Bekleyen anne adayları Rabbim tez zamanda yavrularınıza kavuştursun.bir haftadır hastayım kızımı 3 gün sevebildim çok ağır şekilde öksürük hapşuruk salya sümük derken yatakları ayırdım kızımla sadece 3 gece uyudum diğerleri hep babayla yattılar çünkü bronşit olmuşum.şimdi eşimdede belirtiler var annem yanımızda kızımızı kontrole iki kere götürdük sorun yok dedidiler ama oda kurumdan geldiğinden beri ara ara öksürük hapşırık ve burun tıkanması yaşıyor.bebeğim gözümün önünde gülücükler atıyor ama ona sarılamıyorum ağzıma maske taktım çıkartmak istedi ve çıkarmayınca bana küstü
Yinede rabbime elhamdülillah ki daha kötü şeyler yok bunlar elbet geçer.
Rabbime şükürler olsun ki yavrumuzu bize göndermiş
Hepinizin yazdıklarını okudum ana çok fırsatım olmadığından cepten yazıyorum hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim Rabbim bekleyen annelerimizin kucaklarını gönüllerinden geçtiği gibi doldursun .yazdıklarınıza beğeni yapmak istiyorum ama ceptdn çok zor ilerliyor anlayacağınıza eminim.
Yeni katılan arkadaşlarımıza taze anne olarak hoş geldiniz diyorum.
Güzel günler bol sevinçler sizinle olsun
Fırsat bulunca yine yazıcam
Günaydın hatunlar müjde yakında teyze oluyorsunuz haberi aldım şimdi çarşıya çıkıyorum acil eksikleri almaya sevgiler
Bekleyen anne adayları Rabbim tez zamanda yavrularınıza kavuştursun.bir haftadır hastayım kızımı 3 gün sevebildim çok ağır şekilde öksürük hapşuruk salya sümük derken yatakları ayırdım kızımla sadece 3 gece uyudum diğerleri hep babayla yattılar çünkü bronşit olmuşum.şimdi eşimdede belirtiler var annem yanımızda kızımızı kontrole iki kere götürdük sorun yok dedidiler ama oda kurumdan geldiğinden beri ara ara öksürük hapşırık ve burun tıkanması yaşıyor.bebeğim gözümün önünde gülücükler atıyor ama ona sarılamıyorum ağzıma maske taktım çıkartmak istedi ve çıkarmayınca bana küstü
Hepinizin yazdıklarını okudum ana çok fırsatım olmadığından cepten yazıyorum hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim Rabbim bekleyen annelerimizin kucaklarını gönüllerinden geçtiği gibi doldursun .yazdıklarınıza beğeni yapmak istiyorum ama ceptdn çok zor ilerliyor anlayacağınıza eminim.
bugün çok mutluyum... dosyamız onaylandı...çok şükür...
darısı bekleyen arkadaşların başına........[/ hayırlısı olsun bebiş yola çıktı
hadi bakalım bi evimize daha güneş doğuyorGünaydın hatunlar müjde yakında teyze oluyorsunuz haberi aldım şimdi çarşıya çıkıyorum acil eksikleri almaya sevgiler
bu sayfaya ılk defa tesadufen baktım
ve cok uzulduım duygulandım dusundum benımde cocugum tüp bebek yontemıyle oldu
2.evlılıgım esım bekar ıdı
hemen ust komsumuzunda yıllardık cocukları olmuyor acık yazmıyacagım o kendı gelırse soylerım ben sayfayı yazar akrabayız
onlarda hep bı ıhtımal evlat sahıbı olmak ıstıyorlar bu yontemle bende hep desteklıyorum bak dıyorum esıme ne kadar cok sevıyor evet dıyo ne farkı var
soylemeden gecemıcem suanda benım bebegım ıcın 3 yasında (buarada eskı esım oglanı aramıyor dogumdan sonra ayrıldık ayrıldıktan sonra 2 kere 19 aylık ıken aradı , sımdı 36 ay 1.5 sene oldu gene aramadı o zaman herke zbana acaba bu cocuk ondan degılmı baska bıseymı yaptınız (sperm bankası) dediler ) bende onlara hep dedımıkı suanda cıkıp bırı bana desekı bı yanlıslık oklmus yumurtyalar karısmıs bu cocuk sızden degıl deseler yuregımde hıcbısey fark etmez aksıne dahada cok severım
Alllah yardımcınız olsun hayırlı evlat olsunlar ınsallah
bugün çok mutluyum... dosyamız onaylandı...çok şükür...
