Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

canım şimdi sen bu sayfanın ilk yazan kişinin cümlesini okudun oraya alıntı yapayım dedim hatta şöyle dedin ben bu insanların canını nasıl sıkarımda ne yazayımda huzurları kaçsın moralleri bozulsun dedin evet dedin demedim diyemessin şimdi herkesten burdaki bütün bayanlardan tek tek özür diliceksin insan kalbi kırmanın bilerek yada bilmeyerek öteki dünyada cezasını biliyormusun bence bilmiyorsun ama ben seni allaha havale ediyorum çocuğun vermı yokmu bilmiyorum ama ilerde olmassa bizim yaşadıklarımızı yaşıcaksın ama asla bir evlat sahibi olamıcaksın rabbim bu duyguyu bizimgibi burdaki yüce gönüllü insanlara veriyo malum senin gibilere değil NOKTA....

Ne güzel yazmışsın.Yine çok duygulandım.Zaten sulugözdüm,iyice sulu göz oldum.Ama iyiki kalbimiz böyle yumuşak.Anlamayan,idrak edemeyenlere ne anlatabilirsin.Düşüncesi öyle bile olsa burada evlat bekleyen insanları inciteceğini bile düşünmüyor ya da ciddiye almıyor.Sen çok güzel bir insansın.Seni çok güzel yetiştirmişler.Zaten sevgi dolu,ilgili annelerin yetiştirdiği çocuklar da sevgi dolu ve güzel ahlaklı olur.İnşallah bizler de çocuklarımızı senin gibi yetiştireceğiz.Psikolojisi bozuk olmak,aile içi iletişim ve etkileşim yetersiz olduğunda,sevgi,ilgi olmadığında ve kötü muamele olduğunda olur.Bunun da kan bağı ile ilgisi yoktur.Tırnak içinde yazan arkadaşın tabiriyle psikopat çocuk yetiştirmeyi Minik Kedi için bile dilemem.Zaten Allah herkesin gönlüne göre veriyor.Çok şükürler olsun Ona.

arkadaşlar yüce gönüllü bayanlar böyle abuk sabuk yazan şahıslara cevap vermeyin demicem tam tersi ağzınıza ne gelirse iiçnizden ne gelirse saydırın biz içimize attıkça üzerimize geliyorlar biz bu yolda ilk önce ailelerimizle başettik ve kimimiz de başardı ben bikaç kişiyi sildim malesef olmuyo ne kadar zorlarsam zorlayım olmuyo herkes bigün yaptığından utanıcak neyse....

başka konulara geçelim bizim cadının herşeyi hazır sayımızda 10nun altında bekliyoz bakalım artık rabbim nezaman nasip ettiyse o gün gelecek sadece sabır ediyom.....

canım sen güzel kalbinle baktığın için güzel görüyorsun..çok samimiyim her birinizin ne kadar özverili ve iyi birer anne olacağı o kadar belli ki eminim bundan 30 yıl sonra hepinizin çocukları gurur duyacağınız evlatlar olacak..

ne güzel canım..ne heyecanlı günler yaşıyorsundur kim bilir..bu günlerin kıymetini bil kuzucuğa kavuşunca ne uyku ne bişey...gerçi o zaman da mis kokulunla daha fazla zaman geçirmek için zaten uyumak istemeyeceksin..senin bebeğine kavuşacağın günüde iple çekiyorum..hepinizin bebişinin gelişi beni çok mutlu edecek ama bi kaç kişi var ki onların hikayelerini bi ayrı heyecanla bekliyorum sen de onlardan birisin

okadar güzel ve samimi yazmışın ki canım çok sağol nedemek gelince heyecanımı ilk burada sizlerle paylaşıcam şuan çok karışığım sayımız az olunca acaba diyorum meleğim ordamı bekliyormu şuan ne yapıyo uyuyormu ağlıyormu aslında çok zor kelimeler değil cümleler yetmez bu duygumu anlatmaya allah bizi bu yolda utandırmasın rabbim diyorum

ayazcığım ben de çok az kaldı senin için diye hissediyorum..kuzun şu anda annem gelsin kavuşalım diye bekliyordur muhtemelen...ne kadar güzel çok kısa bi zaman sonra hayatınız değişecek,güzelleşecek..valla özeniyorum size..

inşallah canım az kalmıştır uykusuzluğa razıyım kokusunu içime çekmekyi bekliyorum biran önce :)

Sana şunu yazmak isterim yoksa çatlayacağım, zaten kimseye zorla evlat vermiyorlar. Ben istemem başkasının doğurduğunu yazmışsınya zaten sana evlat verende yok, vermezlerde....
biz bukadar 4 gözle beklerken ne testlerden ne aşamlardn geçtik biliyormusun sen...neler yaşadık...
Zaten istemessen isteme en azından sırada evladını bekleyen birinide engellememiş olursun. Başvurmassın olur biter ama bu sayfada bu tarz yorum yapma lütfen.

