cnm benim yanlış anlamada evlat edinmek ne biliyim ben istemem başkasının doğurduğu çocuğu hem annesi babası olmayan çocuklar psikolojik olarak bozuk olabiliyor.tüp bebek filan deneseydiniz.şimdi evlatlık çocuk başkasının doğurduğu bi çocuk ben istemezdim ne kadar çocuğum olmasa bile.sonuçta kendi canınızdan kendi kanınızdan olan bişey değilki başkasının çocuğu.bu arada çocukcağız nasıl iyimi kaç yaşında?
Ne güzel yazmışsın.Yine çok duygulandım.Zaten sulugözdüm,iyice sulu göz oldum.Ama iyiki kalbimiz böyle yumuşak.Anlamayan,idrak edemeyenlere ne anlatabilirsin.Düşüncesi öyle bile olsa burada evlat bekleyen insanları inciteceğini bile düşünmüyor ya da ciddiye almıyor.Sen çok güzel bir insansın.Seni çok güzel yetiştirmişler.Zaten sevgi dolu,ilgili annelerin yetiştirdiği çocuklar da sevgi dolu ve güzel ahlaklı olur.İnşallah bizler de çocuklarımızı senin gibi yetiştireceğiz.Psikolojisi bozuk olmak,aile içi iletişim ve etkileşim yetersiz olduğunda,sevgi,ilgi olmadığında ve kötü muamele olduğunda olur.Bunun da kan bağı ile ilgisi yoktur.Tırnak içinde yazan arkadaşın tabiriyle psikopat çocuk yetiştirmeyi Minik Kedi için bile dilemem.Zaten Allah herkesin gönlüne göre veriyor.Çok şükürler olsun Ona.böyle abuk sabuk mesajlara cevap vermeyeyim diyorum ama bu laf en çok bana dokunuyor...
daha dünyanın nasıl bir yer olduğunu bilmeyen küçücük sevgiye ilgiye muhtaç bi bebek sırf gözle görülmeyecek kadar küçük bir hücreyi başkasından aldı diye psikolojisi bozuk olacak öyle mi??
zaten psikoloji genetik bişey biyolojik olarak doğmadıysa o evde bozuk çıkıyor öylemi, sizin gibi anne babaların elinde huzursuz sevgisiz ortamda yaşayan çocuklar çok düzgün tövbe yarabbim..
Bizim o kadar psikolojimiz bozuk ki annem öğretmen emeklisi, ben mühendisim bi kurumda müfettiş yardımcısıyım..Elimizden geldiğince herkese yardım etmeye çalışırız, kul hakkından korkarız, sizin gibi densiz laflar etmeyiz nerde ne söyleyeceğimizi biliriz, insan kırmaktan korkarız hele de bu kadar hassas konularda..dedem vefat etmeden önce annem dedemi tabiri caizse sırtında taşıdı en iyi doktorları buldu en iyi şartlarda tedavi almasını sağladı ben ve kardeşlerim sırf dedem hasta diye işimizi okulumuzu bıraktık koştuk başında bekledik günlerce..size yemin ederim son gün dedemle hastane odasında oturuyorduk kardeşim dedeme hediye almış annem sevdiği yemekleri getirmiş dedem bize bakıp "işte mutluluk bu" dedi..Aklımda kalan son sözü bu..
şimdi bizim o küçücük ilk hücremiz başkasından ya anneannemin dedemin bize verdiği tüm emekler boşa değil mi, psikopatın önde gideni olduk onlar bize ne kadar sevgi verirse versin..sizin gibilerin anlamasını asla beklemiyorum ama anlayacaklar için yazıyorum yemin ederim ki en ufak bir fark yok biyolojik ya da değil..önemli olan nasıl anne babalar olduğumuz..
kızlar sizden çok özür dilerim sabah sabah buraya belki meleğine kavuşmuş bi anne vardır diye umutla girdim böyle bi mesaj yazmak istemezdim ama kadın benim gibilere psikopat demiş hala elim ayağım titriyor..
Ne güzel yazmışsın.Yine çok duygulandım.Zaten sulugözdüm,iyice sulu göz oldum.Ama iyiki kalbimiz böyle yumuşak.Anlamayan,idrak edemeyenlere ne anlatabilirsin.Düşüncesi öyle bile olsa burada evlat bekleyen insanları inciteceğini bile düşünmüyor ya da ciddiye almıyor.Sen çok güzel bir insansın.Seni çok güzel yetiştirmişler.Zaten sevgi dolu,ilgili annelerin yetiştirdiği çocuklar da sevgi dolu ve güzel ahlaklı olur.İnşallah bizler de çocuklarımızı senin gibi yetiştireceğiz.Psikolojisi bozuk olmak,aile içi iletişim ve etkileşim yetersiz olduğunda,sevgi,ilgi olmadığında ve kötü muamele olduğunda olur.Bunun da kan bağı ile ilgisi yoktur.Tırnak içinde yazan arkadaşın tabiriyle psikopat çocuk yetiştirmeyi Minik Kedi için bile dilemem.Zaten Allah herkesin gönlüne göre veriyor.Çok şükürler olsun Ona.
arkadaşlar yüce gönüllü bayanlar böyle abuk sabuk yazan şahıslara cevap vermeyin demicem tam tersi ağzınıza ne gelirse iiçnizden ne gelirse saydırın biz içimize attıkça üzerimize geliyorlar biz bu yolda ilk önce ailelerimizle başettik ve kimimiz de başardı ben bikaç kişiyi sildim malesef olmuyo ne kadar zorlarsam zorlayım olmuyo herkes bigün yaptığından utanıcak neyse....
