Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

arkadaşım,konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum,kalbinizi kırdıysamda tekrardan özür dilerim.hatamı kabul ediyorum.çocukların gözü önündede kurbanı kestirmedik oradaki bahçede kestirdik hayır olması için,oradaki yavrucaklarda eti yedi.

yazdığım yorum için ve kalbinizi kırdıysam sizden özür diliyorum.

valla canım konuştukça batma olayı bu olsa gerek istersen deve kestir bizi ilgilendirmezde bence artık yazma nolur rica ediyorum tamam benim adıma özrğn kabul edildi için rahat olsun....

Selam kızlarrr....Aranızda bilenler vardır ben sürekli takip ediyrum sizlerii ama arada bir yorumda bulunuyorum....Ama varya kızlar dayanışmasınız harika bayılıyorum sizin dayanışmanıza.... uzun zamandır bende düşünenlerdenim kısmet vaktini bekliyoruz galiba....Şuda birgeçek malesefff bu yapılan talihsiz yorumlar gibi düşünen insancıklar varrr....bir gün yanıldım beni anladğını zandığım bir arkadaşa düşüncelerimi anlattım aman Allahım ağzından çıkan kelimelere inanamadım..evinde misafirim gidemiyorum bir yere....neyse uzatmıyayım bu insanları yok saymayı öğrenmeliyiz....En iyisi yapılan yorumlara cevap vermemek...Allahım kalbimizdekielrin hayırlısını versinn..Allaha emanet olsunn....

heidinin dediği gibi özür dilemek de önemli. eğer içtenlikle böyle düşünüyorsan, bence bundan sonra çevrendeki insanların da bu konudaki önyargılarını değiştirmelerini sağlamaya çalışabilirsin. önyargılar yıkıldıkça (sadece bu konu için değil her konuda) insanlar daha özgür ve daha mutlu yaşamaya başlayacaklar.

ANNELER BAŞVURU İL TERCİH MELEĞİ MELEĞİNE KAVUŞTU
Ogultoprak 30.12.2010 Ankara terk erkek 23.05.2012
Umut59 07.01.2011 kız-erkek 27.01.2012
Ecem14 25.03.2011 İzmir terk-rıza kız 25.06.2012
Lee26 06.2009 kız-erkek 29.06.2012
Merer 05.10.2011 Ankara terk-rıza kız-erkek 20.07.2012
Herdemk . 03.2012 erkek 24.08.2012
cindy74 31.08.2012 kız
Pırılım 27.09.2011 kız 03.09.2012
HeidiAnkara 21.11.2011 Ankara terk erkek 02.10.2012
esma16 13.09.2012 Bursa terk-rıza erkek 28.12.2012
kukusum 16.09.2011 kız 28.09.2012
Sermuh 23.12.2011 istanbul terk-rıza kız 14.02.2013

ADAYLARIMIZ BAŞVURU İL TERCİH MELEĞİ EV ZİYARETİ MELEĞİNEKAVUŞTU
koz13 kız
Otuznisan 21.10.2011 Adana kız
destina0706 01.2012 Erzurum kız
Malibu52 16.01.2012 istanbul terk-rıza kız
cvcv 31.01.2012 Edirne kız-erkek
Ayaz84 08.02.2012 istanbul terk-rıza kız(ikiz)
5059 01.04.2012 izmir terk-rıza kız
gcs 02.04.2012 istanbul terk-rıza kız
Utku07 10.05.2012 Ankara kız
duruay 30.05.2012
DamlaUmut 13.09.2012 istanbul terk-rıza kız-erkek
Betus11 25.09.2012 kız-erkek(ikiz)
hasel06 01.10.2012 Ankara Terk-rıza kız erkek
effsa 30.10.2012 Denizli Terk-rıza Kız-erkek
limony 16.11.2012 İzmir Terk-rıza kız
minapia 20.11.2012 Antalya kız
gamzeli77 23.11.2012 İstanbul
hayalimmm84 14.12.2012 terk-rıza kız
gerçek19 27.12.2012 Çorum-
zaman 04.01.2013 İstanbul Terk kız
fillo 01.2013 İstanbul Terk-rıza Kız-erkek
LVNY 01.02.2013 İstanbul
tu runcu 12.02.2013
gazıduz Mersin
Tenarr

Son düzenleme:
azıcık konuyu değiştirelim
listede eksiklikleri olan arkadaşlar bildirirlerse
düzenlemeleri yaparım. yeni katılan arkadaşlara da
yol gösterici oluyor. bu arada sırası yaklaşan arkadaşlar var.
bu hafta istanbullllllllll sendeyiz.... haberleri bekliyoruz.. peş peşe.........
gözünüz bizde kulağınız telefonda olsun...:) :13:

Son düzenleme:
SLM
uzun zamandır bu topigi okuyordum .bir gün evladımız olmazsa evimize can yoldaşı istiyordum .herzaman fikrimdeydi.esim de sagolsun kararıma saygılı davrandı ve bu yolda ilerlemeye başladık.bizde pazartesi başvurumuzu yaptık.yarın saat bir buçukta ALLAH nasip ederse görüşmemiz var.gerçekten çok heyecanlıyım..cok duygusal oldum burdaki yazıları okudukça.evladına kavuşanları okudukça gözlerim doldu .çok agladımyüce mevlam cümlemize yardim etsin ins...umarım herşey yolunda girer ve bizde sıramızı bekleriz.
bu arada ben 20 senelik evliyim .3 aşılama, 1 tüp bebek negatif ,3 tane de ex bebek
yeterince mücadele ettigimize karar verdik ve biizim için en hayırlısının bu olacagına karar verdik .HERŞEY GÜZEL OLACAK İNŞ ..sevgiyle kalın

arkadaşlar ebni yanlış anladınız.etrafımda tanıdığım çevremdeki arkadaşlarımdaki yorumlardan alarak buraraya yazdım sizlerden Çok Çzür Diliyorum.

