Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

Merhaba Arkadaşım,

Ne güzel bir haber bu bir armağan size sanki. Hayırlısı olsun inşallah. İçindeki sese kulak ver bencede, kalbin ne diyorsa onu yap.

Sevgiler,

Sudenaz'cığım Sima'nında dediği gibi İki taraflı anlaşmalı olduğu için iki taraf mahkemeye başvuruyorsunuz,sonra mahkeme onay verdikten sonra mahkeme kararı ile bebek üzerinize geçiyor.

İçimde tarifsiz heyecanlar var,kıpırtılar var rüyamda kızımı gördüm...Zaten bir aydır neredeyse heyecandan uyuyamıyordum,İnşallah az kalmıştır güzel şeyler duyarız....Çookkkk heyecanlıyım sanki az kalmış gibi....
Hep beraber bu sene bebeklerimize kavuşuruz inşallah da listemiz hep bebeğine kavuşanlar olur,bebek bekleyen sırasına yeni üye gelecek mi diye gözümüz yollarda kalır inşallah...
Biz çok büyük bir aileyiz ve toplu bir grup olarak kimsesiz bir meleklere yeniden hayat vererek anne baba olarak ve bizde onlar sayesinde arzu ettiğimiz duyguları yaşayarak çok güzel bir toplumsal olaya parmak basan gönlü büyük yüce anne ve anne adayları grubuyuz.Ve her zaman büyümek umuduyla...
Ayyy bugün çok nostaljik buldum kendimi

Son düzenleme:
herkese kucak dolusu sevgiler.netim bozuktu giremedim bir haftadan fazla ben bi psikiyatri testi konusu okudum nedir bu arkadaşlar ? bizden ilk istenen evraklarda yoktu ev ziyareti için telefon bekliyoruz danışmanımız sonra birkere daha kuruma geleceksiniz dedi acaba ozaman mı ekleyecekler??? bilen varsa yazsın kızlar bende sorularımla başınızın belası oldum ama idare edin heycanden :))) seviyorum sizleri

Çok teşekkürler canım ben daha zor sanmıştım o kadarda değilmiş inşallah sorunsuz bir şekilde atlatırız
Çarşıya çıktığımda bakarım artık hangisi daha iyiyse onu alırımBirde şu fermuarlı çıtçıtlı yeni çıkan battaniyeler olmuş ne güzel kullanımı kolay
Merhaba Arkadaşım,

Ne güzel bir haber bu bir armağan size sanki. Hayırlısı olsun inşallah. İçindeki sese kulak ver bencede, kalbin ne diyorsa onu yap.

Sevgiler,
Çok teşekkürler canım.Amin inşallah hepimiz için hayırlısı olsunListe yapıyorum hazırlıklara başladım:)Çok işim varAma pamuk prensesim için değerDahasında sona doğru yaklaşıcaz inşallh.Kalbimdeki ses ondan vazgeçmedi.Eşimle büyük tartışmalarda yaşadım ama şimdi oda birşey demiyor artık stresli olmasıda normaldir herhalde gelince daha farklı olucak biliyorum
Sudenaz'cığım Sima'nında dediği gibi İki taraflı anlaşmalı olduğu için iki taraf mahkemeye başvuruyorsunuz,sonra mahkeme onay verdikten sonra mahkeme kararı ile bebek üzerinize geçiyor.
Teşekkür ederim canım inşallah kolay olur

Ne güzel umut dolusunuz.Allah kısa sürede bebeğinize kavuştursun.Güzel günler göstersin

fermuarlı battaniyeler gerçekten çok kullanışlı kızımın bebekliğinde çok kullandım ben çokda rahatlar bol bol badi al badi çok kullanılıyor bebek küçük olduğu için kilotlu çorap yerine ayaklı tulumlar var
alt üst ayrı oluyor onlardan alabilirsin küçük bebeklerde kilotlu çorap çok önerilmiyor nedenide kemikler gelişmekte olduğu için sıkışıp gelişimini engellemesin diye ataklı pijamalar daha kullanışlı oluyor tulum içinede giydirebiliyorsun zaten aklıma geoldiklçe yazarım bebeği almaya kesin karar verdiyseniz güzel bir alışverişe çıkmanız gerekecek rabbim yardımcınız olsun inşallah :)

destinacım yoksa kızın minik adımlarla sana gelmeye mi başladı ha? rüyalarına girip haber mi veriyor anneciğine

