işte senin insanlığın bu kadar git camide kestir çocuğum oldu diye anasız babasız çocuğun gözü önünde kurbanmı kesilir allah seeni affetsin bana bak bence yaptığın ayıpla çek git madem annesin o yavrucaklarada senin sayende bedduya uğratma biliyormusun sen bilmiyosundur muhtemelen ATA EDER EVLAT ÇEKERMİŞ YUM AĞZINI OTUR BENCE hiç de özür mözür kafa ağrıtma
Allahım artık dayanamıcam. bu konuşmalara hiç cevap vermiyim diyodum ama defalarca yazılmasına rağmen neden gelip buraya bunları yazıyorsunuz???psikolojisi bozuk olurmuş sanki karnından çıkanın sağlam olacağı garanti. hayatta kimin neyin garantisi var. ayrıca bi çocuğun psikolojisi bozuk olur diye ona bakamayacağını düşünmek daha da korkunç. psikolojisi bozuksa seversin sararsın bir aileye ait olduğunu hissettirirsin düzelir.
bizim eski evin bodrumunda doğum yapan bi kedicik vardı. sonra bi arkadaşım anneleri ölen daha gözleri açılmamış 2 kedi yavrusu bulmuş, bana getirdi dedi ki yazık bunlar ölmesin koy bakalım o annenin yanına emzirecek mi. daha koyar koymaz o yavrular da diğer yavruların yanına karıştı emmeye başladılar. kedicik diğer yavrularına nasıl baktıysa onlara da aynı şekilde baktı büyüttü. şimdi diyorum ki sizin ve sizin gibi düşünenlerin o kedi kadar vicdanı yok. annelik içgüdüsel bişeydir, ister kendi karnından çıksın ister başkasının hiç farketmez, vicdanı olan her dişi küçük bir bebeğin ya da çocuğun annesi olabilir. siz de artık buraya gelmeyin çünkü burası gerçek annelerin mekanı.
haklısınız,bilmeden yorum yaparsam böyle olur,cahillik ettim kusura bakmayın lütfen.kalbinizi kırdım bilmeden çok,çok özür dilerim.şu yalan dünyadan kavgalı,küslü ölmek istemem.bende 2 evlat anasıyım.1.çocuğum doğduğunda çocuk esirgeme yurdunun kapısının önünde koyun kestirdik.oradaki çocuklar için,şimdi bidaha kestireceğiz.oradaki çocuklar için,
iyi günler...
farkındamısın soruyu soran evlat edinen arkadaşlara sormuş... sana fikrini sormamış...
canım biz seni çok iyi anladık ....
Allah sana senin kanından senin canından senin psikolojine uygun bir OYUNCAK nasip etsin...
Biz EVLATLARIMIZLA mutluyuz ...başkasının doğurduğu da olsa onlar bizim evlatlarımız..Ama Allah senin gibi düşünenlerden tüm evlatlarımızı korusun...
Birde lütfen yumurta ve sperm dondurun sizin gibiler zor bulunuyor kıtlık çıkarsa sizin gibi seçilmişlerin nesli devam etmesi gerekebilir.
siz hangi dilde konuşuyorsunuz????? bu nedir ne demek plsikolojisi bozuk olabilir.. siz gidin kendi düşüncelerinize uyan başka topiclere kimse size fikrinizi sormuyor.. BİZ EVLATLARIMIZI KARNIMIZDA DEĞİL KALBİMİZDE BÜYÜTTÜK ..... çocuğum olabilir belki ama istemiyorum ben bir çocuğun hayatını aynı zamanda kendi hayatımı değiştirdim onun bir gülüşü kollarıma bir sarılışı yeter... ben onu dünyalara değişmem... çocukcağız diyerek acıtasyon birşeyler lütfen burada konuşma ve LÜTFEN BAŞTAN SONA ŞU 669 SAYFAYI BİR OKUDA ONDAN SONRA İNSANLARDAN ÖZÜR DİLE
yahu sen ne kadar kıt beyinli birisin kim sana bugün ayın kaçı diye sorduki üstüne vazife olmayan bir işe burnunu sokuyorsun sen normal biri değilsinki senin doğurduğun normal olsun haddini bil senin gibilere bu topikte yer yok anlamadığın bilmediğin bir konu bir duygu üzerinede yorum yapmak üstüne vazife değil sen ne biliyorsunki bu konu hakkında yorum yapabiliyorsun onlar başkasının doğurduğu değil rabbimin bizim için dünyaya gelmesini sağlamış çocuklar onlar bizim evlatlarımız sen bu kafayla kendin doğursanda sevemezsin zaten o kapasite yok çünkü sende sen sağlam çocuk doğurda bırak bizim çocuklarımız bozuk olsun ama emin ol senin bu konuşma şeklin rabbimin bile gücüne gitmiştir karşılığınıda sana verecektir seni rabbime havale ediyorum ayrıca benim bir yavrum var allaha şükürler olsunki hiç biryerindede bozukluk yok gayetde zeki ve tatlı bir çocuk tabi senin bunu anlamana kapasiten yetmez birdaha bizim topiğimizede takılma üstüne vazife olmayan şeylere karışma yemin ederim canına okurum seni her takıldığın topikte bulup rezil ederim terbiyesiz seni bozukluk senin beyninde senin yüreğinde bizim çocuklarımızda değil ........
