Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

Merhaba
Aramıza hoşgeldin emin ol HER ŞEY GÜZEL OLACAK.....hem de çooookkkk

Perşembe günü birebir görüşmeye gidiyoruz , dikkat etmemiz gereken, söylememiz gereken birşey var mı?
Görüşmeye giden arkadaşlar yardımmm lütfenn:18:

hayırlı olsun başvurun allah kalbinde gönlünde ne varsa onu nasip etsin sana .inşallah görüşmende güzel geçer çıktığın bu güzel yolda dualarım seninle sevgiler

hayırlı olsun başvurun allah kalbinde gönlünde ne varsa onu nasip etsin sana .inşallah görüşmende güzel geçer çıktığın bu güzel yolda dualarım seninle sevgiler

çok sagol canım .inş hepimizin kalbimize gönlümüze göre olur .

Perşembe günü birebir görüşmeye gidiyoruz , dikkat etmemiz gereken, söylememiz gereken birşey var mı?

ins herşey gönlünce olur arkadaşım .dualarım seninle...yarın bizde inş ilk görüşmemizi yapacaz hayırlısıyla

ins herşey gönlünce olur arkadaşım .dualarım seninle...yarın bizde inş ilk görüşmemizi yapacaz hayırlısıyla

aramıza h.çgeldin arkadaşım emin ol çok doğru bir karar vermişsin bu yolda rabbim seni utandırmasın inşallah gönlündeki gibi hayırlı sağlıklı bir evladın olur :)

Aramıza yeni katılan arkadaşlar hepinize merhabalar. Biz 13.sıradaymışız daha çok mu bekleyeceğiz yaaa 3 sene bitecek neredeyse başvuralı. Bizim başvuru tarihi onay tarihinden 1 sene önceydi ama başvuruyu onay tarihi olarak esas almamışlar.Ev ziyaretimiz başvurudan 1 yıl sonra oldu,belgeler istendi,onay mektubu öyle geldi derken 3 sene dolmak üzere. Her ilde prosedür değişiyor anladığım kadarıyla. Gel bebeğim gel anne-baba-anneanne seni bekliyor...

Son düzenleme:
Otuznisan sen de hoşgeldin aramıza... Pek denk gelemedik galiba...???
Nereden başvurdunuz? Ne zaman, tarih belirtir misiniz? Sizi de listeye alalım

Sermuhum gece gece bıcırık seni kaldırdı galiba... Öp kuzuyu benm için
Ben de yatıyordum çıkmadan bakayım topiğe demiştim, sana ve meleğine sevgi dolu öpücükler

cümleten hb dostlar.hakkımızda hayırlısı neyse yüce rabbim kaderimize onu yazsın ins.sevgiyle kalın

ANNELER BAŞVURU İL TERCİH MELEĞİ MELEĞİNE KAVUŞTU
Ogultoprak 30.12.2010 Ankara terk erkek 23.05.2012
Umut59 07.01.2011 kız-erkek 27.01.2012
Ecem14 25.03.2011 İzmir terk-rıza kız 25.06.2012
Lee26 06.2009 kız-erkek 29.06.2012
Merer 05.10.2011 Ankara terk-rıza kız-erkek 20.07.2012
Herdemk . 03.2012 erkek 24.08.2012
cindy74 31.08.2012 kız
Pırılım 27.09.2011 kız 03.09.2012
HeidiAnkara 21.11.2011 Ankara terk erkek 02.10.2012
esma16 13.09.2012 Bursa terk-rıza erkek 28.12.2012
kukusum 16.09.2011 kız 28.09.2012
Sermuh 23.12.2011 istanbul terk-rıza kız 14.02.2013