Kimse kimseye evlat al diye yalvarmıyor....buna gönüllü yüce kalpli anneler var....

Hepinize günayyyyydınnnnnnnnnnn sevgili anneler ve anne adaylarıııııı
Uzun zamandır ne internete ne kkya bakabiliyordum maşallah şu 2 ayda 200 küsür sayfa ilerlemiş, okuyacak ve kaçırdığım çok şey var demek ki...
Bu dönemde anne olanlarınız var biliyorum, yeni katılanlarınız var, bebeğinden vakit ayırıp yazmaya çalışan yoğun annelerimiz var. Hepinizi çok özledim inşallah hep güzel haberler vardır.
Yine aranızdayım birkaç haftalığına....
Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum, evladı yanında olanlar da benim için de öpsünler o güzel meleklerini....

merhaba kendini bilmez küstah kişilik sana merhaba diyorum utan diye aslında sana yazmayacaktım ama buradaki güzel yüreklerin seslenişi olsun bu sanada birdaha fiili tarihindeki yazıyı yazıpta buralara gelme bence senden doğan bebeğin psikolojisi bozuk olur çünkü sen dengesizsin allah çekebilecek kuluna verirmiş derdi emin ol sen buralarda olmassın rabbim seni burlarda uğraştırmaz merak etme öyle bir çocuğa anne olma şansını rabbim sana nasip etmez onlar çok özel bebekler ve kuzular bizlerde çok özel annelar ve aileleriz bundan sonra bunu bilde konuş çocukcağız demişsin ne kadar ayıp acıdınmı .................. bence sen KENDİNE EVLİ DEĞİLSEN EVLENECEĞİN İNSANA VE SENİN GİBİ KADIN OLUPTA DUYGULARI OLMAYAN KADINDAN DOĞACAK NESİLLERE ACI OLURMU buradakilerle muhattap olma lütfen allahta senin gibi kendini bilmeze acısın

İnşallah canım.Çok teşekkür ederim.Allah herbirimize o günleri göstersin inşallah.

boşverin arkadaşlar böyle dengesizleri kendi duygularımızı doyasıya yaşayalım biz ne kadar güzel liste gitgide kalabalıklaşıyor ah bide yukarı tarafa biraz çıksa artıkda bizde yavaş yavaş tırmansak eli kulağında olan taraflara

bir kaç gündür girmiyordum siteye son yazılanları okudumda yine gelmiş bir dengesiz hasta ruhlu insan yazmış daha doğrusu sacmalamış...bunlardan her yerde var çevremizdede var ara ara bazı dönemlerde çıkıyolar sırf konuşmuş olmak için konuşup canımızı sıkıyolar ALLAH a havele ediyorum rabbim en güzel cevabı verecektir onlara inşallah...benim başvuru yaptığımı bile bilmeyen insanlar gelip bana sakın çocuk falan alma iyi çıkmıyormuş diyolar nasıl bir düz mantık bu ya aklım almıyor iyi çıkmıyormuş.. ALLAH HİDAYET VERSİN BU İNSANLARA...rabbim bana nasip etti bu yola girmeyi bide bebeğim gelsin görsünler bakalım nasıl çocuk yetiştirildiğini...

