gözün aydın inşallah allah biran önce ucağına almayı nasip eder
Gözünaydın canım.Çookk sevindim. Bizde yarın bizden istenen evrakları teslim etmeye gideceğiz. Bakalım sırada ne var?
Çok güzel bir haber, gözünüz aydın. Bizim haftaya son bir görüşmemiz daha var kurumda. İnşallah bizimde onaylanır.
Darısı bizimde başımıza.
Sevgiler,
Çoookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindim canım hadi gözünüz aydın.Bebeğine kavuşmaya daha da yaklaştın artık.
Canım arkadaşım gözün aydın ALLAH sonunu getirmeyi nasip etsin bende kızımın odasının perdelerini dikiyorum hazırlrklar son hız devam ediyor bizim sosyal hizmet uzmaımız hazırlıklara başlayın az kalmış dedi bizde başladık ama damlaumutcum bu hazırlık süreci çok heyecanlıymış ALLAH herkese nasip eder işallah
hayırlı olsun damla. çok güzel bir haber gerçekten. çoğu gitti azı kaldı, inşallah en kısa zamanda kavuşursunuz yavrunuza.
gözün aydın canım inşalllah çabucak kavuşursun yavruna sevgiler
Canım çok tebrik ederim. En kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın inşallah
Sevgiler
Ne güzel bir haber haber, tebrik ederim çooooooooooooooookkkkk sevindim senin adına
Sevgiler
dosyan kabul olmuş cnm hayırlısı olsun inş. kısa zmnda kavuşursun bebeğine...sayfa baya bilgilendiriciliymiş sağol...
Bekleyen anne adayları Rabbim tez zamanda yavrularınıza kavuştursun.bir haftadır hastayım kızımı 3 gün sevebildim çok ağır şekilde öksürük hapşuruk salya sümük derken yatakları ayırdım kızımla sadece 3 gece uyudum diğerleri hep babayla yattılar çünkü bronşit olmuşum.şimdi eşimdede belirtiler var annem yanımızda kızımızı kontrole iki kere götürdük sorun yok dedidiler ama oda kurumdan geldiğinden beri ara ara öksürük hapşırık ve burun tıkanması yaşıyor.bebeğim gözümün önünde gülücükler atıyor ama ona sarılamıyorum ağzıma maske taktım çıkartmak istedi ve çıkarmayınca bana küstü
Yinede rabbime elhamdülillah ki daha kötü şeyler yok bunlar elbet geçer.
Rabbime şükürler olsun ki yavrumuzu bize göndermiş
Hepinizin yazdıklarını okudum ana çok fırsatım olmadığından cepten yazıyorum hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim Rabbim bekleyen annelerimizin kucaklarını gönüllerinden geçtiği gibi doldursun .yazdıklarınıza beğeni yapmak istiyorum ama ceptdn çok zor ilerliyor anlayacağınıza eminim.
Yeni katılan arkadaşlarımıza taze anne olarak hoş geldiniz diyorum.
Güzel günler bol sevinçler sizinle olsun
Fırsat bulunca yine yazıcam
cevabın için sağol cnm evt biz çabucak anne olmak istediğimiz için herşeyi göze alabiliyoruz annelik duygusu olsa bu. oysa eşim aynı senin eşin gibi işimi zorlaştırıyor sadece. aslında eşim daha ileriye dönük bakıyor evlat edinince yaşıcağımız sorunları düşünüyor, daha çok olayın negatif yönüne bakıyor ben ise bebeğimizle daha mutlu olmanın hayellerini kuruyorumve bu hayellerimi bi an önce gerçekleştirmek istiyorum kuruma yazılsam nerden baksan 2 yıl bekleme süreci yaşıcam ben (sorunumuzu öğrendikten sonra)evliliğimizin ilk aylarından beri evlat edinmeyi isterken onun beni anlamasını istiyorum artık yoruldum vallahi...biliyorum eşim çocukları çok seviyor aynı senin eşin gibi çok mutlu olucak ama o bunun farkında değil henüz ben adım atmadıkca onu dürtmedikçe o hiçbişey yapmaz kuruma gidip yazılıncaya kadar ufak tefek sorunlar yaşıcaz senin dediğin gibi bende evlat edinmekden vazgeçmeyi düşünüyorum ama o zmnda çok mutsuz bi kadın olucam bunuda biliyorum bundan dolayıda asla vazgeçmicem bebeğimden.ben 2,5 yıldır tedavi için hastane hastane koştururken bebeğim olsun diye nasıl vazgeçebilirimki evlat edinme hakkımdan benim her anım bebek düşünmekle geçiyor
Bekleyen anne adayları Rabbim tez zamanda yavrularınıza kavuştursun.bir haftadır hastayım kızımı 3 gün sevebildim çok ağır şekilde öksürük hapşuruk salya sümük derken yatakları ayırdım kızımla sadece 3 gece uyudum diğerleri hep babayla yattılar çünkü bronşit olmuşum.şimdi eşimdede belirtiler var annem yanımızda kızımızı kontrole iki kere götürdük sorun yok dedidiler ama oda kurumdan geldiğinden beri ara ara öksürük hapşırık ve burun tıkanması yaşıyor.bebeğim gözümün önünde gülücükler atıyor ama ona sarılamıyorum ağzıma maske taktım çıkartmak istedi ve çıkarmayınca bana küstü
Hepinizin yazdıklarını okudum ana çok fırsatım olmadığından cepten yazıyorum hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim Rabbim bekleyen annelerimizin kucaklarını gönüllerinden geçtiği gibi doldursun .yazdıklarınıza beğeni yapmak istiyorum ama ceptdn çok zor ilerliyor anlayacağınıza eminim.
