Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

Geçmiş olsun sermuh Allah tez zamanda şifa versin sen de doya doya sarıl meleğine. Maşallah Allah mutluluğunuzu daim etsin.

çok geçmiş olsun arkadaşım acil şifalar

ağzı olan konuşuyor işte Allah o güzel oğluna iyi yazılar yazsın ömrü bereketli, sağlıklı olsun inşallah :)

bugün çok mutluyum... dosyamız onaylandı...çok şükür...
darısı bekleyen arkadaşların başına........

gözünüz aydın canım :))) gerisi daha kolay şimdi azıcık sabır, iyi haberler kapıda Allahın izniyle :))

erkekler biyolojik baba olsalar bile çocukla sosyal paylaşım yaşamadan benimseyemiyorlar babalık hormonu yok ama annelik hormonu var ve şükürki biz o hormona sahibiz :)) bu sebeple eşin yanılıyor. benim eşim önce senin ısınman önemli ben nasılsa zamanla ısınırım diyordu. çünkü annelik başka birşey herşeyiyle biz ilgileniyoruz. ilk zamanlar baba sadece madde olarak yanınızda zaten sonrasında ayrılmaz olarak bütünleşiyorlar o ayrı tabiki :) oğlumu kucağımıza ilk aldığımızda hastaneden babasının kucağında çıktı oysa ben kucağıma alamam çok ufak dşyordu :))) oğlumuzu görünce herşey değişti :)içini ferah tut ve eşini ikna et başvuruda bulun. yavrunuzu kucağınıza aldığınızda neden bu kadar bekledik diyorsun :)

bir yenimahalleli olarak gurur duydum :)

çoook geçmiş olsun sermuhcuğum,tez zamanda şifa bulmanızı dilerim.

İyiakşamlar melek arkadaşlarım o kadar merhametli o kadar güzel insanlarsınızki herkezin harcı değildir bu güzel yükü omuzlara almak.Ben yazılarınızı okudukça sizler kadar heyecanlanıyor mutlu oluyorum.Sizden çok acil fikir yardımlarınızı istiyorum.Eğer benim bu heyecanıma ortak olup yol gösterirseniz çok memnun mutlu olurum.Öncelikle Allah kimseyi evlatla sınamasın.Hepinizin yardımcısı olsun.Dilerim en kısa sürede evlatlarınıza kavuşup hasretinizi dindirirsiniz.Ben 5 yıllık evliyim.Bir defa tüp bebek yaptırdık tutmadı.Bugünlerde çok büyük bir sınav yaşıyorum.Ne yapacağımı bilmiyorum.Bu sene sonu 2. tüp bebeği düşünürken bir akrabam vasıtasıyla yetim öksüz kalmış bir bebek olduğunu öğrendik.Düğün dönüşü kaza geçirip anne babası vefat ediyor.Hanımı hamileymişVe malesef kurtulamıyor.Bebek mucize yaşıyor sezeryanla almışlar.Şu an 1 haftalık.Ailenin maddi sıkıntısı varmış.Bebeğin babaannesi macburuyetten sosyal kuruma vereceğim demiş.Benimde içimde o anda fırtınalar koptu bu olayı öğrendiğimden beri karmaşık duygular içindeyim.İçimden bir ses bebeği almam gerektiğini annelik yapmamı söyledi.Bu konuyu eşimle paylaştım.Şu ana kadar evlatlık olayına soğuk bakmadı.Fakat hemen bu senede düşünmüyordu.Maddi durumumuz o kadar çok zenginlik yok ama borçla vs yaptırırız diyorduk tüp bebeği.Bende ne farkeder hepsi melek değilmi Allah'ın emaneti benden olmuş olmamış önemli değil.Allah rızası için bakayım annelik yapayım diye düşündüm.Eşimin gönlünü yaptım.Fakat şu an için çevremizdekilere ne diyebiliriz onu bilmiyorum.Birde siz neler aldınız kıyafet eşya vs.Süt gelme durumu nasıl oluyor?Onuda okumuştum.Ben çok heyecanlıyım.İçim kıpır kıpır.O bebeğe çok büyük bir sevgi vereceğimizi hissediyorum.Eşinizin ailesinin tepkisi ne oldu nasıl söylediniz?Desteğinize ihtiyacım var.Bu bebeği almakla iyi yapacağımı hissediyorum.LÜtfen fikirleirnizi bekliyorum.Allah sizlerinde gönlünüze göre verir umarım.Sevgiler...

