İyiakşamlar melek arkadaşlarım o kadar merhametli o kadar güzel insanlarsınızki herkezin harcı değildir bu güzel yükü omuzlara almak.Ben yazılarınızı okudukça sizler kadar heyecanlanıyor mutlu oluyorum.Sizden çok acil fikir yardımlarınızı istiyorum.Eğer benim bu heyecanıma ortak olup yol gösterirseniz çok memnun mutlu olurum.Öncelikle Allah kimseyi evlatla sınamasın.Hepinizin yardımcısı olsun.Dilerim en kısa sürede evlatlarınıza kavuşup hasretinizi dindirirsiniz.Ben 5 yıllık evliyim.Bir defa tüp bebek yaptırdık tutmadı.Bugünlerde çok büyük bir sınav yaşıyorum.Ne yapacağımı bilmiyorum.Bu sene sonu 2. tüp bebeği düşünürken bir akrabam vasıtasıyla yetim öksüz kalmış bir bebek olduğunu öğrendik.Düğün dönüşü kaza geçirip anne babası vefat ediyor.Hanımı hamileymişVe malesef kurtulamıyor.Bebek mucize yaşıyor sezeryanla almışlar.Şu an 1 haftalık.Ailenin maddi sıkıntısı varmış.Bebeğin babaannesi macburuyetten sosyal kuruma vereceğim demiş.Benimde içimde o anda fırtınalar koptu bu olayı öğrendiğimden beri karmaşık duygular içindeyim.İçimden bir ses bebeği almam gerektiğini annelik yapmamı söyledi.Bu konuyu eşimle paylaştım.Şu ana kadar evlatlık olayına soğuk bakmadı.Fakat hemen bu senede düşünmüyordu.Maddi durumumuz o kadar çok zenginlik yok ama borçla vs yaptırırız diyorduk tüp bebeği.Bende ne farkeder hepsi melek değilmi Allah'ın emaneti benden olmuş olmamış önemli değil.Allah rızası için bakayım annelik yapayım diye düşündüm.Eşimin gönlünü yaptım.Fakat şu an için çevremizdekilere ne diyebiliriz onu bilmiyorum.Birde siz neler aldınız kıyafet eşya vs.Süt gelme durumu nasıl oluyor?Onuda okumuştum.Ben çok heyecanlıyım.İçim kıpır kıpır.O bebeğe çok büyük bir sevgi vereceğimizi hissediyorum.Eşinizin ailesinin tepkisi ne oldu nasıl söylediniz?Desteğinize ihtiyacım var.Bu bebeği almakla iyi yapacağımı hissediyorum.LÜtfen fikirleirnizi bekliyorum.Allah sizlerinde gönlünüze göre verir umarım.Sevgiler...
Amin inşallah herkez meleğine kavuşsun,sizinde gönlünüzce olsun
Eşim dün öyle söyleyince pusetlere göre fiatları uygunmuş dedi.Ama kullanamacaksa dediğiniz gibi boşuna neden alayımŞu nüfusu üzerine geçirme olayını tam bilmiyorum ben nasıl oluyor o?:44:Allah bebeğinizide size bağışlasın sevilmezmi onlar
Çok teşekkür ederim ne güzel ifade etmişsiniz çok duygulandım.Allah sizinde oğlunuzu bağışlasınAllah kısmet ettimi gerçekten herşey çok hızlı gelişiyor derler.Bende o sevgi hep vardı zaten hiç bir zaman başkasının çocuğu gibi düşünmedim.Allah verir yada vermez.Böylesi bir durumda çok sevap ve çok güzel bizler için.Allah nasip ederse o bebeğe anne olmak istiyorum.Şimdiye kadar içimde olan biriken sevgimi ona vermek istiyorum.Dua edin ne olur olumlu olsun
Teşekkür ederim arkadaşım iyi dileklerin için.Allah sizinde gönlünüze göre versinEvet malesef anne babasız doğmak çok acı Ama ben kısmetse anne babasının yokluğunu hissettirmicem dahada iyi olucak inşallah.Sizin bebeğinizde Allah bağışlasın Çanta konusunda vazgeçtim gibi:44: eşimde pusette iki büklüm olmazmı diye korkuyor :18:Nüfusa alma olayı nasıl oluyor tam bilmiyorum bilginiz varsa yardımcı olurmusunuz
Çok teşekkürler canım ben daha zor sanmıştım o kadarda değilmiş inşallah sorunsuz bir şekilde atlatırızcanım siz elden alacaksanız bebeğinizi karşı tarafla anlaşmalı olarak mahkemeye başvuracaksınız mahkeme aracılığıyla bebek üzerinize geçecek ve kimliğinde anne baba olarak sizin adınız yazacak karşı taraf sadece onay verecek mahkemede zor bir işlem değil ..