Merhaba Cansunida,
Seni çok iyi anlıyorum ama erkekleri ikna etmek biraz sabır gerektiriyor ne yazıkki. Benim eşimde ilk başlarda tedirgindi, acaba ona çok güzel bir gelecek sağlayabilecekmiyiz? Acaba bizden başka aile alsa daha mı iyi büyütür? Kaderiyle mi oynuyoruz falan diyordu. Yani kendine güvenmiyordu aslında. Benimsermiyim acaba dedi bir kaç defa. Biz kadınlar daha farklı düşünüyoruz. Daha gözü karayız aslında. Sevgimiz daha sonsuz galiba.
Hatta ilk kuruma gittiğimizde falan epey bişey istediklerinde hep tedirgin oldum acaba vazgeçer mi? Gözü korkarmı bunlardan dedim kendi kendime. Ama Allah yardım etti. Şimdi benden heycanlı. Sonra bana dediki kız isteyelim ama olurmu diye sordu. Benim için farketmiyordu aslında hayırlı olsun ne olursa olsun. Ama eşimin gönlünden öyle geçti madem dedim ki bunda da bir hayır var. Onu kırmadım tamam dedim kız olsun. Anne olma isteğimi kırmayıp ve benim dediğimi yapıp kuruma geldiği için bende onu kırmadım.
İşte böyle çok uzattım canım ama demek istediğim herşey rayına giriyor. Şimdi akşamları internetin başında mama çeşitleri bakıyor :) Hangisi daha iyiymiş.
Seninde öyle olacak. Sakın vazgeçme.
Herşey gönlünce olsun.
Sevgiler,
yazdıklarını okuyunca çok etkilendim... aynı şeyleri bir başkasının da yaşaması insanın yükünü hafifletiyor doğrusu... benim eşimin de uzun zaman tedirginlikleri olmuştu ama nihayet 2012 eylülde başvurumuzu yaptık ve tüm tedirginlikleri kayboldu. şu anda benden daha heyecanlı görüyorum onu.
Günaydın hatunlar müjde yakında teyze oluyorsunuz haberi aldım şimdi çarşıya çıkıyorum acil eksikleri almaya sevgiler
Canım bence hiç vakit kaybetme madem böyle duygular içindesin ben senin yerine olsam eşimi bir şekilde ikna ederim.İnşallah Allah yardımcın olsuncevabın için sağol cnm evt biz çabucak anne olmak istediğimiz için herşeyi göze alabiliyoruz annelik duygusu olsa bu. oysa eşim aynı senin eşin gibi işimi zorlaştırıyor sadece. aslında eşim daha ileriye dönük bakıyor evlat edinince yaşıcağımız sorunları düşünüyor, daha çok olayın negatif yönüne bakıyor ben ise bebeğimizle daha mutlu olmanın hayellerini kuruyorumve bu hayellerimi bi an önce gerçekleştirmek istiyorum kuruma yazılsam nerden baksan 2 yıl bekleme süreci yaşıcam ben (sorunumuzu öğrendikten sonra)evliliğimizin ilk aylarından beri evlat edinmeyi isterken onun beni anlamasını istiyorum artık yoruldum vallahi...biliyorum eşim çocukları çok seviyor aynı senin eşin gibi çok mutlu olucak ama o bunun farkında değil henüz ben adım atmadıkca onu dürtmedikçe o hiçbişey yapmaz kuruma gidip yazılıncaya kadar ufak tefek sorunlar yaşıcaz senin dediğin gibi bende evlat edinmekden vazgeçmeyi düşünüyorum ama o zmnda çok mutsuz bi kadın olucam bunuda biliyorum bundan dolayıda asla vazgeçmicem bebeğimden.ben 2,5 yıldır tedavi için hastane hastane koştururken bebeğim olsun diye nasıl vazgeçebilirimki evlat edinme hakkımdan benim her anım bebek düşünmekle geçiyor
Çok geçmiş olsun Sermuh'cuğum bir an önce ailecek iyileşir tekrar kızınla oynamaya başlarsınız inşallahBekleyen anne adayları Rabbim tez zamanda yavrularınıza kavuştursun.bir haftadır hastayım kızımı 3 gün sevebildim çok ağır şekilde öksürük hapşuruk salya sümük derken yatakları ayırdım kızımla sadece 3 gece uyudum diğerleri hep babayla yattılar çünkü bronşit olmuşum.şimdi eşimdede belirtiler var annem yanımızda kızımızı kontrole iki kere götürdük sorun yok dedidiler ama oda kurumdan geldiğinden beri ara ara öksürük hapşırık ve burun tıkanması yaşıyor.bebeğim gözümün önünde gülücükler atıyor ama ona sarılamıyorum ağzıma maske taktım çıkartmak istedi ve çıkarmayınca bana küstü
Günaydın hatunlar müjde yakında teyze oluyorsunuz haberi aldım şimdi çarşıya çıkıyorum acil eksikleri almaya sevgiler
en kısa zamanda bekleriz..ama şu sıralar hastalık halindeyiz iyileşelimde sizede bulaştırmayalım...geçmiş olsun hepinize.. güzel kızınıda allah nazarlardan korusun.
