sevgili damla umut neden beni listeden çıkarmak istedin
lee 26 arkadasim ne kadar güzel duygularla anlattın .inan okudukca anne olma hasretim , yıllarım boş yere geçip gitmiş diye düsündüm.keşke zamanında basvurumuzu yapsaydık .ama malesef erkekler bizden biraz daha gec karar veriyorlar .hayırlısı olur ins hepimiz icin .yüce rabbim bu yolda en azından umutsuz caresiz bırakmasın(amin)
yarın saat 2 de randevumuz var bakalım neler olacak:26::44:
Merhaba Hazan72,
Görüşmeniz çok güzel geçecek hiç merak etme. Onlar zaten nekadar istediğini görüyorlar. İçini ferah tut. Şimdiden hayırlısı olsun.
Yarın bize hemen yaz.
Sevgiler,
iyi geceler)) fırsat yakalamışken yazayım dedim.aslında oldukça uykusuzum olsun ne zamandır kuzucuklarımla neler yapıyoruz yazmamıştım sizlere...eeee merak ettiniz değilmi neler yapıyoruz nasılız?
inanamıyorum hala 8 ay oldu kuzucuklarımla birlikteyiz) bana sorarsanız sanki ilk dünyaya gözlerini açtıklarından itibaren birlikteyiz ) onlarsız bir saniye bile düşünemiyorum nefes alırmıyım bilemiyorum....şuan ikiside mışıl mışıl melekler gibi uyuyorlar.yalnız benim meleklerim o kadar çok üstlerini açıyorlar ki başlarında nöbet tutmak lazım.uykusuzluğumda ondan )
oğlumda o kadar büyük değişiklik var ki ...ilkgeldiğinde beyaz ve karayı bile ayırt edemiyordu beşe kadar sayamıyorduk.sabahımız akşam akşamada sabah diyorduk) ooooo şimdi maşaallahımız var.renkler-sayılar-günler hepsini söylüyoruz.eeee arada ben öğretmeye çalışırken inadı tutup, klasik ben yapamıyorum diye ağlama krizinde bana fenalık geçirtsede sonrasında söylenilenleri yaptığında anneciğim ben boşuna yapamıyorum diye ağlamışım bak söylenileni doğru yapıyorum demeler. )
oğlum bizimle gerçekten büyük çaba göstererek yaşıtlarına yetişmeye çalıştı.canım oğluşum benim))
allahım gün 24 saat bunun belli saati uykuyla geçiyor eğer uyku olayı olmasaydı sanırım bu anıda konuşarak geçirirdi bir o kadarda çok konuşuyoruz) çok soru soruyoruz.herkes çok zeki oğlunuz var. soru sorması bukadar çok konuşması güzel diyorlarsada, ama ben bazan mola vermesini istiyoruuuuum
yüzme kursuna başladı 2.haftamız.inanın havuzun içindede hocalara laf yetiştireceğim diye konuşunca su yutacak diye ödüm kopuyor) annesinin yakışıklı bir o kadarda akıllı oğlu ) canım oğlum.annesinin üzülmesinide hiç istemez.hiç kıyamaz bana )
kızıma gelince o tam bir tatlı cadı)babamıza ilk zamanlar hiç yaklaşmıyordu şimdi baba hastası yeni yeni konuşmaya başladık.biliyormusunuz.15-20 gün öncesine kadar pek söyledikleri anlaşılamıyordu zaten pek cümlede kuramıyordu.babaanne ve halamız gelmişti ziyeretimize sanki onları bekliyormuş. tüm duyduğu kelimeleri cümleleri hafızada biriktirmiş ve ani bir açılışla bizlere sunumunu yaptı ) bıcır bıcır neler söylüyor neler ayyyy pardonu bile öğrenmiş.geçengün bana çarptı pardon diyor. )
anne sen çok komiksin diyor bana) nisan3 te 3 yaşımıza gireceğiz inşaallah ) kızıma beyaz peri kıyafeti hazırlayacağım.minik perim benim. )
yalnız babamız yanımızda değil:-( 3 aylığına yurt dışına gitti.kızımız çok arıyor babayı.babam bana mama ve dözlük getirecek diyor) babasını fotoğrafını karşısına geçmiş babam benimle konuşmuyor ben ona küstüm.ben onu özledim.ama o delmiyor diyor.çok üzülmesin diye internetten görüşüyoruz.ona anlayacağı şekilde anlatmaya çalışıyorum.inşaallah fazla etkilenmez kuzum...
evimizin neşesi hayatımızın anlamına anlam katan kuzucuklarım.rabbim sizleri korusun...tüm annelerin-babaların yavrularını kendilerine bağışlasın....
