İnananamıyorum.Ne kadar zorlamışlar.Böyle güzel bir yola giren insanlara destek olacakları yere biraz köstek olmuşlar.Valla biz psikoloji bölümünde bir doktorun karşısına geçtik,bir kaç soru sordu hemen imzaladı.Neyse siz zoru başarmışsınız.İnşallah bundan sonra evladına kavuşana kadar geçen süreç sizin için kolay ve hayırlı olur.
bugün çok mutluyum... dosyamız onaylandı...çok şükür...
darısı bekleyen arkadaşların başına........
çok geçmiş olsun canım. gerçekten bu kadar zorlayan çıkıyor mu inanmak istemiyorum zaten yeterince zor kararlardan geçip sosyal olarak çok zor olan bir şeyin içine atıyoruz kendimizi ve bize gelecek olan çocuğumuzu... bu kada sinir harbi yaşatmaları normal değil. ben ve eşim sabah kurula girmek için hastaneye dilekçe verdik. şuan hatırlayamıyorum ama 6 veya 7 doktorla 5 dk. geçmeyen görüşmelerin sonucunda heyet raporumuza evlat edinmede sakınca yoktur yazdı elimize verdi. sonraki günde kan verdik bulaşıcı hastalığımız olmadığına dair o kadar. yani böyle zorlamalarını anlayamıyorum ve bu tip densizleri Allaha havale ediyorum. inşallah dünya güzeli bebeğinizi en kısa zamanda kucağınıza alırsınız. kurumda 40-50 soruluk bir anket doldurmuştuk kendimizi ifade edecğimiz bilgiler vereceğimiz bir anketti. eşim vebn ayrı ayrı doldurduk ve uzmanımız değerlendirmişti. acaba bahsettiğin test böyle birşeymiydi ki 1200 soru diyorsun üniversite sınavında o kadar soru yok :) neyse atlatmışsınız çok şükür.
heyecanlanma :)) herşey olumlu olacaktır eminim. rahat ol panik olma iyi bir anne olacağını gözlerinden anlayacaklardır zaten. sohbet eder gibi konuşuyorlar zaten gereksiz ayrıntılara girme olduğun gibi konuş sanki bir arkadaşınla sohbet eder gibi. canım benim hadi hayırlısı :)))
İnananamıyorum.Ne kadar zorlamışlar.Böyle güzel bir yola giren insanlara destek olacakları yere biraz köstek olmuşlar.Valla biz psikoloji bölümünde bir doktorun karşısına geçtik,bir kaç soru sordu hemen imzaladı.Neyse siz zoru başarmışsınız.İnşallah bundan sonra evladına kavuşana kadar geçen süreç sizin için kolay ve hayırlı olur.
Yasal prosedür « bir evlat edindik biz
araştırma yaparken bu adres çıktı karşıma birçok arkadaşa
yol gösterici olabilir. ben beğendim ve samimi buldum.
sizlerlede paylaşmak istedim.
inş. birgün bende aranıza girerim yazılarınızı devamlı okuyorum içimi heycan,sevinç kaplıyor inş. birgün bende anne olurum...
size sormak istediğim bişey var hani diyorsunuz ya pazardan meyvemi seçiyoruz sağlıklı olsun yeter diye çok haklısınız ama benim eşim ben her çocuğa ısınamam diyor evlat edinmeyi ben çok istiyorum oda itiraz etmiyor henüz başvuru falan yapmadık ama bu gibi prosüdürlerde sorun yaşamaktanda korkuyorum.
merhaba heidi biz de ankaradayız da siz hangi hastaneye gitmiştiniz heyet raporu için?
inş. birgün bende aranıza girerim yazılarınızı devamlı okuyorum içimi heycan,sevinç kaplıyor inş. birgün bende anne olurum...