en kısa zamanda iyileşmenizi dilerim. iyileşin de bebek görmeye gelelim.
bir ben görmedim merak içindeyim.. çok şükür moralimde yerinde.
görüşmek üzere.. geçmiş olsun.
çok geçmiş olsun sermuh... bebeğimizi alınca senin gibi bende hastalandım koşturmaktan, heyecandan insan kendini düşünmüyor o anda diye düşünüyorum banyo bile yapmayı unutuyorsun hafıza kaybı gibi bir şey oluyor insan.. kızımda aldığımızda salya sümük gğüste hırıltı aldıktan bir gün sonra kulak akmaya başladı hemen doktora gittik orta kulak iltahabı olmuş yavrum antibiyotikler derken kendine gelmişti yavrum ama şimdi çekirdek aile olarak çooookkkk mutluyuz tekrar geçmiş olsun
sağol bitanem ...Çok geçmiş olsun. Annenin yanınızda olması çok iyi. Biran önce iyileşir ve kuzunla koklaşırsın inşallah.
Sevgiler,
çok sağol hadi bakalım sırada sizinki geliyor sen koştur eksiklerini tamamla bir an evvel gelince zor oluyor...canım günaydın çok geçmiş olsun işallah tez zamanda iyileşirsin rabbim evladını sana bağışlasın bian önce iyileş de yavrunu kucakla eminim senin için çok zordur bu günler geçici yavrun bundan sonra bi ömür boyu seninle nasıl olsa biz bütün hazırlıkları son zamana bırakmışız ful çalışıyoruz işallah yetişdiririz kuzuna ve kendine iyi bak sevgiler
inşallah sağol canım iyi dileklerin için:)Canım bence hiç vakit kaybetme madem böyle duygular içindesin ben senin yerine olsam eşimi bir şekilde ikna ederim.İnşallah Allah yardımcın olsun
Çok geçmiş olsun Sermuh'cuğum bir an önce ailecek iyileşir tekrar kızınla oynamaya başlarsınız inşallah
yüreği kocaman sevgili anneler, anne adayları hepinize hayırlı cumalar) malibu canım bebişin geliyomuş çok sevindim.hadi hayırlısı olsun canım ) darısı diğer bekleyen anne adaylarımıza....
unutmayın herşeyin başı sabır sabredin kuzularınız mutlaka sizlere gelecekler)
ben pek fazla giremiyorum sayfaya inanın yazılanların hepsini okuyayım herkese ayrı ayrı yazayım kuzularımla yaşadıklarımı anlatayım diyorum ama maalesef olmuyor.
bu hafta eşimin annesi ve kızkardeşi geldi ziyaretimize birkaç gün sonra dönecekler.inanın çocuklarım çok şanslı babaanne ve hala deli oluyor kuzucuklarımız için.babaennemiz yine dünyanın şeylerini örüp getirmiş.kızım hala için deli oluyor.eee halamızda aynı şekilde) babaanne ve hala gidecek diye çok üzülüyorlar.oğlum okul çıkışında babaannem veya halam beni almaya gelsin diye tutturuyor
biliyormusunuz kayınvalidemin diğer oğlundan bir torunu var.ve bana ben torun sevgisini sizin kuzularla yaşıyorum dedi)
sermuhcuğum sizede geçmiş olsun.. damlaumut canı dosyanız onaylanmış hayırlıuğurlu olsun.
cansunida canım,eğer istiyorsan bu fikrinden asla vazgeçme evet erkekler biraz zor kabullenebilirler sen onu sıkmadan fazla üstüne gitmeden tatlılıkla ikna etmeye çalış.aslında bebişler gelince o kadar mükemmel baba oluyorlarki
destinacığım dileğim inşaallah seninde önümüzdeki ay kızına kavuşman.
ayyyy kıyamam kızım yemek hazırlamış hadi yimeğe diye bağırıyor.gitmem lazım öncelik kızıma
cuma gününde okunan dualar hürmetine bebişlerinize biran önce kavuşmanız dileğiyle sağlıkla kalın))
Merhaba Tenarr,
Öncelikle hayırlı ugurlu olsun. Allah tez zamanda kvustursun.
Ankara da yenimahalle devlet hastanesini öneririm, biz çok guzel hoş karşılandık.
doktorlar olsun sekreterleri olsun bize çok olumlu yaklaştılar ve hepsi tebrik etti.
Tavsiye ederim.
bugün çok mutluyum... dosyamız onaylandı...çok şükür...
darısı bekleyen arkadaşların başına........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?