SLM
uzun zamandır bu topigi okuyordum .bir gün evladımız olmazsa evimize can yoldaşı istiyordum .herzaman fikrimdeydi.esim de sagolsun kararıma saygılı davrandı ve bu yolda ilerlemeye başladık.bizde pazartesi başvurumuzu yaptık.yarın saat bir buçukta ALLAH nasip ederse görüşmemiz var.gerçekten çok heyecanlıyım..cok duygusal oldum burdaki yazıları okudukça.evladına kavuşanları okudukça gözlerim doldu .çok agladımyüce mevlam cümlemize yardim etsin ins...umarım herşey yolunda girer ve bizde sıramızı bekleriz.
bu arada ben 20 senelik evliyim .3 aşılama, 1 tüp bebek negatif ,3 tane de ex bebek
yeterince mücadele ettigimize karar verdik ve biizim için en hayırlısının bu olacagına karar verdik .HERŞEY GÜZEL OLACAK İNŞ ..sevgiyle kalın
SLM
uzun zamandır bu topigi okuyordum .bir gün evladımız olmazsa evimize can yoldaşı istiyordum .herzaman fikrimdeydi.esim de sagolsun kararıma saygılı davrandı ve bu yolda ilerlemeye başladık.bizde pazartesi başvurumuzu yaptık.yarın saat bir buçukta ALLAH nasip ederse görüşmemiz var.gerçekten çok heyecanlıyım..cok duygusal oldum burdaki yazıları okudukça.evladına kavuşanları okudukça gözlerim doldu .çok agladımyüce mevlam cümlemize yardim etsin ins...umarım herşey yolunda girer ve bizde sıramızı bekleriz.
bu arada ben 20 senelik evliyim .3 aşılama, 1 tüp bebek negatif ,3 tane de ex bebek
yeterince mücadele ettigimize karar verdik ve biizim için en hayırlısının bu olacagına karar verdik .HERŞEY GÜZEL OLACAK İNŞ ..sevgiyle kalın
Merhaba
Aramıza hoşgeldinemin ol HER ŞEY GÜZEL OLACAK.....hem de çooookkkk
hayırlı olsun başvurun allah kalbinde gönlünde ne varsa onu nasip etsin sana .inşallah görüşmende güzel geçer çıktığın bu güzel yolda dualarım seninle sevgiler
Perşembe günü birebir görüşmeye gidiyoruz , dikkat etmemiz gereken, söylememiz gereken birşey var mı?
Görüşmeye giden arkadaşlar yardımmm lütfenn:18:
ins herşey gönlünce olur arkadaşım .dualarım seninle...yarın bizde inş ilk görüşmemizi yapacaz hayırlısıyla
Haklısın Damlaumut, konuyu değiştirmek lazım..
Önemsemezsek önemli değildir zaten...
Telefon demişken, halimi anlatayım.
Ben iş yerinde tuvalete giderken bile ne olur ne olmaz diye telefonumu yanıma alıyorum.
Toplantıya katıldığımda ise ararlarsa nasıl toplantıdan cıkarım diye düşünüp,
kapıya yakın biryerlere oturuyorum.
Kısa-uzun vadeli şehir dışında ki hiç bir görevi kabul etmemek için bir sürü bahane buluyorum.
Anlayacağınız durum bu, hayırlısı artık beklemedeyiz :))
Bütün güzel annelerimizi sevgiyle kucaklıyorum, çok öpüyorum.
hepimiz çok öz insanlarız ve yumuk yumuk elleri olan bebişlerimizi bekliyoruz.
SLM
Hepinize günaydııın
İçimde öyle bi his var ki bu ara bissürü bebeiş annesine kavuşacak..arka arkaya müjdeli haberler alacağız gibi hissediyorum..
bu arada ben ankaradayım ankarada olan arkadaşlara ne konuda olursa olsun sonsuzz destek olmak isterim..ne nerde kaliteli ve ucuz, kampanyalar vs malum bebiş ilk geldiğinde ciddi bi masraf olacak....
bebişi gelen annelerle oyun grubu da kurabiliriz aslında ,çocuklar içinde bizim içinde çok güzel olur..
Merhaba Diazzz;
Ben de Ankara'dayım, alışveriş önerilerine açığım. Hoş bu aralar ne gördüysem aldım ama yine de gözüm hep alışverişte :))
İnan Ankara'da ki arkadaşlarla görüşmeyi çok isterim, rahat rahat konuşabileceğimiz dertleşebileceğimiz güzel insanlara hep ihtiyaç var.
Ankara'da ki arkadaşlar bir ses alalım sizden, kimler Ankara'dan?
Arkadaşım sen ne kadar onlarla başa çıkmak için her lafına bir cevap yapıştırsan da inan senin hassas noktanı anlayıp,utanacakları yerde olur olmaz zamanda sanki damarına basmak için yaparmış gibi gene laf dokunduruyorlar.Yani ben o tür insanların sen ne anlatırsan anlat seni anladıklarını ve de mahçup olup bir kenara çekildiklerini tam anlamıyla hissetmedim.En iyisi Sima arkadaşın yaptığı gibi kapılarımızı o kişilere kapatıp görüşmemek olur sanırsam...arkadaşlar öncelikle başvuru tarihim eylül 2012... şu anki sıramız erkek için 4. benim deneyimli olan arkadaşlardan bir ricam var. biliyorum çok özel ve zor ama densiz insanlarla nasıl başa çıktıklarını anlatırlarsa çok mutlu olurum. ben de bazılarına kendimi hazırlamaya çalışıyorum ama çok daha fazlasıyla karşılaşacağıma eminim. komşu, arkadaş, yakın ya da uzak akrabaların düşüncesiz tepkileri, soruları, belki de tavırları... şimdiden teşekkür ediyorum.
