arkadaşlar vaktinizi ayırıp cevap yazdığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür edrim
çok yardımcı oldunuz.
allah kısmet ederse haftaya kuruma gidip eşimle başvurumuzu yapıcaz
dediğiniz gibi en iyisi onların bizleri yönlendirmesi
.........................
eşlerden birnin küçük olmasından bahsetmişsiniz
eşim benden iki yaş küçük
nüfus cüzdanına görede üç yaş küçük görünüyor
inşallah bu durumunda bize olumlu yönden faydası olur
birde biz aslında iki kardeş evlat edinmeyi düşünüyoruz
iki kız istiyoruz
iki tane istememizin sebebi sadce kendimizi düşünmeyelim
ileride biz yaşlanınca bu dünyadan göçüp gidince birbirlerine destek olsunlar istiyoruz
allahtan ilk önce hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin diliyorum
herkese tekrardan teşekkürler ve sevgiler
Allah hepimiz için hayılısı neyse onu nasip etsin inş.
Bizde bugün kurumu arayıp birebir görüşme için randevumuzu aldık.
Büyük gün 27 Şubat, şimdiden çok heyecanlıyım :18:
merhaba tenarr psikolojik test bizim içinde zor geçmişti canım eşimle beraber tam 1200 soru yanıtladık test verdiler elimize bunların yanında cevap anahtarı tam 4 saat sürdü canım okuyosun anahtarın içini dolduruyosun buna hiç üzülmedim şu ana kadar anne olmak için çok şeyler yaptım bu bana hiç geldi ama sonucu beni üzdü benimve eşimin tam 4 saatte çözdüğü soruyu doktor bizi içeri almadan yarım saatte bitirdi kağıdı 4e katlamış zımbalamış dediki bunu psikaatri doktoru açacak sakın siz açmayın peki dedik çıktık ve doktorun yanına gittik adam kağıdı açtı kendinizi olduğundan daha iyi göstermeye çalışmışsınız dedi buda psikolojik bir sorun dedi sonra benim sinirler oynadı tabi sonra heyete girdik tabiki buda yazıyor kağıtta 9 tane doktor geçmiş karşımıza sorular soruyorlar en sonunda dayanamadım biz mantığımıza doğru gelenleri yazdık size soruyorum hanginizin annesi kötü veya hanginiz aynı cinsinize ilgi duyuyosunuz tabi sustular bize bu raporu veren doktorların etrafında bizim gibi insanlar yok demekki demiştim çok uzattım biliyorum ve doktorun biri bu çocuklar turp gibi maaşallah dedide kavgayla raporu aldık şükür ama bizi gerçekten üzmüşlerdi bazen yaşanıyor böyle şeyler canım şükür atlattık şimdi bebeğimizin geleceği günü heyecanla bekliyoruz sevgiler
merhaba tenarr psikolojik test bizim içinde zor geçmişti canım eşimle beraber tam 1200 soru yanıtladık test verdiler elimize bunların yanında cevap anahtarı tam 4 saat sürdü canım okuyosun anahtarın içini dolduruyosun buna hiç üzülmedim şu ana kadar anne olmak için çok şeyler yaptım bu bana hiç geldi ama sonucu beni üzdü benimve eşimin tam 4 saatte çözdüğü soruyu doktor bizi içeri almadan yarım saatte bitirdi kağıdı 4e katlamış zımbalamış dediki bunu psikaatri doktoru açacak sakın siz açmayın peki dedik çıktık ve doktorun yanına gittik adam kağıdı açtı kendinizi olduğundan daha iyi göstermeye çalışmışsınız dedi buda psikolojik bir sorun dedi sonra benim sinirler oynadı tabi sonra heyete girdik tabiki buda yazıyor kağıtta 9 tane doktor geçmiş karşımıza sorular soruyorlar en sonunda dayanamadım biz mantığımıza doğru gelenleri yazdık size soruyorum hanginizin annesi kötü veya hanginiz aynı cinsinize ilgi duyuyosunuz tabi sustular bize bu raporu veren doktorların etrafında bizim gibi insanlar yok demekki demiştim çok uzattım biliyorum ve doktorun biri bu çocuklar turp gibi maaşallah dedide kavgayla raporu aldık şükür ama bizi gerçekten üzmüşlerdi bazen yaşanıyor böyle şeyler canım şükür atlattık şimdi bebeğimizin geleceği günü heyecanla bekliyoruz sevgiler
arkadaşlar vaktinizi ayırıp cevap yazdığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür edrim
çok yardımcı oldunuz.
