Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

merhaba heidi biz de ankaradayız da siz hangi hastaneye gitmiştiniz heyet raporu için?

teşekkürler arkadaşım atlattık. biz kurumda senin dediğin gibi sorular çözmedik hepsi devlet hastanesinde oldu uzmanımız sizin raporlarınızı evde hazırlayacağım ziyarete geldiğimdedi. ne yapıcak onuda bilmiyoruz bakalım nasip neyseki geldi geçti evet zordu atlattık inşalllah çok beklemeyiz hepimiz biran önce kavuşuruz tek tek bu hafta bitiyor nerdeyse ama yine güzel bir haber aldık damla nın dosyası onaylanmış birimizin mutluluğu hepimizin mutluluğu sizlerle olmak çok güzel tekrar teşekkür ederim canım sevgiler

canım teşekkür ederim sizin kolay geçmiş şükürler olsun inşallah bundan sonralarımız sorunsuz geçer daha başka ne kadar zorladıklarını inan tahmin bile edemessin ama hep diyoruz ya şehir uzman farklı oldumu böyle aynı ilde bile akrabam olan kişiye farklı bize farklı anlatsam inanmassınız . ama bekliyorum kızlar ileride evladımıza kavuşma süremiz gelinceye kadar nasıl olucak daha nelerle karşılaşacağız sevgiler

inş. birgün bende aranıza girerim yazılarınızı devamlı okuyorum içimi heycan,sevinç kaplıyor inş. birgün bende anne olurum...
size sormak istediğim bişey var hani diyorsunuz ya pazardan meyvemi seçiyoruz sağlıklı olsun yeter diye çok haklısınız ama benim eşim ben her çocuğa ısınamam diyor evlat edinmeyi ben çok istiyorum oda itiraz etmiyor henüz başvuru falan yapmadık ama bu gibi prosüdürlerde sorun yaşamaktanda korkuyorum.

sevgili cansunida dediğin gibi sen ve bizler inşalllah annelik duygusunu tadarız rabbim bundan bizi mahrum etmesin.kendimden bişeyler söylemek isterim evlat edinme konusunda biz kadınlar erkekelere göre daha çabuk kabul ediyoruz ister annelik de ister hissiyat de ama öyle bence aslında erkeklerde kabul ediyor ama onlar duygularını bizim gibi çabuk yaşamıyorlar yada hislerini daha içlerinde yaşıyorlar eşimde öyleydi canım aynen söylediğin gibi bana bile duygularını çok belli edemez biz bu yola başlayalıdan beri ağzından çocuk hakkında pek bişey duymamıştım ama ne zaman onun için eşyalar almaya başladık onun için planlar yapmaya başladık içinden kocaman bir adam daha çıktı şimdi benden daha sabırsız halbuki ne kadar çok istiyorlar neler düşünüyor bir bilsen bazen vazgeçmeyi bile düşünmüştüm şimdi onu görünce iyikide böyle bir karar almamışım diyorum okadar umutlabekliyorki allah umutlarını kırmasın inşalllah bizler bu site sayesinde kızlarla konuşup bir nebze olsun rahatlıyoruz ama onların bu şansları yok canım herşeyin oluruna bırak ısrar etme bence onezaman isterse o zaman olsun eşini anlamaya çalış ama asla vazgeçme emin ol oda birgün baba olmayı isteyecektir ve öyle bir ısınacakki neden bekledim diyecek sana demesse bile kendine herşey gönlünce olsun sevgiler

merhaba heidi biz de ankaradayız da siz hangi hastaneye gitmiştiniz heyet raporu için?

Merhaba Tenarr,

Öncelikle hayırlı ugurlu olsun. Allah tez zamanda kvustursun.
Ankara da yenimahalle devlet hastanesini öneririm, biz çok guzel hoş karşılandık.
doktorlar olsun sekreterleri olsun bize çok olumlu yaklaştılar ve hepsi tebrik etti.
Tavsiye ederim.

Yasal prosedür « bir evlat edindik biz

araştırma yaparken bu adres çıktı karşıma birçok arkadaşa
yol gösterici olabilir. ben beğendim ve samimi buldum.
sizlerlede paylaşmak istedim.

