Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

Yasasin! Tebrikler gözünüz aydın :) Dünün hikayesini merakla bekliyoruz.
Burada birçok kişinin olması ne kadar güzel. İnsan tekken sanki herşey durmuş hareket etmiyor gibi geliyor ama bebeklerimizin geldiğini gördükçe heyecan da artıyor :)

Hoşgeldin bebekkkkk

hoşgeldin prenses sevgili koz13 çok sevindim canım allah bir ömür boyu mutluluğunuzu daim etsin sağlıklı sıhatli büyütürsünüz inşalllah darısı bizlerin başına arada deneyimlerinizi anlatın merak ediyoruz sevgiler kızına öpücükler

Canım o kadar sevindim ki.Hayırlı uğurlu olsun.Kaç aylık bilmiyorum kızın.Benim oğlumda küçücüktü,yüzü falan zayıftı.Şimdi fıstık gibi,yanaklı,dünya tatlısı.Büyüdükçe bize benzedi.İki resmi yanyana getiriyorum,ikisi başka çocuk.Analı babalı büyüsün.Allah iyi günlerini göstersin.Gelinliğini,diplomalarını iyi günlerini gör.Ama ilk andan itibaren sevgisi çok büyük.Bana herkes birbirinize alışabildiniz mi diye soruyordu.Çok kızıyordum.Hamile bayan nasıl doğana kadar sevgisini hissettiyse biz de kuruma başvurduğumuzdan itibaren sevgisini yüreğimiz de taşıyoruz.İlk on beş gün insan şokta oluyor,kafası heyecandan çalışmıyor.Zaman geçtikçe,şoku atlattıkça anneliğin ne kadar harika olduğunu anlayacaksın.Uykusuzluk,açlık hepsine deyiyor.O doyunca sen de doyuyorsun,uyuyunca sen de uyumuş giibi oluyorsun.Ben şu anda bile her kakasını yaptığında çok seviniyorum rahatladı oğlum diye.Anneliğini tebrik ederim.Şimdiden çok harika bir anne olacağını biliyorum.Anne ile kızını Allah kavuşturdu çok şükür.Arık evinde bir melek var.Hiç birşey eskisi gibi olmayacak herşey daha güzel olacak.Hayatın anlam kazanacak.Çok sevindim senin için çok.....:)

gözün aydın canım .ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTMEYİ NASİP ETSİN EVLADINIZI..hep mutlu olursunuz inşallah.şimdi senin ayakların yere basmıyodur mutluluktan .darısı bizim başımıza

Canım seni çok iyi anlıyorum.İnan ev hanımı olsam imkanım olsa oğluma bir kardeş için daha başvururduk.Bu eşimin de benim de isteğimiz.Ama anneanne dede bakıyorlar gündüz.Ama erkek kardeşim de kuruma başvurdu.Onun çocuğu gelince de annem bakacak kısmet olursa.Onun için ikinciye başvurmam zor.Hatta çok zengin olsam dört beş tane hatta kardeşli evlat edinmek isterdim
Arkadaşım sakın aklına,kalbine olumsuz birşey getirme.Allaha dua et.Nasıl gönlünden geçerse tam öyle veriyor.Riskeri ,olumsuz olasılıkları düşünen zaten böyle bir işe giremez.Onların görevleri bu olasılıkları söylüyorlar.Bize de neler söylediler.Ama sen kalbini ferah tut.Allah en hayırlısını,sağlıklısını nasip etsin inşallah.Sana ve eşine bir ömür boyu bağışlasın

Bizlerle duygularını paylaştığın vakit ayırıp bu güzel yazıyı yazdığın için çok çok teşekkür ederim.Annene Allah çok güzel bir şey nasip etmiş.Senin bu yazdıkların kan bağına,sadece doğurmayla anne,kardeş olunduğuna inananlara da ders olsun.Evet nice biyolojik kardeşler var.Birbirlerine düşman,birbirlerinin kötülüğü için uğraşanlar,hiç sevgi hissetmeyenler.Olay kanla ilgili olsaydı bunların hiçbiri olmazdı.Ama işin iç yüzü öyle değil.Önemli olan kan bağı değil,gönül bağı.Çünkü biz sadece bedeni bir varlık değiliz.Ruhumuzla ebediyiz.Onun içinde kalbinle o sevgiyi hissedebilirsin,ruhunla anne yada kardeş olabilirsin.Sen gerçek bir kardeşsin.Kardeşlik makamındasın.Allah dileyen herkese de gönül evinde annelik makamında olabilmeyi nasip etsin.