Gamzeli; canım rahat ol ama heyecanını içinde saklama belli et tabi ki,içinde ki duygularını dışa vur ve doğal kendin gibi ol derim.Bir de onlar bazen sen ne kadar heyecanlı olsanda sert ve soğuk bir tavırla durabiliyorlar.Eğer öyle olsada sen onlara aldırma...Perşembe günü birebir görüşmeye gidiyoruz , dikkat etmemiz gereken, söylememiz gereken birşey var mı?
Görüşmeye giden arkadaşlar yardımmm lütfenn:18:
Otuznisan bu işte söylemesi çok kolay olsa da yapması en zor şey sanırım sabır sabır sabır... ama gerçekten çok uzun beklemişsin sen canım yaaa niye o kadar bekletiyorlar seni uzmana sorsana...Aramıza yeni katılan arkadaşlar hepinize merhabalar. Biz 13.sıradaymışız daha çok mu bekleyeceğiz yaaa3 sene bitecek neredeyse başvuralı. Bizim başvuru tarihi onay tarihinden 1 sene önceydi ama başvuruyu onay tarihi olarak esas almamışlar.Ev ziyaretimiz başvurudan 1 yıl sonra oldu,belgeler istendi,onay mektubu öyle geldi derken 3 sene dolmak üzere. Her ilde prosedür değişiyor anladığım kadarıyla. Gel bebeğim gel anne-baba-anneanne seni bekliyor...
Diazzzz cığım ben seni sitemizin gururu ,medarı iftiharı olarak seçtim.Ya da kalbimden öyle nitelendiriyorum.Desteklerin beni çok mutlu ediyor.Yazılarını okumak ufkuma ışık oluyor.Hepinize günaydııın
İçimde öyle bi his var ki bu ara bissürü bebeiş annesine kavuşacak..arka arkaya müjdeli haberler alacağız gibi hissediyorum..
bu arada ben ankaradayım ankarada olan arkadaşlara ne konuda olursa olsun sonsuzz destek olmak isterim..ne nerde kaliteli ve ucuz, kampanyalar vs malum bebiş ilk geldiğinde ciddi bi masraf olacak....
bebişi gelen annelerle oyun grubu da kurabiliriz aslında ,çocuklar içinde bizim içinde çok güzel olur..
arkadaşlar öncelikle başvuru tarihim eylül 2012... şu anki sıramız erkek için 4. benim deneyimli olan arkadaşlardan bir ricam var. biliyorum çok özel ve zor ama densiz insanlarla nasıl başa çıktıklarını anlatırlarsa çok mutlu olurum. ben de bazılarına kendimi hazırlamaya çalışıyorum ama çok daha fazlasıyla karşılaşacağıma eminim. komşu, arkadaş, yakın ya da uzak akrabaların düşüncesiz tepkileri, soruları, belki de tavırları... şimdiden teşekkür ediyorum.
Evet hiç kimsenin kötü sözler söylemesine mani olamayız. Ama kendimiz önemsemeyi,kırılmamayı öğrenebiliriz.Biz onlar bizi anne olarak görsün ya da çocuğumuzu benimsesinler diye anne olmadık.Biz bu duyguyu tatmak istedik,yavrumuza anne olmak istedik.Bana sevgiyle bakan bir çift göz,benim için çarpan bir yürek,beni gördüğünde dinen gözyaşları..Eve gelip te yavrumla aramdaki karşılıklı sevgiyi yaşayan hisseden benim .Onların hiçbirşeyden haberi yok.ezberlenmiş bir kaç söz ve bir iki ön yargı.Onların benim anneliğimi onaylamaması benim anneliğimi değiştirmez,düşünceleri mutluluğumu bozmaz.Merhaba Gaziduz,
Biliyormusun bunu bende senin gibi çok düşündüm nasıl başa çıkabilirim, ne yaparım ne derimde bir daha böyle konuşmasını engellerim. Ama maalesef Destinanında yazdığı gibi düşüncesiz insan hep düşüncesiz. Bazen öyle bir konuşuyolarki inanamıyorum, en kızdığım şeyde bişey dediğin zamanda ama tamamen iyi niyetimden seni düşündüğüm için böyle konuşuyorum demiyorlarmı? Bu nasıl iyi niyet? oldu bende ağzıma geleni söyleyeyim iyi niyetliyim ya sonuçta değilmi ama?:)
Birde herkesin herşey üzerine vazife sanki, en güzeli Sima gibi uzak durmak. Kimseye açıklama yapmak zorunda değiliz biz. Şimdi bende öyle yapıyorum. Bir ara çok üzülyordum. Abuk subuk sözlere.
İnsan empati yapmalı bence değilmi ama. Bende başıma gelmeyen bişey olduğunda karşımdakini anlayamıyorum belki ama saçma yorumlarda yapmıyorum sadece dinliyorum. Bak güya takma diyorum ama genede bir sürü şey yazdım:) İnsanda birikiyor çünkü.
Mücadele vermek çok anlamsın ne yazıkki kimse değişmiyor. Kendi yapdığını hakkı görüyor çünkü.
Sevgiler,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?