darısı bekleyen arkadaşların başına........
inş. birgün bende aranıza girerim yazılarınızı devamlı okuyorum içimi heycan,sevinç kaplıyor inş. birgün bende anne olurum...
size sormak istediğim bişey var hani diyorsunuz ya pazardan meyvemi seçiyoruz sağlıklı olsun yeter diye çok haklısınız ama benim eşim ben her çocuğa ısınamam diyor evlat edinmeyi ben çok istiyorum oda itiraz etmiyor henüz başvuru falan yapmadık ama bu gibi prosüdürlerde sorun yaşamaktanda korkuyorum.
Merhaba Tenarr,
Öncelikle hayırlı ugurlu olsun. Allah tez zamanda kvustursun.
Ankara da yenimahalle devlet hastanesini öneririm, biz çok guzel hoş karşılandık.
doktorlar olsun sekreterleri olsun bize çok olumlu yaklaştılar ve hepsi tebrik etti.
Tavsiye ederim.
İyiakşamlar melek arkadaşlarım o kadar merhametli o kadar güzel insanlarsınızki herkezin harcı değildir bu güzel yükü omuzlara almak.Ben yazılarınızı okudukça sizler kadar heyecanlanıyor mutlu oluyorum.Sizden çok acil fikir yardımlarınızı istiyorum.Eğer benim bu heyecanıma ortak olup yol gösterirseniz çok memnun mutlu olurum.Öncelikle Allah kimseyi evlatla sınamasın.Hepinizin yardımcısı olsun.Dilerim en kısa sürede evlatlarınıza kavuşup hasretinizi dindirirsiniz.Ben 5 yıllık evliyim.Bir defa tüp bebek yaptırdık tutmadı.Bugünlerde çok büyük bir sınav yaşıyorum.Ne yapacağımı bilmiyorum.Bu sene sonu 2. tüp bebeği düşünürken bir akrabam vasıtasıyla yetim öksüz kalmış bir bebek olduğunu öğrendik.Düğün dönüşü kaza geçirip anne babası vefat ediyor.Hanımı hamileymişVe malesef kurtulamıyor.Bebek mucize yaşıyor sezeryanla almışlar.Şu an 1 haftalık.Ailenin maddi sıkıntısı varmış.Bebeğin babaannesi macburuyetten sosyal kuruma vereceğim demiş.Benimde içimde o anda fırtınalar koptu bu olayı öğrendiğimden beri karmaşık duygular içindeyim.İçimden bir ses bebeği almam gerektiğini annelik yapmamı söyledi.Bu konuyu eşimle paylaştım.Şu ana kadar evlatlık olayına soğuk bakmadı.Fakat hemen bu senede düşünmüyordu.Maddi durumumuz o kadar çok zenginlik yok ama borçla vs yaptırırız diyorduk tüp bebeği.Bende ne farkeder hepsi melek değilmi Allah'ın emaneti benden olmuş olmamış önemli değil.Allah rızası için bakayım annelik yapayım diye düşündüm.Eşimin gönlünü yaptım.Fakat şu an için çevremizdekilere ne diyebiliriz onu bilmiyorum.Birde siz neler aldınız kıyafet eşya vs.Süt gelme durumu nasıl oluyor?Onuda okumuştum.Ben çok heyecanlıyım.İçim kıpır kıpır.O bebeğe çok büyük bir sevgi vereceğimizi hissediyorum.Eşinizin ailesinin tepkisi ne oldu nasıl söylediniz?Desteğinize ihtiyacım var.Bu bebeği almakla iyi yapacağımı hissediyorum.LÜtfen fikirleirnizi bekliyorum.Allah sizlerinde gönlünüze göre verir umarım.Sevgiler...
