Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
bende birkaç gün önce bir arkadaşımla msn de görüşmüştüm kendisi bebek için tedavide ve sorunları aynı bizim gibi onun da eşi azosperm herneyse benim kızıma kavuşacağımı biliyo hemde herşeyi ama sürekli bana tedavi ile ilgili sorular soruyo hiç o konuya girmiyo bende inadına evlat edinmeyi açıyorum hımm hayırlısı olsun diyo sürekli baktım bu sürekli böyle oldu birkaç sefer en son gene tedaviden birşey sordu bende cevaplamadan msnden sildim...

şöyle özetlemek gerekirse benim bu şekilde evlat sahibi oluşuma bırakın imrenmeyi nerdeyse kötü bişey diyecek ama cesaret edemiyo sadece ona şöyle söyledim doğurmadan bir evlada bir çocuğa annelik vazifesi herkese nasip olmaz....

ben ilk başvurumda bu tür densizlerle konuşarak en büyük hatayı yapmışım şimdi hayatımdan bu şekilde 2 kişi sildim ve onlar bunun gayet farkındalar asla onlara karşı eskisi gibi olmıcam ama kapıma gelirsede kovamam sonuçta günah kapına gelen kovulmaz ama zaten benim suratımı gördüklerinde kapıma geleceklerinide sanmam

selam,
ben de bebek bekliyorum ama bi türlü gelmiyor,
eşimle geçenlerde şöyle bi konuşma yaptık.
-ben çocugum olsa da olmasa da evlatlık edinmek istiyorum. çünkü ben evlat hasreti çekerken biliyorum ki anne hasreti çekenler de var.
eşim de güzel fiki neden olmasın dedi.
yaptıgınız şeyin gerçekten kutsal olduğuna inanıyorum.
yetim başını okşamanın sadaka olduğu biliyorum, ya ona annelik edip okutup büyütüp evlendirmek?
ya onun sevabı nedir? benim beyin bunu ölçecek güçte değil.
haddim olmayarak sizi takdir ettim.
rabbşm yollarınızı kolaylaştırsın.

selam sana yeni anne adayı.. senin adına mutlu oldum allah hayırlısını nasip etsi.. sende inşallah en kısa zamanda evladını yüreğinde nasıl büyüttüğünü görürsün muhteşem bir duygu...

sevgili gaziduz

herşeyden önce kulaklarını tıka.. manyak düşüncelere sahip insanlarında önce haddini bildir.. sonrada bşr daha görüşme.. kim ne derse desin ben kızım için ölürüm kızım hakkında abuk sabuk konuşanlar karşısında beni bulacak.. evlat edinen veya edinecek arkadaşlar muhteşem insanlar.. biz kızımla tam beş aydır beraberiz.. hayatım değişti.. gece uyumuyorum izliyorum kızımı.. sabah işe gitmek çok zor geliyor.. evlat edindiğimizden beri evimiz hiç boş kalmadı telefonlarla tebrik eden, gelip gözünüz aydın diyen okadar insan varki.. ama illaki arkamızdan da konuşuyorlar ama hiiiiç umrum değil hakkımızda ne düşünüyorlarsa allah onlara on mislisini versin diye dua ediyorum.. sadece kulaklarını tıka

hey allahım ya sizi bize sayılamı veriyorlar nerden bu topiği bulupta böyle şeyler yazıyorsunuz kardeşim artık ağzımı fena bozucam yok yetim başı okşamak yok okutmak yok bu sevapmı yok bu günahmı siz ne beyinsiz insanlarsınız ya sevap için çocukmu alınır bence gidin bu sayfadan nolur yazmayın böyle saçma şeyler ya ben evlat edinmeye karar verdiğimde sadece anne olma fikri vardı aklımda sevabı günahı değil siz aciz insanları allh ıslah etsin umarım biran önce biyolojik çocuğun olurda buraya yazmassın ne gerizekalılar varya

kızlar zaten tecrübeli anneler yazmış hayatınız boyunca densiz insanlar olacak ve siz onlara haddini bildireceksiniz, etrafta böyle insafsız insanlar olduğunu gördükçe yavrunuza daha çok sarılacak daha çok sahipleneceksiniz..

bi de şu açıdan düşünün ve sakın üzülmeyin..insanların size böyle abuk sabuk sorular sorması sizin biyoljik olarak doğurmadığınız için değil tamamen karşınızdakinin haddini bilmezliğinden. sanıyor musunuz ki doğurmuş olsanız sizi üzmeyecekler..o zamanda kıracak pot bulurlar emin olun benim kızım var kaç kişiden duydum tüh erkek olsaydı dediklerini..bize oturmaya gelirler yok bu çocuk şimdiye yürümeliydi yok neden konuşmuyor eskiden ben de kafama takardım ama anladım ki bazı insanlar memnuniyetsiz oluyor.. kaldı ki kimseyi memnun etmek zorunda değilim..ben hayatımda mutluyum bitti...

en doğrusu arkadaşların da dediği gibi böyle insanları hayatımızdan çıkarmak.. çünkü onların derdi sizin bebeklerinizi yüreğinizde büyütmeniz değil..bu durum olmasydı yine abuk sabuk bi sebepten can sıkmayı başarırlardı..bazı insanlar karşındakinin mutsuzluğundan besleniyor bunlardan uzak durmak lazım..

ne aptal adamsın sen ya!
bu benim görüşüm seni alakadar etmiyor zaten.
yaptıgınıza kötü demedik ayıp demedik.
manyak mısın sen?
Allah seni de benle ıslah etsin.
sana şöyle yap sevap olur böyle yap günah olur mu dedik.
saçma sapan olan tek şey senin yaptıgın bu yorum.
senin tedaviye ihtiyacın var.

