Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

canım yazdıklarını okudum.allah sizlerin mutluluğunu daim etsin diyorum.ve son söylediklerine büyük örnek destina
benimde kızımın yuvada yanında aynı yaşlarda arkadaşı vardı her gittiğimde onları yanyana elele görürdüm.eşime o minik meleğide alalım yanımıza diyordum.geçengün sosyal hizmetler uzmanımız geldiğinde sordum.maalesef evlat edinme durumunda değil.sadece koruyucu aile olarak alabilirsiniz dedi.zaten sizede alın demezdim dedi. çünkü;çok problemli belalı bir babası varmış.kurum bile babadan bıkmış.:-(( ve o minik melek kısa süre önce koruyucu aile yanına yerleştirilmiş.aile yanında çok iyiymiş.tabii inşaallah babası mutluluğunu bozmaz.

Merhaba herkese,
Sevgili koz13, çok tebrik ediyorum. Bebişinizle mutlu, sağlıklı ve huzur dolu bir ömür diliyorum size ve ailenize. Artık bir bebeğin daha doya doya anne kokusu duyarak, sevgi dolu bir ailede büyüyecek olmasından güzel bir şey olmasa gerek. Her şey gönlünüzce olsun. :)
Sevgili limony, sizi de çok tebrik ediyorum. Umuyorum çok güzel bir hamilelik sürecinden sonra sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız.
Sevgili hosbess, sizin de yazdıklarınızdan etkilenmemek mümkün değil. Ne güzel ki kardeşinizin her anı tüm canlılığı ile aklınızda kalmış. Anne-baba ya da kardeş olmak için biyolojik bağın olmasına gerek olmadığını bir kez daha hatırlatmışsınız. Umuyorum yazınızı bu konuda önyargılı olan pek çok kişi olur ve bu gerçeğin farkına varır. Kardeşinizle, kocaman bir yüreğe sahip olan annenizle ve tabii ki ailenizin diğer fertleriyle mutlu bir hayat sizin olsun.
2013'ün açılışını sermuh yapmıştı ve çok bekletmeden koz13 de devamını getirdi. Umuyorum hiçbirinizi çok bekletmeden diğer bebişler de arka arkaya gelmeye devam eder. Onlar gelene kadar hepinize çok sabır ve tatlı heyecanlar diliyorum. Sevgiyle kalın. :)

hadi bakalım taze annemiz tebrik ederim beklemenin müfakatını aldın kızınızla size bu mutluluğunuzu allah daim etsin diyorum darısı diğer bekleyen anne adaylarımıza inşallah miniğini benim için öp canım

çok güzel bir haber bu 12 senenin adı var kolaymı neler hissettiğini ben bilemem ama çok güzel bir duygudur bu hem yüreğinde hemde karnında taşımak Allah sana birken 2 verdi nacizane fikrim sakın sırandan vazgeçmeyin onun yüzü suyuna rabbim size bir hediye daha verdi allah kucağınada almayı nasip etsin inşallah canım

Arkadaşlar,

Hepinize çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için...herşey gönlünüze göre olsun.

Sevgiler,

Maşallah. Allah nazardan korusun bebesiniz hayırlı evlat olsun.
Darısı bekleyenlerin basina.

Çok teşekkür ederim lee26'cığım Allah size de ve burada ki kavuşan ve bekleyen tüm annelere de o büyük sevgiyi yüreklerine vermiş.Bende sizleri çok taktir ediyorum her zaman.

ANNELER BAŞVURU İL TERCİH MELEĞİ MELEĞİNE KAVUŞTU
Ogultoprak 30.12.2010 Ankara terk erkek 23.05.2012
Umut59 07.01.2011 kız-erkek 27.01.2012
Ecem14 25.03.2011 İzmir terk-rıza kız 25.06.2012
Lee26 06.2009 kız-erkek 29.06.2012
Merer 05.10.2011 Ankara terk-rıza kız-erkek 20.07.2012
Herdemk . 03.2012 erkek 24.08.2012
cindy74 31.08.2012 kız
Pırılım 27.09.2011 kız 03.09.2012
HeidiAnkara 21.11.2011 Ankara terk erkek 02.10.2012
esma16 13.09.2012 Bursa terk-rıza erkek 28.12.2012:emir_bebek
Sermuh 23.12.2011 istanbul terk-rıza kız 14.02.2013
Koz13 Ankara kız 08.03.2013

