Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Allahım yaaa Koz dan sonra aldığım en güzel ikinci haber.Canım ne güzel Allahım tamamına erdirsin hayırlı sağlıklı evlat versin. Bana düşmez ama başvurundan da vazgeçme çünkü bu sana Allahın bir lütfu.senin ikisine de çok iyi anne olacağını bildiği için bunu bahşetti sana.İnan kendim hamileymiş gibi pır pır etti yüreğim canım benim.Darısı bize inş.kardeşler çoğalsın inş.Hadi hadi hadi hadiiiiii.......

Fillo gözün aydın canım.Çok güzel geçer inşallah,kolaylıkla atlatırsınız Rabbim yardımcınız olsun.Ben güzel geçeceğine eminim.

limony cnm inan çok sevindim buda rabbimin bu mucizesi işte yazını okuyınca inanaırmısın çok duygulandım tüylerim ürperdi ya sevinçten gözlerim doldu..bizde bugün eşimle hem evlat edinmeye hemde tekrardan tedavi görmeye karar vermiştik inş. bizimde sizin gibi iki bebeğimiz birden olur.12 sene sonra gelen hamilelik tamda evlat edinmeye başvurmuşken senin bebiş gelmeden sizi sevindirmeye başladı maşallah ayağı uğurlu geliyorlar)) kendine çok dikkat et cnm hayırlısı olsun ..çok sevindim ))

gözün aydın olsun cnm yavruna kavuşmuşsun Allah bidaha ayırmasın.. sizin evin neşesi gelmiş oh ne güzel inş. çok mutlu mesut bir aile olursunuz küçük kızını öp benim içinde bugün gerçekden güzel haberler okuyorum içim açılıyor ...

ev ziyaretine geliceklermiş Allah yardımcın olsun inş. çarçabuk atlatırsınız ziyaret işinizi ve yavrunuza kavuşursunuz fazla beklemeden...insan ev ziyaretini duyuncada evin neresini toparlıcağını bilemiyo ya sanki hiç temizlemediğimiz evmiş gibi gelio insana ))heycanı yetio işte..kolay gelsin.

Hadi hayırlı olsun Allah Analı babalı sağlıkla büyütmeyi kısmet etsin.....Darısı sıradaki arkadaşların başına tez vakitte inşallahhhh.....

arkadaşım seninde gözün aydın olsun....sağlıkla kucağına almayı kısmet etsin Allahım.....

Çok sevindim koz13 gözünüz aydın,hafta sonu müjdeli haber çok iyi geldi ....bizde sizlerin heyecanını aynen yaşıyoruz anlattıklarınızla...sıra bizlerde artık inşallah ......Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin..:)))

Senin adına da çok sevindim limony,bu hafta sonu güzel haberler aldık,darısı tüm anne-babaların başına...Çok güzel bir mucize bu,Allah ikisini bir verdi demekki size,büyük güzel bir aile olursunuz inşallah...:)))

Hayırlı uğurlu olsun, Allah sizi kavuşturmuş, darısı diğer bekleyen annelerin başına inş...

Mucizeler hep bir anda gelirmiş buda mucize gibi, Allah'ın bir lütfu sana..
Her ikisinide sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah.

Arkadaşlar,

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Kızım demek kardeş istiyormuş :) Allah'ta nasip etti. Tabii yinede kısmet...
Herşeyin hayırlısı.
Herşey gönlünüzce olsun.

Sevgiler,

arkadaşlar banada anlatırmısınız bu süreci? başvurudan ne kadar süre sonra evlatlarınızı alabildiniz? il il farkediyor mu bekleme süreci?

Arkadaşlar,

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Kızım demek kardeş istiyormuş :) Allah'ta nasip etti. Tabii yinede kısmet...
Herşeyin hayırlısı.
Herşey gönlünüzce olsun.

Sevgiler,

Limonycim tebrik ederim, Allah tamamına erdirsin inşallah :) Şu an ne hissettiğini çok iyi tahmin edebiliyorum. Kafanın da karışmış olacağını tahmin ediyorum. Sen en iyisini bilirsin ama bence şu anda hiçbir şeyi düşünüp kendisi sıkıntıya sokma. Ne olur nasıl olur filan diye. Bence su anda bu kadar surpriz gelen hamileliğinin tadını çıkar :) ne kadar mucizevi birşey gercekten :)

limony gözünaydın canım rabbim inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder bizim mucize bebeğimiz olucak ee artık kendine biraz dikkat et annesi uzun yoldan mucizemiz geliyor iyi haberlerini bekliyoruz