ANNELER BAŞVURU İL TERCİH MELEĞİ MELEĞİNE KAVUŞTU
Ogultoprak 30.12.2010 Ankara terk erkek 23.05.2012
Umut59 07.01.2011 kız-erkek 27.01.2012
Ecem14 25.03.2011 İzmir terk-rıza kız 25.06.2012
Lee26 06.2009 kız-erkek 29.06.2012
Merer 05.10.2011 Ankara terk-rıza kız-erkek 20.07.2012
Herdemk . 03.2012 erkek 24.08.2012
cindy74 31.08.2012 kız
Pırılım 27.09.2011 kız 03.09.2012
HeidiAnkara 21.11.2011 Ankara terk erkek 02.10.2012
esma16 13.09.2012 Bursa terk-rıza erkek 28.12.2012
kukusum 16.09.2011 kız 28.09.2012
Sermuh 23.12.2011 istanbul terk-rıza kız 14.02.2013

ADAYLARIMIZ BAŞVURU İL TERCİH MELEĞİ EV ZİYARETİ MELEĞİNEKAVUŞTU
koz13 kız
Otuznisan 21.10.2011 Adana kız
serap 05.12.2011 istanbul erkek
destina0706 01.2012 Erzurum kız
Malibu52 16.01.2012 istanbul terk-rıza kız
cvcv 31.01.2012 Edirne kız-erkek
Ayaz84 08.02.2012 istanbul terk-rıza kız(ikiz)
5059 01.04.2012 izmir terk-rıza kız
gcs 02.04.2012 istanbul terk-rıza kız
Utku07 10.05.2012 Ankara kız
DamlaUmut 13.09.2012 istanbul terk-rıza kız-erkek
Betus11 25.09.2012 kız-erkek(ikiz)
hasel06 01.10.2012 Ankara Terk-rıza kız erkek
Tenarr 23.10.2012
effsa 30.10.2012 Denizli Terk-rıza Kız-erkek 25.02.2013(Ziyaret)
limony 16.11.2012 İzmir Terk-rıza kız
minapia 20.11.2012 Antalya kız
gamzeli77 23.11.2012 İstanbul
hayalimmm84 14.12.2012 terk-rıza kız
gerçek19 27.12.2012 Çorum-
zaman 04.01.2013 istanbul terk kız
fillo 01.2013 Terk-rıza Kız-erkek
LVNY 01.02.2013 istanbul
tu runcu 12.02.2013
gazıduz mersin

herkese kocaman günayyyyyyyydıııııııııııınnnnnnnnnnnn. inşallah bu hafta güzel haberler alırız belki bir annedaha yavrucuğuna kavuşur kızlar bugün okadar heycanlıyımki içim içime sığmıyor resmen bugün olucak ev ziyaretimiz yarına çekildi ve beni daha çok heycanlandırıyor .biraz hazırlık yapıcam uzun kalacağını söylemiş inşallah herşey umduğumuz gibi sorunsuz olur bana şans sizin güzel dileklerinize ihtiyacım var sevgiler

Günayın kızlar içim içime sığmıyor heyecanımı anlatacak kelime bulamıyorum 3 gündür gözüme doğru düzgün uyku girmedi yavrumun çantasını bile hazırladım sadece hadi gelin kızınız sizi bekliyor demelerini bekliyoruz gözüm telefonda 2 kinci kez çaldırmıyorum Rabbim bu heyecanımın hayırlı bi şekilde bitmesini nasip etsin.(arkadaşlar hepinize güzel dilekleriniz için teşekkür ederim)

sevgili malibu ne güzel bu heycanları allah hepimize nasip etsin kuzucuğun sana gelicek günleri hatta saatlerimi demeliyim sayılı galiba inşallah hrşey gönlünce olur hayırlı olur canım artık çok bekletmesin meleğin seni çabucak gelsin sevgiler

canım arkadaşım günaydın.. nasıl uyunur ki uyunmaz tabii.. allah hayırlısını göndersin sana.
senin kadar inan bende çok heyecanlıyım. hafta sonu görüşelimde heyecanına daha fazla ortak olalım.
herşey hazır anladığım kadarıyla. teyzelerinede alacak birşeyler bırak. bende hafta sonu kardeşimle
alışverişteydim onun bebeğine birşeyler baktık. abi bende baktım baktım alamadım. en kötüsüde
kaç aylık geleceğini bilememek tahmin edememek. bir sürü şey baktım almadım. ama seninde bebişin gelsin
en azından arkadaşlarımın bebişleirne alırım kısa zamanda diyerek çıktım.gelsin yavrularda sevelim..
öptüm seni..... görüşmek üzere.