allah kısmet ederse haftaya kuruma gidip eşimle başvurumuzu yapıcaz
dediğiniz gibi en iyisi onların bizleri yönlendirmesi
.........................
eşlerden birnin küçük olmasından bahsetmişsiniz
eşim benden iki yaş küçük
nüfus cüzdanına görede üç yaş küçük görünüyor
inşallah bu durumunda bize olumlu yönden faydası olur
birde biz aslında iki kardeş evlat edinmeyi düşünüyoruz
iki kız istiyoruz
iki tane istememizin sebebi sadce kendimizi düşünmeyelim
ileride biz yaşlanınca bu dünyadan göçüp gidince birbirlerine destek olsunlar istiyoruz
allahtan ilk önce hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin diliyorum
herkese tekrardan teşekkürler ve sevgiler
İnananamıyorum.Ne kadar zorlamışlar.Böyle güzel bir yola giren insanlara destek olacakları yere biraz köstek olmuşlar.Valla biz psikoloji bölümünde bir doktorun karşısına geçtik,bir kaç soru sordu hemen imzaladı.Neyse siz zoru başarmışsınız.İnşallah bundan sonra evladına kavuşana kadar geçen süreç sizin için kolay ve hayırlı olur.merhaba tenarr psikolojik test bizim içinde zor geçmişti canım eşimle beraber tam 1200 soru yanıtladık test verdiler elimize bunların yanında cevap anahtarı tam 4 saat sürdü canım okuyosun anahtarın içini dolduruyosun buna hiç üzülmedim şu ana kadar anne olmak için çok şeyler yaptım bu bana hiç geldi ama sonucu beni üzdü benimve eşimin tam 4 saatte çözdüğü soruyu doktor bizi içeri almadan yarım saatte bitirdi kağıdı 4e katlamış zımbalamış dediki bunu psikaatri doktoru açacak sakın siz açmayın peki dedik çıktık ve doktorun yanına gittik adam kağıdı açtı kendinizi olduğundan daha iyi göstermeye çalışmışsınız dedi buda psikolojik bir sorun dedi sonra benim sinirler oynadı tabi sonra heyete girdik tabiki buda yazıyor kağıtta 9 tane doktor geçmiş karşımıza sorular soruyorlar en sonunda dayanamadım biz mantığımıza doğru gelenleri yazdık size soruyorum hanginizin annesi kötü veya hanginiz aynı cinsinize ilgi duyuyosunuz tabi sustular bize bu raporu veren doktorların etrafında bizim gibi insanlar yok demekki demiştim çok uzattım biliyorum ve doktorun biri bu çocuklar turp gibi maaşallah dedide kavgayla raporu aldık şükür ama bizi gerçekten üzmüşlerdi bazen yaşanıyor böyle şeyler canım şükür atlattık şimdi bebeğimizin geleceği günü heyecanla bekliyoruz sevgiler
Emin ol Allahın izniyle çok rahat geçecek.Onlar insan sarrafı olmuşlar.samimiyetini,güzel hislerini hemen anlıyorlar.Görüşmeden sonra da yavruna bir adım daha yakın hissedeceksin kendini.Allah inşallah sana hayırlı,nur topu gibi bir yavru versin.Allah hepimiz için hayılısı neyse onu nasip etsin inş.
Bizim de çocuğumuz olmuyor, ve evlat edinmeye karar verdik. Eğer aranızda evlat edinen arkadaşlarımız varsa lütfen bizimle samimi duygularınızı paylaşın. çünkü karar vermek inanın çok zor....
bugün çok mutluyum... dosyamız onaylandı...çok şükür...
darısı bekleyen arkadaşların başına........
Canım arkadaşım gözün aydın ALLAH sonunu getirmeyi nasip etsin bende kızımın odasının perdelerini dikiyorum hazırlrklar son hız devam ediyor bizim sosyal hizmet uzmaımız hazırlıklara başlayın az kalmış dedi bizde başladık ama damlaumutcum bu hazırlık süreci çok heyecanlıymış ALLAH herkese nasip eder işallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?