Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
sevgili hosbess uzun ama çok duygulu anlatmışsın şuan mahvoldum işyerindeyim ve ağlamamam lazım içime akıyor gözyaşlarım... çok kötü oldum ben ağzına yüreğine sağlık annenin ellerinden öpüyorum allah sizden razı osun

arkadaşlar banada anlatırmısınız bu süreci? başvurudan ne kadar süre sonra evlatlarınızı alabildiniz? il il farkediyor mu bekleme süreci?

Sevgili Özlem; Başvurundan ne kadar süre alacağın Otuznisan arkadaşın da dediği gibi ilden ile ve tercihlere göre değişiyor.Mesela kız bebekte daha çok beklerken erkek bebekte bekleme süren az oluyor.Birde Uzmanından onay alman için yapılan görüşmelerin olumlu ve iyi gitmesi gerekiyor.Biraz da bulunduğun şehirde ki ve sana denk gelen uzman yönünden şanslı olman gerekiyor.Onların prosedürleri hızlı ve titizlikle yapması senin sürecini etkiliyor tabi ki de,Her ne kadar başvurduğun tarih sıranı belirlese de ,bütün onaylardan geçtin mi ve dosyan Ankara'dan onay alıp sıranı ve yuvanı öğrendin mi iş senin açından biraz daha rahatlıyor.Psikolojik olarak daha rahat bekliyorsun.
Terk ve rıza kararınız (ikisini de tercih edebilirsiniz) yaş ve aylık tercihleriniz bunlar sırayı etkileyen sebepler.Beklem süren 1 yıl da olabilir 2-3 yıl da hatta burada 6 ayda 4 ayda da alan arkadaşlar var.O da nasip kısmet işi,ben 1 yıldır bekliyorum mesela.Ama böyle bir niyetiniz varsa ne kadar erken başvursan o kadar iyi olur sizin işin sıra açısından

Sevgili Limony senin adına çok sevindim inşallah allah tamamına erdirsin.
Geçen yaz eylül ayında bende yıllar sonra hamile olduğumu öğrenmiştim çok şaşırmıştım. Ancak devam etmedi. Bu süre zarfında sıramı dondurmadım. Çünkü ne olacağı belli olmaz diye düşünmüştüm. İyikide öyle yapmışım. Allah inşallah bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Sana tavsiyem sıra konusunda bebek 3 aylık olana kadar hiç birsey yapma bekle. Allah yüzünü güldürsün inşallah gerçekten çok sevindim.

Sevgiler

Arkadaşlar,

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Kızım demek kardeş istiyormuş :) Allah'ta nasip etti. Tabii yinede kısmet...
Herşeyin hayırlısı.
Herşey gönlünüzce olsun.

Sevgiler,

sevgili limony ne kadar sevindim bilemezsin Allah yüzünü görüp hayırlısıyla kucağınıza almak nasip etsin inş. kendine dikkat et tatlım darısı başımıza :)

sevgili koz hayırlısı olsun bebğinizle upuzuuuuun sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyorum sana ve bi şey eklemek istyiyorum nerden ve ne zaman başvurmuştunn?? ve minik bebeğinizi kocamaaan öpüyorum darısı başımıza...

arkadaşlar size bahsetmiştim kızda sıramız 5 erkekte 2 diye ama araya girenler olmuş ve erkek sıramız 4 e gerilemiş yaa çok yaklaşmıştık oysa ki

Sevgili koz

Bebeğin hayırlı uğurlu olsun. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Tebrik ederim

Sevgiler.

Sagolun cevaplar için biz sürekli tayin oluyoruz 2-4 yılda bir şimdi bulunduğum ile başvursam 1 sene sonra tayinimiz var sanırım bu yönden sıkıntı olucak ama en iyisi görüşüp detaylı bilgi almak
Allah hepimizin yardımcısı olsun

öncelikle tbrk ediyorum canım inşallah rabbim tamamına erdirir rabbim kucağına almayı nasip etsin sağlıklı hayırlı gönlündeki gibi bir evladın olsun inşallah :)

sevgili koz13

yaklaşık bir haftadır pek giremiyorum işyerindeyim öğle tatilinde bir bakayım dedim ve mutlu haberini duydum çoook sevindim gözün aydın kızınla sana mutluluklar bugün çok duygusalım galiba içten içe ağlıyorum ama sevinç gözyaşları

Sevgili koz13, canım meleğine kavuştun çok sevindim,Allah sizi hiç ayırmasın,mutluluğunuz daim olsun...