Ben olsam hiç düşünmez alırdım. Çevredekilerebir şekilde anlatılır nasılsa

Ben olsam hiç düşünmez alırdım. Çevredekilerebir şekilde anlatılır nasılsa

Bende öyle düşünüyorum içim içime sığmıyor.Sayfalarınızı çok takip edemedim.Yani şuan neler alabilirim ne yapabilirim bilmiyorum heyecanlıyım çok.Öncelikle neler almam lazım?Elimden gelse bütün çarşıyı alırımda.Çok güzel uzaktan düşünmesi hayali bile güzel.Benim hiç hazırlığım yok süpriz oldu bu benim içinSizin bebeğiniz varmı bilmiyorum yoksa inşallah tez zamanda kavuşursunuz.İlk etapta en lazımlar nelerdir biraz araştırdımda sizlerin fikirlerinede ihtiyacım var

canım bence bırak tedaviyi falan bu bebeğe yoğunlaş rabbim size bir bebek göndermiş bence doğurmak çokda önemli bişey değil insanlara hiçbirşey açıklamak zorunda değilsiniz kabul edene kapınız açık olur etmeyenede kapınızı kapatırsınız duvar arasında sizin ne yaşadığınızı kim biliyor hasretinizi kim anlıyor bence çok fazla insana fikir danışmayın heleki normal yolla anne baba olmuş insanlara hiç danışmayın en azından ben öyle yaptım eşim ve ben karar verdik başvurduk ve şuanda dünyalar tatlısı bir meleğim var kimseyede fikir sormadım hayat senin hayatın insanların senin hayatın üzerinde kararlar vermesine izin verme heleki böyle hassas bir konuda içinden ne hissediyorsan onu yap derim :)

arkadaşım aslında zor bir karar tabiki ama geçenlerde buna benzer bir olayı duymuştum ve keşke haber verseydiniz dedim şuanda ne söyleyeceğimi bilemedim ama itiraf etmeliyimki ben kesinlikle alırdım iki yol var kurumla veya aileler arasında anlaşarak şöyle düşün zaten bakamayacakları için kuruma vermeyi düşünüyorlarmış sen almassan nihayetinde bizim gibi bebek bekleyen ailelere hiç beklemeden verilecek ama tabiki karar senin ve eşinin ikincİ şahısları uzak tutmalısın öncelikle eşinin ve senin fikrin canım aileler ne düşüncede insanlar bilmiyorum eşimin babasına söylediğimizde çok sevinmişti ve konuştuğumuzun ertesi günü kuruma beni o götürdü bende çok korkuyordum ama o beni utandırdı söylemeden bilemessin tepkilerini sevgiler inşallah herşey istediğin gibi olur o yavrucakta sıcak bir yuva bulur

kafana yatıyorsa al tatlım hiç kaçırma ben olsam bende alırdım yazık ya annesini babasınııda kaybetmiş inş. bahtı güzel olur bundan sonra...

Günaydın hatunlar müjde yakında teyze oluyorsunuz haberi aldım şimdi çarşıya çıkıyorum acil eksikleri almaya sevgiler

canım gözün aydın rabbim hayırlı sağıklısını nasip etsin inşallah bu ay istanbulda bebek konusunda patlama oldu nerdeyse bir ayda bildiğimiz kadarıyla
bebek verildi mütiş ilerleme oldu burda darısı geride kalanların başına inşallah diyorum :)

canım arkadaşım benim çok çok çok geçmiş olsun tez zamanda iyleşki meleğinle ilgilene bil valla bebeğine kavuştuğun an böyle hasta olmana çok üzüldüm inşallah tez zamanda toparlanırısınızda bebişinizle güzel zamanlar geçirirsiniz keşke yakın olsaydık hergün size bakmaya gelirdim ama malesef çok uzağız meleğime ve sana kokulu kokulu öpücükler yolluyorum