ADAYLARIMIZ BAŞVURU İL TERCİH MELEĞİ EV ZİYARETİ MELEĞİNEKAVUŞTU
koz13 kız
Otuznisan 21.10.2011 Adana kız
destina0706 01.2012 Erzurum kız
Malibu52 16.01.2012 istanbul terk-rıza kız
cvcv 31.01.2012 Edirne kız-erkek
Ayaz84 08.02.2012 istanbul terk-rıza kız(ikiz)
5059 01.04.2012 izmir terk-rıza kız
gcs 02.04.2012 istanbul terk-rıza kız
Utku07 10.05.2012 Ankara kız
duruay 30.05.2012
DamlaUmut 13.09.2012 istanbul terk-rıza kız-erkek
Betus11 25.09.2012 kız-erkek(ikiz)
gazıduz 09.1012 Mersin
hasel06 01.10.2012 Ankara Terk-rıza kız erkek
effsa 30.10.2012 Denizli Terk-rıza Kız-erkek
limony 16.11.2012 İzmir Terk-rıza kız
minapia 20.11.2012 Antalya kız
gamzeli77 23.11.2012 İstanbul
hayalimmm84 14.12.2012 terk-rıza kız
gerçek19 27.12.2012 Çorum-
zaman 04.01.2013 İstanbul Terk kız
fillo 01.2013 İstanbul Terk-rıza Kız-erkek
LVNY 01.02.2013 İstanbul
tu runcu 12.02.2013
Hazan72 04.03.2013
Tenarr

dün listeye baktım en başta sen. içimden dedimki koz bebişini aldı.
bize yazmaya vakit bulamadı. herhalde. ama hala beklemedesin.
çok yakın değilmiydi sıran.. inş. en kısa zamanda gelir meleğin...

Merhaba arkadaşım,
Aramıza hoşgeldin, hayırlısı olsun. İnşallah çok beklemeden alırsın kucağına.
Herşey gönlünce olsun. Gelişmelerden haberdar et.

Sevgiler,

Hepinize günaydııın

İçimde öyle bi his var ki bu ara bissürü bebeiş annesine kavuşacak..arka arkaya müjdeli haberler alacağız gibi hissediyorum..

bu arada ben ankaradayım ankarada olan arkadaşlara ne konuda olursa olsun sonsuzz destek olmak isterim..ne nerde kaliteli ve ucuz, kampanyalar vs malum bebiş ilk geldiğinde ciddi bi masraf olacak....

bebişi gelen annelerle oyun grubu da kurabiliriz aslında ,çocuklar içinde bizim içinde çok güzel olur..

Merhaba Diazzz;

Ben de Ankara'dayım, alışveriş önerilerine açığım. Hoş bu aralar ne gördüysem aldım ama yine de gözüm hep alışverişte :))
İnan Ankara'da ki arkadaşlarla görüşmeyi çok isterim, rahat rahat konuşabileceğimiz dertleşebileceğimiz güzel insanlara hep ihtiyaç var.

Ankara'da ki arkadaşlar bir ses alalım sizden, kimler Ankara'dan?

süper oluuurrr görüşelim tabii ben de ankaradayım koz ve diazzz

Son düzenleme:
Arkadaşım sen ne kadar onlarla başa çıkmak için her lafına bir cevap yapıştırsan da inan senin hassas noktanı anlayıp,utanacakları yerde olur olmaz zamanda sanki damarına basmak için yaparmış gibi gene laf dokunduruyorlar.Yani ben o tür insanların sen ne anlatırsan anlat seni anladıklarını ve de mahçup olup bir kenara çekildiklerini tam anlamıyla hissetmedim.En iyisi Sima arkadaşın yaptığı gibi kapılarımızı o kişilere kapatıp görüşmemek olur sanırsam...
Gamzeli; canım rahat ol ama heyecanını içinde saklama belli et tabi ki,içinde ki duygularını dışa vur ve doğal kendin gibi ol derim.Bir de onlar bazen sen ne kadar heyecanlı olsanda sert ve soğuk bir tavırla durabiliyorlar.Eğer öyle olsada sen onlara aldırma...
Otuznisan bu işte söylemesi çok kolay olsa da yapması en zor şey sanırım sabır sabır sabır... ama gerçekten çok uzun beklemişsin sen canım yaaa niye o kadar bekletiyorlar seni uzmana sorsana...
Diazzzz cığım ben seni sitemizin gururu ,medarı iftiharı olarak seçtim.Ya da kalbimden öyle nitelendiriyorum.Desteklerin beni çok mutlu ediyor.Yazılarını okumak ufkuma ışık oluyor.

destina beni o kadar mutlu ettin ki bu sözlerinle anlatamam...

inanın çok isterim buluşmayı bişeyler paylaşmayı, sizleri anneannemle tanıştırmayı o kadar isterim ki bi görün ne kadar benziyoruz anneanne ve dedemize fiziksel olarak:))
bi nevi kendi 50 yıl sonranızı görmüş olursunuz..