Sen evli değilsen amannn sakın haaaaa dışardan el oğluyla evlenme akraba evliliği yap.Çünkü kendi kanından bir kocan olsun diyecektim ama evliymişsin o treni kaçırdın.Allah bilir bu zihniyette biri de kendi kanımdan olsun diye akraba evliliği yapmıştır.Yoksa başkasının kanından bir adamı nasıl sevebilirsin Allah korusun psikolojisi bozuk olur.Ama sen Allah bilir çocuklarını kendi kanından biriyle evlendirirsin ki sonuçta anasını biliyorsun babasını biliyorsun demi????? Lafa bak çocukcağız mış, dikkat et de senin evlatların bir gün çocukcağız durumuna düşmesin..
Sen bu dünya ya kazık mı çaktın hemşeri senin evladın yetim öksüz kalırsa diye düşünmüyor musun? Ne oldum demeyeceksin bu dünya da ne olacağım diyeceksin.Konuştuğun kelimelere ve laflara dikkat et buralara uğrama.Benim bir de biyolojik oğlum var..Ama bu yollada 2. evladımı edineceğim var mı sende o yürek o annelik duygusu ben oğlumla kızım arasında bir fark göremiyorum.Bence senin psikolojin bozuk.Zaten senin gibilerede vermez o çocukları merak etme

Demişsin ki başkasının fikrini yazdım sen zaten daha kendi beyninle hareket edemiyorsun başkalarının düşüncelerinin hamalıysan sana ne anlatsak az.İstersen deve kestir sen kalbin bu yöndeyse boşuna akmış o kan yazık...

Son düzenleme:
arkadaşlar öncelikle başvuru tarihim eylül 2012... şu anki sıramız erkek için 4. benim deneyimli olan arkadaşlardan bir ricam var. biliyorum çok özel ve zor ama densiz insanlarla nasıl başa çıktıklarını anlatırlarsa çok mutlu olurum. ben de bazılarına kendimi hazırlamaya çalışıyorum ama çok daha fazlasıyla karşılaşacağıma eminim. komşu, arkadaş, yakın ya da uzak akrabaların düşüncesiz tepkileri, soruları, belki de tavırları... şimdiden teşekkür ediyorum.

arkadaşım cevabınada yorumunada bayıldım o kadar doğru konuşmuşsunki bunun üzerine diyecek bir laf bulamıyorum gelmiş özür diliyor güya ama özür dilerkende batıyor ya kendinde değil yada beyni çalışmıyor yok kurban kesmişde çocukcağazlar yesin diye ya bi uslubuna bak konuşma tarzına bak kaş yapayım derken göz çıkartıyorsun yeter ya uzatma git topiğimizden daha fazla sinirlerimizi zıplatma özür mesajlarıda atma asla seni afetmeyecem seni allaha havale ediyorum rabbim bilir sana vereceği cevabı hala konuşurken imalı aşağlayarak konuşuyorsun bizim çocuklarımıza dil uzatanın dilini koparırım yeter artık depol daha fazla hiç birşey yazma ......

Son düzenleme:

canım ben densişz insanlara direk kapımıda gönlümüde kapadım hiçbiriyle görüşmüyorum aileden yada komşu arkadaş hiç farketmez hepsine kapımı kapadım benim çocuğumun psikolojisi daha önemli hayatımda olmaları bana bişey kazandırmayacak hatta beni dahada çok üzecek olan insanlarla işim olmaz....ayrıca hiç kimsenin sorusunada cevap vermedim hatta birgün eşimin amcası daha bebeğim bir kaç aylıkdı çocuğun annesinden babasından haber varmı dedi şok oldum bak gözünün içine pardon dedim sen hangi anne babasından haber bekliyorsunki anneside babasıda karşında ne öğrenmek istiyorsun bizimle alakalı dedim oda şaşırdı kaldı ve sonra devam ettim bu çocuğun bir annesi ve bir babası var bir daha yanılıpda böyle bir kelime kullanırsanız asla yüzüme bakmayın slm bile vermeyin dedim kendi aranızda bile konuşacak olursanız sonu kötü olur dedim :) o gün bugün benden korkarlar adımda cadı geline çıktı varsın cadı gelin olayım çocuğum mutlu olsun yeterki :)

Haklısın Damlaumut, konuyu değiştirmek lazım..

Önemsemezsek önemli değildir zaten...

Telefon demişken, halimi anlatayım.
Ben iş yerinde tuvalete giderken bile ne olur ne olmaz diye telefonumu yanıma alıyorum.
Toplantıya katıldığımda ise ararlarsa nasıl toplantıdan cıkarım diye düşünüp,
kapıya yakın biryerlere oturuyorum.
Kısa-uzun vadeli şehir dışında ki hiç bir görevi kabul etmemek için bir sürü bahane buluyorum.
Anlayacağınız durum bu, hayırlısı artık beklemedeyiz :))

Bütün güzel annelerimizi sevgiyle kucaklıyorum, çok öpüyorum.
hepimiz çok öz insanlarız ve yumuk yumuk elleri olan bebişlerimizi bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…