yaa ben böyle yazdıklarınızı okurken ağlıyorum ya görüşmede de hislerimi falan anlatırken ağlarım diye çok korkuyorum :18: bu ara iice sulugöz oldum

Son düzenleme:

aptal olan sensin ben değilim bu 1, ben adam değilim ayrıca kadınım buda 2 önce yazdıklarını tart ondan sonra gel konuş burda ayrıca burası hasas bir sayfa kafana göre yazamassın birde benim tedaviye ihtiyacım olsaydı zaten bana devlet evlat vermezdi çok bilmiş

adam olmak demek iyi bişeydir sanırım anlamadın?
herkes kadın ya da erkek olabilir ama adam olamaz, sen de olmak istemedin, olmada zaten!!
hassas bir sayfa olduğunun farkındayım sizden daha tecrübeliyim çünkü. kafama göre yazdığım şey nedir, söyler misini?
yazdıklarımı kafana göre yorumlayamazsın. bak orda ne yazmışım "benim evlada onların da anneye ihtiyacı var"
sevap olsun diye alıyorum mu yazmışım, Allah cennetine alsın diye mi yazmışım. annelik için yazmışım ANNELİK!!!!
tedavi için kastettiğim şey bedeniniz değil ruhunuzdu.
zira bu gerginlik çocuga da yansır.
lütfen yazdıklarımı iyi tahlil edin öyle yorum yapın.
çünkü çok komik oluyorsunuz.

Son düzenleme:

arkadaşım sen demedinmi (yetimin başını okuşayanın sadaka olduğunu, birde okutup büyütüp evlendirmemnin sevabı nedir benim beyin bıunu ölçemiyo) diye ben bu yazıları görünce sinir oluyorum ayrıca onlar ne yetim nede özksüz onların anneleride babalarıda biziz ayrıca benim psikolojik sorunum var yada yok bu beni ilgilendirir

evet yazdım yaptıgınız şeyin hem maddi hem maneci olarak ne kutsal oldugunu yazdım.
neresi yanlış bunun, neresinde hata var. Allah aşkına el insaf ya

topikteki diğer arkadaşlardan bu sevimsiz tartışma için kendi adıma özür dilrim.
ben ne yazmak istediğimi biliyorum, zaten yeterince de açıkladım.
az sonra banlanacagım için şimdiden yazma geregi duydum.
ben buraya kalp kırma maksatlı girmemiştim.
umarım yazdıklarımı dikkatli okur ve siz de yanlış anlamazsınız.

bu sayfada densizlerin işi yok yazan ağzını payını alır................

bu mesajınızdan sonra kimin agız payını aldığı anlaşılmıştır.
bekliyorum hala bi mesaj yazamadınız.
en azından bi yanlış anlamışım afedersiniz demenizi beklerdim.

muhaf yeter artık vallahi senin gibilerden sıkıldım daha nasıl konuşmanız gerektiğini bile bilmiyorsunuz biz sevap işlemek için evlat sahibi olmuyoruz biz aile olmak için anne baba olmak için evlat sahibi oluyoruz sizin gibi insanlar konuşma tarzlarına ve usluplarına dikkat etmiyorlar bilmediğiniz yaşamadığınız bir konu hakkında gelip bizim topiğimize yorum yazmayın bizim dışardan insanların fikrine ihtiyacımız yok biz kendimize yeten b,ir grubuz dışardaki insanların takdirini beklemiyoruz takdir almak içinde böyle bi işe girmiyoruz lütfen gidin kendinize uyan bir topiğe takılın bu topik size hitap etmiyor......

Son düzenleme:
bu mesajınızdan sonra kimin agız payını aldığı anlaşılmıştır.
bekliyorum hala bi mesaj yazamadınız.
en azından bi yanlış anlamışım afedersiniz demenizi beklerdim.

ne yanlış anlıcam ya hem suçlusun hem güçlü git işine başkasına bulaş senin gibiler çok geldi çok gitti bu sayfadan hadi işine bak bana bulaşma

nasıl konuşmam gerektiğini bilmiyorum haklısınız. arkadaşınız gibi direk hakaretle mi konuşmaya başlamalıydım?
ben buraya gayet iyi niyetlerle geldim ama gördüm ki sizin buna ihtiyacınız yok,
söylediğim ilk mesajımda ne yanlış vardı? ve arkadaşınızında tepkisine bakın lütfen.
haklısınız ben bana hitap eden daha önyargısız topiğime döneyim.
bu arada ben zaten fikir falan vermedim. sadece kendi görüşümü yazdım.

ne yanlış anlıcam ya hem suçlusun hem güçlü git işine başkasına bulaş senin gibiler çok geldi çok gitti bu sayfadan hadi işine bak bana bulaşma

suçlu ve güçlüyüm öyle mi?
pesss vallahi
siz iyi niyetli mesaja hakaretle cevap verin siz iyi niyetli olun:)
farketmez benim için herkes iyi niyetli olsun.
Allah benim ne demek istediğimi biliyor zaten.
aslında sen de biliyorsun ama o kadar çok şartlanmışsınki olumsuz şeylere yazdıklarımı bile öyle algıladın.,
diyecek bişiyim yok artoık. diger arkadaşlarda hakkını helal etsin bu kadar seviyesiz bi tartışmayı okutmak zorunda bıraktıgım için.

malibu canım bu hafta senden güzel haber bekliyorum şekerim arkandan ben geliyorum haberin olsun biran önce gelsin bebeişlerimiz de birde onlarla pazar kahvaltısına gidelim süper olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…