koz ve tenarr bebek alışverişi için büyük parçaları ulusta bi pasaj var taşis in olduğu orda en üst kat sırf bebek mağazası ve inanılmaz indirim yapıyorlar ben hep ordan alırım ayrıca havlu vs satan bi yer var bebek bornozları en kaliteli ve en ucuz orda diğer piyasadakiler iyi emmiyor ve çok daha pahalı veeee en önemlisi oyuncakları kesinlikle tasişten....inanamazsınız dışarının beşte biri fiyatına herşey ben dışardan 5 tl ye aldığım minicik oyuncakları orda 0,50 kuruşa gördüm şok oldum..

Merhaba Gaziduz,

Biliyormusun bunu bende senin gibi çok düşündüm nasıl başa çıkabilirim, ne yaparım ne derimde bir daha böyle konuşmasını engellerim. Ama maalesef Destinanında yazdığı gibi düşüncesiz insan hep düşüncesiz. Bazen öyle bir konuşuyolarki inanamıyorum, en kızdığım şeyde bişey dediğin zamanda ama tamamen iyi niyetimden seni düşündüğüm için böyle konuşuyorum demiyorlarmı? Bu nasıl iyi niyet? oldu bende ağzıma geleni söyleyeyim iyi niyetliyim ya sonuçta değilmi ama?:)
Birde herkesin herşey üzerine vazife sanki, en güzeli Sima gibi uzak durmak. Kimseye açıklama yapmak zorunda değiliz biz. Şimdi bende öyle yapıyorum. Bir ara çok üzülyordum. Abuk subuk sözlere.
İnsan empati yapmalı bence değilmi ama. Bende başıma gelmeyen bişey olduğunda karşımdakini anlayamıyorum belki ama saçma yorumlarda yapmıyorum sadece dinliyorum. Bak güya takma diyorum ama genede bir sürü şey yazdım:) İnsanda birikiyor çünkü.
Mücadele vermek çok anlamsın ne yazıkki kimse değişmiyor. Kendi yapdığını hakkı görüyor çünkü.

Sevgiler,

Evet hiç kimsenin kötü sözler söylemesine mani olamayız. Ama kendimiz önemsemeyi,kırılmamayı öğrenebiliriz.Biz onlar bizi anne olarak görsün ya da çocuğumuzu benimsesinler diye anne olmadık.Biz bu duyguyu tatmak istedik,yavrumuza anne olmak istedik.Bana sevgiyle bakan bir çift göz,benim için çarpan bir yürek,beni gördüğünde dinen gözyaşları..Eve gelip te yavrumla aramdaki karşılıklı sevgiyi yaşayan hisseden benim .Onların hiçbirşeyden haberi yok.ezberlenmiş bir kaç söz ve bir iki ön yargı.Onların benim anneliğimi onaylamaması benim anneliğimi değiştirmez,düşünceleri mutluluğumu bozmaz.
Geçen haftalara kadar bu sözlere kırlan hatta siteye taşıyan bendim.Baktımki senin tutumun ne olursa olsun önüne geçilmiyor.Napalım bu da bizim anneliğimizin nazar boncuğu olsun.Allah bundan başka bir sıkıntı vermesin.Bu hafta yine benzeri bir durumla karşılaştım.Birisi bana anneniz başkasının çocuğuna baktığı için şikayet etmiyormu dedi?Ben de gülümseyerek herşey doğurmakmı?Ben onun annesiyim o da benim oğlum dedim.Annem de onun için deli oluyor dedim.(Annem ve babam oğlumun hastası.Annem onun için hayatımın anlamı,o olmasa ne yapardım diyor)Karşıdaki kişi bunun üzerine özür diledi.Evet doğurmak herşey değil.Sen onun annesisin.Mutluluğunu doyasıya yaşa.Benim gibi densizlere de aldırma dedi.
BUndan sonra böyle sözler söyleyenleri tatlılıkla uyarırım,ama artık kızamıyorum bile.O kadar mutluyumki.Beni böyle olgun davranmaya sevk eden tek şey oğlum,onun sevgisi.Kaldıki insanları ne zaman tam mutlu edebildik.Bu duyguyu,yavrumla aramdaki o ilişkiyi önce Allah,ben ve en yakınımdakiler bilir ancak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…