şaka tabi şaka :)))
o minişleri civcivleri boynunuzun altına alıp nefesini sıcaklığını kokusunu hissederek hele böle deli yatan bir çocuksa elini ayağını ağzınızın üstüne koyarak uyuması öyle keyifli öyle cennette gibi hissettiren bir duyguki götürüp odasına yatağına koymayı insan istemiyo vallaa :))))

bekarken yataktan yere düşüp orada uyumaya devam ettiği bilirim hatta bikeresinde evin balkonunda yangın çıkmış komşular ve itfaiye zile başmış ben uyanmayınca hurraaa kapıyı kırıp eve dalınca uyanabildiğimide biliyorum :)))

anne olunca:
Ben hep tilki uykusunda uyur oldum . Kızım pırtlayınca o sese bile yataktan bir fırlamam var yeremi düştü diye kokuyu alıyorum bakıyorumki yanımda mışıl mışıll uyuyo yüzümde şapşal bir mutlulukla tekrar yanına kıvrılıyorum uyuyorum:)))

BAZI ARKADAŞLAR uyunca sende uyumuş o doyunca sende doymuş gibi oluyosun demişler haklılarda .
BENİMDE AKLIMA ŞU GELDİ:
Gece en derin uykuda minişşiniz yanınızda uyurken şimşek gibi çaattt diye suratınızda patlayan tokatla yataktan panik içinde sıçramanız gözünüzü açıncada hiç bişeyden habersiz melek kadar masum mışıl mışıl uyuyan civcive kızamama ve okorkunun yerini jet hızıyla yuzunuzde şapşal gülümsemeler bırakması..... :)))) birinin size attığı tokatın nasıl böyle mutluluk verebildiğine inananama:)))

Çok güzel bir haber bu. Analı babalı büyüsün...gözünüz aydın olsun....Allah bağışlasın canım.
Çirkin kızı öp bizim için...kokla.

Sevgiler,

Merhaba Arkadaşlar,
Bugün sabahtan beri yazacağım ama neresinden başlayacağımı bilemedim. Çünkü ne hissettiğimi inanın bilmiyorum. Önce yazmayacaktım ama sizler benim kader arkadaşımsınız. Bu sayfalarda neler paylaştık neler yaşadık....
Dün gece hamile olduğumu öğrendim. 5 haftalık daha kimseye söylemedim kısmet çünkü.... çünkü birde çok şaşkınım. Biraz geciktim ve çok ağrılarım vardı, şüphelendim olmaz dedim ama gene içime kurt düştü. Çünkü geçen hafta evime spor aleti aldık eşim istedi hemde benim için tabii. Ama sonra gecikince bir test yapayım acaba bu spor eltini kullanarak doğrumu yapıyorum dedim. Yani anlayacağınız içime bir kurt girdi. Çok uzatıyorum ama daha kimseye söylemedim ve duygularımı dökmeye ihtiyacım var. Ve sizler benim dostum oldunuz.
Sonra dün akşam eczaneden aldığım testi yaptım pozitif çıktı ama inanmadım, çünkü 12 sene oldu evleneli ve daha önce okadar aşılama ve tüp bebek tedavileri hiç hamile kalmadım. 1 kere bile.
Hatta tüp bebek tedavilerinden sonra rapor aldım yattım evde...
Sonra inanmayınca gece eşimle yakınımızdaki hastaneye gidip kan testi yaptırdı. Ve doktor 5 haftalık dedi. Ne hissetiğimi sorarsanız. Eşimde bende hiçbirşey hissedemedik. Halada öyle...
Hatta geçen hafta sonu ne temizlikler yaptım neler kaldırdım bir bilseniz bu aklıma gelen son şey oldu yanii....
Arkadaşlar iyiki varsınız ve iyiki ben size yazabiliyorum.