Canım burası çok güzel site burada da destek verirseniz güzel olur.Ben bu siteye üyeyim burada bahsettim diye hatırlıyorum eğer yanılmıyorsam.Çok güzel bilgiler ve anılar var bu sitede de

Merhaba cansunida işallah birgün sende bu sıralar hiç ilerlemiyor diye isyan edersin.canım bende bundan 4yıl önce eşin gibi düşünüyordum ben komşum yeni doğum yapmıştı bebeğini aldım 3yıl baktım ve ilk günden itibaren eşim işten erken gelmeye başladı biz okadar sevdikki bazen geceleri bile bizde kalıyor o da kardeşim gelicekdiye çok heyecanlı şuan anaokuluna gidiyor yarın okul çıkışı yine bende yani anlıcağın arkadaşım evde 1 gün bebek olsun eşin ertesi günü 5 de işten gelir bizde böyle oldu sevgiler

cevabın için sağol cnm evt biz çabucak anne olmak istediğimiz için herşeyi göze alabiliyoruz annelik duygusu olsa bu. oysa eşim aynı senin eşin gibi işimi zorlaştırıyor sadece. aslında eşim daha ileriye dönük bakıyor evlat edinince yaşıcağımız sorunları düşünüyor, daha çok olayın negatif yönüne bakıyor ben ise bebeğimizle daha mutlu olmanın hayellerini kuruyorum ve bu hayellerimi bi an önce gerçekleştirmek istiyorum kuruma yazılsam nerden baksan 2 yıl bekleme süreci yaşıcam ben (sorunumuzu öğrendikten sonra)evliliğimizin ilk aylarından beri evlat edinmeyi isterken onun beni anlamasını istiyorum artık yoruldum vallahi...biliyorum eşim çocukları çok seviyor aynı senin eşin gibi çok mutlu olucak ama o bunun farkında değil henüz ben adım atmadıkca onu dürtmedikçe o hiçbişey yapmaz kuruma gidip yazılıncaya kadar ufak tefek sorunlar yaşıcaz senin dediğin gibi bende evlat edinmekden vazgeçmeyi düşünüyorum ama o zmnda çok mutsuz bi kadın olucam bunuda biliyorum bundan dolayıda asla vazgeçmicem bebeğimden.ben 2,5 yıldır tedavi için hastane hastane koştururken bebeğim olsun diye nasıl vazgeçebilirimki evlat edinme hakkımdan benim her anım bebek düşünmekle geçiyor

merhaba cnm ben o sıraları daha kuruma yazılmadan düşünüyorum nerden baksan 2 yılım var diyorum bi an önce yazılsamda o sıraları beklerken isyan etsem artık ben bebekleri seviyorum çabukda ısınabiliyorum sorun yaşıcağımı sanmıyorum( bugün arkadaşımadydım bak şimdi oğluna git istemiom seni dicem napcak dedim çocuk ağlamaya başladı beni sevdiği için kucağıma gelmek istiyordu çok tatlıydı ya boncuk boncuk gözledinden yaşlar akdı çok seviyorum onu) o yönden rahatım hayır daha geç olmadan yazılsakda genç anne baba olsak dahada yaşımız ilerlemeden..varya bir bebeğimiz olsun eşim ona çok iyi bakar ben bunada eminimde uyuzluk ediyor işte evlat edinmek erkekler için çabuk kabul edilebilen bi durum değil tabikide ama başka çaremiz yok kendi bebeğimiz olmuyor nasip böyleymiş..inş. o günleride görürüz...