Son düzenleme:

bir evimiz daha şenlendi güzel melek annen ve babanla sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyorum çirkin kızı gıdısından kokla annesi benim için

iyi geceler)) fırsat yakalamışken yazayım dedim.aslında oldukça uykusuzum olsun ne zamandır kuzucuklarımla neler yapıyoruz yazmamıştım sizlere...eeee merak ettiniz değilmi neler yapıyoruz nasılız?
inanamıyorum hala 8 ay oldu kuzucuklarımla birlikteyiz) bana sorarsanız sanki ilk dünyaya gözlerini açtıklarından itibaren birlikteyiz) onlarsız bir saniye bile düşünemiyorum nefes alırmıyım bilemiyorum....şuan ikiside mışıl mışıl melekler gibi uyuyorlar.yalnız benim meleklerim o kadar çok üstlerini açıyorlar ki başlarında nöbet tutmak lazım.uykusuzluğumda ondan)
oğlumda o kadar büyük değişiklik var ki ...ilkgeldiğinde beyaz ve karayı bile ayırt edemiyordu beşe kadar sayamıyorduk.sabahımız akşam akşamada sabah diyorduk) ooooo şimdi maşaallahımız var.renkler-sayılar-günler hepsini söylüyoruz.eeee arada ben öğretmeye çalışırken inadı tutup, klasik ben yapamıyorum diye ağlama krizinde bana fenalık geçirtsede sonrasında söylenilenleri yaptığında anneciğim ben boşuna yapamıyorum diye ağlamışım bak söylenileni doğru yapıyorum demeler.)
oğlum bizimle gerçekten büyük çaba göstererek yaşıtlarına yetişmeye çalıştı.canım oğluşum benim))
allahım gün 24 saat bunun belli saati uykuyla geçiyor eğer uyku olayı olmasaydı sanırım bu anıda konuşarak geçirirdi bir o kadarda çok konuşuyoruz) çok soru soruyoruz.herkes çok zeki oğlunuz var. soru sorması bukadar çok konuşması güzel diyorlarsada, ama ben bazan mola vermesini istiyoruuuuum
yüzme kursuna başladı 2.haftamız.inanın havuzun içindede hocalara laf yetiştireceğim diye konuşunca su yutacak diye ödüm kopuyor) annesinin yakışıklı bir o kadarda akıllı oğlu) canım oğlum.annesinin üzülmesinide hiç istemez.hiç kıyamaz bana)
kızıma gelince o tam bir tatlı cadı )babamıza ilk zamanlar hiç yaklaşmıyordu şimdi baba hastası yeni yeni konuşmaya başladık.biliyormusunuz.15-20 gün öncesine kadar pek söyledikleri anlaşılamıyordu zaten pek cümlede kuramıyordu.babaanne ve halamız gelmişti ziyeretimize sanki onları bekliyormuş.tüm duyduğu kelimeleri cümleleri hafızada biriktirmiş ve ani bir açılışla bizlere sunumunu yaptı) bıcır bıcır neler söylüyor neler ayyyy pardonu bile öğrenmiş.geçengün bana çarptı pardon diyor.)
anne sen çok komiksin diyor bana) nisan3 te 3 yaşımıza gireceğiz inşaallah) kızıma beyaz peri kıyafeti hazırlayacağım.minik perim benim. )
yalnız babamız yanımızda değil:-( 3 aylığına yurt dışına gitti.kızımız çok arıyor babayı.babam bana mama ve dözlük getirecek diyor) babasını fotoğrafını karşısına geçmiş babam benimle konuşmuyor ben ona küstüm.ben onu özledim.ama o delmiyor diyor.çok üzülmesin diye internetten görüşüyoruz.ona anlayacağı şekilde anlatmaya çalışıyorum.inşaallah fazla etkilenmez kuzum...
evimizin neşesi hayatımızın anlamına anlam katan kuzucuklarım.rabbim sizleri korusun...tüm annelerin-babaların yavrularını kendilerine bağışlasın....
sağlıkla kalın.inşaallah hepiniz bu güzel duyguları evlatlarınıza kavuştuğunuzda yaşayacaksınız.en kısa zamanda yavrularınıza kavuşmanız dileğiyle allaha emanet olun.kuzucuklarım ve ben sizleri öpüyoruz)

arkadaşlar banada anlatırmısınız bu süreci? başvurudan ne kadar süre sonra evlatlarınızı alabildiniz? il il farkediyor mu bekleme süreci?

Mrb arkadaşım biz başvuralı neredeyse 3 sene bitecek ama hemen moralini bozma başvurudan 1 ay sonra bebeğine kavuşan da var 1 yıl sonra kavuşan da bizim bekleme sürecine herkes şaşırıyor bu da bizim kaderimiz.il il değişiyor prosedürler mesela bizim ev ziyaretimiz başvurudan 1 yıl sonra oldu ve hala beklemedeyiz.biz Adana'dan başvurduk ama dediğim gibi ilden ile değişiyor,ha bir de kız bebekte bekleme süresi daha uzun çoğunluk kız bebek istediği için terk-rıza seçimi de süreyi değiştiren etkenlerden.ama bunlara takılıp kafanı yorma bu şans işi dediğim gibi 1 ayda da kavuşanlar oldu 3 ayda da burada ne mucizelere tanık olduk bilsen.sen başvurunu yap gerisi geliyor öyle ya da böyle en azından gelecek umudu var o bile hayata ışık tutuyor :) sevgiler....

