Günaydın arkadaşlar,epeydir yazamıyordum,ama yazılanları okudum sizi takipteyim yani :) Bebişlerine kavuşan annelerimiz var,çok sevindim darısı tüm bekleyenlere tez vakitte olur inşallah.Bizde kurumu aradık sıramızı öğrenmek için,önce ocak sonunda güncellenecek şubat başında arayın demişti uzmanımız,şubatta aradık şubat sonunda güncellenecek dedi,mart başında arayın dedi,aradık malesef yine öğrenemedik şimdi de mart sonunda güncellenecek diyor,nisan da arayın diyor.Offfff offfff bu ne stres Allahım sabrımızı mı deniyorlar ya,ocağın ilk haftasında sağlık raporumuzu da verdik diğer evraklar ve ev ziyareti Aralık ayında bitmişdi zaten kabul edildiniz dedi uzmanımız ama sırayla ilgili bu gecikme neden anlamıyorum,çokk sıkıldıı canım yaaa bu kadar zormu bu sırayı söylemek,başvuru tarihiniz geçerli sıranız kaybolmayacak diyip duruyor ya,01/10/2012 başvuru tarihimiz,ama sıra belli değil,sizde sıralarınızı bu kadar geç ve zormu öğrendiniz arkadaşlar...
Haselcim merhaba, uzmanımız bize demişti ki dosyanız Ankaradan onaylanınca evinize yazılı kağıt gelecek, sıranızı ilk orada öğreneceksiniz. Size öyle bir kağıt geldi mi? Bu süreç de amma karışık di mi? Bizi yine en iyi aydınlatacak olanlar deneyimli arkadaşlar sanırım.
arkadaşlar oleyyyyyyy.eşimde kabul etti.yarın tekrar nasipse görüsmeye gidecegiz
hayırşı geceler canlar .ALLAHA EMANET OLUN
Otuznisan sen de hoşgeldin aramıza... Pek denk gelemedik galiba...???
Nereden başvurdunuz? Ne zaman, tarih belirtir misiniz? Sizi de listeye alalım
Sermuhumgece gece bıcırık seni kaldırdı galiba... Öp kuzuyu benm için
Ben de yatıyordum çıkmadan bakayım topiğe demiştim, sana ve meleğine sevgi dolu öpücükler
Sevgili effsa ve Hasel bizim dosyamiz Ankaraya Eylul sonuda gitmisti.Onaylanmasini ve Siramizi Aralik sonunda ogrendik.Hatta biz Ankara yi aramistik gecikince Tam o zamanda Ankaradaki Sosyal Hizmetlerin binasi tasinma donemiydi isler durmus vaziyetteydi. Simdi yerlesmislerdir sanirim.Ama arkadisini arayin Nisan dedilerse Nisanda arayin gene ayni durum olursa daha yetkili o birime bagli birini baglatip durumu anlatin.Bu benim onerim cunku biz hep elimizde telefon surekli dosyamizin ve siramizin arkadisini aradik hic ihmal etmeden.İciniz rahat olsun
canım kendi adıma okumaz olurmuyum ama sıra konusunda daha bilgimiz olmadığı için sana yazamadım inşallah bende seninle birlikte bilgileneceğim çünkü aramızda başvuru tarihi olarak tam bir ay var siz birinde biz otuzunda inşallah tecrübeli arkadaşlar yazarlar bizimde bilgimiz olur
Harika bir haber buuuuu.....arkadaşlar oleyyyyyyy.eşimde kabul etti.yarın tekrar nasipse görüsmeye gidecegiz
İyi geceler sevgili anneler...
Hazan, rica ederim inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz hepimiz.
Kedicik, hoşgeldinBirkaç gündür adını aşağıda görüyorum. Demişsin ya herkes ayrı bir roman kahramanı, aynen öyle... Hiç yüzünü bile görmediğimiz kişilerin hayatlarındaki olaylara öylesine şahit olduk ki bu topik sayesinde... Yıllardır tanışıyoruz sanki..
Hasel, sen de hoşgeldin aramıza...
Tamam canım listeye bakarımlilyciğim mrb. teşekkür ederim damlaumut beni listeye ekledi canım ikinci sıradayım.yaklaşık 3 yıldır takipçisiyim buranın ama birkaç ay önce üye oldum.
canım 1 yas 3 yas arası düsünmüstük hep .6 yaşın altında malesef olamıcagını sölediler.seneye sıra gelirse hatta 7 yaşında verilecekmis.nasıl alışır bize, biz ona .orda sorun var .biraz kücük olmus olsaydı birbirimize alışmak kolay olacaktı..