Çarşıya çıktığımda bakarım artık hangisi daha iyiyse onu alırımCanım arkadaşlarımın fikirlerine saygı duyuyorum herkese göre değişebilir.Ben bebek bakım çantası,port bebe(Çantalı bebek taşıyıcısı) ve kanguruyu takım almıştım uygundu fiyatı.Havalar soğuk olduğundan hiç kullanmadım kanguruyu.Ama port bebeyi hastaneye gezmeye giderken çok kullandık.Babası taşıdı.Onun içinde rahatça uyudu.Büyüdüğü için artık kullanmıyoruz şimdi uyku tulumunu giydiriyoruz.(Bize gelen en kullanışlı hediye)Oto koltuğu var ama kucağımızda arabada gidiyor.Bir de bize bir yakınım oğlunun ana kucağını vermişti.Yıkayıp kullandım.O da çok faydalı oldu.Onda çok yattı.Artık büyüdüğünden hareketli,düz alanda dönüyor.Bu alışverişler çok zevkli.Çıt çıtlı fanila niyetine badyler çok kullanılıyor.Üşümememesi için tulumlar da güzel oluyor.Ne istersen sorabilirsin.İnşallah herşey güzel gelişir.Tüm arkadaşlarımın duacısıyım.
Çok teşekkürler canım.Amin inşallah hepimiz için hayırlısı olsunMerhaba Arkadaşım,
Ne güzel bir haber bu bir armağan size sanki. Hayırlısı olsun inşallah. İçindeki sese kulak ver bencede, kalbin ne diyorsa onu yap.
Sevgiler,
Teşekkür ederim canım inşallah kolay olurSudenaz'cığım Sima'nında dediği gibi İki taraflı anlaşmalı olduğu için iki taraf mahkemeye başvuruyorsunuz,sonra mahkeme onay verdikten sonra mahkeme kararı ile bebek üzerinize geçiyor.
İçimde tarifsiz heyecanlar var,kıpırtılar var rüyamda kızımı gördüm...Zaten bir aydır neredeyse heyecandan uyuyamıyordum,İnşallah az kalmıştır güzel şeyler duyarız....Çookkkk heyecanlıyım sanki az kalmış gibi....
Hep beraber bu sene bebeklerimize kavuşuruz inşallah da listemiz hep bebeğine kavuşanlar olur,bebek bekleyen sırasına yeni üye gelecek mi diye gözümüz yollarda kalır inşallah...
Biz çok büyük bir aileyiz ve toplu bir grup olarak kimsesiz bir meleklere yeniden hayat vererek anne baba olarak ve bizde onlar sayesinde arzu ettiğimiz duyguları yaşayarak çok güzel bir toplumsal olaya parmak basan gönlü büyük yüce anne ve anne adayları grubuyuz.Ve her zaman büyümek umuduyla...
Ayyy bugün çok nostaljik buldum kendimi
Çok teşekkürler canım ben daha zor sanmıştım o kadarda değilmiş inşallah sorunsuz bir şekilde atlatırız
Çarşıya çıktığımda bakarım artık hangisi daha iyiyse onu alırımBirde şu fermuarlı çıtçıtlı yeni çıkan battaniyeler olmuş ne güzel kullanımı kolay
Çok teşekkürler canım.Amin inşallah hepimiz için hayırlısı olsunListe yapıyorum hazırlıklara başladım:)Çok işim var Ama pamuk prensesim için değer Dahasında sona doğru yaklaşıcaz inşallh.Kalbimdeki ses ondan vazgeçmedi.Eşimle büyük tartışmalarda yaşadım ama şimdi oda birşey demiyor artık stresli olmasıda normaldir herhalde gelince daha farklı olucak biliyorum
Teşekkür ederim canım inşallah kolay olur
Ne güzel umut dolusunuz.Allah kısa sürede bebeğinize kavuştursun.Güzel günler göstersin
İçimde tarifsiz heyecanlar var,kıpırtılar var rüyamda kızımı gördüm...Zaten bir aydır neredeyse heyecandan uyuyamıyordum,İnşallah az kalmıştır güzel şeyler duyarız....Çookkkk heyecanlıyım sanki az kalmış gibi....
