tamam canım anladımben bu kadarını bilmiyordum Ama o zaman hiçbir 40 yaş üstü küçük çocuk alamaz ki... Zaten genelde erkekler kadından birkaç yaş büyük olur falan...
sima cok güzel açıklamıs.tsk ederim simaaynen öle oldu .eşimin yaşıyla benim yaşı topladılar 2 ye böldüler .ve 6 yaşında verilebilecegine sölediler.degerli düşünceleriniz için hepinize sonsuz tsk ederim canlar
bende ertelemek istemiyorum .anne olma özlemimi daha ileri tarihe..bakalım bu aksam eşimle nasıl anlaşacagız bu konuda:26:
sima cok güzel açıklamıs.tsk ederim simaaynen öle oldu .eşimin yaşıyla benim yaşı topladılar 2 ye böldüler .ve 6 yaşında verilebilecegine sölediler.degerli düşünceleriniz için hepinize sonsuz tsk ederim canlar
bende ertelemek istemiyorum .anne olma özlemimi daha ileri tarihe..bakalım bu aksam eşimle nasıl anlaşacagız bu konuda:26:
hazan hanım küçük çocuk istiyorsanız koruyucu aile olarak sıraya girebilirsiniz hani kimsesi olmayan arayanı soranı olmayan bir çocuğa koruyucu aile olup akabinde ikisene doldurduğunuzda mahkeme kararıyla evlat edinebilirsiniz ama yinede lee arkadaşımızın durumunuda düşünmenizi öneririm bende lee arkadaşımızın yazılarını hayranlıkla okuyorum iki çocuğa mükemmel annelik yapıyor yani ben olsaydı eğer 6 yaşındaki çocuğuda isterdim sonuçta çocuk rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin inşallah :)
alacağınız olsun geçen pazar kadıköyde buluşmuşsunuz ve benim haberim yok ama tabi benden kaçmadı öğrendim :)) anadolu yakası buluşmanızda birdaha beni unutursanız külahları değişiriz haberiniz olsun birileri benden fırça yedi zaten :))))
sevgili hazan, umarım evladına yada evlatlarına en kısa sürede kavuşursun.. bebek kokusu başka olur, hasretsindir hepimiz seni anlıyoruz. Lee arkadaşımızdaki gibi 6 yaşında bir çocukda çok güzel alışır sana, zaten sevginizle birbirinizin başını döndürürsünüz, annelerimizden biliyorum
arkadaşlarımın dediği gibi koruyucu aile olmak hem süreci hızlandırı hem bebek olma ihtimalini yükseltebilir diye düşünüyorum bende. hemen yarın bu konuda sosyal hizmetlerden kesin bilgi al bence.. bir an önce yavruna kavuşmanı diliyorum..
ben istiyorum canım .2 yada 3 yaşında olaydı anlaşma açışından birbiirmize ısınma açısından daha iyi olurdu diye düşünüyorum..hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inş.
eşim nedense tereddüt etti .ortak karar vermek zorundayız . ben koruyucu aile olmakta isterim tabi .ama yarın bir gün elimden alırlarsa bebegimi ozaman ölürüm ben yaşayamam .saten bugüne kadar çok acılar çektim ...
leee çok güzel anlatmış sağolsun zaten kendisinin anneliğine hayranım (hepinize hayranım da onun anlatım tarzı, aynı anda 2 çocukla baş edebilmesi takdire şayan, lütfen diğer anneler alınmayın üzerinize...)
benim anlamadığım neden 6 yaş altı çocuğun size verilmediği?:44: Çünkü 40 yaşına kadar 0-1 yaş arası bebek evlat edinebiliyorsunuz sonrasında 1-2,2-3 şeklinde ilerliyor tercihleriniz. Yani siz en az 1-2 yaş bebek evlat edinebilirsiniz diye biliyorum. Yeni doğan değil de 1 yaşı geçmiş olur hepsi bu... 6-7 yaş da tamam da illa size 6 yaştan küçük alamazsınız gibi bir şeyin söylenmesi yanlış diye biliyorum, burada öğrendiklerime dayaranak...
Ama üzülmeyin herşeyin bir çaresi bulunur, lee gibi kardeş de evlat edinebilirsiniz o zaman her iki farklı yaş grubu çocukla da iletişim kurma şansı yakalarsınız
canım hazan hanım 41 eşi 51 yaşında evlat edinme olayında eşlerin yaş ortalamasına göre çocuk yerleştiriliyor hazan hanımla eşinin yaş ortalaması 6 yaşında çocuğa uygun oluyor ondan dolayı küçük bebek verilemiyor ama eğer koruyucu aile olurlarsa daha küçük yaşta çocukları olabilir ikisene koruyucu aile olup sonrasında evlat edinme hakları var koruyucu aile oldukları çocuklarını böyle bir durumda eşlerin yaş ortalaması aranmıyor biraz karışık anlattım galiba :))
ben istiyorum canım .2 yada 3 yaşında olaydı anlaşma açışından birbiirmize ısınma açısından daha iyi olurdu diye düşünüyorum..hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inş.
eşim nedense tereddüt etti .ortak karar vermek zorundayız . ben koruyucu aile olmakta isterim tabi .ama yarın bir gün elimden alırlarsa bebegimi ozaman ölürüm ben yaşayamam .saten bugüne kadar çok acılar çektim ...
Hazan'cigim koruyucu aile oldugunda cocugun sirasi geldiginde artik ilk teklifi koruyucu aileye yapiyorlar.Yeni yasa cikardilar bununla ilgili,cok da guzel oldu bence yani yavrunu elinden almiyorlar sen istemezsen
Sironacigim insallah nisana bir kac anne bebegine kavusur da gonlumuz senlenir.
Hazan'cigim koruyucu aile oldugunda cocugun sirasi geldiginde artik ilk teklifi koruyucu aileye yapiyorlar.Yeni yasa cikardilar bununla ilgili,cok da guzel oldu bence yani yavrunu elinden almiyorlar sen istemezsen
Sironacigim insallah nisana bir kac anne bebegine kavusur da gonlumuz senlenir.
çok haklısın hazancım ailesinin geri isteme olasılığı oluyor maalesef koruyucu ailelikte fakat simanın dediği gibi ailesi tarafından aranmayan bir çocuğu yerleştirmelerini isteyebilirsin.
evt canım bunu teklif edecem .inş bu mücadeleyi ben kazanacam.
inşallah hazancım hayırlısıyla kavuşacaksın yavruna gerçekten isteyince mutlaka bi yol bulunur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?