Günaydın Arkadaşım,
Merak etme güzel geçer senin bu güzel heycanını mutlaka görecekler. Bende çok heycanlanmıştım. Oldu geçti seninde öyle olacak. Bize hemen yaz. Merakla bekliyoruz. Ne söylecekler, napacaklar. Sonrada inşallah çok beklemeden gelecek bebiş canım.

sevgiler,

Merhaba Canım,
Ne güzel bir heycan bu. İnsan uyuyabilir mi hiç. Annesini çok bekletmeyip gelecek inşallah hemen. Bazen düşünüyorum bu beklemek ne heycan verici birşey. Bir evlat bekleniyor çünkü.
Hemen yaz bize gelişmeleri.

sevgiler,

Bizde Cuma günü bizden istenen evrakları teslim ettik ve 1 saatlik bir görüşme yaptık.Herşey çok iyiyidi ama ,sırada ev ziyareti olduğunu ve temmuzu bulacağını söyledi. Daha 2012 deki başvuruların ziyareti varmış.Sizce de çok uzun değilmi? Siz kaç ay beklediniz ev ziyareti için kızlar? Cevap verebilirmisiniz bana...

günaydın sevgili arkadaşlarım... Hepinize hayırlı bir hafta diliyorum.
sudenaz arkadaşım, şu an biri bana gelse dese ki ben bu bebeğe bakamıyorum alır bakar büyütürüm. Rabbim size onu nasip etmiş diye düşündüm ilk okuduğumda. Bence o bebeği bir an evvel en doğru şekilde nüfusunuza geçirip sevginizi sunmaya başlayabilirsiniz ki şuanda bence sizi bekliyor canım. Bana da malum olmuş gibi dün babaannemle konuşuyorduk. Onun birkaç tanıdığı biyolojik olarak çocuk sahibi olamayınca kurumdan bebek sahibi olmuşlar. ve seneler sonra biyolojik olarak ta anne olabilmişler. Ve hiçbiri ilk bebeğini dışlamamış. Hele bir tanesi o benim ilk gözağrım diyerek ikinci evladından daha çok ilgi gösterirmiş.

sevgili LVNY evrak işleri bitmiş onu atlatmışsın canım biz 30 ekim itibariyle evrakları teslim ettik bundan bir ay önce arayıp bir ay sonrasına gün verdi yarın ev ziyareti var tam neredeyse 3.5 ay sonra gelmiş olucaklar gelirmi gelmezmi sabırsızlık yaşarken geldi hepimizin beklediğine değecek inşallah sevgiler

teşekkür ederim arkadaşım güzel dileklerin için hemen yazıcam sizlere zaten başka kime anlatılırki anlatsan anlamazlar iyiki varsınız

Merhaba Arkadaşım,

Bizde tüm evrakları 16 Kasımda teslim ettik ev ziyaretimiz 14 Şubattı. Tam 3 ay sonra geldiler. Ama biz İzmir'deyiz. Bulunduğun ildeki sıraya göredir tabii. Yoğunluğa göre değişebilir diye düşünüyorum.
Ama sıra konusunda endişelenme. Çünkü başvuru tarihi baz alınıyor. Başvuru tarihinde sıraya girmiş oluyorsun.

Sevgiler,

Herkese Merhaba,

Güzel bir hafta dilerim..

Uzun zamandır fırsat bulamadım sizlere yazmaya.
Müjdeli haberleri bekliyoruz, biz de çok yaklaştık ama ulaşamadık henüz kızımıza..
Çok yakın bir zamanda ses çıkacağını hissediyorum, herşeyi hayırlısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…