başka konulara geçelim bizim cadının herşeyi hazır sayımızda 10nun altında bekliyoz bakalım artık rabbim nezaman nasip ettiyse o gün gelecek sadece sabır ediyom.....
ne güzel canım..ne heyecanlı günler yaşıyorsundur kim bilir..bu günlerin kıymetini bil kuzucuğa kavuşunca ne uyku ne bişey...gerçi o zaman da mis kokulunla daha fazla zaman geçirmek için zaten uyumak istemeyeceksin..senin bebeğine kavuşacağın günüde iple çekiyorum..hepinizin bebişinin gelişi beni çok mutlu edecek ama bi kaç kişi var ki onların hikayelerini bi ayrı heyecanla bekliyorum sen de onlardan birisin
ayazcığım ben de çok az kaldı senin için diye hissediyorum..kuzun şu anda annem gelsin kavuşalım diye bekliyordur muhtemelen...ne kadar güzel çok kısa bi zaman sonra hayatınız değişecek,güzelleşecek..valla özeniyorum size..
cnm benim yanlış anlamada evlat edinmek ne biliyim ben istemem başkasının doğurduğu çocuğu hem annesi babası olmayan çocuklar psikolojik olarak bozuk olabiliyor.tüp bebek filan deneseydiniz.şimdi evlatlık çocuk başkasının doğurduğu bi çocuk ben istemezdim ne kadar çocuğum olmasa bile.sonuçta kendi canınızdan kendi kanınızdan olan bişey değilki başkasının çocuğu.bu arada çocukcağız nasıl iyimi kaç yaşında?
canım sen güzel kalbinle baktığın için güzel görüyorsun..çok samimiyim her birinizin ne kadar özverili ve iyi birer anne olacağı o kadar belli ki eminim bundan 30 yıl sonra hepinizin çocukları gurur duyacağınız evlatlar olacak..
ANNELER BAŞVURU İL TERCİH MELEĞİ MELEĞİNE KAVUŞTU
Ogultoprak 30.12.2010 Ankara terk erkek 23.05.2012
Umut59 07.01.2011 kız-erkek 27.01.2012
Ecem14 25.03.2011 İzmir terk-rıza kız 25.06.2012
Lee26 06.2009 kız-erkek 29.06.2012
Merer 05.10.2011 Ankara terk-rıza kız-erkek 20.07.2012
Herdemk . 03.2012 erkek 24.08.2012
cindy74 31.08.2012 kız
Pırılım 27.09.2011 kız 03.09.2012
HeidiAnkara 21.11.2011 Ankara terk erkek 02.10.2012
esma16 13.09.2012 Bursa terk-rıza erkek 28.12.2012
kukusum 16.09.2011 kız 28.09.2012
Sermuh 23.12.2011 istanbul terk-rıza kız 14.02.2013
ADAYLARIMIZ BAŞVURU İL TERCİH MELEĞİ EV ZİYARETİ MELEĞİNEKAVUŞTU
koz13 kız
Otuznisan 21.10.2011 Adana kız
destina0706 01.2012 Erzurum kız
Malibu52 16.01.2012 istanbul terk-rıza kız
cvcv 31.01.2012 Edirne kız-erkek
Ayaz84 08.02.2012 istanbul terk-rıza kız(ikiz)
5059 01.04.2012 izmir terk-rıza kız
gcs 02.04.2012 istanbul terk-rıza kız
Utku07 10.05.2012 Ankara kız
duruay 30.05.2012
DamlaUmut 13.09.2012 istanbul terk-rıza kız-erkek
Betus11 25.09.2012 kız-erkek(ikiz)
hasel06 01.10.2012 Ankara Terk-rıza kız erkek
effsa 30.10.2012 Denizli Terk-rıza Kız-erkek 25.02.2013(Ziyaret)
limony 16.11.2012 İzmir Terk-rıza kız
minapia 20.11.2012 Antalya kız
gamzeli77 23.11.2012 İstanbul
hayalimmm84 14.12.2012 terk-rıza kız
gerçek19 27.12.2012 Çorum-
zaman 04.01.2013 İstanbul Terk kız
fillo 01.2013 İstanbul Terk-rıza Kız-erkek
LVNY 01.02.2013 İstanbul
tu runcu 12.02.2013
gazıduz Mersin
Tenarr
Arkadaşlar yazdığım yorum için,hepinizden çok,çok,çok özür diliyorum.çok büyük hata ile yazdım.çevremdeki insanların düşünceleri yazarsam olucağı buydu,hepiniz bana kızmakta haklısınız.tekrardan özür diliyorum...
Allah (c.c) çocuklarınızla mutlu huzurlu günler,geçirmeyi nasip etsin.
sağlıcakla kalın benide affedebilicekmisiniz?
işte böyle her aklına geleni yaşamadan söyleme bilmediğin şeyler içinde yorum yapma insanların canlarını yakarsan seni böyle damdan düşmüş karpuza benzetirler şaşarsın haline ben ne yaptım diye
haklısınız,bilmeden yorum yaparsam böyle olur,cahillik ettim kusura bakmayın lütfen.kalbinizi kırdım bilmeden çok,çok özür dilerim.şu yalan dünyadan kavgalı,küslü ölmek istemem.bende 2 evlat anasıyım.1.çocuğum doğduğunda çocuk esirgeme yurdunun kapısının önünde koyun kestirdik.oradaki çocuklar için,şimdi bidaha kestireceğiz.oradaki çocuklar için,
İyi Günler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?