Arkadaşlar yazdığım yorum için,hepinizden çok,çok,çok özür diliyorum.çok büyük hata ile yazdım.çevremdeki insanların düşünceleri yazarsam olucağı buydu,hepiniz bana kızmakta haklısınız.tekrardan özür diliyorum...
Allah (c.c) çocuklarınızla mutlu huzurlu günler,geçirmeyi nasip etsin.
sağlıcakla kalın benide affedebilicekmisiniz?

işte böyle her aklına geleni yaşamadan söyleme bilmediğin şeyler içinde yorum yapma insanların canlarını yakarsan seni böyle damdan düşmüş karpuza benzetirler şaşarsın haline ben ne yaptım diye

haklısınız,bilmeden yorum yaparsam böyle olur,cahillik ettim kusura bakmayın lütfen.kalbinizi kırdım bilmeden çok,çok özür dilerim.şu yalan dünyadan kavgalı,küslü ölmek istemem.bende 2 evlat anasıyım.1.çocuğum doğduğunda çocuk esirgeme yurdunun kapısının önünde koyun kestirdik.oradaki çocuklar için,şimdi bidaha kestireceğiz.oradaki çocuklar için,
İyi Günler...

Son düzenleme:

işte senin insanlığın bu kadar git camide kestir çocuğum oldu diye anasız babasız çocuğun gözü önünde kurbanmı kesilir allah seeni affetsin bana bak bence yaptığın ayıpla çek git madem annesin o yavrucaklarada senin sayende bedduya uğratma biliyormusun sen bilmiyosundur muhtemelen ATA EDER EVLAT ÇEKERMİŞ YUM AĞZINI OTUR BENCE hiç de özür mözür kafa ağrıtma

Arkadaşlar son 2 sayfadaki yorumları okudum da çok üzüldüm.
Bu topikteki anneler hassaslar, çabuk incinip kırılıyorlar çünkü insanız sonuçta, isteyip de sahip olamadıklarımız için laf söylendiğinde dayanamıyoruz bir yandan içimiz acırken bir yandan da kendimizi dışlanmış, ezilmiş hissediyoruz. Bu sadece evlat için değil, birçok konuda böyle...
O nedenle de evlat edinmeye karşı bir durum sergilendiğinde ister istemez gardımızı alıyoruz, bu topiğin müdavimleri olarak...
Bu topikte böyle yorumlar görmek istemiyoruz tabii ama arkadaşlar böyle yorum yazanlara da bence en güzel cevap çok fazla önemsememek... Cevap verip de bu konuyu irdelemiş oluyoruz, konu uzuyor, herkes daha da üzülüyor.
Rica etsem bu tartışma uzamasa? Siz yüreği çabuk kırılan, naif annelersiniz, durumunuzun hassasiyetinizi de düşünerek bu ricayı ediyorum sizden. Çünkü burası çok güzel bir platform, ben harika dostluklar edindim, çok şahane anlara şahit oldum sevinçlerinize ortak oldum, bu topikte bir buçuk yıldır yazıyorum öyle anlar oldu ki mucize gibi... Sayenizde Türkiye'nin birçok yerinde evlatlarım, yeğenlerim oldu
Naçizane düşüncem, bu tartışmanın sona ermesi ve mutlu mesut yazışmalara devam etmemiz, ne dersiniz güzel anneler?
Ben hepinizi çok seviyorum, bebişlerinizi de...

ya ben ne temiz kalpli insanım ya :):):) lily az önce aklımdan geçtin bu kız nerelerde acaba yazmıyor ne zamandır inş iyidir diye düşündüm geldim açtım yazmışsın şaşırdım :):) hoşgeldin tekrar
güzel arkadaşlarım... lütfen bu tarz şeylere cevap vermeyin. siz herşeyin en güzeline layık insanlarsınız ve Rabbim hepinizin kalbine göre veriyor ben eminim. Yavrularınızla öyle güzel günler sizi bekliyor ki Rabbim öyle güzel bir ömür sunacak ki size... o yavrunuz sizin canınız kanınız herşeyiniz siz anne-baba olarak yavrunuz evladınız olarak bunu hissettikten sonra gerisi hikaye. ben de babaannemin emeğini düşündükçe bastığı toprak olasım geliyor. babaannem hep der ki Allah kimseye muhtaç etmesin beni der geçen komşumuza demiş komşumuz da senin kızın var sen hiçbirşeyi düşünme bak nasıl bağlı sana diye. nasıl mutlu oldum. o benim hayatımın en kıymetlisi evladımın nenesi birtanemiz gözbebeğimiz. emek sevgi şefkat unutulur mu göz ardı edilebilir mi? onun ve dedemin emekleri olmasaydı ben bugün olduğum yeri hayal bile edemezdim eminim. Canım arkadaşlarım siz kendinizi lütfen üzmeyin sinirlenmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…