Ben olsam hiç düşünmez alırdım. Çevredekilerebir şekilde anlatılır nasılsa
İyiakşamlar melek arkadaşlarım o kadar merhametli o kadar güzel insanlarsınızki herkezin harcı değildir bu güzel yükü omuzlara almak.Ben yazılarınızı okudukça sizler kadar heyecanlanıyor mutlu oluyorum.Sizden çok acil fikir yardımlarınızı istiyorum.Eğer benim bu heyecanıma ortak olup yol gösterirseniz çok memnun mutlu olurum.Öncelikle Allah kimseyi evlatla sınamasın.Hepinizin yardımcısı olsun.Dilerim en kısa sürede evlatlarınıza kavuşup hasretinizi dindirirsiniz.Ben 5 yıllık evliyim.Bir defa tüp bebek yaptırdık tutmadı.Bugünlerde çok büyük bir sınav yaşıyorum.Ne yapacağımı bilmiyorum.Bu sene sonu 2. tüp bebeği düşünürken bir akrabam vasıtasıyla yetim öksüz kalmış bir bebek olduğunu öğrendik.Düğün dönüşü kaza geçirip anne babası vefat ediyor.Hanımı hamileymişVe malesef kurtulamıyor.Bebek mucize yaşıyor sezeryanla almışlar.Şu an 1 haftalık.Ailenin maddi sıkıntısı varmış.Bebeğin babaannesi macburuyetten sosyal kuruma vereceğim demiş.Benimde içimde o anda fırtınalar koptu bu olayı öğrendiğimden beri karmaşık duygular içindeyim.İçimden bir ses bebeği almam gerektiğini annelik yapmamı söyledi.Bu konuyu eşimle paylaştım.Şu ana kadar evlatlık olayına soğuk bakmadı.Fakat hemen bu senede düşünmüyordu.Maddi durumumuz o kadar çok zenginlik yok ama borçla vs yaptırırız diyorduk tüp bebeği.Bende ne farkeder hepsi melek değilmi Allah'ın emaneti benden olmuş olmamış önemli değil.Allah rızası için bakayım annelik yapayım diye düşündüm.Eşimin gönlünü yaptım.Fakat şu an için çevremizdekilere ne diyebiliriz onu bilmiyorum.Birde siz neler aldınız kıyafet eşya vs.Süt gelme durumu nasıl oluyor?Onuda okumuştum.Ben çok heyecanlıyım.İçim kıpır kıpır.O bebeğe çok büyük bir sevgi vereceğimizi hissediyorum.Eşinizin ailesinin tepkisi ne oldu nasıl söylediniz?Desteğinize ihtiyacım var.Bu bebeği almakla iyi yapacağımı hissediyorum.LÜtfen fikirleirnizi bekliyorum.Allah sizlerinde gönlünüze göre verir umarım.Sevgiler...