Hep beraber bu sene bebeklerimize kavuşuruz inşallah da listemiz hep bebeğine kavuşanlar olur,bebek bekleyen sırasına yeni üye gelecek mi diye gözümüz yollarda kalır inşallah...
Biz çok büyük bir aileyiz ve toplu bir grup olarak kimsesiz bir meleklere yeniden hayat vererek anne baba olarak ve bizde onlar sayesinde arzu ettiğimiz duyguları yaşayarak çok güzel bir toplumsal olaya parmak basan gönlü büyük yüce anne ve anne adayları grubuyuz.Ve her zaman büyümek umuduyla...
Ayyy bugün çok nostaljik buldum kendimi
Günayın kızlar içim içime sığmıyor heyecanımı anlatacak kelime bulamıyorum 3 gündür gözüme doğru düzgün uyku girmedi yavrumun çantasını bile hazırladım sadece hadi gelin kızınız sizi bekliyor demelerini bekliyoruz gözüm telefonda 2 kinci kez çaldırmıyorum Rabbim bu heyecanımın hayırlı bi şekilde bitmesini nasip etsin.(arkadaşlar hepinize güzel dilekleriniz için teşekkür ederim)
Günayın kızlar içim içime sığmıyor heyecanımı anlatacak kelime bulamıyorum 3 gündür gözüme doğru düzgün uyku girmedi yavrumun çantasını bile hazırladım sadece hadi gelin kızınız sizi bekliyor demelerini bekliyoruz gözüm telefonda 2 kinci kez çaldırmıyorum Rabbim bu heyecanımın hayırlı bi şekilde bitmesini nasip etsin.(arkadaşlar hepinize güzel dilekleriniz için teşekkür ederim)
herkese kocaman günayyyyyyyydıııııııııııınnnnnnnnnnnn. inşallah bu hafta güzel haberler alırız belki bir annedaha yavrucuğuna kavuşur kızlar bugün okadar heycanlıyımki içim içime sığmıyor resmen bugün olucak ev ziyaretimiz yarına çekildi ve beni daha çok heycanlandırıyor .biraz hazırlık yapıcam uzun kalacağını söylemiş inşallah herşey umduğumuz gibi sorunsuz olur bana şans sizin güzel dileklerinize ihtiyacım var sevgiler
Bizde Cuma günü bizden istenen evrakları teslim ettik ve 1 saatlik bir görüşme yaptık.Herşey çok iyiyidi ama ,sırada ev ziyareti olduğunu ve temmuzu bulacağını söyledi. Daha 2012 deki başvuruların ziyareti varmış.Sizce de çok uzun değilmi? Siz kaç ay beklediniz ev ziyareti için kızlar? Cevap verebilirmisiniz bana...
Günaydın Arkadaşım,
Merak etme güzel geçer senin bu güzel heycanını mutlaka görecekler. Bende çok heycanlanmıştım. Oldu geçti seninde öyle olacak. Bize hemen yaz. Merakla bekliyoruz. Ne söylecekler, napacaklar. Sonrada inşallah çok beklemeden gelecek bebiş canım.
sevgiler,
Merhaba Canım,
Ne güzel bir heycan bu. İnsan uyuyabilir mi hiç. Annesini çok bekletmeyip gelecek inşallah hemen. Bazen düşünüyorum bu beklemek ne heycan verici birşey. Bir evlat bekleniyor çünkü.
Hemen yaz bize gelişmeleri.
sevgiler,
Bizde Cuma günü bizden istenen evrakları teslim ettik ve 1 saatlik bir görüşme yaptık.Herşey çok iyiyidi ama ,sırada ev ziyareti olduğunu ve temmuzu bulacağını söyledi. Daha 2012 deki başvuruların ziyareti varmış.Sizce de çok uzun değilmi? Siz kaç ay beklediniz ev ziyareti için kızlar? Cevap verebilirmisiniz bana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?