ANNELER BAŞVURU İL TERCİH MELEĞİ MELEĞİNE KAVUŞTU
Ogultoprak 30.12.2010 Ankara terk erkek 23.05.2012
Umut59 07.01.2011 kız-erkek 27.01.2012
Ecem14 25.03.2011 İzmir terk-rıza kız 25.06.2012
Lee26 06.2009 kız-erkek 29.06.2012
Merer 05.10.2011 Ankara terk-rıza kız-erkek 20.07.2012
Herdemk . 03.2012 erkek 24.08.2012
cindy74 31.08.2012 kız
Pırılım 27.09.2011 kız 03.09.2012
HeidiAnkara 21.11.2011 Ankara terk erkek 02.10.2012
esma16 13.09.2012 Bursa terk-rıza erkek 28.12.2012:emir_bebek
Sermuh 23.12.2011 istanbul terk-rıza kız 14.02.2013
Koz13 Ankara kız 08.03.2013

ADAYLARIMIZ BAŞVURU İL TERCİH MELEĞİ EV ZİYARETİ MELEĞİNEKAVUŞTU

Otuznisan 21.10.2011 Adana kız
destina0706 01.2012 Erzurum kız
Malibu52 16.01.2012 istanbul terk-rıza kız
cvcv 31.01.2012 Edirne kız-erkek
Ayaz84 08.02.2012 istanbul terk-rıza kız(ikiz)
5059 01.04.2012 izmir terk-rıza kız
gcs 02.04.2012 istanbul terk-rıza kız
Utku07 10.05.2012 Ankara kız
duruay 30.05.2012 Kastamonu Terk-rıza kız-erkek
DamlaUmut 13.09.2012 istanbul terk-rıza kız-erkek
Betus11 25.09.2012 kız-erkek(ikiz)
gazıduz 09.2012 Mersin
hasel06 01.10.2012 Ankara Terk-rıza kız erkek
effsa 30.10.2012 Denizli Terk-rıza Kız-erkek
limony 16.11.2012 İzmir Terk-rıza kiz
minapia 20.11.2012 Antalya kız
gamzeli77 23.11.2012 İstanbul
hayalimmm84 14.12.2012 terk-rıza kız
gerçek19 27.12.2012 Çorum-
zaman 04.01.2013 İstanbul Terk kız
fillo 01.2013 İstanbul Terk-rıza Kız-erkek
LVNY 01.02.2013 İstanbul
tu runcu 12.02.2013
kedicik2 02.2013 İstanbul
Tenarr
Hazan72

evet haftaya halay çekerek başlıyoruz... koz ve limony için...
ve bu hafta inşallah malibu ve destinadan güzel haberler alacağız...
annesini daha fazla bekletmesin meleğimiz gelsin....
hepinize güzel bir hafta diliyorum. bol bebişli haftalar....

Son düzenleme:

Sevgili lee'ciğim gene çok güzel bir anlatımla yazılara dökmüşsün duygularını ne güzel,Allah hiç bozmasın mutluluğunuzu.Senin oğlunu nedense anlatıyorsun ya bazı davranışlarını aynı benim oğluma benzetiyorum.En çok benzettiğim özelliği 7/24 konuşması.Benim oğlumda bir uyurken susuyor.Eve aldığımız kuşlar o kadar konuşma karşısında mecbur konuşmaya başlıyorlar:)Ama eski öğretmenimiz çok şikayetciydi.Bakalım şimdiki ne diyecek inan daha az önce ve her sabah tembihlerle okuldayız.-Aman oğlum konuşma tamam mı ,öğretmen bir şey sorarsa cevap ver-diye diye gidiyoruz.Aynen dediğin gibi valla uyku uyumak olmasa gece ki vaktinide sohbetle geçirecek.Bazen imdatttttt ...diye bağırasım geliyor:))))))))) Ama çok da tatlılar ya..Hasta olduğunda pek konuşmuyor o zaman evde kocaman bir boşluk etrafında kırk dönmeler,bir kelime konuşsa diye habire sorularla sıkıştırıyorum,işte çok özlüyorum o 1 gün bile konuşmasını Allah'ım yeterki çok konuşsun yaramazlık yapsın iyileşsin diye gözüne bakıyoruz....Oğluşunu ve kızını öp benim yerime ,kızının şimdiden yaşgünü kutlu olsun..Allah cümlesinin çocuğuyla hepsine uzun ömür versin inşallah..

Hayırlı yeni bir hafta olsun herkese,geçen hafta çok bereketli geçti bu hafta da ondan daha bereketli olsun inşallah..

Sevgili Malibu'cuğum sen ne yaptın canım hala bir haber yok mu? Seni ayaklandırdılar ,ama 2 hafta oldu mu? haber vermediler.Bu sefer de aklım sende belki bu hafta da sen alırsın inşallah kuzunu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…