Tekrar mrb ben yıllar önce gördüğüm bir rüyadan sonra biyolojik çocuğum olsa da kurumdan da bir evladım olacak Allah izin verirse derdim kısmet işte 8 yıllık evliyim defalarca aşılama tüp bebek vs.biyolojik bebeğim olmadı ama ben evliliğimizin ilk aylarından beri rüyamı anlatıp eşimi ikna etmeye uğraşıyordum kuruma başvuralım diye ama eşim annesine bahsedince annesinin elden evlat olmaz lafı yüzünden hayır diyordu kesinlikle olmaz diyordu,neyse derken bebeğimiz olmayınca tedavilere başladık 5 yıl uğraştık bebeğimiz olmadı ben tabiki pes etmedim rüyamı hep hatırlattım sonunda eşimi ikna ettim.şimdi bana iyiki seni dinlemişim iyiki erken başvurmuşuz diyor annesiyle kardeşinin edepsizliklerine engellemelerine rağmen kızımızı bekliyoruz. Burası bana güç verdi 3 SENEDİR HAMİLEYİM YAKINDA DOĞUMUM VAR LİLYCİĞİM!!!Tamam canım listeye bakarımBu arada sen benden de eskisin o zaman
Çok sevindim.Umduğundan da hayırlı bir evladın olur inşallah.Zaten o sana yazılmış,ona ulaşmak için daha önce karşına çıkan engeller.Eşini de seni de kararından ötürü tebrik ederim.Yanlız yaşlanmak çok kötü.Bu geçici dünyada bir dikili ağaç kadar güzel şey varmı?arkadaşlar oleyyyyyyy.eşimde kabul etti.yarın tekrar nasipse görüsmeye gidecegiz
canım eşler arasında 10 yaş fark varsa bide 40 yaşından büyük olanlar için uygulanan sistem bu .sizin sakın kafanız karışmasın.senin yaşınla eşin arasında cok yaş fark yok .sizi kapsamıyo bu durum
Başvurun hayırlı olsun canım.Aramıza hoşgeldin.Herşey gönlünce olsun.Arkadaslar selam, yazdıklarınızı en başından beri okuyorum. İnanın hepiniz benim için birer roman kahramanı gibisiniz. Her birinizi yakından tanıyor gibiyim. Eşim bile aşina oldu bu duruma :) her türlü kitaptan daha sıcak ve yakın buluyorum kendime, her akşam sizleri okuyorum, belki arada adımı aşağıda görüyorsunuzdur.
Bizim de hikayemiz sizlerinkine benzer. Biz de başvurumuzu şubat başında yaptık. Bazen tartışılıyor sıra için hangi tarih baz alınıyor diye. Bizim uzmanımız ilk başvuru formuna gün saat ve dakika yazdırdı. Dedi ki dosyanız kabul edildiği anda bu tarih saat ve dakikaya göre sıranız işliyor. Çok şaşırdık biz de, dakika bile önemliymiş.
Neyse efendim ilk etap evraklarımızı da subat sonu gibi teslim ettik, beklemeye basladik. Herseyin hayırlısı. Kadere kısmete inanarak beklemek benim içimi ferahlatıyor. Bu esnada sizlerin güzel haberlerinizi okumak da insanı çok mutlu ediyor. Bzen bu kadınlar kulubunu acanlara dua ediyorum. Hem bilgi hem birbirimize destek manasında ne kadar faydalı birşey.
Sıra beklemek zor ama şöyle düşünüyorum ben, sayılı gün çabuk geçer. Bu da öyle aslında. Şimdi bebeklerine kavuşan anneler o bekledikleri günleri unutmuşlardır bile eminim :) Prensler ve prensesler teşrif edince zaten hayat 180 derece değişmiyor mu? Baksanıza lee'nin hayatına. Ne zaman gelecek diye düşünürken hop yüzme kursu, yok küçük hanımın lazımlığı gibi tatlı telaşlar :) biz de bunları hep unutucaz, biz bunları yaşarken zaman durmuyor akıyor ve bebekler adım adım bize yaklaşıyor oyle di mi :)
Benim çevremde henüz çok kişi bilmiyor başvurumuzu ama tepki falan alacağımı sanmıyorum. Herkesin kaderini yazan Allah değil mi? Sana Allah öyle çocuk yazmış bana da böyle. Haşa sen kim oluyorsun da bunu sorguluyorsun, küçümsüyorsun, bana akıl veriyorsun? Ben böyle düşünüyorum. Zaten bilir bilmez yargılamak cehaletin göstergesidir bence. Cahil insana da zaten ne anlatsan boş.
Sayfaya bazen böyle birileri düşüyor ya, sanki bilgisayar programının içine düşen virüs gibi abuk sabuk şeyler yazan birileri. Bence onları yok sayalım. Cevap yazıp sinirlenince virüs kendini önemli sanıyor. Ama değil, virüs işte :)
Hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum :)
İyi geceler arkadaşlar hepinizin dünya kadınlar gününüzü kutlarım işallah bugün güzel bi haber alırız her şey gönlünüzce olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?