Bekleyen anne adayları Rabbim tez zamanda yavrularınıza kavuştursun.bir haftadır hastayım kızımı 3 gün sevebildim çok ağır şekilde öksürük hapşuruk salya sümük derken yatakları ayırdım kızımla sadece 3 gece uyudum diğerleri hep babayla yattılar çünkü bronşit olmuşum.şimdi eşimdede belirtiler var annem yanımızda kızımızı kontrole iki kere götürdük sorun yok dedidiler ama oda kurumdan geldiğinden beri ara ara öksürük hapşırık ve burun tıkanması yaşıyor.bebeğim gözümün önünde gülücükler atıyor ama ona sarılamıyorum ağzıma maske taktım çıkartmak istedi ve çıkarmayınca bana küstü
Yinede rabbime elhamdülillah ki daha kötü şeyler yok bunlar elbet geçer.
Rabbime şükürler olsun ki yavrumuzu bize göndermiş

Hepinizin yazdıklarını okudum ana çok fırsatım olmadığından cepten yazıyorum hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim Rabbim bekleyen annelerimizin kucaklarını gönüllerinden geçtiği gibi doldursun .yazdıklarınıza beğeni yapmak istiyorum ama ceptdn çok zor ilerliyor anlayacağınıza eminim.

Yeni katılan arkadaşlarımıza taze anne olarak hoş geldiniz diyorum.

Güzel günler bol sevinçler sizinle olsun
Fırsat bulunca yine yazıcam

çok geçmiş olsun sermuh... bebeğimizi alınca senin gibi bende hastalandım koşturmaktan, heyecandan insan kendini düşünmüyor o anda diye düşünüyorum banyo bile yapmayı unutuyorsun hafıza kaybı gibi bir şey oluyor insan.. kızımda aldığımızda salya sümük gğüste hırıltı aldıktan bir gün sonra kulak akmaya başladı hemen doktora gittik orta kulak iltahabı olmuş yavrum antibiyotikler derken kendine gelmişti yavrum ama şimdi çekirdek aile olarak çooookkkk mutluyuz tekrar geçmiş olsun

ANNELER BAŞVURU İL TERCİH MELEĞİ MELEĞİNE KAVUŞTU
Ogultoprak 30.12.2010 Ankara terk erkek 23.05.2012
Umut59 07.01.2011 kız-erkek 27.01.2012
Ecem14 25.03.2011 İzmir terk-rıza kız 25.06.2012
Lee26 06.2009 kız-erkek 29.06.2012
Merer 05.10.2011 Ankara terk-rıza kız-erkek 20.07.2012
Herdemk . 03.2012 erkek 24.08.2012
cindy74 31.08.2012 kız
Pırılım 27.09.2011 kız 03.09.2012
HeidiAnkara 21.11.2011 Ankara terk erkek 02.10.2012
esma16 13.09.2012 Bursa terk-rıza erkek 28.12.2012
kukusum 16.09.2011 kız 28.09.2012
Sermuh 23.12.2011 istanbul terk-rıza kız 14.02.2013

ADAYLARIMIZ BAŞVURU İL TERCİH MELEĞİ EV ZİYARETİ MELEĞİNEKAVUŞTU
koz13 kız
Otuznisan 21.10.2011 Adana kız
serap 05.12.2011 istanbul erkek
destina0706 01.2012 Erzurum kız
Malibu52 16.01.2012 istanbul terk-rıza kız
cvcv 31.01.2012 Edirne kız-erkek
Ayaz84 08.02.2012 istanbul terk-rıza kız(ikiz)
5059 01.04.2012 izmir terk-rıza kız
gcs 02.04.2012 istanbul terk-rıza kız
Utku07 10.05.2012 Ankara kız
DamlaUmut 13.09.2012 istanbul terk-rıza kız-erkek
Betus11 25.09.2012 kız-erkek(ikiz)
hasel06 01.10.2012 Ankara Terk-rıza kız erkek
Tenarr 23.10.2012
effsa 30.10.2012 Denizli Terk-rıza Kız-erkek 25.02.2013(Ziyaret)
limony 16.11.2012 İzmir Terk-rıza kız
minapia 20.11.2012 Antalya kız
gamzeli77 23.11.2012 İstanbul
hayalimmm84 14.12.2012 terk-rıza kız
gerçek19 27.12.2012 Çorum-
zaman 04.01.2013 istanbul terk kız
fillo 01.2013 Terk-rıza Kız-erkek
LVNY 01.02.2013 istanbul
tu runcu 12.02.2013
gazıduz mersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…