Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
tamam canım anladım ben bu kadarını bilmiyordum Ama o zaman hiçbir 40 yaş üstü küçük çocuk alamaz ki... Zaten genelde erkekler kadından birkaç yaş büyük olur falan...

iki eşde 40 yaşındaysa 0-1 yaş alabiliyor yine iki eş 41 yaşındaysa 1 yaş alabiliyor ama eşlerden birinin yaşı büyükse büyük olanın ve küçük olanın yaş ortalaması alınıyor ama bu işlem 40 yaş ve üstü için geçerli 30 lu yaşlarda olanlar için böyle bi işlem olmuyor zaten 0-1 yaş olarak sıraya giriyoruz ...

hazan hanım küçük çocuk istiyorsanız koruyucu aile olarak sıraya girebilirsiniz hani kimsesi olmayan arayanı soranı olmayan bir çocuğa koruyucu aile olup akabinde ikisene doldurduğunuzda mahkeme kararıyla evlat edinebilirsiniz ama yinede lee arkadaşımızın durumunuda düşünmenizi öneririm bende lee arkadaşımızın yazılarını hayranlıkla okuyorum iki çocuğa mükemmel annelik yapıyor yani ben olsaydı eğer 6 yaşındaki çocuğuda isterdim sonuçta çocuk rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin inşallah :)

sevgili hazan, umarım evladına yada evlatlarına en kısa sürede kavuşursun.. bebek kokusu başka olur, hasretsindir hepimiz seni anlıyoruz. Lee arkadaşımızdaki gibi 6 yaşında bir çocukda çok güzel alışır sana, zaten sevginizle birbirinizin başını döndürürsünüz, annelerimizden biliyorum

arkadaşlarımın dediği gibi koruyucu aile olmak hem süreci hızlandırı hem bebek olma ihtimalini yükseltebilir diye düşünüyorum bende. hemen yarın bu konuda sosyal hizmetlerden kesin bilgi al bence.. bir an önce yavruna kavuşmanı diliyorum..

ben istiyorum canım .2 yada 3 yaşında olaydı anlaşma açışından birbiirmize ısınma açısından daha iyi olurdu diye düşünüyorum..hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inş.
eşim nedense tereddüt etti .ortak karar vermek zorundayız . ben koruyucu aile olmakta isterim tabi .ama yarın bir gün elimden alırlarsa bebegimi ozaman ölürüm ben yaşayamam .saten bugüne kadar çok acılar çektim ...

yok ya bidahaki buluşmada sende olucan simacım benim için farketmez ha anadolu ha avrupa yakası ben istiyorum ki bizimde bebişlerimiz gelmiş olsun topluca görüşelim ne güzel olurdu ama olsun mutlaka en kısa sürede yeni plan yaparız ):):):)

tskler canım .düşüncelerin için .ALLAH razı olsun .ins hayırlısı yarın kesin bilgi almayı düşünüyorum ..

canım inşallah gönlünüze göre olur herşey sakın canını sıkma evlat olsun yeterki gönül isterdi hepimiz daha göbek bağı düşmemiş bebek olsun ama prosedürler ilginç devlette ona göre karar almış inşallah hakkınızda hayırlısı neyse o olsun

benimde birazdan misafirlerim gelecek bebişimin eşyalarını ve odasını görmeye işyerindeyken aradılar neyse herekese iyiakşamlar

bikaç gündür nete giremiyorum yine sayfalar uçmuş gitmiş.. keşke bir bebek haberi alsaydım şu kadar sayfadan ama yine çorba olmuşuz..

bazı insanların yorumlarına kırılsam bile kötü niyetli söylemediği sürece güzelce açıklayıp geçiyorum ama şu sivri dilli olanların dilini koparasım geliyor

lily çok haklı hiç cvp vermemek en iyisi, sayfalar aktıkça kaybolup gider canımızı sıkan yorumlar.. bende o yüzden okuduklarım hakkında yorum yapmak istemiyorum, bizi kimse üzemez.

