Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
gözün aydın inşallah allah biran önce ucağına almayı nasip eder

Gözünaydın canım.Çookk sevindim. Bizde yarın bizden istenen evrakları teslim etmeye gideceğiz. Bakalım sırada ne var?

Çok güzel bir haber, gözünüz aydın. Bizim haftaya son bir görüşmemiz daha var kurumda. İnşallah bizimde onaylanır.
Darısı bizimde başımıza.

Sevgiler,

Çoookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindim canım hadi gözünüz aydın.Bebeğine kavuşmaya daha da yaklaştın artık.

hayırlı olsun damla. çok güzel bir haber gerçekten. çoğu gitti azı kaldı, inşallah en kısa zamanda kavuşursunuz yavrunuza.

gözün aydın canım inşalllah çabucak kavuşursun yavruna sevgiler

Canım çok tebrik ederim. En kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın inşallah

Sevgiler

Ne güzel bir haber haber, tebrik ederim çooooooooooooooookkkkk sevindim senin adına

Sevgiler

dosyan kabul olmuş cnm hayırlısı olsun inş. kısa zmnda kavuşursun bebeğine...sayfa baya bilgilendiriciliymiş sağol...

Hepinize teşekkür ederim. tez zamanda sizlerinde dosyaları onaylanır..ve bebişlerinize en kısa zamanda kavuşursunuz...
dosyanızın onaylandığını dumak bile beni çok mutlu etti. bebeğimi alınca ne yaparım bilmem. yaşayarak öğreneceğiz.
hepimizin bu duyguyu tatmasını dilerim.

geçmiş olsun hepinize.. güzel kızınıda allah nazarlardan korusun.
en kısa zamanda iyileşmenizi dilerim. iyileşin de bebek görmeye gelelim.
bir ben görmedim merak içindeyim.. çok şükür moralimde yerinde.
görüşmek üzere.. geçmiş olsun.

Merhaba Cansunida,
Seni çok iyi anlıyorum ama erkekleri ikna etmek biraz sabır gerektiriyor ne yazıkki. Benim eşimde ilk başlarda tedirgindi, acaba ona çok güzel bir gelecek sağlayabilecekmiyiz? Acaba bizden başka aile alsa daha mı iyi büyütür? Kaderiyle mi oynuyoruz falan diyordu. Yani kendine güvenmiyordu aslında. Benimsermiyim acaba dedi bir kaç defa. Biz kadınlar daha farklı düşünüyoruz. Daha gözü karayız aslında. Sevgimiz daha sonsuz galiba.
Hatta ilk kuruma gittiğimizde falan epey bişey istediklerinde hep tedirgin oldum acaba vazgeçer mi? Gözü korkarmı bunlardan dedim kendi kendime. Ama Allah yardım etti. Şimdi benden heycanlı. Sonra bana dediki kız isteyelim ama olurmu diye sordu. Benim için farketmiyordu aslında hayırlı olsun ne olursa olsun. Ama eşimin gönlünden öyle geçti madem dedim ki bunda da bir hayır var. Onu kırmadım tamam dedim kız olsun. Anne olma isteğimi kırmayıp ve benim dediğimi yapıp kuruma geldiği için bende onu kırmadım.
İşte böyle çok uzattım canım ama demek istediğim herşey rayına giriyor. Şimdi akşamları internetin başında mama çeşitleri bakıyor :) Hangisi daha iyiymiş.
Seninde öyle olacak. Sakın vazgeçme.
Herşey gönlünce olsun.

Sevgiler,

Son düzenleme:

Çok geçmiş olsun. Annenin yanınızda olması çok iyi. Biran önce iyileşir ve kuzunla koklaşırsın inşallah.

Sevgiler,

yazdıklarını okuyunca çok etkilendim... aynı şeyleri bir başkasının da yaşaması insanın yükünü hafifletiyor doğrusu... benim eşimin de uzun zaman tedirginlikleri olmuştu ama nihayet 2012 eylülde başvurumuzu yaptık ve tüm tedirginlikleri kayboldu. şu anda benden daha heyecanlı görüyorum onu.

canım günaydın çok geçmiş olsun işallah tez zamanda iyileşirsin rabbim evladını sana bağışlasın bian önce iyileş de yavrunu kucakla eminim senin için çok zordur bu günler geçici yavrun bundan sonra bi ömür boyu seninle nasıl olsa biz bütün hazırlıkları son zamana bırakmışız ful çalışıyoruz işallah yetişdiririz kuzuna ve kendine iyi bak sevgiler