Sevgili Limony,canım gözün aydın,Allah tamamına erdirsin,hayırlı olsun hamileliğin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim...

Sevgili otuznisan,
Listelerde senin başvuru tarihin 21/10/2011 olarak gözüküyor,bu doğru ise eğer senin başvurun 1,5 yıl civarında oluyor,ama sen 3 yıldır beklediğini söylüyorsun,henüz 3 yıl olmamış,tarihde bir yanlışlıkmı var acaba,çünkü 3 yıldır beklemen çok üzücü canım yaa...

sevgili damla umut neden beni listeden çıkarmak istedin

arkadaşlar size bahsetmiştim kızda sıramız 5 erkekte 2 diye ama araya girenler olmuş ve erkek sıramız 4 e gerilemiş yaa çok yaklaşmıştık oysa ki

Canım,

inşallah sıran biran önce gelir. Az kalmış... ha gayret.

Sevgiler,

kozzzzzzzzzz

hayırlı uğurlu olsun minik kuşun o kadar sevindim ki anlatamammm

bugünün en güzel haberi buuu

sen de izin verirsen minik kuşun teyzesi ilan ediyorum kendimiiii.....kaç aylık bebişin bilmiyıorum ama eğer dışarı çıkabilecek kadar büyükse bnm cadıyla arkadaş olsunlar oynasınlar çokkk isterimm...kuzummmm benim.. annesi kocaman öp prensesi bizim yerimize de

limony senin hamileliğine de inanılmaz sevindim..hayırlı uğurlu olsun..Allah kucağına da almayı nasip etsin...

Merhaba Fillo,

İnşallah çabucak sorunsuz atlarsın. Sohbet havasında geçiyor zaten merak etme. Bizi nasıl geçtiğinden haberdar et.
Şimdiden hayırlı ve herşey gönlünce olsun.

Sevgiler,

Canım bizde tayinciyiz,onlar sorun olmuyor.1 yılda zaten görüşmelerinin tamamlanması için uygun bir süre.Önemli olan o 1 yıl içinde uzmanınızın ayarladığı her türlü görüşme ve evrak işlerinin bitip uzmanınız tarafından dosya kapanıp Ankara'ya yollanması o da 1 yıl içinde olur diye tahmin ediyorum.Eğer 1 yıl içinde tamamlanmazsa dosyanız yarım kalırsa gittiğiniz yerden evrakları falan her şeyi ve görüşmeler sıfırdan başlıyor.Bizim onlar 1 yıl içinde oldu şükür.Siz Sosyal Hizmetlere giderseniz orada size daha iyi bilgi verirler.Bizde ilk onları düşünerek gitmiştik açıklayıp bilgi verip başvurumuzu da almışlardı.

kozzzzzzz canım Rabbim hayırlı evlat nasip eylesin kuzucuğunu. çok güzel bir ömür geçirin ailecek inş.
Limony yazdıklarından baya şaşkın olduğunu hissettim.hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla kucağına al meleğini inş. Ben de olsam diğer arkadaşlarım gibi başvurumu dondurmaz ya da vazgeçmezdim herhalde ki meleğin bereketi ile geliyor besbelli. Ama tabi çok önemli bir nokta senin ve eşin için. Allah hakkınızda hayırlıları versin.
Hosbes arkadaşım hislerini ne kadar güzel anlatmışsın. Rabbim anneciğinden, senden ve o meleği cani babanesinden kurtaran kadından razı olsun. ne demek 3 gün süngerin üzerinde aç yatırmak ne demek!!! benim babanem de bana bakmak istemeseydi belki de beni doğuran insanın elinde ben de aynı kaderi paylaşırdım kim bilir. Sen de kardeşine ne güzel kol kanat germişsin bak o da hayırlı evlat olmuş anneciğine ne mutlu hepinize. Dediğin gibi ben de istiyorum bir yavrumun da bu şekilde ailemize katılması. Sevabı osu busu umrumda değil ben de bir kere de bu şekilde anne olmak istiyorum hepsi bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…