Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
arkadaşlar vaktinizi ayırıp cevap yazdığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür edrim
çok yardımcı oldunuz.
allah kısmet ederse haftaya kuruma gidip eşimle başvurumuzu yapıcaz
dediğiniz gibi en iyisi onların bizleri yönlendirmesi
.........................
eşlerden birnin küçük olmasından bahsetmişsiniz
eşim benden iki yaş küçük
nüfus cüzdanına görede üç yaş küçük görünüyor
inşallah bu durumunda bize olumlu yönden faydası olur
birde biz aslında iki kardeş evlat edinmeyi düşünüyoruz
iki kız istiyoruz
iki tane istememizin sebebi sadce kendimizi düşünmeyelim
ileride biz yaşlanınca bu dünyadan göçüp gidince birbirlerine destek olsunlar istiyoruz

allahtan ilk önce hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin diliyorum
herkese tekrardan teşekkürler ve sevgiler

Allah hepimiz için hayılısı neyse onu nasip etsin inş.

Bizde bugün kurumu arayıp birebir görüşme için randevumuzu aldık.

Büyük gün 27 Şubat, şimdiden çok heyecanlıyım :18:

Kardeş konusunda çok doğru düşünmüşsünüz. Ben de kardeşi olursa ikisini de kabul ederim demiştim. Zaten kardeşleri pek ayırmamaya çalışıyorlarmış. Umarım gönlümüzden geçenler gerçekleşir.

ne güzel bir adım daha yaklaşmışsın bebişine bizim ev ziyaretinden bir gün sonra 25 şubattı ama bugün uzmanımız arayıp 26 sında gelicez sizin için bir mahsuru yoksa dedi bizde bekliyoruz zaten dört gözle gelmelerini inşallah görüşmelerimiz güzel geçer canım nasıl geçtiğini bize yaz olurmu neler sordular sevgiler

verdiğin bilgiler için çok teşekkürler effsa, inşallah en kısa zamanda yavruna kavuşursun. demekki her ilde ya da hastanede farklı uygulama var 5059 arkadaşımızınn testi de 10-15 dk sürmüş. bir standardın olmaması çok ilginç gerçekten.

hayırlı olsun gamzeli. inşallah görüşmen çok iyi geçer. ayrıntıları bekliyoruz :)

çok geçmiş olsun canım. gerçekten bu kadar zorlayan çıkıyor mu inanmak istemiyorum zaten yeterince zor kararlardan geçip sosyal olarak çok zor olan bir şeyin içine atıyoruz kendimizi ve bize gelecek olan çocuğumuzu... bu kada sinir harbi yaşatmaları normal değil. ben ve eşim sabah kurula girmek için hastaneye dilekçe verdik. şuan hatırlayamıyorum ama 6 veya 7 doktorla 5 dk. geçmeyen görüşmelerin sonucunda heyet raporumuza evlat edinmede sakınca yoktur yazdı elimize verdi. sonraki günde kan verdik bulaşıcı hastalığımız olmadığına dair o kadar. yani böyle zorlamalarını anlayamıyorum ve bu tip densizleri Allaha havale ediyorum. inşallah dünya güzeli bebeğinizi en kısa zamanda kucağınıza alırsınız. kurumda 40-50 soruluk bir anket doldurmuştuk kendimizi ifade edecğimiz bilgiler vereceğimiz bir anketti. eşim vebn ayrı ayrı doldurduk ve uzmanımız değerlendirmişti. acaba bahsettiğin test böyle birşeymiydi ki 1200 soru diyorsun üniversite sınavında o kadar soru yok :) neyse atlatmışsınız çok şükür.

heyecanlanma :)) herşey olumlu olacaktır eminim. rahat ol panik olma iyi bir anne olacağını gözlerinden anlayacaklardır zaten. sohbet eder gibi konuşuyorlar zaten gereksiz ayrıntılara girme olduğun gibi konuş sanki bir arkadaşınla sohbet eder gibi. canım benim hadi hayırlısı :)))

şimdiden hayırlı uğurlu olsun :))

İnananamıyorum.Ne kadar zorlamışlar.Böyle güzel bir yola giren insanlara destek olacakları yere biraz köstek olmuşlar.Valla biz psikoloji bölümünde bir doktorun karşısına geçtik,bir kaç soru sordu hemen imzaladı.Neyse siz zoru başarmışsınız.İnşallah bundan sonra evladına kavuşana kadar geçen süreç sizin için kolay ve hayırlı olur.