canım şimdi sen bu sayfanın ilk yazan kişinin cümlesini okudun oraya alıntı yapayım dedim hatta şöyle dedin ben bu insanların canını nasıl sıkarımda ne yazayımda huzurları kaçsın moralleri bozulsun dedin evet dedin demedim diyemessin şimdi herkesten burdaki bütün bayanlardan tek tek özür diliceksin insan kalbi kırmanın bilerek yada bilmeyerek öteki dünyada cezasını biliyormusun bence bilmiyorsun ama ben seni allaha havale ediyorum çocuğun vermı yokmu bilmiyorum ama ilerde olmassa bizim yaşadıklarımızı yaşıcaksın ama asla bir evlat sahibi olamıcaksın rabbim bu duyguyu bizimgibi burdaki yüce gönüllü insanlara veriyo malum senin gibilere değil NOKTA....
yazdığım yorum için ve kalbinizi kırdıysam sizden özür diliyorum.
yazdığım yorum için ve kalbinizi kırdıysam sizden özür diliyorum.
cnm benim yanlış anlamada evlat edinmek ne biliyim ben istemem başkasının doğurduğu çocuğu hem annesi babası olmayan çocuklar psikolojik olarak bozuk olabiliyor.tüp bebek filan deneseydiniz.şimdi evlatlık çocuk başkasının doğurduğu bi çocuk ben istemezdim ne kadar çocuğum olmasa bile.sonuçta kendi canınızdan kendi kanınızdan olan bişey değilki başkasının çocuğu.bu arada çocukcağız nasıl iyimi kaç yaşında?
arkadaşlar ebni yanlış anladınız.etrafımda tanıdığım çevremdeki arkadaşlarımdaki yorumlardan alarak buraraya yazdım sizlerden Çok Çzür Diliyorum.
Sen evli değilsen amannn sakın haaaaa dışardan el oğluyla evlenme akraba evliliği yap.Çünkü kendi kanından bir kocan olsun diyecektim ama evliymişsin o treni kaçırdın.Allah bilir bu zihniyette biri de kendi kanımdan olsun diye akraba evliliği yapmıştır.Yoksa başkasının kanından bir adamı nasıl sevebilirsin Allah korusun psikolojisi bozuk olur.Ama sen Allah bilir çocuklarını kendi kanından biriyle evlendirirsin ki sonuçta anasını biliyorsun babasını biliyorsun demi????? Lafa bak çocukcağız mış, dikkat et de senin evlatların bir gün çocukcağız durumuna düşmesin..
Sen bu dünya ya kazık mı çaktın hemşeri senin evladın yetim öksüz kalırsa diye düşünmüyor musun? Ne oldum demeyeceksin bu dünya da ne olacağım diyeceksin.Konuştuğun kelimelere ve laflara dikkat et buralara uğrama.Benim bir de biyolojik oğlum var..Ama bu yollada 2. evladımı edineceğim var mı sende o yürek o annelik duygusu ben oğlumla kızım arasında bir fark göremiyorum.Bence senin psikolojin bozuk.Zaten senin gibilerede vermez o çocukları merak etme
Demişsin ki başkasının fikrini yazdım sen zaten daha kendi beyninle hareket edemiyorsun başkalarının düşüncelerinin hamalıysan sana ne anlatsak az.İstersen deve kestir sen kalbin bu yöndeyse boşuna akmış o kan yazık...
arkadaşlar öncelikle başvuru tarihim eylül 2012... şu anki sıramız erkek için 4. benim deneyimli olan arkadaşlardan bir ricam var. biliyorum çok özel ve zor ama densiz insanlarla nasıl başa çıktıklarını anlatırlarsa çok mutlu olurum. ben de bazılarına kendimi hazırlamaya çalışıyorum ama çok daha fazlasıyla karşılaşacağıma eminim. komşu, arkadaş, yakın ya da uzak akrabaların düşüncesiz tepkileri, soruları, belki de tavırları... şimdiden teşekkür ediyorum.
azıcık konuyu değiştirelim
listede eksiklikleri olan arkadaşlar bildirirlerse
düzenlemeleri yaparım. yeni katılan arkadaşlara da
yol gösterici oluyor. bu arada sırası yaklaşan arkadaşlar var.
bu hafta istanbullllllllll sendeyiz.... haberleri bekliyoruz.. peş peşe.........
gözünüz bizde kulağınız telefonda olsun...:):13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?