tabiki yaşadıklarımız kolay şeyler değil yazmışsın sizler çok beklemeden sıranız ilerlesin diye ama dularını asla kendindende eksik etme bizimde dularımız seninle önünde her ne engelse kızına kavuşmak için allah onu ortadan kaldırsın hangi tuhaf insanın eline kaldıysa kızının gelişi allah onada doğru yolu göstersin inşşallah dularım seninle sevgiler
merhaba arkadaşım hayırlı olsun rabbim içinden ne geçiyorsa onu nasip etsin kocaban hoşgelddddiiiiiiiiinnnnnnnnn aramıza sevgiler
şahanesin çok sevindim ve çok teşekkür ederim önerilerin için bize bir kitap listesi verdi ama 2 tane önerdi "çocuğunuza sınır koymak yazar:robertj.mackenzie" diğeride "çocuğunuzun ilk 6 yılı" bunun yazarı türk.sen istanbuldanmı başvurdun?nekadarlıktı bebeğin geldiğinde bide aileler yumuşarmı sence sizinkilerin tepkisi nasıl oldu? bide emzirmeye nasıl başladın makine mi kullandın yoksa bebiş mi emdi?? şimdiden çokkkk teşekkür ederim iyiki varsın :)
verdiğin bilgiler için çok teşekkürler hemdemk. peki sizden 10 adet fotoğraf mı aldırlar 5 adet fotoğraf mı? lvny arkadaşımız özellikle 5 adet fotoğraf istediklerini söyledi ama acaba uzmana göre değişiyor mu diye kafam karıştı.
10 adet istediler. 5 adet ben ve sosyal çevrem 5 adette eşim ve sosyal çevresi.belkide uzmana göre değişiyordur,bilmiyorum. sen 10-15 tane fotoğraf hazırla uzmana ver o içinden uygun olanları seçer. biz öyle yaptık. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?