size sormak istediğim bişey var hani diyorsunuz ya pazardan meyvemi seçiyoruz sağlıklı olsun yeter diye çok haklısınız ama benim eşim ben her çocuğa ısınamam diyor evlat edinmeyi ben çok istiyorum oda itiraz etmiyor henüz başvuru falan yapmadık ama bu gibi prosüdürlerde sorun yaşamaktanda korkuyorum.
sevgili cansunida dediğin gibi sen ve bizler inşalllah annelik duygusunu tadarız rabbim bundan bizi mahrum etmesin.kendimden bişeyler söylemek isterim evlat edinme konusunda biz kadınlar erkekelere göre daha çabuk kabul ediyoruz ister annelik de ister hissiyat de ama öyle bence aslında erkeklerde kabul ediyor ama onlar duygularını bizim gibi çabuk yaşamıyorlar yada hislerini daha içlerinde yaşıyorlar eşimde öyleydi canım aynen söylediğin gibi bana bile duygularını çok belli edemez biz bu yola başlayalıdan beri ağzından çocuk hakkında pek bişey duymamıştım ama ne zaman onun için eşyalar almaya başladık onun için planlar yapmaya başladık içinden kocaman bir adam daha çıktı şimdi benden daha sabırsız halbuki ne kadar çok istiyorlar neler düşünüyor bir bilsen bazen vazgeçmeyi bile düşünmüştüm şimdi onu görünce iyikide böyle bir karar almamışım diyorum okadar umutlabekliyorki allah umutlarını kırmasın inşalllah bizler bu site sayesinde kızlarla konuşup bir nebze olsun rahatlıyoruz ama onların bu şansları yok canım herşeyin oluruna bırak ısrar etme bence onezaman isterse o zaman olsun eşini anlamaya çalış ama asla vazgeçme emin ol oda birgün baba olmayı isteyecektir ve öyle bir ısınacakki neden bekledim diyecek sana demesse bile kendine herşey gönlünce olsun sevgiler
Merhaba cansunida işallah birgün sende bu sıralar hiç ilerlemiyor diye isyan edersin.canım bende bundan 4yıl önce eşin gibi düşünüyordum ben komşum yeni doğum yapmıştı bebeğini aldım 3yıl baktım ve ilk günden itibaren eşim işten erken gelmeye başladı biz okadar sevdikki bazen geceleri bile bizde kalıyor o da kardeşim gelicekdiye çok heyecanlı şuan anaokuluna gidiyor yarın okul çıkışı yine bende yani anlıcağın arkadaşım evde 1 gün bebek olsun eşin ertesi günü 5 de işten gelir bizde böyle oldu sevgiler
Bekleyen anne adayları Rabbim tez zamanda yavrularınıza kavuştursun.bir haftadır hastayım kızımı 3 gün sevebildim çok ağır şekilde öksürük hapşuruk salya sümük derken yatakları ayırdım kızımla sadece 3 gece uyudum diğerleri hep babayla yattılar çünkü bronşit olmuşum.şimdi eşimdede belirtiler var annem yanımızda kızımızı kontrole iki kere götürdük sorun yok dedidiler ama oda kurumdan geldiğinden beri ara ara öksürük hapşırık ve burun tıkanması yaşıyor.bebeğim gözümün önünde gülücükler atıyor ama ona sarılamıyorum ağzıma maske taktım çıkartmak istedi ve çıkarmayınca bana küstü
Yinede rabbime elhamdülillah ki daha kötü şeyler yok bunlar elbet geçer.
Rabbime şükürler olsun ki yavrumuzu bize göndermiş
Hepinizin yazdıklarını okudum ana çok fırsatım olmadığından cepten yazıyorum hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim Rabbim bekleyen annelerimizin kucaklarını gönüllerinden geçtiği gibi doldursun .yazdıklarınıza beğeni yapmak istiyorum ama ceptdn çok zor ilerliyor anlayacağınıza eminim.
Yeni katılan arkadaşlarımıza taze anne olarak hoş geldiniz diyorum.
Güzel günler bol sevinçler sizinle olsun
Fırsat bulunca yine yazıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?