sağlıkla kalın.inşaallah hepiniz bu güzel duyguları evlatlarınıza kavuştuğunuzda yaşayacaksınız.en kısa zamanda yavrularınıza kavuşmanız dileğiyle allaha emanet olun.kuzucuklarım ve ben sizleri öpüyoruz)
Canım bizde tayinciyiz,onlar sorun olmuyor.1 yılda zaten görüşmelerinin tamamlanması için uygun bir süre.Önemli olan o 1 yıl içinde uzmanınızın ayarladığı her türlü görüşme ve evrak işlerinin bitip uzmanınız tarafından dosya kapanıp Ankara'ya yollanması o da 1 yıl içinde olur diye tahmin ediyorum.Eğer 1 yıl içinde tamamlanmazsa dosyanız yarım kalırsa gittiğiniz yerden evrakları falan her şeyi ve görüşmeler sıfırdan başlıyor.Bizim onlar 1 yıl içinde oldu şükür.Siz Sosyal Hizmetlere giderseniz orada size daha iyi bilgi verirler.Bizde ilk onları düşünerek gitmiştik açıklayıp bilgi verip başvurumuzu da almışlardı.
canım listeden çıkartmak demeyelimde yanlışlıkla silinmiş diyelim.
yoksa neden bir art niyet besleyeyim ki... hepimiz güzel duygular içinde burdayız..
bende elimden geldiğince sizlere yardım etmek için listeyi düzenliyorum.
evde IPAD ten bu işi yapmak inan çok zor. koz un haberini alınca hemen onuda
üst listeye almak istedim o arada silinmiş galiba... daha önce başka arkadaşlara da olmuştu
ama senin kadar alınan olmamıştı...neyse düzelttim..
Merhaba,
Bugün ev ziyareti vardı. Çok güzel geçti. Yarım saat 45 dakika kadar oturdu. Biraz sohbet ettik sonra da eve şöyle bir bakıp gitti. Yarın arayıp son görüşme için randevu almamı söyledi. Hissediyorum çocuklarım bana yaklaşıyorlar.
evet işte bende kendi ismimi görmeyince bir an üzüldüm ama çok sağol bu listede ismimi görmek bana mutluluk veriyor 18 senenin hasreti bu listede son buldu... ama haklı olabilirsin biraz galiba duygusalım bu hafta.. beş gündür kızım ateş ve grip birde diş ağrısı çok üzüldüm..uykusuz geceler her saat ateş ölçüyorum gece kızım inliyor ağrıdan off neyseki bugün daha iyi kusura bakma... liste için tekrar teşekkür
Merhaba,
Bugün ev ziyareti vardı. Çok güzel geçti. Yarım saat 45 dakika kadar oturdu. Biraz sohbet ettik sonra da eve şöyle bir bakıp gitti. Yarın arayıp son görüşme için randevu almamı söyledi. Hissediyorum çocuklarım bana yaklaşıyorlar.
çok gecmiş olsun .acil şifalar diliyorum yavruna.tez zamanda sagligina kavussun ins
Eşim aradı buradaki sosyal hizmetleri 4-5 yıl süre demişler çok sırada bekleyen varmış üzüldüm çok zor anlaşılan... Biz başvuru yaptıktan sonra sıra yaptığımız il e göre mi yoksa Türkiye genelinde mi sıraya giriyoruz? Ya sanırım bu iştede torpil oynuyor
evet işte bende kendi ismimi görmeyince bir an üzüldüm ama çok sağol bu listede ismimi görmek bana mutluluk veriyor 18 senenin hasreti bu listede son buldu... ama haklı olabilirsin biraz galiba duygusalım bu hafta.. beş gündür kızım ateş ve grip birde diş ağrısı çok üzüldüm..uykusuz geceler her saat ateş ölçüyorum gece kızım inliyor ağrıdan off neyseki bugün daha iyi kusura bakma... liste için tekrar teşekkür
evet haftaya halay çekerek başlıyoruz... koz ve limony için...
ve bu hafta inşallah malibu ve destinadan güzel haberler alacağız...
annesini daha fazla bekletmesin meleğimiz gelsin....
hepinize güzel bir hafta diliyorum. bol bebişli haftalar....
Sevgili otuznisan,
Listelerde senin başvuru tarihin 21/10/2011 olarak gözüküyor,bu doğru ise eğer senin başvurun 1,5 yıl civarında oluyor,ama sen 3 yıldır beklediğini söylüyorsun,henüz 3 yıl olmamış,tarihde bir yanlışlıkmı var acaba,çünkü 3 yıldır beklemen çok üzücü canım yaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?