Sevgiler,

nasıl güzel bir haber nasıl güzel bir haftasonu :) çokkkk sevindim Allah analı babalı büyütsün hep güzel günleri olsunnnnnnnn :) darısı başımıza pamuğunu koka öp benim için :) düngece rüyamda benimde bir kızım vardı melek gibi demek bu haberi alacakmışım :) çok sevindim çokkkkk ama her anını ayrıntılarını paylaş bizimle fırsat buldukça. nerden başvurdun nekadarık bebeğin nekadar sürede sıra geldi::) çatlıyorum meraktan çokkkkkkkkk öpüyorum sizleriiiiii

Koz gözün aydın canımmmm.Çok sevindimmmm ,İnan içimemi doğdu bilmiyorum 2 gündür seni düşünüyordum.Acaba yurtdışı gezilerini erteliyor ne yaptı ki.Allah'ım kimi ne yaptıki diye içime bir merakı düşse bebeğine kavuştuğunu öğreniyorum.Kızın ne kadarlık onuda yazarsan sevinirim.Ayyyy ne güzel ya gözünüz aydınn...Bizim yerimizede öp onu..
Limony canım bu müthiş bir haber bak beklediğin bebeğin sana kısmetini kardeşinide beraberinde getirmiş.Çokkk güzel sakın vazgeçme bebeğinide al onuda emzir.Allah senin mükafatını böyle vermiştir belki....Allah tamamına erdirsin..

Arkadaşlar bakın benim bir oğlum var.Ve ben kızıma da bu yolla sahip olmak istedim..İnanın çok güzel bir duygu Allah içinize öyle veriyor ki sevgisini biyolojik evladınızla onun bir farkı olmadığını anlıyorsunuz.Tabi buraya yazan virüsler gibi zihniyetler dışında Allah onlara benim o kendi küçük kalbi büyük oğlumdaki sevgi merhameti vermemiş,onlarında kenidi büyük kalpleri küçük maalesef..ya da onlar o duygulara kendileri kapamışlar.

ÇOK GÜZEL BİR HABERRRRR
TEBRİKLERRR
RABBİM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAK NASİP ETSİN NAZARLARDAN KORUSUN

canım yaaaaaa çok sevindim sizin adınıza rabbim sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin.allahın mucizesi çok) bundan sonra dikkat et kendine.rabbim sağlıkla tamamına erdirsin..

gözünüz aydın olsun darısı bekleyen diğer anne adaylarımıza) prensesine ve sizlere allah sağlıklı mutlu yıllar nasip etsin.mis kokulu meleğini kokla bizim için)

destinacığım, limony ye söylediklerine bende samimiyetimle katılıyorum.ve seni ve oğlunu hep takdir etmişimdir.kalbinizdeki sevgi o kadar büyükki anlatamam)
limony nin beklediği kuzusuna yüce rabbim kardeşinide hediyesi olarak gönderiyor.bencede limony canım sakın vazgeçme .rabbimin bir mükafatı bu.
ben başvurum esnasında tedavimde oluyordu.eğer hamile kalsaydım yinede gelecek çocuğumdan vazgeçmeyi asla düşünmüyordum.çocuklarıma çok şükür kavuştum.şuan hamile olduğumu öğrensem çocuklarıma kardeş gelecek diye mutlu olurum.ve kuzularımı hiç birşeye değişmem..

bu yaş konusunda bizede baş vuruda bulunduğumuzda 40 yaş üstü için eşlerden yaşı küçük olanı baz alıyoruz demişlerdi.ve çocuğun yaşı her yıl sizin yaşınızla bir yaş büyür demişlerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…