cansuda yazdıklarını okurken eşim canladı gözümde tamamen evlat edinmeye karşıydı sevemem diyordu babalık yapamam diyordu kesinlikle yanaşmıyordu evlat edinmeye baya bi zaman uğraştırdı beni en son emrivaki yaptım kurumdan randevu aldım ve gideceğiz sadece görüşeceğiz dedim gittik başvurumuzu yaptık 18 ay sıra bekledik o beklediğimiz 18 ayda benim yaşadığım heyecanın yüzde birini yaşamadı arayıp sırayı öğreniyordum arkadaşlarıma söylüyordum eşime en son söylüyordum suratı asılıyordu iyi deyip geçiştiriyordu ah neler yaşadım bi bilsen takiii bize sıra gelip bebeğimizi görmeye gittiğimiz an işte ne olduysa o an oldu kızını ilk gördüğünde aşık oldu sevinçten gözleri dolu dolu oldu ağlamayı gururuna yediremedi tabi :) kızımızın işlemleri bitipde eve gelme yolundayken yolun ortasında arabayı durdurdu aşkım sana çok tşkr ederim senin sayende baba oldum böyle güzel bir meleğim oldu dedi iyiki ısrar etmişsin dedi çok mutluyum çokk dedi ve o gün bugündür kızına olan bağlılığı katmerlenerek devam ediyor çok büyük aşk yaşıyorlar baba kız o kadar mutluyumki anlatamam eşim bütün boş vaktini kızımıza ayırıyor sana olduğu gibi yaşadıklarımı anlatmaya çalıştım inanıyorumki biraz yol gösterecektir benim yaşadıklarım sana sevgiler canım....

sevgili sudenaz, bence çok iyi bir fırsat bu, hem sizin hem de bebek için. sevginizle güzelce büyütürsünüz. şahıstan alırken nasıl alınır bilmiyorum ama, bir avukat ile detayları konuşun. ileride akrabaları ile görüşecek mi, ileri zamanlarda sorunlar çıkmaması için, işi resmi yoldan halletmeye çalışın lütfen.
bunun dışında her yönden çok iyi olur.
evlat alma fikri bana hep sıcak gelir, o bebekler için en iyi yerler aile sıcaklığında büyüyecekleri evlerdir. hem bebek hem de sizin için hayırlısı olsun inş.
bakarsınız, ileride kendi bebeğiniz de olur, kardeş kardeş büyürler güzelce.

bebek listesi diye nette aratın, içinde gereksiz şeyler olacaktır. size acil gelenleri alırsınız, ihtiyaca göre eksikleri tamamlarsınız.

cnm geçmiş olsun öksürük için tavsiyede bulunabilirim çok iyi geliiyor 2-3 günde geçiyor öksürük..karaturpun içini oy ve içine bal koy bal bi kaç saat sonra sulanacak ve o suyu iç bunu 2 gün boyunca günde 4-5 sefer yap süper bir iksir bu sayede öksürük illetinden çabuk kurtulmayı başarıyorum ) not: 2 yaşından küçük çocuklara kullanılmaz.. Allah şifa versin inş. en kısa zmnda yavrunuda kucağına alırsın iyleşipte.

Ne güzel yazmışsın arkadaşım inan yüreğime su serptin.Ben hiç bu konuya bu kadar yoğunlaşmamıştım.Dediğim gibi sanırım nasibimde var bu bebek görmeden sabırsıızım özlüyorum.Kucağıma almak kısmet olursa ne yaparım bilmiyorum çok ağlayacağım kesinBende çocukken babamı kaybetmiş biri olarak ona bütün sevgimi vereceğime inanıyorum.Allah bağışlasın meleğinizi kaderi güzel olur inşallah.Peki melek annesi olarak bana fikir verebilirmisin?Neler aldın öncelikle benim elim ayağıma dolanıyor kıyafetlere baktıkça prensese hazırlık yapmak istiyorum
Zordur eminim özellikle eşim bu konuda hassas erkekler bzilere göre daha farklı düşündükleri kesin.Eşimi ikna edene kadar gelinde bana sorun:18:Siz şanslıymışsınız kayınpederiniz sıcakkanlıymış.Eşimin ailesi o kadar sıcak insanlar değil.Ben onalrı takmıyorum.Sdaece eşimin aklını karıştırmasınlarda başka bir şey istemem
kafana yatıyorsa al tatlım hiç kaçırma ben olsam bende alırdım yazık ya annesini babasınııda kaybetmiş inş. bahtı güzel olur bundan sonra...

Elimde olsa şuan alıp gelirdim.İçimde çok büyük özlem var.Bunları anca sizler anlayabilriisniz.Allah katındada sevabı büyük.Büyüyünce haram olur laflarını doğruda bulmuyorum.Saçma geliyor bana.İnşallah gögsümden sütte gelir nasıl oluyor o tam okuyamamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…