ADAYLARIMIZ BAŞVURU İL TERCİH MELEĞİ EV ZİYARETİ MELEĞİNEKAVUŞTU

Otuznisan 21.10.2011 Adana kız
destina0706 01.2012 Erzurum kız
Malibu52 16.01.2012 istanbul terk-rıza kız
cvcv 31.01.2012 Edirne kız-erkek
Ayaz84 08.02.2012 istanbul terk-rıza kız(ikiz)
5059 01.04.2012 izmir terk-rıza kız
gcs 02.04.2012 istanbul terk-rıza kız
Utku07 10.05.2012 Ankara kız
duruay 30.05.2012 Kastamonu Terk-rıza kız-erkek
DamlaUmut 13.09.2012 istanbul terk-rıza kız-erkek
Betus11 25.09.2012 kız-erkek(ikiz)
gazıduz 09.2012 Mersin
hasel06 01.10.2012 Ankara Terk-rıza kız erkek
effsa 30.10.2012 Denizli Terk-rıza Kız-erkek
limony 16.11.2012 İzmir Terk-rıza kiz
minapia 20.11.2012 Antalya kız
gamzeli77 23.11.2012 İstanbul
hayalimmm84 14.12.2012 terk-rıza kız
gerçek19 27.12.2012 Çorum-
zaman 04.01.2013 İstanbul Terk kız
fillo 01.2013 İstanbul Terk-rıza Kız-erkek
LVNY 01.02.2013 İstanbul
tu runcu 12.02.2013
kedicik2 02.2013 İstanbul
Tenarr
Hazan72

Son düzenleme:
Merhaba sevgili anneler ve anne adayları
Hepinize mutlu haftasonları dilerim.
Sayfayı bir açtım yüzümde güller açtı, maşallah

Koz,
Bebeğin hayırlı uğurlu olsun, Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı, mutlu huzurlu bir hayatı güzel ve hayırlı bir ömrü olsun inşallah. Çok sevindimBenim için de öp bıcırığı

Limony,
Canım sana da hayırlı olsun inşallah Rabbim 12 yılın sonunda belki de bunca yılın sabrına mükafat olarak sana 2 evlat nasip ediyor. İnşallah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin.

Sevgili anneler imkan buldukça yazın meleğinizin hikayelerin... öyle güzel oluyor ki bebekleri izlemek, buradan okurken de sanki yanımızdaymış gibi hissediyoruz.

koz13 harika bir haber bu!! Alah analı babalı muhteşem bir hayat nasip etsin yavrunuza..

Son zamanlarda o kadar çok hadi artık hadi artık, liste çok uzadı bebek bekliyoruz dedik ki Allahım sonunda sesimizi duydu..

hadi bakalım kış kış! sende listenin üst tarafına hopla bakalım yer açılsın yeni annelere

bebeğinizin kolundan bacağından öpüyorum

sevgili limony, Allahın ne kadar sevdiği kuluymuşsun bir beklerken iki bebeğin olacak!! eviniz şenlecek vallahi kıpır kıpır ne güzel.. Son günlerde baya dertlenmiştik peş peşe müjdeli haberler patlıyor içim açıldı yahu!

tekrar hayırlı olsun kucağına almak nasip etsin Allahım.. sıranda bi taraftan ilerler tadından yenmez

merhaba sevgili fillo, sende ne var ne yok.. yeni bir gelişme oldu mu? inşallah seninde hayırlı haberlerini alırız yakın zamanda..

Bu pazartesi ev ziyaretine gelecekler. Bir telaş bir heyecan sormayın. 2 gündür ev temizliyorum. Bir de ufak tefek tamiratlar vardı. Onları da bu 2 güne sıkıştırdım. Yani heyecanımı anca böyle bastırabiliyorum. Bugün de bebek ve hamilelik haberlerine çooook sevindim. Her bebek ailesine kavuştuğunda benimkinin de bana yaklaştığını hissediyorum. Bir de şu pazartesiyi atlatsam!!!

atlatırsın canım atlatırsın, hemde öyle bir atlatırsınki hemende oldu bitti diye şaşırırsın.. ev ziyaretleri piyango gibi herkese farklı çıkıyor. az kalan , çok detaylı soran..
inşallah seninki de güzel sorunsuz geçer, ptesi anlatırsın artık, bol şans canım uğur öpücüğü yolluyorum sana

canım çokkkkkkkkkk sevindim allahın hediyesini görüyormusun rabbimden bir tane isterken allah sana iki tane veriyor tebrikler allah kucağına almayı nasip etsin canım sevgiler

rabbim analı babalı büyütsün gözünüz aydın.........

ne güzel haberler var bugün...... rabbim hayırlısyla kucağınıza almayı nasip etsin.........

Ayyy canımmm yaaa gözünüz aydın bebeğiniz hayırlı olsun aayyyy nasıl heyecanlandım anlatamam! Bizim yerimize de öp kokla minik kuşunu. senden sonra sıra bende Allahım kızımı hayırlı ve tez zamanda gönder Yarabbim!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…