SLM
uzun zamandır bu topigi okuyordum .bir gün evladımız olmazsa evimize can yoldaşı istiyordum .herzaman fikrimdeydi.esim de sagolsun kararıma saygılı davrandı ve bu yolda ilerlemeye başladık.bizde pazartesi başvurumuzu yaptık.yarın saat bir buçukta ALLAH nasip ederse görüşmemiz var.gerçekten çok heyecanlıyım..cok duygusal oldum burdaki yazıları okudukça.evladına kavuşanları okudukça gözlerim doldu .çok agladımyüce mevlam cümlemize yardim etsin ins...umarım herşey yolunda girer ve bizde sıramızı bekleriz.
bu arada ben 20 senelik evliyim .3 aşılama, 1 tüp bebek negatif ,3 tane de ex bebek
yeterince mücadele ettigimize karar verdik ve biizim için en hayırlısının bu olacagına karar verdik .HERŞEY GÜZEL OLACAK İNŞ ..sevgiyle kalın
arkadaşlar öncelikle başvuru tarihim eylül 2012... şu anki sıramız erkek için 4. benim deneyimli olan arkadaşlardan bir ricam var. biliyorum çok özel ve zor ama densiz insanlarla nasıl başa çıktıklarını anlatırlarsa çok mutlu olurum. ben de bazılarına kendimi hazırlamaya çalışıyorum ama çok daha fazlasıyla karşılaşacağıma eminim. komşu, arkadaş, yakın ya da uzak akrabaların düşüncesiz tepkileri, soruları, belki de tavırları... şimdiden teşekkür ediyorum.
selam,
ben de bebek bekliyorum ama bi türlü gelmiyor,
eşimle geçenlerde şöyle bi konuşma yaptık.
-ben çocugum olsa da olmasa da evlatlık edinmek istiyorum. çünkü ben evlat hasreti çekerken biliyorum ki anne hasreti çekenler de var.
Eşim de güzel fiki neden olmasın dedi.
Yaptıgınız şeyin gerçekten kutsal olduğuna inanıyorum.
Yetim başını okşamanın sadaka olduğu biliyorum, ya ona annelik edip okutup büyütüp evlendirmek?
Ya onun sevabı nedir? Benim beyin bunu ölçecek güçte değil.
Haddim olmayarak sizi takdir ettim.
Rabbşm yollarınızı kolaylaştırsın.
hey allahım ya sizi bize sayılamı veriyorlar nerden bu topiği bulupta böyle şeyler yazıyorsunuz kardeşim artık ağzımı fena bozucam yok yetim başı okşamak yok okutmak yok bu sevapmı yok bu günahmı siz ne beyinsiz insanlarsınız ya sevap için çocukmu alınır bence gidin bu sayfadan nolur yazmayın böyle saçma şeyler ya ben evlat edinmeye karar verdiğimde sadece anne olma fikri vardı aklımda sevabı günahı değil siz aciz insanları allh ıslah etsin umarım biran önce biyolojik çocuğun olurda buraya yazmassın ne gerizekalılar varya
Evet hiç kimsenin kötü sözler söylemesine mani olamayız. Ama kendimiz önemsemeyi,kırılmamayı öğrenebiliriz.Biz onlar bizi anne olarak görsün ya da çocuğumuzu benimsesinler diye anne olmadık.Biz bu duyguyu tatmak istedik,yavrumuza anne olmak istedik.Bana sevgiyle bakan bir çift göz,benim için çarpan bir yürek,beni gördüğünde dinen gözyaşları..Eve gelip te yavrumla aramdaki karşılıklı sevgiyi yaşayan hisseden benim .Onların hiçbirşeyden haberi yok.ezberlenmiş bir kaç söz ve bir iki ön yargı.Onların benim anneliğimi onaylamaması benim anneliğimi değiştirmez,düşünceleri mutluluğumu bozmaz.
Geçen haftalara kadar bu sözlere kırlan hatta siteye taşıyan bendim.Baktımki senin tutumun ne olursa olsun önüne geçilmiyor.Napalım bu da bizim anneliğimizin nazar boncuğu olsun.Allah bundan başka bir sıkıntı vermesin.Bu hafta yine benzeri bir durumla karşılaştım.Birisi bana anneniz başkasının çocuğuna baktığı için şikayet etmiyormu dedi?Ben de gülümseyerek herşey doğurmakmı?Ben onun annesiyim o da benim oğlum dedim.Annem de onun için deli oluyor dedim.(Annem ve babam oğlumun hastası.Annem onun için hayatımın anlamı,o olmasa ne yapardım diyor)Karşıdaki kişi bunun üzerine özür diledi.Evet doğurmak herşey değil.Sen onun annesisin.Mutluluğunu doyasıya yaşa.Benim gibi densizlere de aldırma dedi.