kafana yatıyorsa al tatlım hiç kaçırma ben olsam bende alırdım yazık ya annesini babasınııda kaybetmişİyiakşamlar melek arkadaşlarım o kadar merhametli o kadar güzel insanlarsınızki herkezin harcı değildir bu güzel yükü omuzlara almak.Ben yazılarınızı okudukça sizler kadar heyecanlanıyor mutlu oluyorum.Sizden çok acil fikir yardımlarınızı istiyorum.Eğer benim bu heyecanıma ortak olup yol gösterirseniz çok memnun mutlu olurum.Öncelikle Allah kimseyi evlatla sınamasın.Hepinizin yardımcısı olsun.Dilerim en kısa sürede evlatlarınıza kavuşup hasretinizi dindirirsiniz.Ben 5 yıllık evliyim.Bir defa tüp bebek yaptırdık tutmadı.Bugünlerde çok büyük bir sınav yaşıyorum.Ne yapacağımı bilmiyorum.Bu sene sonu 2. tüp bebeği düşünürken bir akrabam vasıtasıyla yetim öksüz kalmış bir bebek olduğunu öğrendik.Düğün dönüşü kaza geçirip anne babası vefat ediyor.Hanımı hamileymişVe malesef kurtulamıyor.Bebek mucize yaşıyor sezeryanla almışlar.Şu an 1 haftalık.Ailenin maddi sıkıntısı varmış.Bebeğin babaannesi macburuyetten sosyal kuruma vereceğim demiş.Benimde içimde o anda fırtınalar koptu bu olayı öğrendiğimden beri karmaşık duygular içindeyim.İçimden bir ses bebeği almam gerektiğini annelik yapmamı söyledi.Bu konuyu eşimle paylaştım.Şu ana kadar evlatlık olayına soğuk bakmadı.Fakat hemen bu senede düşünmüyordu.Maddi durumumuz o kadar çok zenginlik yok ama borçla vs yaptırırız diyorduk tüp bebeği.Bende ne farkeder hepsi melek değilmi Allah'ın emaneti benden olmuş olmamış önemli değil.Allah rızası için bakayım annelik yapayım diye düşündüm.Eşimin gönlünü yaptım.Fakat şu an için çevremizdekilere ne diyebiliriz onu bilmiyorum.Birde siz neler aldınız kıyafet eşya vs.Süt gelme durumu nasıl oluyor?Onuda okumuştum.Ben çok heyecanlıyım.İçim kıpır kıpır.O bebeğe çok büyük bir sevgi vereceğimizi hissediyorum.Eşinizin ailesinin tepkisi ne oldu nasıl söylediniz?Desteğinize ihtiyacım var.Bu bebeği almakla iyi yapacağımı hissediyorum.LÜtfen fikirleirnizi bekliyorum.Allah sizlerinde gönlünüze göre verir umarım.Sevgiler...
Günaydın hatunlar müjde yakında teyze oluyorsunuz haberi aldım şimdi çarşıya çıkıyorum acil eksikleri almaya sevgiler
ağzı olan konuşuyor işteAllah o güzel oğluna iyi yazılar yazsın ömrü bereketli, sağlıklı olsun inşallah :)
gözünüz aydın canım :))) gerisi daha kolay şimdi azıcık sabır, iyi haberler kapıda Allahın izniyle :))
erkekler biyolojik baba olsalar bile çocukla sosyal paylaşım yaşamadan benimseyemiyorlar babalık hormonu yok ama annelik hormonu var ve şükürki biz o hormona sahibiz :)) bu sebeple eşin yanılıyor. benim eşim önce senin ısınman önemli ben nasılsa zamanla ısınırım diyordu. çünkü annelik başka birşey herşeyiyle biz ilgileniyoruz. ilk zamanlar baba sadece madde olarak yanınızda zaten sonrasında ayrılmaz olarak bütünleşiyorlar o ayrı tabiki :) oğlumu kucağımıza ilk aldığımızda hastaneden babasının kucağında çıktı oysa ben kucağıma alamam çok ufak dşyordu :))) oğlumuzu görünce herşey değişti :)içini ferah tut ve eşini ikna et başvuruda bulun. yavrunuzu kucağınıza aldığınızda neden bu kadar bekledik diyorsun :)
yok cnm ya bu kararımdan asla vazgeçmiceğimi biliyorum şuan bile her beklediğim gün bana ceza gibi geliyorinş. bizde o güzel günleri görürüz. eşim itiraz etmiyor iş ciddiye binince su koyuyor birazcık ama ben elimden geleni yapacağım...oğlunla ve eşinle mutluluklar dilerim cnm...