Merhaba Arkadaşım,
İyiki hepimiz burdayız. Paylaşarak yükümüzü hafifletiyoruz. İnsanın kendini anlayanların olduğunu bilmesi çok güzel. Burda beklerkende birbirimize destek olacağız ve bu günler geçecek. Bir de bakmışız bizde listenin üst sırasındayız :)

Sevgiler,

Günaydın hatunlar müjde yakında teyze oluyorsunuz haberi aldım şimdi çarşıya çıkıyorum acil eksikleri almaya sevgiler

Canım bence hiç vakit kaybetme madem böyle duygular içindesin ben senin yerine olsam eşimi bir şekilde ikna ederim.İnşallah Allah yardımcın olsun
Çok geçmiş olsun Sermuh'cuğum bir an önce ailecek iyileşir tekrar kızınla oynamaya başlarsınız inşallah

yüreği kocaman sevgili anneler, anne adayları hepinize hayırlı cumalar) malibu canım bebişin geliyomuş çok sevindim.hadi hayırlısı olsun canım) darısı diğer bekleyen anne adaylarımıza....
unutmayın herşeyin başı sabır sabredin kuzularınız mutlaka sizlere gelecekler)
ben pek fazla giremiyorum sayfaya inanın yazılanların hepsini okuyayım herkese ayrı ayrı yazayım kuzularımla yaşadıklarımı anlatayım diyorum ama maalesef olmuyor.
bu hafta eşimin annesi ve kızkardeşi geldi ziyaretimize birkaç gün sonra dönecekler.inanın çocuklarım çok şanslı babaanne ve hala deli oluyor kuzucuklarımız için.babaennemiz yine dünyanın şeylerini örüp getirmiş.kızım hala için deli oluyor.eee halamızda aynı şekilde) babaanne ve hala gidecek diye çok üzülüyorlar.oğlum okul çıkışında babaannem veya halam beni almaya gelsin diye tutturuyor
biliyormusunuz kayınvalidemin diğer oğlundan bir torunu var.ve bana ben torun sevgisini sizin kuzularla yaşıyorum dedi)
sermuhcuğum sizede geçmiş olsun.. damlaumut canı dosyanız onaylanmış hayırlıuğurlu olsun.
cansunida canım,eğer istiyorsan bu fikrinden asla vazgeçme evet erkekler biraz zor kabullenebilirler sen onu sıkmadan fazla üstüne gitmeden tatlılıkla ikna etmeye çalış.aslında bebişler gelince o kadar mükemmel baba oluyorlarki
destinacığım dileğim inşaallah seninde önümüzdeki ay kızına kavuşman.
ayyyy kıyamam kızım yemek hazırlamış hadi yimeğe diye bağırıyor.gitmem lazım öncelik kızıma
cuma gününde okunan dualar hürmetine bebişlerinize biran önce kavuşmanız dileğiyle sağlıkla kalın))

en kısa zamanda bekleriz..ama şu sıralar hastalık halindeyiz iyileşelimde sizede bulaştırmayalım...
seninde dosyan onaylanmış hadi gözün aydın bir adım daha yaklaştın yavruna:)

sağol canım görüpte doya doya sevememek zor evet ama varlığını hissetmek bilr güzell..
Çok geçmiş olsun. Annenin yanınızda olması çok iyi. Biran önce iyileşir ve kuzunla koklaşırsın inşallah.

Sevgiler,
sağol bitanem ...
çok sağol hadi bakalım sırada sizinki geliyor sen koştur eksiklerini tamamla bir an evvel gelince zor oluyor...
termosun mutlaka olsun

Günaydın hatunlar müjde yakında teyze oluyorsunuz haberi aldım şimdi çarşıya çıkıyorum acil eksikleri almaya sevgiler

inşallah sağol canım iyi dileklerin için:)

sağol canım iyi dileklerin için Rabbim sanada kolaylıklar versin kuzularınla:)

Sermuh'cum öncelikle yavruşun gözbebeğin hayırlı uğurlu olsun... Bir ömür boyu mutlu huzurlu olun ailecek torunlara karışın inş. canım. Çok çok geçmiş olsun. ha bir de iyileştiğinde o güzel kokulu gıdışından benim için de şöyle koklaya koklaya öp olur mu?

çok teşekkür ederim koz13. inşallah tüm bekleyen anne-baba adayları biran önce kavuşur yavrularına.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…