Emin ol Allahın izniyle çok rahat geçecek.Onlar insan sarrafı olmuşlar.samimiyetini,güzel hislerini hemen anlıyorlar.Görüşmeden sonra da yavruna bir adım daha yakın hissedeceksin kendini.Allah inşallah sana hayırlı,nur topu gibi bir yavru versin.

bu sayfaya ılk defa tesadufen baktım
ve cok uzulduım duygulandım dusundum benımde cocugum tüp bebek yontemıyle oldu
2.evlılıgım esım bekar ıdı
hemen ust komsumuzunda yıllardık cocukları olmuyor acık yazmıyacagım o kendı gelırse soylerım ben sayfayı yazar akrabayız
onlarda hep bı ıhtımal evlat sahıbı olmak ıstıyorlar bu yontemle bende hep desteklıyorum bak dıyorum esıme ne kadar cok sevıyor evet dıyo ne farkı var
soylemeden gecemıcem suanda benım bebegım ıcın 3 yasında (buarada eskı esım oglanı aramıyor dogumdan sonra ayrıldık ayrıldıktan sonra 2 kere 19 aylık ıken aradı , sımdı 36 ay 1.5 sene oldu gene aramadı o zaman herke zbana acaba bu cocuk ondan degılmı baska bıseymı yaptınız (sperm bankası) dediler ) bende onlara hep dedımıkı suanda cıkıp bırı bana desekı bı yanlıslık oklmus yumurtyalar karısmıs bu cocuk sızden degıl deseler yuregımde hıcbısey fark etmez aksıne dahada cok severım
Alllah yardımcınız olsun hayırlı evlat olsunlar ınsallah

Günaydın Arkadaşlar,

Gene bir haftayı bitiriyoruz hafasonuna geliyoruz nerdeyse. İnşallah yavrularımıza birer adım daha yaklaşmışızdır. Güzel haberler bizi bekliyordur.
Hepimizin buna ihtiyacı var çünkü :)

Sevgiler,

Bizim de çocuğumuz olmuyor, ve evlat edinmeye karar verdik. Eğer aranızda evlat edinen arkadaşlarımız varsa lütfen bizimle samimi duygularınızı paylaşın. çünkü karar vermek inanın çok zor....

bence al öz evladın gibi sev utandir herkesi. yaradandan oturu sev. tesettur fln takilma, ayni odada giyinip soyunmak zorunda misin? biz de modern aileyiz ama babamizin yaninda sırtımız acilsa saplagi yerdik.. sevaba gunaha takilan bencilce takilmasin kendini dusunmesin. bir insani kurtarmak insanligi kurtarmaktir. allah baska kardes nasip ederse onu daha baska seversin belki ama ikisini de seversin elbet. ben cok gordum oz evlatlarini ayiran anne baba, onlarin bahanesi ne? uzun uzun dusunme al cocugu bagrina bas!

bugün çok mutluyum... dosyamız onaylandı...çok şükür...
darısı bekleyen arkadaşların başına........

Çok güzel bir haber, gözünüz aydın. Bizim haftaya son bir görüşmemiz daha var kurumda. İnşallah bizimde onaylanır.
Darısı bizimde başımıza.

Sevgiler,

Canım arkadaşım gözün aydın ALLAH sonunu getirmeyi nasip etsin bende kızımın odasının perdelerini dikiyorum hazırlrklar son hız devam ediyor bizim sosyal hizmet uzmaımız hazırlıklara başlayın az kalmış dedi bizde başladık ama damlaumutcum bu hazırlık süreci çok heyecanlıymış ALLAH herkese nasip eder işallah

malibu
bana bilgi versene hukuk süreci devam eden dosyalarıda kabul etmişmiydiniz.
bize şimdi bu soruluyor yarın bir karar vermemiz gerek.
terk-rıza-hukuki süreç hepsine ok. demişmiydiniz.? bana açıklarmısın?
bu akrar sıranızı etkiler demiş. uzmanımız. kafam karıştı..
1 yı sonunda üstümüze alabiliyormuyuz.?
bazı mahkemeler sonuçlanmayabiliyormuş. nasıl oluyo sonuç?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…