cevabın için sağol cnm evt biz çabucak anne olmak istediğimiz için herşeyi göze alabiliyoruz annelik duygusu olsa bu. oysa eşim aynı senin eşin gibi işimi zorlaştırıyor sadece. aslında eşim daha ileriye dönük bakıyor evlat edinince yaşıcağımız sorunları düşünüyor, daha çok olayın negatif yönüne bakıyor ben ise bebeğimizle daha mutlu olmanın hayellerini kuruyorumve bu hayellerimi bi an önce gerçekleştirmek istiyorum kuruma yazılsam nerden baksan 2 yıl bekleme süreci yaşıcam ben (sorunumuzu öğrendikten sonra)evliliğimizin ilk aylarından beri evlat edinmeyi isterken onun beni anlamasını istiyorum artık yoruldum vallahi...biliyorum eşim çocukları çok seviyor aynı senin eşin gibi çok mutlu olucak ama o bunun farkında değil henüz ben adım atmadıkca onu dürtmedikçe o hiçbişey yapmaz kuruma gidip yazılıncaya kadar ufak tefek sorunlar yaşıcaz senin dediğin gibi bende evlat edinmekden vazgeçmeyi düşünüyorum ama o zmnda çok mutsuz bi kadın olucam bunuda biliyorum bundan dolayıda asla vazgeçmicem bebeğimden.ben 2,5 yıldır tedavi için hastane hastane koştururken bebeğim olsun diye nasıl vazgeçebilirimki evlat edinme hakkımdan benim her anım bebek düşünmekle geçiyor
Bende öyle düşünüyorum içim içime sığmıyor.Sayfalarınızı çok takip edemedim.Yani şuan neler alabilirim ne yapabilirim bilmiyorum heyecanlıyım çok.Öncelikle neler almam lazım?Elimden gelse bütün çarşıyı alırımda. Çok güzel uzaktan düşünmesi hayali bile güzel.Benim hiç hazırlığım yok süpriz oldu bu benim için Sizin bebeğiniz varmı bilmiyorum yoksa inşallah tez zamanda kavuşursunuz.İlk etapta en lazımlar nelerdir biraz araştırdımda sizlerin fikirlerinede ihtiyacım var
Ne güzel yazmışsın arkadaşım inan yüreğime su serptin.Ben hiç bu konuya bu kadar yoğunlaşmamıştım.Dediğim gibi sanırım nasibimde var bu bebek görmeden sabırsıızım özlüyorum.Kucağıma almak kısmet olursa ne yaparım bilmiyorum çok ağlayacağım kesincanım bence bırak tedaviyi falan bu bebeğe yoğunlaş rabbim size bir bebek göndermiş bence doğurmak çokda önemli bişey değil insanlara hiçbirşey açıklamak zorunda değilsiniz kabul edene kapınız açık olur etmeyenede kapınızı kapatırsınız duvar arasında sizin ne yaşadığınızı kim biliyor hasretinizi kim anlıyor bence çok fazla insana fikir danışmayın heleki normal yolla anne baba olmuş insanlara hiç danışmayın en azından ben öyle yaptım eşim ve ben karar verdik başvurduk ve şuanda dünyalar tatlısı bir meleğim var kimseyede fikir sormadım hayat senin hayatın insanların senin hayatın üzerinde kararlar vermesine izin verme heleki böyle hassas bir konuda içinden ne hissediyorsan onu yap derim :)
Zordur eminim özellikle eşim bu konuda hassas erkekler bzilere göre daha farklı düşündükleri kesin.Eşimi ikna edene kadar gelinde bana sorunarkadaşım aslında zor bir karar tabiki ama geçenlerde buna benzer bir olayı duymuştum ve keşke haber verseydiniz dedim şuanda ne söyleyeceğimi bilemedim ama itiraf etmeliyimki ben kesinlikle alırdım iki yol var kurumla veya aileler arasında anlaşarak şöyle düşün zaten bakamayacakları için kuruma vermeyi düşünüyorlarmış sen almassan nihayetinde bizim gibi bebek bekleyen ailelere hiç beklemeden verilecek ama tabiki karar senin ve eşinin ikincİ şahısları uzak tutmalısın öncelikle eşinin ve senin fikrin canım aileler ne düşüncede insanlar bilmiyorum eşimin babasına söylediğimizde çok sevinmişti ve konuştuğumuzun ertesi günü kuruma beni o götürdü bende çok korkuyordum ama o beni utandırdı söylemeden bilemessin tepkilerini sevgiler inşallah herşey istediğin gibi olur o yavrucakta sıcak bir yuva bulur
kafana yatıyorsa al tatlım hiç kaçırma ben olsam bende alırdım yazık ya annesini babasınııda kaybetmişinş. bahtı güzel olur bundan sonra...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?