ayrıca bu liste çok orantısız olmaya başladı artık, nisan bitmeden en az 2 bebek bekliyorum. yoksa çok kızıcam

bahar kokulu bebekler hissediyorum..

lily bir düzeltme yapmak istedim yanlış bilgilendirme olmasın diye. eşler arasında 10 yaş ve üzeri fark varsa eşlerin yaşları toplanıp 2 ye bölünerek verilecek bebek yaşı belirleniyor. hazan 41 yaşında ama eşi 51 olduğu için 6 yaş ve üzeri çocuk alabiliyorlar. ama lee nin de dediği gibi koruyucu aile olurlarsa daha küçük yaşta çocuk alabilirler diye biliyorum. ama çok emin diilim yanlışım varsa düzeltin lütfen.

ehe ehe benden önce sima yazmış zaten sonradan okudum

Hazan'cigim koruyucu aile oldugunda cocugun sirasi geldiginde artik ilk teklifi koruyucu aileye yapiyorlar.Yeni yasa cikardilar bununla ilgili,cok da guzel oldu bence yani yavrunu elinden almiyorlar sen istemezsen

Sironacigim insallah nisana bir kac anne bebegine kavusur da gonlumuz senlenir.

çok haklısın hazancım ailesinin geri isteme olasılığı oluyor maalesef koruyucu ailelikte fakat simanın dediği gibi ailesi tarafından aranmayan bir çocuğu yerleştirmelerini isteyebilirsin.

innnşşşşşşşşşşşşşşallah yarabbim duyar sesimizi.. maşallah listemiz uuuppuzuuunnn.. 2013 e çok bereketli girdik hız kesmeden devam edelim

oy oy muhteşemsin canım .ALLAH RAZI OLSUN .yarın ilk işim bu durumu kesin ögrenmek .ALLAHIM NE OLUR DUY SESİMİİİİİİ.evladıma kavuşmak istiyorum artık..

çok haklısın hazancım ailesinin geri isteme olasılığı oluyor maalesef koruyucu ailelikte fakat simanın dediği gibi ailesi tarafından aranmayan bir çocuğu yerleştirmelerini isteyebilirsin.

evt canım bunu teklif edecem .inş bu mücadeleyi ben kazanacam.

kızlaaarrr randevumuzu aldık 15 mayıstaaa çok heycanlıyım hatta korkuyorum denebilir. nolur dua edin herşey yolunda gitsin.

kızlar günlerdir kafamı kurcalayan bir şey var ama bunu bir türlü sizlere soramadım çünkü kafam çok karışık daha doğrusu eşim ve ben karar veremedik sizden bize yardımcı olmanızı istiyorum eltimin bir arkadaşı var ve onun tanıdığı bir aile daha bir 20 gün önce kadın eşini kaybetmiş daha 34 yaşındaymış adam 3 tane çocuğu varmış kadın 4 ye hamileymiş 5 aylık tabiki bilmiyorum kızmı erkekmi neyse eltimin arkadaşı ona şöyle söylemiş bizim orda biri var kocası öldü kadında biraz çok açık biri değil kişilik yönünden muhtemelen ailesinin yanına gidicek 3 tane çocuğu var ama heralde onları kuruma vericekler bi tanede karnında onuda vericek heralde eltimde demişki ben eltimgillerle konuşayım biz alalım o yavrucağı kızlar buraya kadar anlaşıla bilsin diye biraz ayrıntılı yazdım kusura bakmayın neyse şu anda bir karar vermiş değiliz acaba evet desek bunu kuruma nasıl açıklarız orada işlemlerimiz devam ediyor bide olmassa ne yaparız kadın sonradan pürüz çıkarırmı bilmiyorum eşim çok sıcak bakmıyor aslında o daha sonra alıverirlerse ne yaparız diye korkuyor daha sonra kadın başka biriyle evlenir çocuklarını almak isterse ne yaparız diye bide işin kötüsü aynı ildeyiz bilemedik yaa ama benimde kafam çok karışık şu anda üç gündür düşünüp duruyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…