BUndan sonra böyle sözler söyleyenleri tatlılıkla uyarırım,ama artık kızamıyorum bile.O kadar mutluyumki.Beni böyle olgun davranmaya sevk eden tek şey oğlum,onun sevgisi.Kaldıki insanları ne zaman tam mutlu edebildik.Bu duyguyu,yavrumla aramdaki o ilişkiyi önce Allah,ben ve en yakınımdakiler bilir ancak.
ne aptal adamsın sen ya!
bu benim görüşüm seni alakadar etmiyor zaten.
yaptıgınıza kötü demedik ayıp demedik.
manyak mısın sen?
Allah seni de benle ıslah etsin.
sana şöyle yap sevap olur böyle yap günah olur mu dedik.
saçma sapan olan tek şey senin yaptıgın bu yorum.
senin tedaviye ihtiyacın var.
aptal olan sensin ben değilim bu 1, ben adam değilim ayrıca kadınım buda 2 önce yazdıklarını tart ondan sonra gel konuş burda ayrıca burası hasas bir sayfa kafana göre yazamassın birde benim tedaviye ihtiyacım olsaydı zaten bana devlet evlat vermezdi çok bilmiş
bana sen aptalmışsın gibi geldi
adam olmak demek iyi bişeydir sanırım anlamadın?
herkes kadın ya da erkek olabilir ama adam olamaz, sen de olmak istemedin, olmada zaten!!
hassas bir sayfa olduğunun farkındayım sizden daha tecrübeliyim çünkü. kafama göre yazdığım şey nedir, söyler misini?
yazdıklarımı kafana göre yorumlayamazsın. bak orda ne yazmışım "benim evlada onların da anneye ihtiyacı var"
sevap olsun diye alıyorum mu yazmışım, Allah cennetine alsın diye mi yazmışım. annelik için yazmışım ANNELİK!!!!
tedavi için kastettiğim şey bedeniniz değil ruhunuzdu.
zira bu gerginlik çocuga da yansır.
lütfen yazdıklarımı iyi tahlil edin öyle yorum yapın.
çünkü çok komik oluyorsunuz.
arkadaşım sen demedinmi (yetimin başını okuşayanın sadaka olduğunu, birde okutup büyütüp evlendirmemnin sevabı nedir benim beyin bıunu ölçemiyo) diye ben bu yazıları görünce sinir oluyorum ayrıca onlar ne yetim nede özksüz onların anneleride babalarıda biziz ayrıca benim psikolojik sorunum var yada yok bu beni ilgilendirir
bu sayfada densizlerin işi yok yazan ağzını payını alır................
adam olmak demek iyi bişeydir sanırım anlamadın?
herkes kadın ya da erkek olabilir ama adam olamaz, sen de olmak istemedin, olmada zaten!!
hassas bir sayfa olduğunun farkındayım sizden daha tecrübeliyim çünkü. kafama göre yazdığım şey nedir, söyler misini?
yazdıklarımı kafana göre yorumlayamazsın. bak orda ne yazmışım "benim evlada onların da anneye ihtiyacı var"
sevap olsun diye alıyorum mu yazmışım, Allah cennetine alsın diye mi yazmışım. annelik için yazmışım ANNELİK!!!!
tedavi için kastettiğim şey bedeniniz değil ruhunuzdu.
zira bu gerginlik çocuga da yansır.
lütfen yazdıklarımı iyi tahlil edin öyle yorum yapın.
çünkü çok komik oluyorsunuz.
bu mesajınızdan sonra kimin agız payını aldığı anlaşılmıştır.
bekliyorum hala bi mesaj yazamadınız.
en azından bi yanlış anlamışım afedersiniz demenizi beklerdim.
muhaf yeter artık vallahi senin gibilerden sıkıldım daha nasıl konuşmanız gerektiğini bile bilmiyorsunuz biz sevap işlemek için evlat sahibi olmuyoruz biz aile olmak için anne baba olmak için evlat sahibi oluyoruz sizin gibi insanlar konuşma tarzlarına ve usluplarına dikkat etmiyorlar bilmediğiniz yaşamadığınız bir konu hakkında gelip bizim topiğimize yorum yazmayın bizim dışardan insanların fikrine ihtiyacımız yok biz kendimize yeten b,ir grubuz dışardaki insanların takdirini beklemiyoruz takdir almak içinde böyle bi işe girmiyoruz lütfen gidin kendinize uyan bir topiğe takılın bu topik size hitap etmiyor......
ne yanlış anlıcam ya hem suçlusun hem güçlü git işine başkasına bulaş senin gibiler çok geldi çok gitti bu sayfadan hadi işine bak bana bulaşma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?